Anda! Mi is a határán vagyunk annak, hogy visszamenjek-e dolgozni (a pénz miatt). Főleg, hogy Ádámnak tandíj, a páromnak van egy lánya, + Bálint. És a nagyobb gyerek jobban viszi a pénzt, mint a kicsi. Nekem annyi a szerencsém, hogy ha februárban úgy döntök, visszamegyek, akkor a szabim kitart szeptemberig, és a gyest is kapnám - azaz 2,5 éves koráig még maradnék vele, és anyagilag olyan lenne, mintha dolgoznék.
Én a helyedben visszamennék a régi munkahelyre (akkor is, ha műszakozni kell, főleg, hogy a párodnak most nem kell majd). Ha meg létszámleépítés lesz a kevés megrendelés miatt, legalább tudnátok egyezkedni, hogy téged küldjenek el, ne a párodat, és kapnál végkielégítést. Ha felmondasz, nem kapsz. Miközben visszamész, kereshetsz állást, de nem lesztek pénz nélkül. (Ne haragudj, nem beleszólásképp mondom, csak átéltem már, zártak be "alattam" céget, pont terhes voltam. Úgyhogy csak jótanács, nem észosztás akar lenni, amiket írok.
)
Zsuzsi, szemüveg jövő héten jön, tényleg nem filóztam sokat rajta, a kis sztk kereteket fel se próbáltuk neki, mert ez puha szilikon, hajlik a szára is mindenfelé, ha leesne (biztos le fog). Színben meg volt lila, rózsaszín meg zöld, mind elég erős szín, tehát a sárga a legkevésbé durva.
Mindenesetre Harry Potteres lett a drágám.
Szerintetek ha a gyerek nem jól lát távolra, az kihat a mozgására/mozgásfejlődésére?
Emma! Megértelek... nekem is volt a múlt héten olyan napom, hogy felhívtam anyukámat, kell-e neki a gyerek, mert eladom.
Aznap kikészített teljesen, hanyattesett a motorral, felmászott a homokozó tetejére, csurom víz lett, mert az esővizes edényben matatott, és végül belecsücsült az épp kivirágzott bokromba (persze alig maradt rajta gally, nemhogy virág, én gyerekem meg röhögött a közepén) - no ott bekattantam, behoztam a gyereket és leültem megnyugodni.
Hajni, orrszívás nem kellett, most épp dugul az orra szegénynek. Betérni 2 nagykerbe tértünk be, ahol az ember alkatrészeket vásárolt
, meg mekibe, ahol NEM MELEGÍTETTÉK MEG a bébikaját, holott azért ettünk ott. Azt hittem, felrobbanok. Nagy bababarát hely. Lábam be nem teszem többet.
Zsebi! Tegyél már képet a gyerekekről, meg írjál róluk!