Új privát üzeneted érkezett!

Igen, más lenne szemtől szemben, de én ugye postáztam anno a kérelmet, és úgy volt, hogy majd behívnak minket aláírni, de postán elküldték.

Melcsike, bunkók tényleg mindenhol vannak. Boldogok a lelki szegények...
Én is majdnem minden nap szembesülök ilyenekkel, meg szerintem itt mindannyian.

Kisanyácska, én is egész nap gondoltam ám rád :wink:
Vendég

Én mindegyikőtökre nagyon sokat gondolok. Örülök hogy köztetek vagyok. Komolyan én annyira csalódtam az emberekben. Érzéketlenek, buták, bunkók.

Kép

Kép
melcsike70

Lassan én is kikapcsolom a gépet, elköszönök, most kezdődik valami film megnézem azt ágyból kényelmesebb. Jó éjt. mindenkinek.

Kép

Kép
melcsike70

Természetesen én is mindenkire gondolok, csak tegnap Kisanyácskáért annyira aggódtam. Kicsit ma már jobbnak tűnik a hangulata, és ez remélem napról napra majd jobb lesz egy kicsit. Drukkolok:)

Melcsi, én is megyek hajat mosni meg aludni, csak megvártam míg írsz:)

Tünci, melóhelyet még lekakkantani egy pár napig/hétig, ok?
Örülök, hogy a munkák lassan a vége felé járnak. Most már azt mondom a csikk legyen a legnagyobb probléma, csak már ezután ne jöjjön semmi gáz. Ide is megy a drukk:):)

Melcsike vigyázz a kis lelkedre te is, próbálj meg minél kevesebbet gondolni az ilyen ősbunkókra, jó?

Leda, majd priviben írd meg, hogy merre vagytok:)

Remélem holnap már jobban összehangoljuk az óráinkat:):)

Pusz mindenkinek, jó éjt
Vendég

Csak gyorsan néhány dolgot..

Leda remélem Ti is jobban vagytok és Barak nem kapta el a bacid!

Boboka!
Jaj, nehogy már szólj, hogy fizetni akarsz!Ha nem kell, akkor nem kell!!!A hajhullás!
Nekem a terhesség alatt brutál hullott..fel voltam készülve a szülés utáni még durvább hajhullásra..erre totál megáll..alig tudok kicibálni pár szálat hajmosáskor..szebb a hajam ,mint valaha...viszont a bőröm kataszrófa lett, most a második mensinél.... :?

Melcsike!
Húúú,sajnálom..tipikus példája az idiótizmusnak..amit mondott..

Nekem most nagyon pozitív csalódás volt a munkahelyem...őszintén én általában a férfiakkal jobban kijövök és ma beszélgettem velük és mind olyan kedvesek, megértőek voltak..van egy 40 éves férfi, most van pici gyereke még majdnem sírt is velem...meg a fiatal fiúk is valahogy jobban reagáltak, mint a csajok...

De az azért mellbe vágott, hogy két leányzó is babát vár...olyan könnyű ez..csak nekem nekünk nem... :cry: :cry:

Nagyon szretnék én is ott lenni a talin,az előbb elképzeltem, hogy milyen lesz, amikor először állunk szemtől szembe...tök zavarban leszek ,de nagyon várom!!!!!!

Puszi,jó éjt!

Manók,hol vagytok???

KépKépKép
tünci28

Lányok,

javasoltok valamit eszméletlen térdfájásra? Pihentessem, vagy terheljem csak tovább? Holnap úszásra is kell mennem, de már előre borzongok a hideg víz meg a térdem randevújától, pedig nagyon szeretek úszni. Még a puszta szobahőmérsékletű levegőtől is szinte fáj a térdem, be kell hogy takarjam, mikor ülök. Fáslizzam, borogassam, kenegessem? Mivel??

Táncon is egyre rosszabb volt. Mégis csinálni akartam, nem szerettem volna félreülni és csak bámulni. Egyszer csak olyan erővel hasított a térdembe a fájdalom, hogy megláttam saját magamat a kórházban, amikor Andrist szültem... Akkor éreztem utoljára hasonlót. És elkezdtem sírni, ott, a táncórán, minden összejött hirtelen, az a kegyetlen szülés, a térdem, és Pieter (aki már nem volt velem néptáncon)...
Ha valaki észre is vett, biztos a térdemre fogta. De ha meg is kérdeztek volna, hogyan lehetett volna mindezt elmondani nekik? Sehogyan sem.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci!

