Új privát üzeneted érkezett!

az előbb meg összevesztem a férjurammal:( igaz azóta már 2szer benyitott hülye indokokkal biztos bűtudata van de úúúúgy harizom rá:( :végre hozzáfogtam a marcipános almalekvár csináláshoz amit egy hete tervezek de csak ma volt erőm hozzá, és hát a végén az alját odaégettem 1 cm vastagon, mert el kellett mennem pipilni..erre olyan letolást kaptam a fejemre, h az még nem terhesen is tulzás lenne (büdös lett, h fogjuk elmosni, minek csináltad, oda az egész stb stb) na és különböző cifra szavakkal meg jó sokáig... bizti tulérzékeny vagyok most de azért nem szemétség tőle?:( bocs de le kellett irnom

Kép
andy30

Röff!
Megjöttem horrordokitól. Hihi, az ő mérlege sem mutatott többet, mint egy hete! Hihi.
A nyomim is oké volt, és a pisimbe se' tudott belekötni.
Kénytelen volt megkérdezni, hogy "hogy van". :lol:

Köszi a táska-szakértést - licitálok rá.

Andy! Épp most csinálom a menüdet - de tök véletlenül - már tegnap akartam. Annyi turpisság, hogy szalonnán pitított hagymára dobálom rá a petrezselymet, és úgy rá a krumplit, jól megfokhagymázom, és ubsal tejföllel hozzá.....nyamíííííííííííííííííííí. Ha az ember House alatt falatozgat belőle egy pohár Bikavérrel, az már majdnem egy orgazmus. :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

és jöhet hozzá az almadzsemem:) mert amugy nem ment tönkre ám

ez a hagymás alap jó majd kipróbizom

én mérgemben behoztam egy cs chipset tejföllel meg egy alkoholmentes sopronit:)))

jó étv hát mindenkinek

Kép
andy30

zöldi: én a holt költőkre szavazok inkább az m1en..

Kép
andy30

Cili: mutáns almát ettél? :lol:

Most jövünk légzésfigyelő vásárlásból, aki még előtte van, annak csak annyit, hogy a Bergonban a Szentmihályin a 2+1-es Baby Control 23,5 pénz

Muszáj innom nekem is... (jóféle mátraaljai némethattilát :))

Kép

Kép
gabilany79

Andy! Egyik kdvenc filmem - nincs annyi ujjam, hogy megszámoljam, hányszor láttam.

Kép
zölddisznó

én meg kezdek nagyon a halálomon lenni... ma esti menü: 2 Béres magnézium, 1 no-spa, 1 algopyrin és nemsokára az elmaradhatatlan antibiotikum... ennek azért csak működnie kellene egyszer... (plusz lenyomtam 1 liter kamillateát most meg gyümölcsteát iszogatok... több kamillát nem merek inni)

(a gáz csak az, hogy le kéne feküdnöm, relaxálni és pihenni... na de tök egyedül vagyok Lillával, a férjem valamikor hajnalban jön csak haza... ráadásul elég rosszul viseli, hogy nem tudok vele folyton játszani... ha meg megpróbálok kutyába átmenni azonnal ugrálni kezd a hátamon ami csak ront a helyzeten... plusz itt egy halom mosott ruha amit ki kéne teregetni... Na mindegy... most kajál egyet Lilla aztán elkezdem valahogy összekapni alváshoz... aztán meglátjuk... talán addigra hat ez a sok szemét amit bevettem...)
Vendég

Csaki ezt nevezem vacsinak....

Olyan nyomi hangulatban vagyok, ez a nap nem volt az én napom...

Kép

Kép
dcili81

csak1: jobbulást!

gabi: milyen légzésfigyelőt érdemes venni? tipus márka stb. vagy mind 1forma? én angelcaret néztem ki 20ezeré ez a legolcsobb itt

Kép
andy30

Csaki! Múúúúkodj!

Kép
zölddisznó

Andy az én párom csak nevetni szokott amikor a füstöt érzi a konyhából, meg húzogatja a szemöldökét... erre azt szoktam neki mondani, hogy nemsokára heted is, nemcsak szagolhatod.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

eheted ezt akartam írni

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: hét neked ennyi elég egy orgazmushoz???? :lol: :lol: :lol: Amúgy jól hangzik!!!! Houset én is nézem, és valami rágcsit keresek hozzá, mert most kívánós vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy végig tudom-e nézni, bár eléggé várom apát és akkor nem biztos hogy el tudok aludni!
Innék bort is, de lusta vagyok a pincébe lemenni és felhozni egy üveggel! Majd apával hozatok fel!!! :lol: :lol:
Vendég

Csakegy: jobbulást és kitartást!
Vendég

[quote]Z írta:öldi: hét neked ennyi elég egy orgazmushoz????

