Katerina,
jövő hét kedden megyek még csak először MM-be.
Tegnap úgy "döntöttünk", hogy meg kell csináltatnom a laparoszkópiát (hogy mindennek a végére járjunk). Szt. Imrébe ajánlották Dr. Fülöp Tamást.
Mit gondoltok?
Kalkata!
Szerintem is jó, ha csináltatsz lapart. Nekem csak hisztero volt, meg HSG, a hiszterot a Kaaliban csináltattam, a HSG-t nem. De a lapar lett volna a legjobb, de erről megoszlanak a vélemények. Aki a HSG-t csinálta nekem azt ajánlotta csináljunk lapart is. K P. doki bácsi a Kaaliban nem mondta, hogy kellene. Szóval bennem van a bizonytalanság. Egy biztos, párom hallani sem akar róla. Így is nagyon fel van háborodva, hogy megcsináltattam a HSG-t, aztán a Kaaliban a hiszterot, ahelyett hogy legelőször valaki is elküldött volna a terheléses vércukorvizsgálatra. És végül is jogos is ez a felbáhorodás, csak én sokkal nyugodtabb típus vagyok, mint párom. És annak meg örülök, hogy ezek a lombik szempontjából legalábbis rendben megvoltak.
Puszi és szurkolok, bárhogyan is döntötök.
Ha valakit érdekel, van megmaradva egy bontatlan doboz Puregon 300 Ne injekcióm. 2009 juniusig felhasználható és természetesen hűtőben van tárolva. Fél áron odaadom! Privit írjatok!
Sajnos jó hírrel nem szolgálhatok, de azért jelentkezem.
Ma megjártam a Kaálit és az történt amitől féltem... HCG:25
(már másodszor!)
Persze reggel pisiltem és II lett a teszt.
KP. nagyon rendes volt, azt mondta adjunk egy esélyt még, pénteken újra vérvétel.
Nagyon elszomorodtam!
Mindenkinek drukkolok ezerrel amihez kell, de most nem nevesítek, bocs!
((((((((((((((((((((((((((((Bols))))))))))))))))))))))))).K.P. ilyen esetben engem is mindig vissza szokott hívni, hátha...VANNAK CSODÁK, DRUKKOLOK!++++++++++++++++++++++++++++++
Angel: holnapra extra drukkok mennek!!!!!!!!! Nagyon sietek haza remélem jó hírre jövök haza. +++++++++++
Nem tudom miért ilyen hosszú ez a vizsgálat, de annyit mondtak, hogy bonyolult.
Bols, szegénykém. Annyira sajnálom. De még ne add fel teljesen, hátha....
Angel, drukk!!!!
Én és a bénázásom: ma beadtam a szurikat. Hát mit mondjak, elég béna voltam. A Merional-hoz nem vettem hosszú tűt, ezért előbb kiöntöttem az ampullából egy pálinkáspohárba a cuccot, és onnan szívtam fel inzulinos fecsivel. Befecskendeztem a poros ampullába, onnan megint felszívtam ugyanazzal a fecsivel. Persze utána nem tudtam beadni, mert tompa lett a tű hegye. Úgyhogy szépen visszanyomtam az egész cuccot újra az ampullába. Elő egy másik fecsi, megint felszívtam, és azzal már be tudtam adni. A Gonal és a Suprefact az simán ment. Viszont ami érdekes, hogy a fertőtlenítő spray-től a bal oldalon kipirosodtam, a jobb oldalon meg nem. Így volt ez az első lombiknál is.
Bella: neked akartam írni, csak eltévesztettem a nevet, szóval a ÁEK-ban volt a vv.
Till: immunológiai vizsgálat + kiegészítve valamivel, mivel vércserém is volt, rengeteg szteroidot kaptam, sohasem kaptam el fertőző betegséget, de ha beteg vagyok rögtön lázas is nem értem az összefüggéseket, de majd kiderül december közepén.
Ja és egy kevéske rólam:
Ma beutalt a házidokim diabos szakrendelésre, sokat nem várok tőlük, de remélem, azért tb-sre csinálnak nekem egy hárompontos terheléses kontrollt
Lányok - jó volt titeket látni, nagyon drukkolok mindenkinek+++++++++++++++++, most ritkábban jövö, mert szabin vagyok és kicsit számítógép undorom van - amúgy minden OK. Mindenkinek puszi!
Szerettem volna dokibácsimtól hallani (Bella igazad volt), de csak utánam érkezett meg. A doktornő mondta az eredményt, és persze így is nagyon örültem/örülök!
Angel,
hatott a sok-sok drukk,
alig tudom kifejezni örömömet, szívből gratulálok
(csodálatosabb hírrel nem is kezdődhetne az a napos szép hosszúhétvége mindenkinek)