Új privát üzeneted érkezett!

Na mindegy, szerintem ez már így marad, de tuti kihúzzuk ,amig kell!!!!!!!!!!!!
susy75

Aida: ez azért lehet, mert most, hogy már tudod, hogy Noli lényegében akármikor is jönne megúszná a dolgot kezdesz felengedni és megnyugodni... ennyi a titka :)))) Innen már csak jobb jöhet :))))) (plusz szerintem más is keményedik az elején csak nem izgatja vagy nem figyel rá annyira... én legalábbis soha nem izgultam miatta max. marékszámra szedtem a magnéziumot... csak most, hogy "kicsit" durvul a helyzet pusztán a baba méretei miatt kezdek el néha panaszkodni... de ezzel szerintem hamarosan mindenki így lesz... Nem véletlen, hogy a 2. trimeszter az igazi... ) Egyébként meg örülj neki, hogy végre jól érzed magad :) élvezd ki de nagyon... ilyen helyzet soha többet nem lesz már :)))))))
Vendég

honey:

nekem is ő a dokim, nem jártál jógára a Szt jánosba? a rendelőben biztos taliztunk már. mér lesz császár, tulhordásod is van? sokan meg direkt gyöngyösön szülnek akik egriek
tényleg kicsi a világ!

susy:

lsd. fent:) az a helyzet h amugy a városban sztem ő a legjobb doki és biztos megvan rá az oka h ennyiszer vizsgál amugy megbizok benne meg a párom is ez nagyon fontos, ettől függetlenül most aggódok még két hétig:) eddig ugysem volt min olyan simán ment minden.

Kép
andy30

A párom éppen az előtetőt készíti, kimentem és csak pár ötletet adtam neki, erre megkérdezte, hogy nem kell-e valamit bent főznöm... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , persze ha meg nem segít az ember az a baj....

Kép

Kép
dcili81

Kinek van otthon vérnyomi mérője? (aki szokta is mérni)

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Nekem!!!
susy75

nekem is... de csak akkor mérem ha szédelgek (olyankor mérek cukrot is és vérnyomást is)
Vendég

zöldi nekem is van miért?

Kép
andy30

Az érdekelne, ha mindkét karon megméritek, akkor nektek is van különbség? Nekem folyamatosan az egyik 20-szal magasabbat mutat. MINDIG. A sys, és a dia is.

Kép
zölddisznó

Na, ki a legnagyobb röfi a föld kerekén? :lol:
Kép

Kép
zölddisznó

TE!!!

Kép

Kép
dcili81

http://www.vatera.hu/pelenkazo_taska_uj_98498975.html

...ez jó lenne a bagaméris járgányomhoz?
Emlékeztetőül:

Kép

...pont kétszer annyiba kerülne! :wink:

Kép
zölddisznó

kicsit zöldebb, mint a képen

Kép
zölddisznó

elmentem vasarolni aztan meg az elso szulesfelkeszitore este! kivancsi vagyok mirol lesz szo.
pa pa

KépKép
KépKép
mush589

nekem nem jon be az oldal. tegyel fel kepet leci

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi!
Igen, mások az értékek a két karon, de ez ugy tudom normális!Persze csak kis eltérés lehet! 8)
susy75

bejott. tecccccik :)

KépKép
KépKép
mush589

Kép

Kép
zölddisznó

Susy! Nekem a jobb karomon mindig magasabb.

Kép
zölddisznó

Mush! Kellemes és hasznos felkészülést!

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Nekem is,de csak 10-el. Amúgy én a balon szoktam mérni.
Szerintem megy a kocsidhoz!!!
susy75

Zöldi! Tuti jó tatyi! De az ára... na, az elgondolkodtató! :lol:
No nem azért, mert túl drága, hanem mert kétszer annyi, mint a kocsi! :twisted:
sinaszi

Zöldi szerintem jó!

Kép

Kép
dcili81

Köszi Susy.

Sina! :lol:

... na lassan elballagok a ...hosszú sípolás... dokihoz, mázsálásra, felidegesítésre, majd vérnyomásmérésre...anyázásra, és bánatombantörténőpizzaszeletre utána vígasztalásul. :wink:

Induló adataim:
Súlyom: dettó, mint egy hete
Nyomim: J: 131/85
B: 114/72

Kép
zölddisznó

Cili! Te már Mush-hasból beszélsz?

Kép
zölddisznó

Igen Zöldi!
Mush azt mondta fini voltam....