Ki a kicsit nem becsüli,... :oops:

Kép
zölddisznó

cili:

jó neked. ez a hátránya ha házias a férjed (mármint nálunk) igy mindenbe beleszól

Kép
andy30

Az én párom is megfőz, ha kell... és jó kis bográcsdolgokat szokott főzni. De ha én főzök nem szól bele, mert nem hagyom.... 8) 8)

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: hát 3,5 hét magány után ne csodálkozz hogy ez nekem nem elég. Én holnap gesztenyét fogok sütni, na az lesz ám orgazmus!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bezzeg nekem naponta meg kell dícsérnem a készülő babaszobát isten ments h belekössek vmibe:) ma is megkérdezte h milyen állatokat fessen a falra, mondtam h őzikét meg zsiráfot erre mind2őt leszavazta (csak tudnám akkor mért csinál ugy mintha érdekelné a véleményem:)
a dolgozószobánkat is ki akartam pingálni egy bizonyos módon (nem részletezem) közölte h az ugy nem jó és direkt mire hazajöttem kifestette ah ő szeretné. rendike nem? pedig pont ma dicsérgettem itt nektek:):(

Kép
andy30

cili: jol csinálod! 8)

Kép
andy30

Andy én ma kimentem többször is hozzá a műhelybe, éppen előtetőt készít, és próbáltam segíteni neki, hogy mit hogyan, de nem tetszett neki (persze én kis laikus az asztalonak akarom megmagyarázni, hogyan marjon, meg csiszoljon...), a végeredmény majdnem bepisiltem annyira röhögtem, mikor elmondtam neki az ötleteimet, erre ő halál nyugodtan azt kérdezte, nem kell valami kaját bent főznöd????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

cili: hát milyen kedvesek tudnak lenni nem igaz?:) te legalább jokat nevecc én olyan érzékeny vok mostanában :(

más: ha 2hete volt 2300 g a babám, akkor most már van 2500?

Kép
andy30

És ma még meg akarok kérni, hogy segítsen fürdeni... de szerintem fog...

Kép

Kép
dcili81

Boci - nekem is nagyon tetszik a Márton, és a vezetéknevetekhez is passzol. (Csak hát nálunk apának nem tetszett, meg hát egyébként is csajszink lesz)

Csaki - jobbulást!!!

Andy - ilyenkor már simán nő 20 dekát szerintem a babó ennyi idő alatt.

Kép
trombibébi

Cili: jól csinálod!

Andy: te meg ne hagy magad!

Az én férjem nem szól bele a főzésbe, viszont én néha belekontárkodok a munkájába! :lol: :lol: :lol:
Vendég

trombi és h fogják hivni? végre egy lányos kismama sokkal több a fius mostanában. a babakocsitok milyen szinű? mi elöször a nar.sárgát néztük h unisex legyen de aztán ezt megkaptuk féláron

Kép
andy30

Csaki!
Jobbulást neked!!!! :lol: Drukkolok ,hogy használjanak a bogyók!

Andy!
Tuti van, két hét alatt lehet többet is nött!! :wink:

Bocika!
De jó lesz neked,hogy apa otthon lesz!!! Megjegyzem én nem bírnék ennyi idöt ki egyedül, nélküle!!! :? :? Mármint az enyém apa nélkül... :P
susy75

már előre félek: holnap birsalmasajtot akarok csinálni:)))) nem baj ma megjöttek a babacsillárok holnap ugyis azokkal lesz elfoglalva (amit utána ugye majd JÓL meg kell dicsérni:))

Kép
andy30

Na, megjöttem a laboreredmények nem lettek a legfényesebbek.

A cukrom lement 7.1re 7.5ről.

Zöldi doki néni, képzeld a vizeletben van keton. 0.010 a felső határérték, az én értékem meg kereken 10. :shock:
Tudsz erről valamit hogy mit jelent? Ez a cukorra utal ugye?

A cukor csak annyiban hat a babára, hogy jobban nőhet tőle?

Megyek visszaolvasok...

