Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon vacak hangulatban vagyok, nincs kedvem semmihez, még aludni sem (!!!)
Csak bámulok ki némán a fejemből....Kép
De azért bébikém megnevettetKép akkorákat kacag mint még eddig soha!

Etetőszék: nekem DBarbiéké tetszik, mert én stabilabbnak gondolom azt egy 4-5 kg-os magas műanyag izénél, de ez csak az én személyes véleményem..én biztosan olyat veszek majd Domcinak.

Tegnap kibontottam egy üveg Nestlé körte bébihamit, és melőtt adtam volna neki, pelusoztam és olyan kemény volt a kakija hogy gurult ide-oda a pelusban...úgyhogy nem adhatok neki körtét mert még jobban megfogná Kép de már ki van bontva! mit lehet ilyenkor tenni?! kénytelen leszek megenni Kép
egyenlőre ennyi, nem vagyok túl szószátyár kedvemben Kép

puszaj
regina
gregina

Sziasztok!

Anita,
a nagy vigyorgásban elfelejtettem írni, hogy Robó nagyon szép a képen, és milyen ügyesen ül!Kép

Gabi,
ez a villanykapcsolgatás tetszik, majd én is kipróbálom Gabival.Kép

Védőoltás: lehet, hogy rosszul, de én úgy tudom, hogy a Menjugate-et bevonták. Legalábbis én így értettem három hónapja a dokinéninél, és nálunk azóta adják a másik fajtát. De nem tudom biztosan. Lehet, hogy csak a kerületben nem adják?

Ann,
Hami is nagyon édes sírósan is.Kép

Marcsi,
Ákos ügyi, hogy már felállt, és még biztosan nagyon sokat fog esni, mire biztosan áll majd a lábán. Sajnos ez ezzel jár, én már előre félek ettől a korszaktól, mert nálunk éles küszöbök vannak.

Etetőszék: mi lehet, hogy kapunk olcsóbban egy Peg Peregot, a férjem munkatársáék ajánlgatták, és lehet, hogy még nem adták el. Kíváncsi vagyok, mennyit kérnek érte. De ugye jól tudom, hogy etetőszékbe is csak akkor szabad ültetni őket, ha már tudnak ülni?

DBarbi,
kiságy az alsó szinten.Kép

Vera,
sajnos nem tudok segíteni sírás ügyben, nálunk amikor Gabi abbahagyja az evést, és már csak cicizik, akkor már nincs tejcim, ezért nem eszi túl magát (néha félek is, hogy túl kevés tejci van). Ilyenkor ha elalszik, és lassan próbálom kicsempészni a szájából a cicit, akkor megint szopómozgást végez, és mindenáron bekapja, ha nem találja, sír. Nekem az jött be, hogy nagyon gyors mozdulattal billentem ki a szájából, akkor nem kapkod utána.

Regi,
küldök pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép Remélem, már jobb is a kedved!Kép Körte.Kép

Mi ma tök jót sétáltunk, Gabó bealudt, és így sikerült 40 percet sétálni, mondjuk az utsó 5 percben már fent volt, ezért igyekeztem is haza. Olyan szép idő volt, és olyan helyen jártunk, ahol gyerekek játszottak, szóval nagyon jó kedvem kerekedett. Viszont a hűtőnkben valami iszonyúan büdös lötyit vettem észre tegnap este, az egész hűtő olyan szagú, mintha háromnapos dög oszlana benne, ezért most megyek is, és kipucolom az egészet (mármint ha Gabi hagy, ugyanis ma nagyon kézben levőst játszik).

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Nem vagytok ma valami pörgős hangulatbanKép

Regina!
Jobb már a kedved? Tessék mosolyogniKép

Zsizsa!
Sétáért irigy vagyok, meg a jókedvedért isKép
Én lusta dög vagyok és már 3napja nem voltunk sétálniKép Erkélyen levegőzött Bencike, de én csak addig voltam kint vele amíg bealudt. Így is fáj ma a torkom és tökre levert vagyok, nem tudom mitől van, de remélem Bence nem kapja el!
Amúgy nincs rossz kedvem, csak ez a fránya torokfájás ne lenne!

Olyan édes picibabám van nekemKép Délelőtt is aludt egy jó hosszút, több mint 2 órát, meg délután is aludtunk együtt, igaz én csak egy félórát, utána olvastam mellette. Mikor felébredt, vigyorgott nagyokat, és azóta (már több mint egy órája ) egy hang nélkül nézelődik, és végre megtalálta a hüvelykujjacskáját is, úgyhogy az most nagyon lekötiKép Eddig a mutatóujját szopizta, meg az egész öklét.
Ha beszélgetek hozzá, egyfolytában vigyorog, nagyon jó kedve van, ilyenkor annnnnnyira boldog vagyok!!! KépKépKép
Sajna apuci ma későn jön haza, úgyhogy egyedül fürdetek, viszont most 9 napig itthon lesz velünk!Kép

Megyek és játszom ezzel a kistündér BencivelKép

Puszi nektek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Hello!

Egész magamhoz tértem, vissza szállt belém az élet, hála a sok + energiának!

Zsizsa: hűtő Kép Kép Kép emlékezetem szerint akkor volt nálunk a legbüdösebb, mikor fokhagyma levest (krém) főztem....azt semmi sem tudja überelni Kép

Vera : az klassz hogy ilyen sokáig együtt lesztek, nekem jó dolgom van mert szinte soha nem vagyok vele egyedül, párom is sokat itthon van...de ha nincs itthon napközben, akkor a fürdetés az övé, ott jól megbabusgatja a manótKép

Hát a körtét nem esett nehezemre bevágni Kép

Mi is voltunk sétálni, de majd' lefagyott a fülem és az orrom úgyhogy inkább hazajöttünk.
Kép
még a Kismamában is a Szülőszobás K.A. mosolyog, BORZASZTÓ! Tudod mikor engedném hogy a 2 centis műkörmével tapizza a friss babámat!

na jó, bedugulok
regi
gregina

Hali!

Vera,
én meg nyugodt Benciért vagyok irigyKép, a sétálást kivéve ugyanis Gabi ma nem aludt semmit, és ma kézben lévős napja van, egyszerűen alig lehet letenni. A hűtőt ráadásul nem sikerült kitakarítanom, mert előtte elmosogattam, és közben jól elvágtam a kezem, bár a mosogatás amúgy jó volt, mert Gabit hordozóba tettem, onnan nézett, és énekeltünk (azaz én tettem), ő meg röhögcsélt. Szóval azért nincsen rossz kedvem, pláne, hogy most lett kész a diós süti.Kép 9 nap apuci király!Kép Torokfájás hess, hess!!!

Regi,
örülök, hogy segített a pozitív energia!Kép Fokhagymaleves.Kép A párod otthonlétéért irigyellek.Kép K.A. a kismamábanKép, szerintem egészen szörnyű, ahogy előadja magát a műsorban, és a műsor színvonalát teljesen lerontja (pedig lehetne nagyon jó műsor is). Én sem engedném a kisbabámhoz (bár lehet, hogy privátban jobb fej).

Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Kép
Tegnap el voltam veszve, mert elmentünk Auchanozni, megnéztük az akciókat - kb. mint ahogy DBarbi mondta a Coráról, nem vmi nagy szám, ki lehet hagyni.
Azért vettünk egy háti Hamihordót, mert majd sokat akarunk kirándulni vele Kép

Nagyon örültem, hogy így kibeszéltétek az etetőszékeket, igaz mi még ráérünk, de nem tudtam eldönteni, hogy egyáltalán mi fontos egy etetőszékben. Mostmár nagyon oki vagyok Kép

Vera, én is úgy vagyok vele, mint Zsizsa, ha befejezte Hami a szopást, már nincs benne semmi, vagy ha van benne vmi, akkor már kiköpi és nem akar szopni. De ez ált akkor van, ha nem alszik be a szopiban, hanem játszani akar. Remélem, hamar rendeződik a dolog.

Regi, örülök, h jobban vagy, ne keseredj el, jön a tavasz! KépKépKép

Marcsi felállás Kép
DBarbi, én meg azt álmodtam, h le kellett tenni Haminak az alsó szintre...Kép
Tényleg, az autósülésről jut eszembe: DBarbi, ti 0-18kg-sat vettetek. Hordozó után még jó, ha olyat is vesz az ember, vagy már jól ülnek majd a 9-36osban is? Szerintetek?

Pusszancs
Ann
annann

Ja, Anita, így se tudok írni Kép Mi nem vagyunk összeköttetésben Kép Nem értem Kép
Ann
annann

Sziasztok!

AnnAnn: mi megnéztük a 9-3X kgig is, de az nem dönthető, tökegyenesen ül benne a gyerek. Lehet, hogy van 9 kg-os 2 éves is, nem tudom Kép Kilóra jó lenne, egyébként nem. Nem tudom Fanni mikor lesz 18 kg, nekünk még ez a jó. Ez dönthető.
A Madrinában is így van a sorrend:
1. 0-13 kg -> hordozó
2. 0-18 kg -> ülés (egy újszülöttet nem tennék bele, nem is értem)
3. 9-3X kg -> ülés, aminek a háttámláját le lehet szerelni, így marad a magasító, vagymi.

dbarbi
DBarbi

Sziasztok!
Álmos, szürke szombat délután Kép Ma valahogy egész nap ásítozok.
Domci megint nyűgös, kivéve ha kézben van, de arra meg nem szeretném rászoktatni. Úgyhogy felváltva szórakoztatják a családtagok Kép
Találkoztunk ma az egyik hapsijával (mert már több is van) és ő is morcos volt....biztos má'megin' vmi mocsok front Kép Hétfőn megyünk 2 hós oltásra, már előre félek...nem tudjátok véletlenül, ez olyan amitől láza is lesz/lehet?! Csak az vigasztal hogy ez még "csak" egy combos lesz..Kép
Majd este még bekukkolok, kellemes 7végét mindenkinek!
Regina
gregina

Köszönöm mindenkinek Robó nevében is a dicséreteket. Kép. Jólesik hallani tőletek, mert ti kivülállóként írjátok és nem úgy néztek rá mint énKép. Mellesleg itt tényleg nagyon válogatott csudaszép babák vannak.