Kép

Kép
dcili81

Zöldi!
Ez most olyan Bridget Jones-os volt!!! :lol: ( Tudod- plusz kilo: 4, pasik száma: 0 stb) :P
susy75

Bocsi csajok de most nem tudok visszaolvasni,majd este,mert nemrég értünk haza,de a gyerekek már nyúznak menjünk bicajozni.Csak megirom hogy minden oké velem,rendületlenül sok pihenés és 3x2 magne b6.
Adataim:
BPD 84 mm
Ad 84 mm
FL
61 mm
becsült súly 1940
magzatviz mennyisége valamivel kevesebb.
Koponyavégű fekvés
hólyagtelődés látható
aorta foly,KZS. foly.

azt az egyet nem értem hogy eddig mindig azt irták lepény hátsó falon,most meg hogy mellső falon :lol: :shock:
Ezt ugye elnézték???Az sztem át nem vándorol ide -oda... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszi lányok a biztatást, tudom én, hogy egyáltalán nem gáz az 1 hetes lemaradás, csak fantáziálgatok, hogy ez már a meszesedés miatt van, és nehogy rosszabbodjon a helyzet. Meghát persze az ember lánya mindig a tökéleteset szeretné hallani az ő kis porontyáról.

Zöldi, tuti jó a táska a retró kocsihoz!
És nekem is jó a 13 óra is a talira.

Andy - nekünk is ugyanilyen kocsink van, csak más színben.:)

Sarmi, örülök, hogy minden ok veletek!

Kép
trombibébi

trombi: és ti meg vagytok elégedve vele? nekem a sportrész kicsit ingatagnak tűnik (tiéteken is mozog)? ja és rossz adaptert kaptunk hozzá a hordozó nem jó rá, írtam emilt de semmi válasz még 2 napja irtam. amugy sztem szupi imádom nagyon könnyű meg ügyes meg szééép:)

andy

Kép
andy30

Zöldi: szerintem normális, hogy különbözik a két érték, nekem is szokott. Amúgy pillanatonként is változhat és hát egyszerre nem tudod mérni....ugye? :D

Segítsetek ezzel a patikás baba egységcsomaggal, mert sehol nem kapok. Vett már ilyet valaki? És ha igen, mi van benne?

Kép
mannababoca

Trombi:
Nekem mindig 2 héttel mondják kisebbnek az átlagtól. és mindig hozzá is teszi a doki, hogy nyugi ez csak tájékoztató adat.

Zöldi:
Tö jó a tatyó a kocsihoz. Szerintem ne hagyd ki!!!! :lol:

Sarmi:
örülök, hogy minden rendben a babóval. :)

Lányok! Szétmegy a fejem úgyfáj :cry: :cry: :cry:
Vmi fornt jön tuti!
Vendég

Andy - hát ugye még nem használtuk :), úgyhogy ez később válik el, hogy milyen lesz.
De igen, nekünk is mozog a sportrész, ez a szerkezetéből adódik, és állítólag nem fog, ha a baba benne ül - majd meglátjuk.

Mi hordozót nem vettünk hozzá, mert azt kaptunk, úgyhogy így kimarad az életünkből a travel system élmény, de valahogy csak feldolgozzuk 8)

Kép
trombibébi

BKati: itt vagyok és van még időnk. Apa csak éjfél körül jön majd, addig ráérek veletek csacsogni!!!

Story: hát röviden-tömören az a lényeg hogy majdnem 6 hónapig ment a huzavona közöttünk Egyfolytában udvarolt nekem, állandóan jött utánam (húú ez nagyképű). Én mondtam neki, hogy barátok lehetünk, de amíg megvan a barátnője addig nem vagyok hajlandó többre. Nagyon jól elvoltunk, de nekem furcsa volt hogy nem vagyunk hivatalosak, és nem válik meg a barátnőjétől. Szóval volt itt bujkálás, barátokkal való fedezés, autós romantika....... el lehet képzelni. Aztán úgy voltam vele, hogy a sarkamra állok és közöltem, hogy az én türelmem eddig tartott, nem vesztegetek el rá több időt, mert így nem akarok megöregedni hogy második vagyok. Ekkor kemény 19 éves voltam!!!! Egy ideig nem találkoztunk, aztán felhívott megbeszéltünk egy randit. Bocsánatot kért, hogy ennyi ideig nem hívott de elrendezte a dolgait, lezárta a régi kapcsolatát és most már az enyém persze ha szeretném. Mindezt egy nagy halom virág kíséretében mondta el!! Mondta, hogy azt is elfogadja, ha én ezek után mégsem akarom őt, de higgyem el ő már csak engem akar, mert én vagyok számára az igazi. Szóval csöpögött rendesen a jelenet!!!! Mindez 10 éve történt, azóta együtt vagyunk. :lol: :lol:
Vendég

Ja bocsi, olvasok ám vissza, de hogy 3 oldalt írtok 3 óra alatt az nem fair!
Vendég

Olvastam, de sokat felejtettem!
Zöldi: nekem is van itthon vérnyomásmérőm és a jobbon magasabb kb. 5-10-el! A védőnéni nekem mindig jobbon méri!