Ma én is találkoztam két ismerős lánnyal, akik babát várnak. Megkérdeztem, mikorra. És mindketten korábban várják, mint ahogy az én kicsim született volna, úgyhogy megnyugodtam valamennyire.

Mintha számítana bármit is. Mégis, így könnyebben el tudom viselni.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci
Én is úgy szoktam látni, hogy tök könnyű ez a várandósság, mindenki másnak sikerül is. Nem tudom, hogy csinálják.
Aztán persze ott van az, hogy nem tudod ránézésre mi van mögötte.
Legközelebb lehet engem is utálni fog valaki, ha rámnéz, pedig mögöttem is van.
Hajam nekem is hullott, csomókban, a körmeim úgy nőttek, nem győztem visszavágni, most nem nől, nem hullik, csak a bőröm nekem is bedurran, főleg előtte, amin a smink sem segít, de azt meg muszály használni az irodába, hogy nézzek ki valahogy.

Egyébként mindenkinek szép jó reggelt!

Arra gondoltam november 1.-re készítettek szép virágot ismét és elviszem a templomba.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Fel sem bírtam ma kelni az ágyból, egész éjszaka nem aludtam mindenem fájt, de délutánra összeszedtem magam, most jobb, végig olvastalak.. Baraknak folyik az orra, de egész nap jól volt, szerencsére apa volt vele egész nap, így pihenhettem.. Hiába a fiúk erősebbek mint én..:)

Tünci engem is érdekel mi történt az igazgatónál, ha megosztod, szívesen olvasom. Habár én úgysem lesze a találkán :(... Én is sokkal jobban kijöttem a pasikkal munkaügyben, azt hiszem, hogy a nők mindig rivalizálnak és irigykedenk, míg a férfiak a kedvünkben szeretnek járni :) és ez nekünk jobban "fekszik". ha visszamészz, azoknak a társasgát keresd akik kellemes emberek, a többieket mellőzd.

Boboka, megy neked privi..

Melcsi tudom, hogy fáj amit mondott az a nő, de lehet, hogy bénán akart valamit mondani, amit én sokszor tapasztalok, mert azt sem tudják, hogy hogyan regálják le a halálesetet. Sajnos a magyar kulurában nem fér bele a haláról beszélni, emlegetni ezért amikor megtörténik olyan idétlenül és bénán viselkednek egyesek..

Kisanya érezd jól magad. Probálj kikapcsolni és CSAk magadra és a gyerekekre koncentráéj élvezve a kikapcsolódást. Küldöm Neked is a privit..

Már egy ideje akarom javasolni mindanyiunknak Polcz Alaine könyveit különösképpen "Gyermek a halál kapijéban" és " A halál iskolája"..

Kép
leda2002

Jó reggelt mindenkinek.

Kisanya

Mindenképp az a jó a pihenteted a lábad ha tudod, ha nagyon muszáj terhelni, akkor tényleg fáslizd be. Megrántottad vagy mitől fájhat?

Leda

Jobbulást!

Tünci, Betti, Boboka, Sütőtök

Remélem legyen jobb napotok!

És mindenki vigyázzon magára.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyáska!

Nekem a térdfájásra bejött a Flector gél,recept nélkül kapható..de azért kicsit kíméld is..az úszás valószínű nem gond, de az ugrálós náptáncot most hanyagold...(egyéb okból se ártana,mert kevésbé kínoznád magad!!)

Amit most írok, remélem senki nem szörnyűlködik majd...

Aki lányok most terhesek a munkahelyemen, az egyik 4, a másik 6 hetes kismama...és már bejelentették...
nekem pedig rögtön átsuhant a fejemen, hogy :jaj,lányok ez még annyira nem biztos,még orvosnál sem voltatok..még akkor se lesz biztos, amikor mozog..és még akkor sem ,amikor már hét hónapos terhesek lesztek..és még az utolsó pillanatban is meghalhat bennetek...és még azután is....
Persze nem szóltam egy szót sem...De, LÁnyok, ez borzasztó,ezentúl így fogok gondolkodni????
Hogyan fogok így örülni, ha mjad egyszer kismama leszek megint????