Etetőszék: minden ötletet köszönök, valójában még mindig nem sikerült döntenem , melyik is legyen. Túl drágát nem akarok venni, kb 20 ezerig mennék el, persze a legfőbb a biztonság. A fa is tetszik, de úgy látom mind a fa, mind a műanyag etetőszék szék része műanyag. Na nekem ez nem tetszik benne. Praktikus biztosan, mert le lehet mosni, de elképzelem Robót a nyári melegben, hogy mikor az emberről amúgy is folyik a víz,hogy beizzadhatnak szegények. Persze ki lehet védeni, alátteni valamit, vszínű úgy is lesz, mert nem igen láttam még másféle etetőszéket. Bár múltkorában az Ikeában láttam egy nagyon klassz széket csupán 40.000 ft voltKép. Szóval még variálok, az biztos, hogy a hatezres nem kell.

Oltás: mikor beadatam Robónak, akkor a doki ajánlotta, sokévi praxis van a háta mögött és elég profi orvos, így megbíztam benne. szerinte ha lett is volna mellékhatása az eltörpül amellet, ha esetleg beteg lesz...Eddig még nála senkinél nem fordult elő mellékhatásKép. Meg a védetség ami több évre is szól, ez is mellette állt, így nem volt kérdéses. Nem vártam meg az egy évet vele, mert nem tudni(késbb ki is derűlt, hogy nemmessze tőlünk Tságon meg is halt szegény kisbaba benne). Nem bántam meg egy percre sem, hogy beadatam Robónak.Árak: 3-szor 2500 körül, viszont egy év után 8700 ft. Tehát ugyanott van az ár kb.Igaz az csak egy oltás lett volna. Nem akarok tényleg erről litániát írni, mindenki maga dönti el, hogy mivel és hogyan tesz jót a babájának, én így döntöttem, más úgy....Ja és nálunk nem lehetetett visszatéríteni, de úgy tudom, hogy Pesten egy -két kerületben igen.

Zsófi: oltásról írtam már. Benci tényleg nagyon feljett. Milyen nálatok az asztalra szerelhető szék?

Vera: milyen az az etetőszék, amilyet szeretnél? örülök, hogy Bencinek jókedve van mostanábanKép. Olyan jó hatással tud az ember hangulatára lenni. Jó, hogy apa sokáig otthon lesz veletek. Büfizés. érdekes nálunk este egyáltalán nem szoktam már Robót büfiztetni. Szépen vissza is alszik, és még nem is fordult elő soha, hogy nagyobb adag kijött volna neki, csak annó csecsemő korában. Igaz éjszaka már nem is eszik sokat, csak pár kortyi és alszik tovább. Napközben viszont nálunk is sok büfi kijön. Az orvos szerint nem gond .Megfigyeltem Robót, hogy hiába büfiztetem, utánna egy csomót mozog, vagy ül éppen és nyomja a pociját, emiatt is kijöhet szerintem a tejcsi. Vannak bukósabb babák, ők ilyenek, miatta ne aggódj!Szerintem Benci is konfortszopizik a cicin, annak vannak ilyen jelei, hogy csak a szájában kell hogy legyen, enni nem akar éppen belőle. Este van mikor ilyen esetben átcsempészem a cici helyre a cumit. Utánna úgyis kiköpi ha már teljesen elalszik Robó. Próbáld azért ki, hátha.
Nem vagy egyedül, nem egyedi eset Benci, nyugiKép.
Mondom én, aki szintén aggódik mindenen, de ezen már túlvagyok én is.

Gabi: oltásról már írtak felettem.Zsoltika "lámpaoltása" aranyos lehetKép.Köszönjük Zsoltika nevéban az üdvözletet, persze, csak akkor ha Ann jó fordítottKép.Olyan kis fejlettek már Kép.

AnnAnn: nem értem miért nem kapom meg a levelet, nem lehet, hogy a freemailel van gond?Hanna nagyon szép, még legörbűlt szájjal is. EgyemismegKép.Sok rucit megsírattam már én is. olyan "rossz " megválni tőlük. Milyen Hamihordozót vettetek? Képet kérünkKép.Autóülés: Szerintem is a hordozó után még nem túl jó a 9-36 kg os, főleg az ami nem dönthető.

Hanzika:köszi az infót, ari vagy. Bevált nektek a Cam?

Marcsi: oltás nem súlytól függ szerintem. fentebb írtam nálunk hogyan adják. Rgy éves kor előtt -függetlenül attól, mikor adja be az elő adagot- 3 db. Egy év után 1 db.Gratulálok Ákos felállásához. Kis profi. Fejlett baba ő is nagyon.

DBarbi: köszi a tippeket és a fotókat. Szerinted melyik a jobb a kettő közül a fa vagy a másik? Gondolom mindkettőt kipróbáltátok már.Kiságy lerakásKép. jaj, mi még nem tettük lentebb, de szerintem akkor is a szívem fog megszakadniKép.

Regina: mi történt, hogy vacak volt a hangulatod, vagy csak úgy?? örülök, hogy újra a régi vagyKép. Körtehami részedrőlKép. Próbáld amúgy keverni a körtét vmi mással, ami lazítóbb. Nálunk még mindig kemény a kaki, remélem mielőbb beáll majd Robónál is.

Zsizsa: sétaKép. Látod Gabó napja hol jó, hol rosszabb. Annyira megéreznek mindent a csöppségek.HűtőtakarításKép. megtaláltad legalább az okot mi lappang a háttérben?

Ma nem sokan írtatok, ennek egy előnye volt részemről, hogy gyorsan végig tudtalak benneteket olvasniKép.Persze várom , hogy a többiek is jelentkezzenek. igaz tegnapelőtt volt termés bőven.

Tegnap azt hittem megzabálom Robót. Eddig csak kacarászott, de tegnap először nevetett, de leírni sem tudom, meg utánozni sem , hogy hogyan .Rendesen hangosan, hosszan , olyan ha-ha-ha-ha nevetés. Teljesen lentről jött a hang. Olyan édes volt. Bennem meg csak úgy szaporodtak a boldogsághormonokKép. Ja és pohárból is ivott, de úgy, hogy közben a kezemet tolta el, hogy én ne fogjam a poharat, majd csak őKép. Szóval ezeket produkálta az én kis drágámKép.Elmondani nem tudom, mennyire szeretem. Van már egy játéktelefon is, majd készítek képeket, hogyan telefonál a drágámKép. Olyan kis értelmiségi.

Köszönöm, hogy vagytok nekem és mindig meghallgatok. Most ilyen érzelgős hangulatomban vagyok...

További jó hétvégét mindenkinek: Anita
anita77

Segítséééééééééééééég!

A Domi jobb lába már napok/hetek óta ropog, és most vettem észre hogy azon a lábán eggyel kevesebb hurka van! Remeg mindenem, a sírás kerülget, tuti csípőficamos! Kép hétfőn megyünk a körzeti dokihoz, kedden meg fejlődésneurológiára, de én addig ezt nem bírom ki!!!!! ne tudjátok meg hogy remegek Kép

regina
gregina

Újra itt vagyok, jól kibömböltem magam Kép
Végül is ha beigazolódik, az se tragédia...illetve dehogynem Kép

Büfi: Domci hatalmasat és gyönyörűen büfizik születése óta, mégis rengeteget bukik, illetve soXor nem is bukott hanem hányt.Most már kezd elmúlni.
Egyre ügyesebben forgolódik oldalra!
Ma bevágott fél üveg sárgabarackot, lett is eredménye Kép
Azt azért muszáj eldicsekednem hogy este 9-től reggel 6-ig mozdulatlanul alszik....remélem nem most kiabáltam el! Kép
Viszont egy hete stagnál a súlya...4840,4850,4820,4830 stb...Kép nem nagyon volt még ilyen, kicsit aggaszt.
Amúgy is világvége hangulatom van napok óta, ez a csípőficamos felfedezés most még rátett egy lapáttal Kép
De jó hogy itt legalább kibeszélem magamból...persze a családom is meghallgat, de ez azért teljesen más...!
Én is nagyon lelkis hangulatban vagyok mint Anita! Kép
Tegyetek fel sok-sok édes baba fotót, hátha attól jobb kedvem lesz!

Kép Kép Kép

most megyek és eszem egy kis bonbont, csokikát, cukorkát, vagy akármit, az mindig segít! Kép

regina
gregina

Kép
gregina

Sziasztok!

Már terhességem óta sokat olvaslak Titeket, és köszönöm a sok szép élményt és hasznos tapasztalatot. Az én kislányom négy hónapos. Gondolkodtam, hogy csatlakoznék, de azt hiszem, nem tudnék igazán természetes és nyílt lenni így nyilvánosan.

