Ibi,
nagyon tetszik a szobátok, nagyon ügyes vagy!!!! És milyen ügyes már Gergő, hogy próbálkozik a felüléssel!!! És látom a játékok is teljesen lekötik!!!! Juj, de várom már én is ezt a kort!!!!!
Köszi a képet Biankáról, tényleg nagyon cuki!!! É smilyen kisimult!!!
Örülök, hogy Tündi jól van, s milyen hamar mehetnek már haza
Ani,
sajnálom, hogy Roni még mindig taknyos... akkor most nem is használtok semmit?? Apácska már jobban van?? Jó kirándulást a hétvégére és köszi a gyogyi nevet, már ki is próbáltam, háááát
- bizarrrrr
Judy,
szerintem se kövér Barbika!!!! tényleg lehet hogy a csonjai vastagok.. nagyon édes!!! Jó hétvégét Apácskával!!!
Gabi,
húúúúúúú, Nole egy hónap múlva már egy éves!!! Még emlékszem, hogy Andesz bejelentkezett, hogy tudósítson a szülésről!!!!
Köszi a lipseket!!!!
Kata,
komolyan, te hogyan bírod az éjszakázást???????? Bence többnyire csak egyszer kel, 1 és 3 között valamikor, meg 6-7 között másodjára, s van hogy még vissza tudom altatni. De én ettől is kóma szoktam lenni néha... Nálunk még cicit kap minden alkalommal.
Ildi,
hát a karáncsonyon én még nem gondolkodok... addig lesz több szülinap és Erzsébet is (három van a családban) - szóval nekem még ezek is "hátravannak".
Furi hogy ti együtt kaptátok az oltásokat!!! Nálunk a doki és a védőnő is azt javasolta, hogy eltolva kapja Bence, s a pneumot pedig majd fél éves kora után, ha már a kötelezők lementek...
Remélem nálatok nem lesz negatív mellékhatás és hamar átvészeli a kisfickód!!!
Ibi,
én is sok boldogságot kívánok neked előre, mert holnap jön a keresztlányom s akkor tuti nem jövök, no meg már be vagyunk táblázva szombatra
Andesz,
köszi Tündike számát!!! Még a céges volt meg, arra írtam neki... persze az új gazda nem tudta az új számát
, de ma reggel hívott, csak nem tudtam felvenni.. köszi még egyszer!!
hogy neked milyen szülésznőd van, nem semmi!!!!
5 tortát rendeltem, remélem szépek lesznek!!! Majd hozok képeket!!! Bence védőszentje Mihály lesz a nagypapa után... Tesóm és a felesége pedig a keresztszülők. Azon dilemmázom, hogy az Atyát meg kell-e hívni ebédre????
képzeljétek, voltunk ma méreckedni
hááát, tuti a múlt héten rosszul lett mérve Bence, mert a múltkor 5,25 kg volt, annyi mint két héttel előtte, ma pedig kereken 6 kg és 60 cm
tehát tuti a múltkor is hízott, mert szerintem az lehetetlen, hogy 75 dkg-t hízzon egy hét alatt.
no megyek fejcsizni, megint kipurcantam, már alig várom, hogy belebújjak a pihe puha ágyikómba
jó éjt és kellemes hétvégét nektek!!!!!!