Kép
Kép
zsiraf8

suzy: nem bánnám.. remélem a becslés akkorát nem tévedett. én annak örülnék ha nagy lenne mert vsznű hamarabb fog születni. most meg is néztem a skorpió baba leirást mert eddig nyilast vártunk de sztem azt elfelejthetem:)

Kép
andy30

Sinaszi

Háát hiába szültem 4 gyereket nekem mind burkot kellett repeszteni mert olyan stabilan vastagan ált így nem tudom az milyen érzés ha elfolyik a víz.

Zöldi
Nekem is jó a 13 óra és az IKEA.
én a mandulás sütit szeretem ott.

Mi most igényeltünk olyan kártyát. addig tuti nem kapom meg :cry:

Zöldi
nekem a viszér műtétemnél a jobb karomban 220/ valamennyit mértek a balba meg 120/ valamennyit és nem akarták elhinni vagy 5 másik mérővel is megnézték d mindig ugyan annyi volt és se szédelgésem nem volt se semmim. És erre azt mondták hogy lehet hogy a nyaki eremnél jobb oldalt szűkület van.

harivera
Budapest XXI. kerület

Suzy: hát pedig valamit valamiért. Az igazság az, hogy nagyon féltem attól hogy valami történik velem és apa nem lesz mellettem. Ő is végig azért izgult, hogy ugye nem szülök meg, nem kell majd feküdnöm.........Mondjuk most már könnyen vagyok, bár idegesít hogy a hosszú úton ne történjen velük semmi!!! :lol:

Van egy barátnőm aki holnapra van kiírva. Nem akart ünnepnapon szülni és kitalálta hogy 18-án szül. Aztán mégsem. Tegnap SMS-eztem vele és mondta, hogy semmi jele annak hogy ő szül (már a második babája). Erre nemrég hallottam, hogy bement a kórházba, mert nagyon felment a vérnyomása. Lehet akkor ma meglesz a babája? Gondolom ilyenkor nem vacakolnak vele sokat és vagy megindítják, vagy megcsászározzák! Várom a híreket!
Vendég

Zsiráf!
Sajna a cukortól károsodhat a lepény is!
Igen, sajna nagy is lesz a baba, meg koraszülés is lehet emiatt!
:? :?
susy75

Bocika!
Persze, megértem, de tuti nem könnyü!
Most már otthon lesz a szülésig?
susy75

téleg vmi front lehet, csak rám nem hat, de mindenki másra: az előbb honfoglaloztam egyet és ott is akit megvertem lehujeallatozott:))persze 15 kislány volt de akkor is... én vok ennyire érzékeny h ez is rosszul esett? :?

Kép
andy30

köszi Suzy :D

egyenlőre a lepény tökéletes, és a méretünk is okés.

32+1-re :

BPD:8.68
HC:31.07
FL:6.55
suly: 2087g

szoval egyenlőre még tartjuk magunkat... :D

Ja, és a mult heti laboromban még nem volt keton :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

Susy: persze, most már nem megy külföldre. Bejár dolgozni (8km) meg focizni. Igaz abból már kevés meccs van vissza! A vége felé majd kocsival megy mindig, és mindenhová viszi a mobilt magával (nem lehetne). Ha siet 10 perc alatt hazaér!!!Még én is megyek egy hétig dolgozni, de már nyűgös vagyok reggelente! Aztán itthon melózunk!
Meg amúgy szerintem jót tesz egy kapcsolatnak/házasságnak ha ennyit külön vagyunk. Átértékelődnek a dolgok rendesen!!!
Vendég

zsiri: érdekesek ezek a becslések nekem uennyi napra 86 bpd 57 fl-el 2334 got mondtak :shock:

Kép
andy30

Na lányok ezért nem becsül az én dokim. Nagyon-nagy a hibaszázalék, aztán feleslegesen idegesítik magukat a kismamik a vagy túl nagy vagy túl kicsi súlyok miatt!!!
Vendég

Affene, írtam egy csomót, aztán véletlenül becsuktam :evil:

Szóval:

Andy: én utánaolvasgattam, meg jópár oldallal ezelőtt itt is kérdezgettem a légzésfigyelőkről.

Van egy ilyen oldal:
http://legzesfigyelo.lap.hu/
itt is le van írva egy csomó minden

Az Angelcare-rel nekem annyi volt a gondom, hogy kicsik az érzékelőlapok (mondjuk mihez képest :roll: ), és nem bővíthető (az azért is jó lenn, mert ezt 12 hónapig javasolják használi, másrészt a plusz lapot be lehet tenni mózesbe, utazóágyba, bölcsőbe, és csak a jelzőt kell átkötni rá).