Most Reginának szeretnék írni, mert látom, más még nem írt, és nagyon aggódik. Az én kislányomnak sem szimmetrikusak a redői a combjain, de rendben van a csípője. Az ortopédián ultrahanggal is megnézték. Az izületei is ropogtak (mostanában már kevésbé). Azt gondolom tudod, hogy ha esetleg mégis lenne valami gond, akkor is csak pár hétig kell terpeszbetétet hordania. De ez még egyáltalán nem biztos!

Mindenkinek minden jót, boldog babázást!
Móni
Móni73

Szia Regi!

Már akartam írni, hogy megnyugtassalak, de így már csak csatlakozom az előttem szólóhoz. Most hogy leírva látom jutott eszembe, hogy én is hallottam már ilyent, hogy a redők nem egyformák és mégsincs csípőficam.
Ha mégis lenne valami, akkor se tragédia, nagyon ügyesen kezelhető!!!

Dandy
dandy

Sziasztok!

Így van Regi! Fel a fejjel! Ha szomizol, azt Domci is észreveszi! Ha gond van, inkább most derüljön ki, most még könnyű korrigálni! Erre gondolj. HA VAN! De fölöslegesen pláne ne idegeskedj! Persze, tudom milyen ez....de próbálj megnyugodni!

Móni73: üdv a topicban! Kép

Anita: mind2 etetőszék használatban van Kép Nekem a fa több szempontból is jobban tetszik. Stabilabb a tálcája (mert Fanni szereti alulról rugdosni), úgy etetem, hogy leülök vele szemben egy székre, így mintha nekem is asztalom lenne Kép Fő szempont pedig a praktikusság. Ha Brevit kinövi, a fát még sokáig lehet majd használni, a tálcája ennek is levehető. Majd jó lesz az asztalka rajzolgatni, gyúrmázni...ilyenek Kép Azt mondom erre, hogy végre egy olyan vétel, ami nem lesz késöbb sem fölösleges. Mertugye van a 2 babakocsi, a járóka, autósülés, hordozó, pelenkázó....mindmind felesleges lesz majd Kép

Képzeljétek, Fanni tegnap pohárból ivott Kép
És paprikáskrumplit adtam neki ebédre (amit magunknak főztem)...ne tudjátok meg! Még soha nem evett így! Eddig sem volt rossz étvágya, de majdnem beleesett a tányérba tegnap! Kép Kép Kép

Megyek, szólítanak Kép

dbarbi
DBarbi

Regi,
én is csak gyorsan neked írok, én is hallottam már ilyet, hogy ez nem feltétlenül csípőficam, ha meg az, akkor sem olyan nagy tragédia, ha jól emlékszem Vera babája hordott terpeszpelust egy ideig, meg nekem is volt, amikor kicsi voltam, és nagyon jól helyre hozta, és nem is fáj (bár erre persze én nem emlékszem.Kép) Szóval nyugi! Akartam feltenni neked babás képet is, csak apacuka rendet rakott a gépen, ezért nem találom sehol a képeket. Éljen a rend!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Köszi csajok, kicsit megnyugtattatok! Bár azért még mindig remegek Kép Tudjátok az aggódó anyuka ilyenkor mindent bebeszél magának....tegnap éjjel már rövidebbnek is láttam az egyik lábát, ami persze biztosan nem rövidebb, csak már tényleg rémeket látok. Holnap kiderül, mi a körzeti doki véleménye. Majd ha jön Vera, kifaggatom, hogy nekik mi volt.

Kép
még egyszer köszi mindenkinek!
regi
gregina

Sziasztok!

Itt is vagyok újra.Kép

Ann,
Hamihordó.Kép Én autósülés ügyben még nem vagyok képben, egyelőre a hordozó, és utána is valami dönthető.

Regi,
a két hós oltás nem jár lázzal, általában azt viselik legjobban a babák. Gabi is nagyon morcos volt tegnap, de ez már csak így megy, kell egy kis nyűgös nap is, hogy értékelni tudjuk a jót utána.Kép

Freemail: mostanában hülyéskedik a my-doom vírus miatt.

Anita,
fogalmam sincs, miért büdi a hűtő, pedig már kitakarítottam, és mégis.Kép Úgy megnézném én is nevető Robót, meg pohárból ivót is!Kép Annyira cuki lehet!KépKépKép Kis értelmiségi.Kép

Regi,
bukásról: Gabi kb. kéthónapos koráig iszonyúakat bukott, egy csomószor azt hittem, hogy nem marad benne semmi, de mivel hízott, ezért úgy döntöttem, hogy nem aggódom. Azóta ez rengeteget javult, bár még mostanság is vannak rosszabb napjai, de van, hogy egyáltalán nem bukik. A súlystagnálás meg előfordul, egyébként sem jó naponként mérni a babát, mert csak aggódni kezdesz. Azt már írtam, hogy Gabi legutóbb két hét alatt hízott 30g-ot. Viszont most mértem, és három centit nőtt, szóval valószínűleg most inkább hosszra gyúrt.Kép Lesz még ilyen stagnálás, vértezd fel magad, és ha amúgy semmi gond nincsen Domcival, akkor ne aggódj!Kép Domci nagyon cuki!Kép

Móni,
üdvözöllek! Ez nagyon kedves tőled, hogy írtál Reginek, és így felfedted magad!KépKépKép Gyere azért, ha van kedved, nem baj, ha ritkábban írsz!

DBarbi,
paprikáskrumpli.Kép A cuccok tényleg feleslegesek lesznek egyszer, ezért kell sok gyereket szülni, hogy minél jobban kihasználjuk őket.Kép

Tegnap voltam megint ruhát venni Gabinak, mert most hirtelen 5 rugiját nőtte ki! Eszméletlen, hogy milyen gyorsan nő, és hogy mennyibe kerül ruházni. Pláne, ha már cipőt is kell majd neki venni. Azért nem baj, nőjön csak nagyra, még ha anyagi csődbe is dönt minket!Kép

Most megyek, mert olyan éhes vagyok, hogy el sem lehet mondani!

Szép napot!

Zsizsa

Teszek fel képet Reginek, de azért a többiek is megnézhetik.Kép

Kép Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Sajna beteg lettem, fekszemKép Már pénteken sem voltam túl jól, de akkor még csak azt hittem hogy ez egy szimpla torokfájás. Na tegnapra aztán egész sz@rul lettem, úgyhogy fekszem és reménykedem hogy Bencike nem kapja el. Nekem csak addig van most a környezetemben amíg 3-4 óránként szopik, aztán az apukájával van. Olyan rossz, hogy nem puszilgathatom!Kép

Regina!
Most csak Neked írnék pár szót, mert látom hogy mennyire kétségbeestél!
Nem kell!!!
Mikor Bencével mi az ortopédián voltunk 7 hetesen, akkor én is nagyon elkeseredtem, mert túl kötöttnek találták a csípőjét, ezért terpeszpelust írtak elő neki. Féltem tőle, meg nem értettem hogy miért pont velünk történik mindez, de már MÁSNAP teljesen máshogy láttam a dolgokat. Mivel Bencét egyáltalán nem zavarta a terpeszpelus, megnyugodtamKép
Előírás szerint éjjel-nappal viselnie kellett volna, de néha (pl. oltáskor) vagy ha nem volt szívem rátenni, akkor nem használtuk.
4 hét múlva mentünk kontrollra, és a doki megdicsért hogy minden rendben és látja hogy milyen szépen betartottuk a használatot és hogy mennyit tornáztattuk BencétKép (amit szintén nem vittünk túlzásba...)
A doktornénink szerint azoknál a babáknál akiknél bármi gyanúsat találnak, rögtön adják ezt a pelust, de nem kell tőle megijedni, mert sokszor nem is áll mögötte semmi. Bennünket még UH-ra sem küldtek tovább, tehát annyira nem lehetett vészes a dolog. Ha pedig valakinél mégis kicsit súlyosabbnak látják a dolgot, akkor kengyelt kap, de ez sem örökéletű, csak néhány hét és minden rendben lesz!Kép
És tényleg inkább most derüljön ki amíg korrigálható.
Szóval hidd el hogy minden rendben lesz!!!KépKépKép

Bocsi a többiektől, megyek lefekszem, mert nagyon gyenge vagyok.

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Kép
Regi, nekem kiskoromban az egyik lábamon több redő volt, de nem lett semmi bajom. Az anyukám persze bepánikolt, de azt mondták, h nincs semmi Kép nem is lett, Domival se lesz Kép
Egyébként Haminak is ropog mindene, néha úgy megijedek, h miért...
Mondjuk én nagyon izületes vagyok Kép, igaz így a 90. életévem felé közeledve már nem is furcsa KépKépKép

DBarbi, pohárból ívás, paprikáskrumpli Kép Most derül ki, h éheztetitek azt a sovány gyereket Kép

Anita, majd csinálok képet a Hamihordóról, tudod, hátizsák, csak cucc helyett Hami van benne Kép

Zsizsa, Gabi nagyon édes azzal a törpikével Kép Hami is nemrég kezdett bekapni mindent - pedig az ilyen textil dolgok nem lehetnek túl fincsik Kép
Látod, kiderülnek itt a dolgok, 5 rugi kinövése és súlystagnálás totál összefügg!
Regi, sztem se mérjetek minden nap, ha izgulsz, max 1 héten 2x, de 1x bőven elég.
Mi ma fogunk mérni....dididididi... félek Kép

Vera, gyógyulj meg gyorsan!!!! Már pénteken is gondoltam rád, mert amikor én először érzem, h fáj a torkom, gyorsan homeobogyó: konkrétan GRIPP-HEEL és nem jön ki. Lehet, h jó lett volna kipróbálni, bár magára a betegségre se rossz. Akut tünetek esetén, akár negyedóránként egy bogyó, s ahogy múlnak a tünetek úgy csökkenteni.

