Olvastam, de sokat felejtettem!
Zöldi: nekem is van itthon vérnyomásmérőm és a jobbon magasabb kb. 5-10-el! A védőnéni nekem mindig jobbon méri!
Ja és hát megjöttem dokibácsitól. Egy kicsit kiakadtam, mert odaértem 3 előtt pár perccel (3-ra volt időpontom) és hát voltak egypáran. Aztán kiderült, hogy sokan egyszerre mentek be mert ahová én járok ott van 4D és az egész család jött mozizni. Kiderült, hogy őket is 3-ra írta be az asszisztens!
Aztán kijött, és bevitte a kiskönyvemet meg egy másik pártól is elvette, akikről kiderült hogy ők a fél 4-es 4D-sek. Én meg kihangsúlyoztam, hogy 3-ra jöttem vizsgálatra. Mondta a csajszi hogy egy kicsit várni kell. Aztán végeztek előttem a 3 órási 4D-sek és a doki szólított a nevemen hogy menjek be. Az asszisztens meg szinte fel volt háborodva, hogy Babamozin hagyta a gépet, mert azt hitte a másik pár jön. A doki meg inkább elküldte kávéért. Kiment a csajszi és a dokim elnézést kért, de nemrég jött mert szülésen volt és csúszott. Hozzáteszem 20 percet vártam, tehát marha keveset, csak azért ez nem így működik.
Minden rendben. Zárt méhszáj, babóca jól van. Az elején áttette 4D-re és már megint nevettünk, mert a kisfiúnk olyan morcos képet vágott..... De tényleg, tiszta komoly volt és ráncolta a homlokát. Egy ideig néztük, aztán visszatette hagyományosra, megmérte, aztán a végén megint 4D-ztünk egyet és még akkor is morci volt. Csak hétfőn tudom feltenni a képet, de majd ti is látjátok.
És kedves "összehasonlítgatósegynaprakiírtak" (Bébic, Eszterke) íme a mi adataink:
BPD: 81
AC: 281
HC: 295
FL: 61
Lepény: G0
Magzatvíz: normál
Aumb: norm.
Acer.m: norm.
Súlyt még mindig nem becsült és nem is fog, de erről már írtam. Kérdeztem tőle hogy még mindig olyan nagy feje van? Erre a doki azt mondja, nem nagy hanem inkább olyan jó kis kerek!!!