Szal ár-érték arányban mi végül ezt találtuk a legjobbnak (meg itt is sokan dicsérték).
http://www.babycontrol.hu/ (a BC-210-et vettük meg)

Persze nem sokat ér az egész, ha az ember nem tud újraéleszteni, mert nincsaz a mentő, ami időben kiérne, viszont vannak erre tanfolyamok, meg a múltkor Zöldi belinkelt egy oldalt, ahonnan többek között le lehet tölteni egy oktatófilmet a baba újraélesztésről is:
http://www.babycontrol.hu/video.html

Kép

Kép
gabilany79

Csajok, az mennyire gáz, hogy a 32. hét elején G-I-es méhlepény? :?

Kép

Kép
gabilany79

Zsiráf!
Az a fontos! Nálam is mindig azt nézik,hogy lepény okés és, hogy a baba nem nött e túl nagyot!
susy75

huu, akkor ezek szerint ez nem veszélyes más tekintetben rá?

vagy ahogy most olvasgatok, az is lehet hogy azért van, mert nem iszom eleget? van hogy napi 1/2-1 liter :(

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Csaki! Gyógyulj!

Gabi! Nekem a 31. betöltött héten G1 volt... A doki azt mondta, hogy nincs azzal semmi baj... Bár az én dokim nem egy paráztatós.... :)

Vera! Bocsi, ezt nem tudtam!

Zsiráf! A magas cukorral az a baj, hogy a baba nő, de a szervek fejlődése lelassul vagy megáll. Ezért kell rögtön kezelni... De ezek a cukros lötyik drasztikusak, szóval szerintem azért nem kell annyira megijedni az eredménytől!

Valaki írta (bocsi, elfelejtettem, hogy ki), hogy 33. héten a BPD és HC szerint nagy a baba buksija... Nálunk a 31. héten ennél nagyobb értékek jöttek ki! :oops:

De most már nem izgulok!

Megint felét elfeljtettem annak, amit írni akartam!

Megyek pihizni!

Jó éjt mindenkinek!

Holnap elutazunk! Kéretik sokat lustálkodni, nem sok oldalt gépelni.... És mindenki vigyázzon magára és magzatára!

Csók!

Sina
sinaszi

Andy:

[quote] írta:rdekesek ezek a becslések nekem uennyi napra 86 bpd 57 fl-el 2334 got mondtak
--------------------------------------------------------------------------------

Látod nekem meg ma(32+3)84 bpd 61 fl-re 1940 grammot!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Gabi nem gáz az I-es ,mert nekem II es mégse szóltak rá semmi különöset!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]Z írta:öldi: hát 3,5 hét magány után ne csodálkozz hogy ez nekem nem elég.

Kispályás! Mi két éve már csak parancsra! Február óta meg NULLA!

Zsiráf! Jaja. De mivel a cukidat kontrollálták, nem vészes szerintem.

Kép
zölddisznó

Köszi nektek, megnyugodtam (a fenébe, hogy mostanában már egyre több dolgon parázom be :oops:, de eddig annyira zökkenőmentes volt minden, hogy rám tört a paranoia)

Kép

Kép
gabilany79

Andy!

Nem járok jógázni :( ,úgyhogy ott biztos nem találkoztunk.A rendelőbe lehetséges,én általában csüt.ön jártam hozzá,és próbáltam mindíg az elejére bejelentkezni.így is kellett sokszor várnom 1 órát is.Te mikor szoktál menni?
Császár meg azért lesz,mert a két nagyobb gyerkőcöm is csaszival született,így kizárva a sima szülés,ráadásul a pocaklakóm harántba fekszik,úgyhogy mindenképp császár lenne.hamarabb császároz meg,mert lehetséges a hegszétválás,főleg 2 után.de már legalább tudom mire számíthatok.csak a kórházzal nam vagyok még képben.a nagyokat pesten szültem,a honvédba,akkor még nem ismertem Zsoltit.nem tudom mik a szokások egerben császár esetén.A hotelszobás részen leszek,és nem tudom kihozzák-e a gyereket még aznap.és remélem éjszaka is maradhat,ha első este nem is,de másnaptól legalább.Tudsz erről valamit?
Írok privit is!

Szia!

Honey

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

hát, kicsit gazdátlannak érzem magamat igy cukor ügyben :(

Holnap reggel megyünk a dokihoz, akinél szülni fogok, mindenképpen ki akarom faggatni, hogy most akkor mi van...mit kell tenni... :(

Kép
Kép
zsiraf8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?