Ma nagy családi tornászni fogunk - mármint a női részleg. remélem heti 1--et be tudok vezetni, mert iszonyatosan nézek ki Kép

Megyek, mert még zenét kell csinálnom a tornához.
Pusszancs
Ann
annann

Reginek, hogy jobb kedve legyen Kép

/image {D:KépekTemp2004-01-28 822DSC00023}

Kép
hanzika

Kép

Kép
hanzika

Sziasztok!

Most pár napig nem olvasgattam, mert a férjem használta a számítógépet, dolgoznia kellett. Aztán ma délelőtt végre végzett a munkával Kép, úgyhogy elmentünk a Brendonba etetőszéket venni. Végülis a PegPerego Prima Pappa mellett döntöttünk, és sikerült is akciósan vennünk egyet! Nagyon-nagyon szép, tágas, kényelmes és nagyon stabil. Viszont majdnem lemaradtunk róla, kétféle színben volt ugyanis, és amelyiket kinéztük (világoskék-sárga), abból már csak a kiállított darab volt Kép A másik is nagyon szép, sötétkék-vajszínű, abból még volt 1 db csomagolt... Le is csaptunk rá! Úgy tűnik, nagyon tetszik Zsoltikának is. Viszont elég sokáig kellett várnunk, mire kitöltötték a papírokat, aztán szaladtunk haza szopizni Kép

Regi,
nyugodj meg! Látom, már többen írtak előttem is Neked, én is csak azt tudom mondani, hogy minden rendben lesz! Nálunk Zsoltika válla ropog néha, mikor olajozom fürdetéskor, de láthatólag semmi baja. Szóval fel a fejjel! Ird meg majd, mit mondott a doki! Kitartás! Kép

Vera,
mielőbbi gyógyulást kívánok neked! Pihenj sokat, hogy mihamarabb elmúljon a baj! Küldök neked sok-sok gyógyerőt Kép ++++++++++++++++++++++++++++ KépKép
Láttam, hogy kerestél a Pampers akcióról információt, küldtem neked mailt- róla.

Akit esetleg még érdekel: a Pampers Total Care pelus zacsik elején található képeket kell beküldeni, ajándékokat küldenek érte KépKépKép Érdemes gyűjteni! A szórólapot megkaptam szkennelve, benne vannak az infók és képek a játékokról. Akinek kell, küldjön mailt nekem Kép

Ann,
torna Kép Milyen gyakorlatokat csinálsz? Én is elkezdtem már, de ahhoz tényleg idő kell. Az ember ugye tornászik, de aztán le is kéne tusolni... Ez csak segítséggel valósítható meg egyenlőre. Hamihordóra én is kiváncsi vagyok Kép

Zsizsa,
gratula Gabi növekedéséhez. Látod, nincs is semmi baj Kép Nagyon szépen ül már Gabi a kádban Kép Úgy látom, tetszik neki a fürdés.

DBarbi,
Fanni édi lehetett a paprikáskrumplival Kép Ajjajj, lassan mi is etetjük majd Zsoltikát! Már nagyon várom. Szinte minden van már hozzá: kanál, tányérkák és már etetőszék is. Poharunk még nincs.

Móni,
üdv itt Kép Ha van kedved, írj a kislányodról, szívesen olvasgatnék rólatok Kép

Anita,
én is úgy tervezem, hogy majd ha meleg lesz, pelenkát rakok az etetőszék ülésére, akkor majd nem ragad oda Zsoltika Kép Ezt a műanyagot biztosan könnyű tisztán tartani.
Nevetés Kép Olyan jó hangokat tud kiadni Zsoltika is, Apája mindig kéri, hogy írjam meg neki (már amikor dolgozik, olyankor is online tartjuk a kapcsolatot), de hát lehetetlen leírni ezeket a hangokat Kép
Kis értelmiségi képet várjuk Robókáról!

Teszek fel két képet az új etetőszékről, benne Zsoltikával Kép A tálca ugyan még magasan van neki, igaz a szék magassága is több pozícióba állítható Kép Egyenlőre még nincs is szükség a tálcára.

Kép

Kép

Kellemes vasárnap estét mindenkinek:

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Regi: ahogy elkezdtem olvasni az első írásod, rögtön az ugrott be, hogy majd Vera biztosan tud segíteni, de látom tényleg jött is és leírta tapasztalatait. Szerintem sinvcs okod aggodalomra. Részben nem biztos, hogy tényleg csipőficam van a háttérben, de ha netán mégis, akkor is gyorsan , egyszerű módszerekkel gyógyítható. Arra kérlek tényleg ne aggódj mert az Dominika is megérzi. Holnap pedig fogok szorítani, hogy redben legyen minden!Átaludt éjszakához pedig nagyon gratulálok, (nagy zárójel: picit irígykedem ámKép)Nagyon aranyos a fotón Domcsi, tényleg lehet, hogy most éppen ő is hosszra növekszik. Elég hosszú baba ő is.

DBarbi: köszi a tippet az eetőszékről, vszínű ennél maradarunk mi is. Pohárból iváshoz gratulálok, nagyon ügyes FanniKép. PaprikáskrumplievészetKép.

Zsizsa: tényleg annyira gyorsan nőlnek ezek a babók, hogy győzzük őket ruhákkal. Amúgy is mindig meghatósom, mikor egy egy ruhácskát el kell rakni már. Őszintén szólva egy ideig még a szekrényében tartom és nézegetem őket, főleg azokat amelyek a szívemhez nőttek.Persze örülök, hogy növekednek, csak....Fotókat nem bírtam kihagyni, hogy ne nézzem meg.Annyira édi Gabó. Micsoda törpikéje vanKép. Milyen aranyosan moslyog a kádban, látszik, hogy mennyire élvezi a pancsitKép.

Móni: üdvözöllek körünkben. Aranyos vagy, hogy gyorsan reagáltál Reginának.Ha van időd írj nyugotan, magatokról is, nem gond ha nem tudsz sűrűn jönni. Amikor tudsz jösszKép.

Vera: pont kerestelek már, hogy merre lehetsz. Szegénykém! Jobbulást kívánok neked, és kívánom, hogy Benci ne kapja el. A rosszban még jó, hogy legalább apa most otthon van veletek.Vigyázz magadra nagyon, várunk vissza.

AnnAnn: hol van még a 90. életévKép, bár néha én is annyinak érzem magam mostanában....A súly miatt ne dideregj kérlek, nem lesz semmi gond. Szépen Hanna is belefog majd húzniKép.Nálunk i változó volt a súlynövekedés, de annál rossza, (saját tapasztalat), ha aggódunk is hozzá!Tornához sok sikert.Vacak vírus miatt is lehet, hogy nem jött meg a leveled, azért ne felejtsd majd el néha néha megpróbálni elküldeni.KösziKép.

Hanzi: aranyos fotó, micsoda szempárKép.

Gabi: nagyon klassz etetőszék, az árát megtudhatom? Zsoltika olyan édesen ül benne, szemmel látható, hogy mennyire élvezi, és érzi, hogy most valami újdonságban ülKép. Édes nagyon.

Zit, Judit, már nagyon régen jelentkezettés Susie is, tudtok róluk valamit?

Zsófi, Barbi, Gabi75, Dea, Szisz, KAti, batkamano, Diti, nyuszimanó , Edit, Meme merre vagytok. Gondolom ezer a dolgotok, azért hiányoztok ámKép!

Nem tudom mi lehet a levegőben de nagyon fáj a fejem, lassan fürdetés is lesz, remélem Robó ma gyorsan elalukál majd. Olyan nyűgi vagyok, nem akarok panaszkodni és nem szeretném senkire ráragasztani , így el is búcsúzom.
Két képet azért még csatolok nektek.

Regina: a fotón éppen Robó téged hív, abban az esetben ha nem vetted fel a kagylót tolmácsolom üzenetét:

-Dominika anyukájának üzenem , hogy ne aggódjon minden rendben lesz!Lássuk csak, ennyi gombKép de akkor is megoldom:Pici vagyok, de remélem ezzel a fotóval jobb kedvre tudtam deríteni:

Kép

Benci anyukájának pedig jobbulást kívánunk!(ha már egyszer telefonálokKép )

ime még egy fotó a többieknek is, Robó éppen telefonálKép:

Kép

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Ann: nyugi, a súly nem feltétlenül mércéje a fejlődésnek. Martin már 2 hónapja "csak" havi 250-300g-kat hízik. Az oltás utáni héten kb.30-50g-t hízott.

Vera: Jobbulást!

Anita: Jobbulást! Hú mennyit változott, és nőtt Robó! Ha csak a képet láttam volna, a kísérő szöveget nem, biztos meg se ismertem volna. Nekem is nagyon fáj a fejemKép Biztos a meleg miatt.

Dandy
dandy

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ennyire jó kedvem lett! Köszönöm szépen mindenkinek, most már nem is aggódok annyira, csak egy kicsit!

Hanzika kisfiát felvettem a vőlegények amúgy sem rövid listájára.