A fehérvári tpoikban olvastam, hogy tegnap megszületett Tünde kislánya...két nappal volt idősebb terhes ,mint én...leírhatatlan, amit éreztem, miközben olvastam..

Betti!
A virág nagyon jó ötlet, mindenképp vigyél!
Én sem koszorút viszek, hanem szép csokrot a picikémnek!!

Melcsike!
Neked is szép napot!

Leda!
Nem tudtam, hova írjak,de akkor írom a babanetes privátba, jó?

KépKépKép
tünci28

Tünci írhatod az emailemre, vagy ami kényelmes.
Kisanya a néptánc tilos térdfájáskor!

Kép
leda2002

Leda,épp küldtem!!!
tünci28

Halihó Lányok!

Szóval aki megfertőzte az egész csoportot,az egy olyan kislány akinek az anyukája otthon van a kissebb gyerekkel.
De tegnap nem vitte,mert a kicsi oltást kap,és nehogy a kislány hazavigyen valamit!!!
Ezt az ovónéni mondta,mikor betelefonáltam.
Ja csak behozni lehet,a betegséget???
Az a baj ,hogy Lilli most kapott 2-hete antibiotikumot,tehát most semmit nem szedhet.

Tünci!!

Következő terhesség???

Ezen én is sokat agyalok,hogyan tudnék pozitívan hozzáálni?

Nem tudom atörténtek után.
Lehet,hogy be kéne feküdni kb4-5 hónapra?
sütõtök

Sziasztok!

Hát, Tünci, szóról szóra azt írod le, amin pár órája gondolkoztam, hogy megírom nektek.

Én is, ha meghallom, hogy valaki terhes, egyből nem a szép, boldog végkifejlet jut eszembe. Valahogy inkább meglepődök, ha valaki egészséges babával van otthon, hogy jéééé, így is lehet???

Tünci, privi megy
Vendég

Én is most beszélgettem egy kismamával, aki decemberben szül, egy rendezvényen mellém keveredett, és még dolgozik, idősek közelében, akik tele vannak betegségekkel.......

A zöldséges meg megkérdezte most, hogy hogy fejlődik a baba?

Hát nem tudom, én nem akarom senkinek elmondani majd, most is vártunk a 12. hétig, hogy ha minden rendben az UH-n akkor elmondjuk, de én nem fogom ezután senkinek mondani, meg találgatni ki lesz, hogy lesz, hogy fogják hívni.
Majd lesz ahogy lesz.

Betti
Kép
betti0412

Ma megkaptuk az öröklési bizonyítványt,már hitelesített, be sem kell menni,csak fel kell adnom a mellékelt csekket,4800 ft..

Most ment el a barátnőm,jó volt beszélgetni,már hetek óta nem találkoztunk..
Aztán voltam kicsikémnél, de nem maradtam sokáig, mert éppen kezdődött egy temetés.
Egész na pezen gondolkodtam ,amit írtam reggel,hogy valami elromlott bennem,a hitemben..

Olvasok egy blogot.Még várandósan kezdte el a lány, de végülis folytatta.Nemrég volt hét hónapos Botond.Mostanában sokszor írta az anyukája, hogy sirdogálós lett a kisfiú, egy-két hete sokszor hány.Vitte a háziorvoshoz, elkapott valami vírust.
Néhány napja délután írta, hogy most beviszi a z ügyeletre, nem a háziorvoshoz, mert egész délután hány, látszik ,hogy rosszul van...
Este írt újra:Botond élet-halál között van,leukémiás.Daganat van az agyában,agyvérzést is kapott.Imádkozik és könyörög,hogy ne hagyja itt a fia..

Hiszek -e még valaha?

Sütőtök!
Nem tudom segít e a kórház..az utolsó héten,már nem csináltak semmit,csak várták, hogy elfolyjon a magzatvíz,azt mondták jönni fog és nem tehetnek semmit..

