Sziasztok!
Tegnap a guta ütött meg, írtam egy csomót és mire elküldtem volna megszakadt az internet kapcsolat, megpróbáltam elmenteni és ha sikerült mindjárt elküldöm.
Vumenke - boldog születésnapot kívánok.
Pannaanya - Blankának én is boldog névnapot kívánok.
Oroszági - jézusom már így elment az idő, lassan a finisben vagy.
Cosmo - jó szórakozást a színházhoz. Mit néztek meg?
Akkor megpróbálom becsatolni amit tegnap írtam.
Sziasztok Csajok!
Ismét gyors bekukkantás.
Cosmo - de jó hogy jelentkeztél, hiányoztál ám.
Vumenke - az összes ismerős mondta hogy nyugodtan adhatok Eszternek már kiegészítésként mást. Aztán felhívtam a védőnőt és közölte hogy naná hogy fogyasszon mást is mint tápszert. Sőt közölte hogy délután az egyik etetés helyett kapjon rizspépet, vagy tejpépet, amit 4 hónapos kaphat. Hát mondjuk ez nem jött be, kétszer próbáltam, de 2-3 kanál után köpte minden fele.
Mondjuk nem ment kárba, mert az egyik barátunk pont itt volt, és közölte hogy ő nagyon szereti mert anno a gyerekei is amit meghagytak ő ette meg, így elfogyasztotta ezt is. Viszont amit ebédre kap az addig mind bejött neki, olyan édesen eszi, ma sütőtököt kap almával, mondjuk ez még nem volt, kiváncsi leszek.
Általában szépségszalonokban megcsinálják a fülbelövést, nekünk is egy olyan barátosnő csinálta akinek ilyen van. Dunakeszin is ilyenbe jelentettem be, csak aztán nem tudtunk elmenni, mert apa elvitte a kocsikat, és persze akkor esett ezerrel az eső, így babakocsival nem indultam útnak. Most még kis pici gomb van, 6 hétig az lehet bent, minden nap 2x kenni kell és forgatni, és utána lehet betenni amit a nagyitól kaptunk.
Nagyon szépen fejlődik Aliz baba is, az 5-ik képen tiszta apukája szerintem.
Okina - amit Vumenke vitt én is azt vittem be a kórházba, én is hozattam be egy kis takarót, sőt én a szoptatós párnát is, a végén Eszter aludt benne édesen.
Damara - szegényke ez a cukor. Nem kell megismételni pár hét múlva, mert először nekem is egy kicsit magas volt, és 1-2 hét múlva megismételtük, és annak függvényében akarta eldönteni a doki hogy kell e diétázni vagy nem. Állítólag eléggé függ hogy mit ettél előző nap is.
Lamme - de ügyi csajszi vagy, hogy már elkezdted megvenni a karácsonyi ajándékokat. Nagyon klassz játékokat fognak kapni a csajszik.
Én is pont ilyen munkát végeztem mint Te. Előtte bankba dolgoztam több mint 10 évig, de aztán a sok átszervezést meguntam és elmentem egy borászati céghez pénzügyesnek. Egy baj van csak vele, hogy nagyon messze van, így ha vissza kell mennem dolgozni, én meg azért kereshetek másikat, hogy közelebb legyek a lakhelyhez.
Akartam már többször kérdezni, hogy a férjed melyik kerületben tűzoltó, nincsen ott véletlenül nyílt nap. Csak azért kérdezem, mert mert van 2 unokaöcsém és imádják a tűzoltókat.
Pepitanna - jól vagytok, Te is régen voltál.
Eszter is tünemény baba, egyre többet dumálgat ő is mint Aliz baba, ha hozzászólunk vigyorog, majd szétdobja magát örömében. Tegnap vendégek voltak egész nap, úgy produkálta magát, néha mi is meglepődtünk rajta, nagyon édes volt. Mondjuk estére rendesen elfáradt.
Öltözködni viszont nagyon nem szeretünk ha sétálni megyünk. Utáljuk a sapkát, a kardigánt, és a kocsi kabátot. Akkor üvölt rendesen, de hát végül is valamiért neki is kell sírnia. Egyik nap majd teszek fel képeket.
Most megyek mert lejárt a mosógép, meg megnézem a sütőbe is a húst, ma délután meg a barátaink jönnek, így összedobtam egy kis kaját.
Mindenkinek szép napot. Pusza