Anita Róbóján pedig meg is hatódtam.... ;) látod ott a szemem sarkában azt a könnycseppet?

Gabi!
Azt az etetőszékes képet (az utóbbit) nyugodtan beküldhetnéd valami babafotó pályázatra, tuti aratnátok vele! Kép Irtó aranyos pofit vág Zsolti!
Az első képen pedig így töpreng :
" Hogy is kéne szétszedni ezt az izét...." Kép

Vera!
gyógyulj meg hamar és köszönöm a bíztatást, itt egy gyógypuszi: CUPPPPP!

Zsizsa!
kicsit irigylem Gabi baba törpéjét, nekem mindig a törpök voltak a kedvenceim, de akkor még nem lehetett ilyen hatalmas ízletes törpöt kapni!
Csúcs a pancsolós kép, látszik hogy élvezi a lubickolást!

Domci befalt ma egy fél üveg almát burgonyával, de még ette volna, csak nem akartam egyszerre sokat adni neki. Hihetetlen kis zabagép Kép Még mindig nem nagyon akar hízni, de már csak egy napig idegesítem magam, mert kedden jár le a mérleg kölcsönzési ideje Kép

DBarbi: Fanniról is szeretnék képet látni!

És különben is, jut eszembe! NEKEM BŐGNI KELL AHHOZ HOGY ENNYI GYÖNYÖRŰ FOTÓ LEGYEN? TESSÉK MÁSKOR IS SOK-SOK KÉPET FELPAKOLNI!!!!!! Irgum burgum Kép
Holnap szorítsatok nekünk!
pusz
Regina
gregina

Csrrrrrrrrr.......

Halló,Dominika vagyok! Csókolom Anita néni, Robóval szejetnék beszélni.....ajszik? jó, akkoj hívom később...Kép

(Anita! Megpróbáltuk visszahívni a legényt!)
Adj egy cuppanósat a talpára!
Kép

Ui.: istenem asszem túl kipihent vagyok Kép
gregina

Drága Dominikám!
Robika már alszik, igaz kicsit álmatlan, lehet, hogy a telefoncsörgés zavarta megKép, de majd holnap beszélgettek, jó?Apropó, te miért nem alszol még? Anya tudja, hogy telefonáltál?Kép A cuppantósat pedig majd átadom nekiKép.

Regina: örülök, hogy egy icipicit sikerült a tervemKép A mérleget meg amúgy is jobb ha kiteszitek már!Ezen a téren sem lesz gondKép

Dandy: neked is jobbulást akkor, én is itten írogatok, ahelyett, hogy lefeküdnék már...MArtin, Dorcsi jól vannak?

Úgy látszik a fejfájás jó hatással is tud lenni rám.

Mégegyszer jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Vera,
jobbulást! Ne aggódj, lesz még elég időd puszilgatni Bencit!Kép (Bár tudom, hogy ez most nem vígasztal.) Ha gondolod, a gyógyszertárban lehet kapni szájmaszkot, ami ugyan nem túl kellemes, de így néha jól megölelgetheted.

Regi,
azt nem is írtam, hogy Gabinak is ropog az összes ízülete, néha meg is ijedek, amikor tornáztatom. Szorítunk nektek holnapra!
Te gonosz Hókuszpók, elennéd Gabi elől a törpit, ugye?KépKépKép

Ann,
hogy sikerült a családi torna?Kép És mi lett a méredzkedés eredménye?

Hanzi,
ezek a szemek tényleg gyönyörűek!Kép

Gabi,
nagyon jó az etetőszék!Kép Gabi tényleg szeret már fürdeni, aminek nagyon örülök, ugyanis az első három hónapban végigüvöltötte az egészet. Ez az online kapcsolat apával nagyon tetszik.Kép

Anita,
akkor szép nagy szekrénye lehet Robónak, ha még a kinőtt ruhái is elférnek.Kép Én örülök, ha Gabi aktuális ruháit el tudom tenni. A törpikét még én kaptam ajándékba egy osztálytársamtól a karácsonyi húzás alkalmával.Kép A képeken Robó tündéri, és a tolmácsolás is nagyon tetszett.Kép

Én is észrevettem, hogy nagyon sokan eltűntek.Kép Remélem azért visszatalálnak, legalább egy-egy kép vagy mondat erejéig!

Dandy,
jó, hogy írtad a súlynövekedést (még ha nem is konkrétan nekem), engem is megnyugtat mindig, hogy másnál is van ilyen lassabb gyarapodás. Gabit csütörtökön mérik, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit hízott, ugyanis mostanában nagy zabagép volt.Kép

Regi, Anita,
Gabinak nagyon tetszik ez a telefoncsevej. Ő is bekapcsolódna, de sajnos még nem kötötték be hozzánk a játéktelefont. De majd gyorsan orvosoljuk a problémát.Kép

Képzeljétek, ma megvolt az első balesetünk (leszámítva a jégen elcsúszást, de ott én is benne voltam). Gabi letornázta magát a kanapéról, annak ellenére, hogy párnát is tettem elé, meg ott álltam fél méterre. Egy percre nem néztem oda, és amikor odapillantottam, pont láttam, hogy borul lefelé.Kép Nagyon megijedtem, bár szerencsére nem esett nagyot. Fél percig sírt csak, de azért megnéztem a könyvben, hogy agyrázkódás esetén mi a teendő, és nagyon figyeltem, hogy van-e bármi tünet, szerencsére nem volt, de drukkoljatok, hogy ne is legyen. 24 órán át kell figyelni. Belegondoltam, hogy amikor állni, meg járni tanul majd, ennél jóval nagyobbakat koppan majd a feje, és már előre félek, hogy honnan tudom majd, hogy orvoshoz kell-e vinni. Az élet nem könnyű.

Most megyek aludni, és nem filózom rossz dolgokon.

Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

SZiasztok!

Én vagyok, köszönöm a hiányolást, csak itt volt a párom Pestről, és nem értem ráKépKépKép

Visszaolvasni nem tudok, rengeteget írtok, de nem bajKépKépKép
Majd holnap behozom a lemaradást, és akkor válaszolok majd mindenkinekKépKépKép

Legyetek jókKépKépKép

Babák szépek, őket megnéztemKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Van pár percem, Zsoltika alszik Kép Olyan nagyon jó idő van kint, hamarosan megyünk is sétálni. Remélem, nem fog esni az eső...

Anita,
az etetőszék ára 29.890 Ft, akciósan. Zsoltika valóban akkor ült benne először, mikor a képeket csináltam, csodálkozott is nagyon Kép
Robóka nagyon-nagyon aranyos, ahogy telefonál Kép Remélem, a fejed már nem fáj. Jó kis front jött most, biztos attól voltál nyügi.

Regina,
szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen az orvosnál. Kedves tőled, ahogy Zsoltiról írtál, hízott is a májam büszkeségemben! KépKépKép

Nekem is nagyon tetszett Domika beszélgetése Robókával KépKép

Zsizsa,
remélem Gabinak azóta sincs baja. Mi már jó ideje nem használjuk a kanapét, én is nagyon féltem az eséstől. Szerintem nem lesz semmi baj, ne aggódj!

Hanzi,
Marcus is milyen nagy már! Gyönyörű szemei vannak!

Zsófi,
jó, hogy újra itt vagy! Én is hiányoltalak Kép

Tényleg, többiek nagyon eltűntek, mindig akartam írni és mindig elfelejtettem Kép Lányok, jelentkezzetek!

Szép napot mindenkinek:

Gabi

pgaboka

Átírtam a nevemet, azért reméelm rámismertekKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de folyamatosan olvasgatlak benneteket. Sajnos írni már ritkán van időm.
Anita,
olyan aranyosan hiányolsz néha, hogy ilyenkor kedvet kapok az íráshoz! Kép Remélem már jobb a közérzeted. Robó nagyon édes és ügyes, persze nekem mindig nagyon tetszett.
Vera,
jobbulást!
Gabi,
jól néz ki az etetőszék és milyen aranyos aki benne ücsörög! Kép Engem is érdekelne a Pampers játék, elküldöd?
Móni,
üdv közöttünk, néha írjál magatokról (mondom én aki alig írok Kép ).
Zsizsa,
Gabi is szép kislány. Vagy fiúcska? Kép Na jó csak vicceltem, meg Anitával gonoszkodtam egy kicsit. Kép

Virág közben mostanában sokat nyúlt, sorban kinőtte a ruháit, vehetjük az újakat. Kb. egy hete fordult először a hasára, azóta többször is, de vissza már nem tud, így reklamál egy idő után (most 4 és fél hónapos). Most itt nyekereg a hátam mögött, egészen ijesztő hangokat hallat. Kép Várom már, hogy mást is egyen a tejen kívül. Éppen ma hozott a postás a Milupától egy csomagot, mindenféle 'finomság' van benne, írják, hogy 4 hónapos kortól. Hááát....
Hozzátok is mennek a csomagok? Nálunk gyakori a vendégség, főleg a nagyszülők jönnek, pedig nem is lakunk közel hozzájuk. Virág nagy húzóerő. Remélem nem lesz rivalizálás a két nagymama között. Mindkettő érdeklődik arról, hogy a másik mikor látta a kicsit. Kép

Judit
Judit74

Judit,
szívesen elküldöm a játék leírását, csak adj meg egy e-mail címet, vagy küldj nekem levelet. Mail címem a profilomban.