Betti!
Én is így gondoltam, hogy nem szólok senkineka 12.hétig..aztán rögtön eszembe is jutott, hogy az orvosom azt mondta, hogy a 20 .héttől már nem lehet semmi baj..

Nem tudom, hogy lesz, ha lesz..Ha gyenge a terhesség hagyjam e inkább elmenni...mégegyszer ezt nem bírom ki..

KépKépKép
tünci28

Jajj Tünci, nem szabad ennyire elkeseredni! Most még inkább ne gondolkozzunk ezen, mi lenne, ha...
Én is be vagyok tojva, de azért még van jó pár hónapunk arra, hogy egy kicsit lenyugtassuk a kis lelkünket, hiszen még nagyon-nagyon kevés idő telt el azóta.

Édes Istenem, mennyire szörnyű lehet most annak az anyukának!!! Remélem nem nagyon nagy fokú az agyvérzés, bár, amiket leírtál, azok nagyon súlyos problémák:(

Én rögtön tesztelés után hívtam tavaly anyut, legközelebb tuti, hogy nem fogom, várni fogok ameddig csak lehet, mert nem szeretnék az ő kis érzékeny lelkükkel is "játszani".
És itt rögtön jön a következő gondolat: Remélem lesz legközelebb. És ha lesz, akkor ugye minden rendben lesz.
És ha már megszületett, akkor ugye egész életében egészséges lesz és sosem fog itthagyni minket...

Lányok, a kérdések sora végeláthatatlan...
Vendég

Ma délelőtt Máté Pétert hallgattam, annyira szép számai vannak:

"kérdezem a tűnő felleget, otthonod most hol lehet.....

sáros úton egyre lépkedek
körülöttem boldog emberek
elmesélni nékik nem tudom
milyen nagy a bánatom.

Fúj a szél és én csak ballagok,
nem tudom, hogy éppen hol vagyok
Rád találni vágyom szüntelen
merre mentél kedvesem..."
Vendég

Tünci, a hitelesítés az csak a közjegyző pecsétje ugye?
Mert nekünk közjegyzői pecsét, de nem az a dombor nyomásos.
Vendég

Nekem úgy va nBoboka,hogy a pecsét alá, még oda van pecsételve:"

kiadvány hiteléül"

Én arra gondoltam, hogy ez így már jogerőre emelkedett,csak az a furi, hogy viszont csekken kell befizetni az eljárás költségét..ennyire megbízik bennem?Természetesen befizetem, eszembe se jutna más,csak a mai világban már a bizalmon is meglepődöm..

talán megvárja míg beér a csekk és attól lesz jogerős..nem tudom...

feladom a csekket, másnap a z ÁK-na ka kérelmet, aztán ha valami nem jó ,akkor úgyis szólnak...

Most írtam meg egyébként azt a pár mondatot, ami a kérvény...leírtam:hogy elhúnyt...anyja neve:.....aztán azóta sírok...

És akkor még mondják, hogy:amikor majd anya leszel....

KépKépKép
tünci28

Nekem is ott van, hogy kiadmány hiteléül, de csak egy sima kör pecsét van. Minden esetre én is ezt küldöm el az államkincstárhoz. Szerintem ma este megírom a levelet, aztán holnap feladom.

Tünci, kitartás, már nem kell sok hivatalos ügyet intézni. Gondolj bele, ha egy anya kibírta a gyermeke temetését, annál rosszabb már nem jöhet! Ezek már csak apró cseprő dolgok.

És ANYA vagy csupa nagybetűvel!!!!!!!!!!!!!!!! :):)
Vendég

Sziasztok lányok!

Ma úgy látom a szép idő nem hozott szép napot lányok. Annyira rossz.

A babavárásról meg én sem tudok próbálnálak benneteket biztatni, de én sem érzem és nem is éreznék máshogy, mint amiket itt leirtatok.

Sütőtök

Ugyanezt irtam reggel neked látod nekem is az volt a tapasztalatom, a gyesen lévő anyukák viszik betegen a gyerekeket, meg akik egyéb okok miatt vannak otthon.

