sziasztok lányok,
itt az elveszett Czinke!
Monic: nagyon szép a 20. heti pocid, szerintem is lányos még mindig!!!
Linácska, Dituli: gondolok rátok, remélem inszemmel minden rendben volt, és most már csak pár nap és egy jó nagy pozitívat fogtok tesztelni!!
Szezso: 13 megtermékenyült !!! nem semmi!! ebből baba kell , h legyen!!
Némóka: nem mutatja magát a kis szégyenlős??? nagyon izgi, kiváncsi vagyok nagyon!!
mi jól vagyunk! vagyis Mákszem Nándi szépen rugdos, szépen fickándozik. egyik este úgy bordán rúgott 2* is, h csak na, nekem nagyon fájt, remélem neki nem lett baja!!! továbbra is vizesedem 1000el. homeos vízhajtót és csalánteát leraktam. most tornáztatom a kezem, masszírozom, és esténként beáztatom termálsós meleg vízbe. de amúgy nem panaszkodom!
babarucik kimosva, kivasalva a szekrénybe sorakoznak méret szerint. ma is vettem 2 édes takarót és egy hálózsákot, nem bírtam ellenállni nekik!! de azt hiszem már csak a babakocsi hiányzik, bár az még nagy projekt és nagy kiadás lesz!!
nagyon jó otthon, házimunkát végre van időm csinálni, szép rend és tisztaság van otthon. sokat pihenek is! és nézem a sok hülye romboló hatású tv műsort!
Némóka: ha rucikat akarsz venni, v bármit Mária bababolt a Balzac u. sarkán a Westendnél, és van egy babadiszkont a Lehel u. 4 -ben (szintén a Westend környékén) , nagyon jó dolgok vannak ott és olcsók és eladók nagyon segítőkészek.
mindenkinek mennek a drukkok !!! nagyon hiányoztok, hiányoznak a napi trécselések!!!
pusz mindenkinek!!!