Virág biztosan nagyon szép. Ha van időd, tegyél fel képeket róla, úgy szeretném már látni Kép

Üdv:
Gabi

pgaboka

hello csajszik!
átvészeltül az oltást, ez most a 3 hós oltás volt, most folyamatosan figyelem van-e láza...kúp, borogatás, stb...Alig sírt! Olyan ügyes volt!
Most megyek és őrizem az álmát Kép
ÚÚÚÚÚÚÚÚGY SZERETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
regina
gregina

Sziasztok Kép
Miféle telcsicsevelyek folynak itt kéremszépen KépKépKép nagyon ari!Kép
Haminak még nincs is telefonja majd beszerzünk egyet, h beszélgethessenek Kép

Gabi, nagyon jó az etetőszék, no meg aki benne van! Kép Nekem még foggggalmam sincs, milyen legyen, sőt, egyre butább vagyok Kép
Torna: korábban olyanra jártam, h 45perc aerobic, 45 perc callanetics. Na most ezt próbáltuk leutánozni, csak kisebb szériákkal. pl vmiből 100 ismétlés volt régen, most 50nel kezdtünk Kép Szóval max 1 óra egyelőre. Érzem így is a hátsó fertályom Kép

Regi, örülök, h megnyugodtál. Kép Ügyik vagytok oltás ügyileg, mi szerdán kapjuk.

Zsizsa, baleset Kép Hiába, nem lehet eléggé vigyázni. Egyre inkább előfordulhat, de ez azt jelenti, h élénk, aktív és ügyes Kép

Hanzika, Marcus nagyon ééédi KépKépKép

Dandy, köszi a nyugtatást súly ügyben Kép Képzeljétek, átléptük az 5 kilót, ami azt jelenti, h 16 dekát hízott az én kis drágám KépKépKép

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok, megkerültem megint...Behavazódtam, szószerint,már megint szakadt a hó egész hétvégén...
Tudjátok a hétvégéket valahogy mindig kihagyom számitógépezésböl, ilyenkor együtt a család, másra kell az idö. Na meg most a virus mizéria miatt sem eröltettem a netet, úgynézki valamit mégiscsak elkaptunk,majd még kiderül.

Óriási utánajárásra végül mégiscsak sikerült etetöszéket és járókát is venni, de azt hittem beleöszülök,mire ráleltünk a megfelelö darabra. Megpróbálom röviden leirni,hogyan jártunk...Elsö boltban (elöször a használt boltokat jártuk végig), nincs semmilyen, következöben van 4, ebböl 3 lepukant, a negyedik tök jó, rajta az Eladva tábla. Megyünk tovább, 1 órányi keresgélés után rálelünk a következö boltra, 6 órási zárás helyett már fél 6-kor be voltak zárva. Megyünk tovább. A következö 2 boltban egyáltalán nem volt semmi, aztán volt még egy üzlet, ott volt egy de az nem volt eladó (fogalmam sincs miért, éppen pakolták ki az üzletböl). Na itt feladtuk a használt boltokat,mentünk az újakba. Az elsöben volt a PrimaPappa (olyan jó kedvem lesz mindig amikor végigmondom ezt a sok p betüt...), mivel európai modell iszonyatos ára van, kb 3 másikat tudnék venni az árán. Következö boltban 2 igen béna modell, és amig nézegettem az egyiket (kb 1 m magas emelvényen vannak) a mellette lévö babakocsi legurult, és ügy fülön vágott, hogy azt hittem ott maradok. MEgyünk a következö boltba, akciósan ki van állitva egy darab, még úgyahogy tetszik is, kérem az eladót,hogy mutassa meg, hogyan müködik. Egész egyszerüen nem tudta kezelni, be volt ragadva minden állitókája, nem moccant sehogy, erre azt mondta a nö, hogy túl sokan próbálgatták már...Könyörgöm, egy etetöszéket én is sokszor szeretnék használni, mellesleg a boltban szerintem gyerek nélkül használták...Na, innen is kifordultunk. Ekkor volt szombat dél, hazamentünk kajálni, és újabb stratégiát dolgoztunk ki,most már ha törik-ha szakad nem megyünk haza szék nélkül, ez volt a harmadik nap,hogy üzleteket jártunk.
Újabb bevásárlóközpont, újabb üzlet, meglepetésünkre találtunk jót. Igaz, hogy nem a legolcsóbb, de már kezdtünk arra hajlani,hogy nem baj, de legyen meg most már. NEM volt belöle már másik, csak a kiállitott darab...He-he-he,már miért is sikerült volna..Azért belepróbáltuk Ádámot, neki nagyon tetszett, úgy nevetgélt, mint a tejbetök.Átmentünk egy másik helyre, ott majdnem nekimentem egy óriási táblának, amivel a babavásárt hirdették..Jól kezdödik, gondoltam, de legalább akcióznak. És lön: Az etetöszékeken is volt engedmény! Ráadásul ugyanazt találtuk meg,mint a legutolsó helyen, vagyis tudtuk,hogy Ádámnak már jó lenneKép. 120 dollár volt az elsö helyen, itt akció nélkül adták 89-ért, akciósan lett 75, és amikor a férjem fizetett a kasszánál, adtak neki egy kaparóssorsjegyet, amivel még 5 dollár engedményt kapott!!!Na, itt végre megnyugodtunk, hogy akkor ezért nem kellett idáig máshol megvenni a széket...Örömünkben elszaladtunk egy következö helyre, és ott meg a járókát vettük meg akciósan, vagyis a két dolog került annyiba,mint eredetileg egy került volna.
Huh, birtátok követni???

Zsizsa, képzeld nálunk is ugyanilyen baleset volt, a poén,hogy én ott ültem Ádám mellett és igy is legurult az ágyról. Ö nem sirt, mert nem ütötte meg magát, szóval jól végzödött végül is.

Ja, a múltkor sokan dicsértétek az autónkat,már tavaly nyár óta várom, mikor próbálhatjuk ki, akkor kaptuk barátoktól. És úgy örültem,hogy amikor én felraktam képet, rögtön ti is kedvet kaptatok hozzá!!!Én is szeretek képeket nézegetni, fantasztikus hogyan nönek a babák!!!

Regina, remélem most már állandósul a jó kedved, a combira nem tudok mit mondani, én ilyenhez nem értek, de már mások adtak jó tanácsot, fö a nyugalom! Mégha véletlen neadjisten van is valami baja, ilyen picike korban még nagyon sokat tudnak javulni, óriási korrekciókra képes a babaszervezet...DE nem lesz semmi baj, meglásd pajtás...(ez egy R-go dalszöveg volt, bocsiKép)

Anita, ROBÓ nagyon nagy máááááár!Atyaisten, megsem ismertem volna én sem, ahogy Ann irja, micsoda nagylegyén lett!!És ez a titokzatos telefonálás...hm,nem lesz ez egy kicsit korai???KépKép Elhappoljátok a jó kis nöciket elölünk??KépKép

Vera, irigykedem a hosszú nappali alvásért, néha én is tudnék örülni pár "lyukas" órának, de nálunk nem igy müködik Ádibádi...

Marcsi, gratula a felállásért, ilyen ügyes már Ákos???Ha jól nézem, egy héttel idösebb Ádámnál... Ö egy kicsit úgy álldogál, ha odaállitom egy bútor mellé, de magátol még nem tudja...

DBarbi, gratula a poharazáshoz, megkérdezhetem mit adsz inni Fanninak?

Vera, jobbulást kivánok és szintén azt, amit Anita, hogy ne kapja el Bencéd!!!HEss-hess csúnya betegség!!

Regina Dominikája, Szisz Borkája, Ann Hamija, Barbi Fannija, Zsizsa Gabija, Anita Robója, Hanzika Marcusa, és Gabi Zsoltikája mind-mind nagyon gyönyörüséges a képekenKépKép Csak igy tovább lányok, lassan elérjük a "Babanet legszebb babái" topiccimetKépKépKép

És akkor most mi rólunk két kép:

Etetöszékben, fáradtan megpihenve a sok keresés után:

Kép

Járókában, elbújva a sok játék között:
Kép

Öszintén remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, bocsi érte...Én is csatlakozom a hol vannak a többiek??? kérdéshez, Batkamanó, Zit, Nyuszimanó, Edit, Meme,és valahánynév a naptárban..Na löjetek le...
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Zsizsa: baleset miatt sajnállak nagyon. Tényleg ott tarunk, hogy fel kell lassan készülnünk a kisebb nagyon balesetekre/ esésekre stb.. Szörnyű érzés lehetett, de szerencsére Gabi nem esett kétségbe. Kis drága. Szekrényünk amúgy nem nagy egyáltalán, de mindig van egy két ruci ami nagyon a szívemhez nő és azt egy ideig nem bírom elrakni. Mindig is ilyen kis gyűjtögető voltam, vannak olyan régi dolgaim, amitől nem tudok megválni.Lassan le kéne róla szoknom...
Robóka üzeni Gabi szüleinek, hogy mielőbb tessék orvosolni a problémát, mert ilyen csini leányzóval nagyon szívesen csevegneKép.

Zsófi: rádismerni rádismerekKép, de még mindig nem írál ám magatokrólKép.. Örülök, hogy Tamással jól megvagytok. Azért nekem mindig rejtély marad, hogy egy apa, hogyan tudja így elhagyni kis családját, olyan gyönyörű Bencit.De az a lényeg, hogy meglelted a boldogságod, ennél nincs fontosabb!