Tünci

Jaj annyira elszomorit ez a történet amit irtál. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Milyen igaz ránk ez a Máté Péter dal. :( :( :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok.
Nagyon lemaradtam a topic olvasásával, mert eléggé el voltam havazva az elmult időben. Remélem szép lassan mindenki napról napra erősebb. Sok-sok erőt és kitartást küldök nektek.
Én megvagyok, ma volt az első éles hónapunk és szombaton tesztelek. Majd meglátjuk. Nagyon bizakodom és ha pozitív lesz a teszt, akkor remélem sikerül feledtetni a történteket.
Bízom benne, hogy egyszer mindenki eljut arra a pontra, amikor szeretne és mer újabb kisbabát vállalni és elég bátornak érzi magát hozzá. Én úgy érzem bátorság kell hozzá, legalább is nekem, akinek már volt része abban, hogy milyen elveszíteni egy kisbabát. Én ismét nagyon akarom, de titkon ott van a félsz, de elhatároztam, hogy most menni fog, mennie kell és nem lesz baj. Mindent megteszek amit a doki mond, most már tudom, hogy meg kell tenni.
Örülök hogy így pörög a topic és megígérem, hogy megpróbálom behozni a lemaradásomat.

KépKép
csige-bige

Szia Csige!

Tényleg régen írtál már. Örülök hogy ilyen pozitiv a hozzáállásod, én nagyon-nagyon szoritok neked és a sikerül, akkor nagyon vigyázz magatokra. Ok? :lol: Édes a vonalzód. Ezek után már tényleg nem mondhat nemet a gólya. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Köszi Melcsike. Hát bízom benne, hogy megszán a gólya és felénknéz ebben a hónapban, mert nagyon várjuk.
Hát a pozitív hozzáállás. Tudjátok muszály, ha ismét babát akarok. Megpróbálok nem gondolni a multra és csak az jár a fejemben, hogy sikerülnie kell, mert annyira szeretnék babát. Valóban próbálok fejben is segíteni az ügy érdekében.
Én is nagyon drukkolok mindenkinek ebben a topicban, hogy szép lassan enyhüljön a fájdalom és találkozzam veletek egy másik topicban, ahol már képeket mutogattok. Tudom ez nem kárpótol titeket, mert titeket óriási veszteség ért, de Ti anyák vagytok és sikerülni fog!!! Sok-sok erőt küldök nektek.

KépKép
csige-bige

Szia Csige!!

Jaj ,de vártunk,jó hogy jelentkeztél!!!

Csatlakozom Melcsikéhez, nagyon szép a vonalzó, sikerülnie kell!!! :wink:

KépKépKép
tünci28

Leda!

Írtam e-mailt!
tünci28

Tünci

Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mizujs veled?

Kép

Kép
melcsike70

Olvastad a tegnapi privimet tudod Nélküled nem fog menni a dolog. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Csige, megy a drukk ezerrel:):)
Vendég

Jaj, persze!!!

Mindenképp összevárjuk egymást,senki nem maradhat ki!!!!

most elég jól vagyok, bár az előbb össze akartam pakolni az iratos szekrényembe, de akkor a kezembe kerülnének az uh fotók és akkor megnézegetnék mindent,aztán megint nagyon bőgnék, úgyhogy inkább nem csinálom. :?
tünci28

Boboka

Neked is sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! És te hogy vagy?

Egész nap a tegnapi bunkó beszoláson gondolkodtam. Hogy lehet valaki ennyire tapintatlan. TAHÓ :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj még egy nap és nem kell rohangálni majd két hétig a suliba. Kitör az őszi szünet. Ma hogy ilyen jó idő volt gondolom nálatok is tele volt a város babakocsikkal. Kész vagyok egyre több van belőlük.

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg Melcsike, sajnos ilyen szelektíven látunk..most mit mondjak..négy háznyira van az ovoda a házunktól....

KépKépKép
tünci28

Nem is mondok Tünci semmit nem irigyellek téged sem ezért. De biztos vagyok benne hogy egyszer jól jön az az óvoda hogy olyan közel van. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hát viszonylag jó napom volt. Most jöttem haza, barátnőmmel találkoztunk. