ANNUS
Szerencsére most már egyre ritkábban jön rá, leginkább akkor ha a külföldön dolgozó barátunk hazajön látogatóba, vagy ha a szomszédék átjönnek. (bár szerencsére a múltkor megsértődhettek, mert én nem mentem ki hozzájuk, így nem jöttek azóta! )
Én nem bánom ha egy - két pohárral megiszik, de általában nem áll meg ennyinél és tök erőszakos, meg idióta olyankor, másnap meg kóvályog mint gólyafos a levegőben!
Épp tegnap írtam egy lánynak, hogy engem már elég sok megpróbáltatás ért az életben így volt alkalmam megedződni.
Persze nem mondom, hogy érzéketlen lettem, de sokkal könnyebben veszem az akadályokat.
Persze, hogy nem a babanettől leszünk babásak, vagy nem babásak, csak ahogy ez a másik lány is írta, kicsit belefáradt a sorozatos gratulációkba, és neki is kb. ennyi ideje nem jön a baba mint nekem, és rossz látni neki, hogy körülötte mindenki babás lesz, neki meg alig maradt valami reménye!
Én csak együttérezni tudok vele, hiszen hasonló cipőben járok, ráadásul nekem még egy sincs, sőt az eddigi vizsgálatok alapján teljesen egészséges vagyok! Nem tudom, hogy mi lehet a baj, de ha a kijelölt úton nem haladok végig akkor nem is fogom megtudni soha! Tehát nincs más hátra, mint előre! Talán ezt a sok szenvedést, elveszített időt duplán kárpótolják nekem odafentről.
Reménykedem!