Gabi: köszi, már kicsit jobb, de mostanra már teljesen leamortizálódtam. Egész nap fájt a fejem, Robó is nyűgi most nagyon. Jó, hogy jóidő volt ma, de sajna a medve meglátta az árnyékár...
Zsoltikának puszikát küldökKép.
Elküldenéd nekem is a játékokról a mailt. Igaz mi Liberót használunk, de volt ilyen pelusunk is. Tényleg Liberóról nem tudtok valamit? Múltkorában lehetett beküldeni babafigurágat és elvileg kén küldeniük kis teknőst, de azóta sem ért ide...

Judit: ezen ne múljon, akár minden nap hiányolhatlak, ha ez kell ahhoz, hogy írjKép.örülök, hogy jelentkeztél már. Virágról én is szeretnék fotót nézegetni már, biztosan rá sem ismernék már, akkorát nőttKép. Légyszi-légyszi...
Nagyszülők: nem is tudom mit írjak. Nálunk mindkét részről odavannak Robóért. Kisebb féltékenység is kialakul, de tudom, hogy ez a nagyfokú szeretettől van. Sokszor úgy teszek, mintha nem venném észre...persze nem érzékeltetik, de azért érezhető. Remélem kinövik majd, első unoka is ráadásul.Kisebb csomagokat mi is kapunk, bár én még semmit nem próbáltam belőle.

Regina: örülök, hogy az oltást átvészeltétek. Doki mit mondott a comijára? Remélem azóta már megnyugodtál!Apa a tegnap telefoncsevej óta Robót Dominikával kötötte összeKép.

AnnAnn: tessék mielőbb telefont beszerezni, mert Robónak is szüksége van a barátokkal történő kapcsolattartásraKép.Milyen az a callenetics torna és mitől családi, kivel csinálod?Azért ügyi vagy, hogy rávetted magad és elkezdted.Látod Hanna is szépen gyarapodik, nem lesz ott gondKép.Szerdára megy a druk a szurihoz!

Vera: jobban vagy már? Küldök egy kis pozitív energiát++++++++++++++++.Bencikének boldog 5 hónaposságot. Hogy szalad az időKép

Barbi: boldog hathónaposságot ÁdinakKép

Kati: boldog 5 hót Leventének, igaz régen jártál már erre, nem tudom olvasol e még minket?

Batkamanó:holnapra boldog 5 hónaposságot kívánok Emmának.

Edit: jól vagytok?remélem jól szorítottam!Boldog 4 hónaposságot holnapra BotondnakKép

Robó ma elég sokat aludt, délelőtt 10-13 ig , utánna 16 körül is, most viszont iszonyatosan nyűgi szegénykém. Átadtam picit apának, mert már nem bírtam szegénykémmel.Most viszont úgy néz ki, apa a partner, mert apával nem nyűgizünk, sőt vigyorhangok szűrődnek a szobábólKép.Értitek ezt?

Mindenkinek jó éjt: Anita
anita77

Barbi: egyszerre írtunk, még egy pár sorra vissz, bár apa már vár...Köszönjüök a bokót Robó nevében.
Nagyon édes Ádi és az etetőszék is jól néz ki. Örülök, hogy végre sikerült jót jó áron találniKép. Tényleg válogatottan szép babák vannak itt élükön Ádival! Robó nem akarja elhappolni a lányokat, de azért én nézegetem a kismenyeknek valótKép. Csak az a "gond", hogy egyenlőre minden leányzót felvettem a listáraKép. Szerencsére nálunk elolvadt már a hó, és nagyon bízom benne, hogy nem lesz nagyobb havazás. Sajnállak a rosszidő miatt. A kocsi pedig tényleg nagyon klasszKép, jó lenne nekünk is egy.Ádit mégegyszer megtekintettem az etetőszékben, olyan szépen ül és néz. Csuda értelmes, olyan aranyos, és mekkor már. Tiszta nagylegény.

Na elteszem magam holnapra: Anita
anita77

Sziasztok!
Azt mondta a körzeti doki bácsi hogy szerinte semmi gond a csípőjével, de mi már bejelenkeztünk péntekre az orthopéd szakihoz úgyhogy azt már nem mondom le, biztos ami sicher Kép Azért eléggé megnyugtatott.
Hál'istennek eddig még az oltástól sem lázasodott be, borogatom neki, úgyhogy már 2 órája alszik...Mondjuk érződik rajta hogy megnyúzták ma, olyan kis "szótlan" volt egész nap....olyan kis bágyadt, szomorú szemekkel nézett Kép
Ráadásul holnap f.neurológiára megyünk, szegénykémnek most nagyon összejött ez a hét Kép

Barbi: klassz a járóka és az etetőszék, ez olyan táskára csukható járóka?!
Éééédes, milyen büszkén ül!
Jut eszembe, van már Ádinak barátnője? Kép

AnnAnn: kicsit irigyellek hogy te rá bírtad venni magad a tornára, és csak a konyha felé kacsingatok Kép

Vera: hatott a gyógycupp? jobban vagy már?!

Most megyünk pancsikolni, legyetek jók
regina
gregina

Anita, tényleg egyszerre irtunk, micsoda ügyik vagyunkKép! Köszi a dicséretet, és a hónapfordulót, bizony most már nem csak hónapokban lehet számolni a korunkat, hanem (fél)évben...Kép
Az idö most megint javul, ma például százágra süt a nap, olvad minden szépen...De annyi sok hó esett,hogy ez az egy napocskás nap nem okoz még nagy változást,de már ez is jó.
Regina, nincs még barátnönk, de nagyon barátunk seKép (ilyen korú,egészen ponotsan)Sajna ezen egyre többet gondolkozom,hogy valahogy babák-közé kellene vinnem Ádámkámat, de nem tudom hova is lehetne...Senkit nem ismerek ilyen helyekröl, és nem is tudom hova mehetnék,meg ha lehetne, mennyire szivesen mennék...Kész rejtély vagyok magamnak is. De azért Dominikát már kinéztük magunknak, vigyázz rá el ne happolják elölünk...Kép
A járóka összecsukós, látnotok kellett volna milyen röhögések közepette állitottuk fel...Marha egyszerü, csak nem akart sikerálni, de most már stabilan áll.Itt sajna csak ilyen hálós vackokat árulnak, pedig én szivem szerint a fa rácsosra szavaznék, az segit a felállásban, ezt a szitás vackot meg csak simogatni lehet, de belekapaszkodni nem...Viszont el tudjuk vinni magunkkal, ha kirándulunk, vagyis van ennek jó oldala is.
Reméljük nem is lesz már nálatok láz, és drukk a holnapi dokihoz, meg a pénteki vizsgálathoz, hogy sicher legyen ami biztosKép

Ja, és Anita, ma sajátkezüleg készitettem sütötökpürét, ha érdekel még leirom hogyan: meghámoztam, kicsi kockákra daraboltam, és megpároltam! (nem sütöttem, mert úgy egy év,mire kész lesz) van egy kis fém kosárka szerü szerkezetem, amit egy lábasba állitok, alá vizet öntök,és ez a kosárka megtartja a zöldséget, és igy pároltam kb 15-20 percig. Az eredmény:NAGYOn fini lett, beburkolta az egészet Ádibádim...

Az elöbb nem irtam, hogy a székecskénk Fisher Price, nem olyan ultra-szuper-mindent tudó, csak lehet benne babát -etetni, és nekem ez volt a fö szempont. Az ülése 4 fokozatban állitható (megkérdeztem miért kell majdnem fektetni evés közben, válasz: Ha elalszik akkor hátra tudom dönteni...Na, én addigra már az ágyba dugom, ha aludni akarna, nem megy az olyan gyorsan...) A magassága meg 3 fokozatba állitható, most pont akkora, mint a mi konyhaasztalunk, vagyis majd ott is tud enni, ha levesszük a tálcát elöle. És dupla tálcája van, a felsö levehetö, mosogatógépben is mosható, az alsó fix, azon lehet játszadozni meg ilyenek...

Na, most már megyek, úgy hallom Ádit kiütötte az ebéd és elaludt az ágyában. Megyek fözöcskézni...
Sziasztok
szószátyár BarbiKép

Kép
Kép
barbi

Gabi,

az e-mail címem: jcsapo@freemail.hu
Gyakran eszembe jut hogy Zsoltika Virággal egy napon született. Kép Próbálok két képet feltenni a Virágról.

Anita,

a nagyszülőkkel nálunk is ugyanez a helyzet és Virág is első unoka. Kép

Zsizsa,

baleset. Kép Egyszer nálunk a szőnyegre tett matracról fordult le a Virág egy pillanat alatt, még akkor is megijedtem, pedig csak a kis tappancsai meg a feneke csúszott le.

Judit
Judit74

Képek:KépKép
judit74

Sziasztok!

Barbi: amit vettetek azt nálunk utazóágynak hívják. A járókának vagy van kapaszkodója, vagy rácsos.

Anita: a Liberonak is van akciója. Ha 5 babafigurát beküldesz, küldenek egy teknőcöt, lásd a képen.
bocsi valamiért nem nyitja meg a képet!

Judit: mi is kaptunk mintacsomagokat, de a milupától még nem.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Köszönöm hogy gondoltok rám! Sajna még nem vagyok jól, tiszta dátha vagyokKép Küldjetek még egy kis egészségdrukkokat mert rámférKép Nagyon utálok beteg lenni és ideges is vagyok miatta!!!
Egyébként csak Algopyrint szabad bevenni szoptatás alatt, ugye? Mert az nincs itthon... Nem mintha akarnék bevenni bármit is, inkább eszem a narancsot, almát, C vitamint.
Csak gyógyulnék már meg!!!!!