Ja és hát megjöttem dokibácsitól. Egy kicsit kiakadtam, mert odaértem 3 előtt pár perccel (3-ra volt időpontom) és hát voltak egypáran. Aztán kiderült, hogy sokan egyszerre mentek be mert ahová én járok ott van 4D és az egész család jött mozizni. Kiderült, hogy őket is 3-ra írta be az asszisztens! :evil: :evil: Aztán kijött, és bevitte a kiskönyvemet meg egy másik pártól is elvette, akikről kiderült hogy ők a fél 4-es 4D-sek. Én meg kihangsúlyoztam, hogy 3-ra jöttem vizsgálatra. Mondta a csajszi hogy egy kicsit várni kell. Aztán végeztek előttem a 3 órási 4D-sek és a doki szólított a nevemen hogy menjek be. Az asszisztens meg szinte fel volt háborodva, hogy Babamozin hagyta a gépet, mert azt hitte a másik pár jön. A doki meg inkább elküldte kávéért. Kiment a csajszi és a dokim elnézést kért, de nemrég jött mert szülésen volt és csúszott. Hozzáteszem 20 percet vártam, tehát marha keveset, csak azért ez nem így működik.
Minden rendben. Zárt méhszáj, babóca jól van. Az elején áttette 4D-re és már megint nevettünk, mert a kisfiúnk olyan morcos képet vágott..... De tényleg, tiszta komoly volt és ráncolta a homlokát. Egy ideig néztük, aztán visszatette hagyományosra, megmérte, aztán a végén megint 4D-ztünk egyet és még akkor is morci volt. Csak hétfőn tudom feltenni a képet, de majd ti is látjátok.
És kedves "összehasonlítgatósegynaprakiírtak" (Bébic, Eszterke) íme a mi adataink:
BPD: 81
AC: 281
HC: 295
FL: 61
Lepény: G0
Magzatvíz: normál
Aumb: norm.
Acer.m: norm.

Súlyt még mindig nem becsült és nem is fog, de erről már írtam. Kérdeztem tőle hogy még mindig olyan nagy feje van? Erre a doki azt mondja, nem nagy hanem inkább olyan jó kis kerek!!!
Vendég

Manna milyen csomagról beszélsz? A várandósról? Azt bababoltokban lehet beváltani. Erről a patikás babacsomagról még nem hallottam.

Kép

Kép
dcili81

Sarmon jó, hogy minden ok!

Kép

Kép
dcili81

Kérdés: mit szóltok a Márton (Marci) névhez? Apa Aradi! Tehát Aradi Márton???!!!! De ez még csak egy a sok közül!
Vendég

Boci nekem nagyon bejön a Marci név.... de jó a Mátyás is

Kép

Kép
dcili81

Bocika!
Tényleg nem nagy a buksija. Ugyanis az én drágámnak volt ugyanennyi a BPD-je, 31+5 -ön!!!!
tényleg szép név a Márton! :wink:
susy75

Tegnap 83 kiló mutatott a mérleg... ma 89-et... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
3 szelet bundáskenyér van bennem, meg 2 alma...

Kép

Kép
dcili81

Cili, Susy: köszi! Mátyást azért nem akarok, mert van a családban. A nagybátyám az volt, ő már nincs velünk meg az unokaöcsém is az!
Vendég

Cili: látod, nekem is kellett volna küldeni abból a bundáskenyérből! :lol: :lol: :lol: Amúgy nem lehet, hogy vizesedsz????!!! Igyál egy kis csalánteát, az nekem mindig segít!
Vendég

Hát vizesedek, de nem annyira... szar a mérleg, ezt már megállapítottam... és ma is ittam jó sokat...

Kép

Kép
dcili81

Cili: akkor meg ne álljál a mérlegre!!! :lol: :lol: :lol: Nálunk tabutéma a mérleg, egyszerűen nincsen. Elég nekem a védőnéni mázsálása. A barátnőm az utolsó két hétben annyira vizesedett hogy 10 kg felment rá, aztán szülés után 4 nappal 11-el lett könnyebb!!!
Vendég

Visszaolvastam,de feszit ahasam,most ledőlök egy kicsit! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

hahó!

én ugyan nem vizesedek de a jógán azt mondta az oktató h petrezselymes krumplit kell rá enni ubisalival állitolag jó vizhajtó mind2 és még fini is mmm:)

más: van vkinek tapasztalata az uj módi mosható pelusról?

ja és nekem még sosem mondták h milyen a méhlepényem..az baj?

andy

Kép
andy30

Bocika! Szerintem is szép név, és nagyon jól illik a vezetéknevéhez!
Nekem tegnap 85 volt a BPD!

zsebi_baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?