Zsizsa! Köszi a szájmaszkos tippet, ezen már túlvagyunk, ugyanis a kórházból anno úgy jöttünk haza, hogy én nagyon köhögtem, úgyhogy akkor beszereztünk egy párat belőle. Tényleg nem nagy élmény ebben szoptatniKép
De mindent BencikéértKép Eddig még nem kapta el, remélem ezután sem fogja!

Nagyon aranyos babám van nekem, egész nap alszik-eszik-vigyorog-játszik, szóval nem panaszkodhatok és itthon van Apa is, úgyhogy nagyon jó dolgom vanKép

Csak a kedvem sz@r mert utálom hogy alig kapok levegőtKép
Ennek örömére viszont úgy döntöttem hogy csütörtökön elmegyünk a nővéremhez Szolnokra és levágatom a hajam rövidre!!! Kicsit félek hogy milyen lesz, de 3éve már volt rövid és akkor nagyon tetszett. Olyan kis fiatalos voltKép
Azért is döntöttem így, mert hülyét kapok attól hogy egy balzsamot kb. 4 hajmosásra elhasználok, pedig nincs eltörve a hajam csak szerintem már elfáradt, rá(m)fér egy kis frissítésKép És Bencének az összes cuccában, pelenkájában, játékain, és persze a kezében is az én hajam van. A férjem pedig mást sem lát a hajamból, csak csatokat és gumikat. Remélem nem bánom meg!Kép

Bocsi Lányok hogy most csak magunkról írtam, de nyűgös vagyok nagyonKép

A babák viszont nagyon szépekKépKép mint mindig!
Zsizsa!
Ugyanilyen halacskáink vannak mint GabinakKép csak mi még nem tudtuk bevetni, mert Benci mindig háton pancsol.
Barbi, Gabi!
Etetőszékes babák édesekKép És a székek is klasszak!
Anita!
Telefonáló Robó pedig tüneményesKép és nagyon-nagyon ügyesen nyomkodja azokat a gombokat! Köszi neki is a gyógypuszikatKép

Jó éjt mindenkinek, ha meggyógyulok jövök. Remélem minél előbb.
Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Most csak egy mondat erejéig ugrottam be. Sajna elkiabáltam...38,6 volt a láza de mostanra letornázta 37,8-ra....(popsiban ennyi)...olyan kis bágyadt még mindig Kép
folyamatosan itatom nehogy kiszáradjon, asszem megin' túlzásba viszem az aggódást,de hát azért vagyok az anyja hogy aggódjak! Kép
Holnapra remélem kutya baja se lesz!

Jó éjt
Regi
gregina

Mosolygós, vidám napot kívánok minden kedves anyukának és babának!

Kép

Barbi: köszi a sütőtökpürét, igen még szükségem van ráKép. Mellesleg itt nem vagy egyedül, hozzánk mindig fordulhatsz. persze tudoim, hogy kint milyen rossz lehet "egyedül", de azért kis vigasz, hogy itt tudunk társalogni veledKép.Mikor jöttök haza??

Vera: jobbulást kívánok. Levágatod a hajad??? Bár én hosszú hajjal sem láttalak, csak félig-meddig. Azért tényleg kell egy kis frissítés, kíváncsi vagyok az új frizurára. Majd megmutatod??Valahol én is ezzel küzdök, mert mindenhol az én hajam látható, sőt Robó mostanában még ha össza is van fogva, akkor is erőszeretettel belekapaszkodikKép, így tényleg tiszta haj minden. Nekem is régebb óta hosszúkás a hajam, de még nem szántam rá magam, hogy levágassam. Persze ilyenkor úgy nől mint a bolond gomba.Ügyi vagy, hogy rászántad magad, rólad veszek példát majdKép.Köszi a bókot, Robó még küld gyógypuszit így tuti a gyógyulás!!

Dandy: tudok arról az akcióról köszi , be is küldtem, de sehol semmi, azóta a másik akciót is,( azt hiszem kis fürdőjátékok)beküldtem már, de még az sem érkezett meg, róluk ennyit...Régebben olyan jó kis akciók voltak, emlékszem még fürdőköntöst is kaptak a babák. De úgy látszik már nincs Kép

Regina: láz miatt sajnállak benneteket, annak viszont örülök, hogy már kicsit lentebb húzódott.

Gabi: köszi a mailtKép.

Judit: irgumburgum, te ezt a gyönyörű leányzót titkoltad előlünk???Kép Lássunk csodát egy igazi virágszállKép. Annyira aranyos, rá sem ismertem volna, ha nem látom a neved mellette.Tiszta élet és kis vigyoriKép. Olyan aranyos.

Szép napot mindenkinek : Anita+Robó
anita77

Sziasztok Kép
Vera, tessék gyorsan meggyógyulni!!! Itt egy kazal gyógypuszi:
Kép
Én úgy csináltam, h szülés előtt olyan 5-6 héttel vágattam le rövidre, de már újra fodrászhoz kéne menni, mert most se ilyen, se olyan Kép Szerencsére nekem nem hullik. Haminak viszont igen, de szörnyen Kép

Judit, hogy mennyit nőtt Virág, ha nem jössz rendszeresen, lassan meg se ismerjük Kép

Regi: láz Kép hogy vagytok?

Gabó, mélt kösszi Kép

Barbi, vásárlási hercehurcát még olvasni is szörnyű volt, hát még végigcsinálni Kép De az eredmény az Kép

Anita, callanetics az olyan, h nem kell ugrálni, csak viszonylag kis izommozgások vannak, de abból sok ismétlés. Zsírégető elsősorban. Az aerobic meg jót tesz a vérkeringésnek, no meg az ugrálás is fogyaszt ugyebár Kép de egyelőre nem szabad túlzásba vinni Kép

Szépen süt a nap, ma még lemegyünk sétálni, mert holnap ugyebár nem viszem le az oltás után.
Jók legyetek, pusszancs
Ann

Ui: a mindennapi emberkék közül DBarbi nagyon el vagy veszve!!! de tényleg sokan hiányoznak már a többiek közül is. Tessék írni!!!
annann

Sziasztok!

Gabinak szerencsére semmi baja nem lett az eséstől, csak én paráztam túl.Kép

Judit,
gonoszkodni jó, én is szeretek!Kép Hozzánk eddig csak Liberos reklámcsomag jött, vissza is küldtem a babafigurákat, mert mi Liberot használunk, de azóta sem kaptunk ajándék teknőst.Kép Hasra forduláshoz gratula, Gabi még mindig nem csinálja. A mi nagyszüleink is rivalizálnak valamelyest, bár nem mondják, de még a vak is látja. Nálunk első unoka mindkét részről, és nálunk is különösen a nagymamák nem tudják kontrollálni magukat.Kép Virág nagyon édes, és ez a frizura!Kép

Ann,
torna.Kép Nagy lelkierőre vall, hogy csinálod. Én is elkezdtem itthon a callanetics rövidített változatát párszor (az egy órásra Gabitól nincs időm), de aztán mindig abbahagytam 2-3 alkalom után. Pedig nem ártana. Én ugrálni nem akarok, már így is térdig lóg a mellem.Kép Hízáshoz gratula, ugye, hogy nem kell aggódni!Kép

Barbi,
nem semmi ez az etetőszék utáni kálvária. De az a jó, hogy minden tökéletesen végződött.Kép Ádi jól néz ki benne.Kép

Anita,
Gabi is nagyon nyűgös volt tegnap, alig bírtam vele. Ma sem éppen a legjobb kedvű, de a napsütés kárpótol, sétáltunk is egy nagyot.Kép

Regi,
hát sajnos az oltás megviseli szegény babókat, de előbb-utóbb túl lesznek rajta. Nálunk a négy hós volt a legrosszabb eddig, nem is a nyűgi miatt, hanem egy hétig alig evett Gabi utána. Láz szempontjából mondjuk a három hós vezetett, de akkor is csak egy napig volt láza.

Barbi,
itt is süt a nap, és ma 12 fok van, és azt néztem, hogy szerdára 14-et mondtak.Kép Csak az a baj ezzel, hogy szegény fák elkezdik kibontani a rügyeiket, aztán a későbbi fagyok meg jól betesznek nekik. Szóval nem szeretném, ha sokáig tartana a jó idő, vagy ha sokáig tart, akkor tartson jövő télig.Kép Sajnálom, hogy nincs a közeletekben hasonló korú baba. Kanadában nincsen babanethez hasonló, ahol találhatnál anyukákat a közelben?

Vera,
megy az egészségdrukk!Kép Benci nagyon jó fiú, hogy ilyen szépen viselkedik, amikor beteg vagy!Kép Rövid haj.Kép Én is úgy szeretnék már, mert az enyém is iszonyatosan hullik, de csak tavasszal vágatom le, amikor már nem kell sapkát hordani. Halacskák.Kép Gabi utál háton fürdeni, csak ülve szeret, de beletelt egy kis idő, amíg erre rájöttünk. A halakat nagyon szereti, bár megfogni még nem nagyon tudja, mert nincs túl jó fogásuk.

Na megyek, mert hisztizik a kiscsaj.Kép És ez tényleg hiszti.KépKépKép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?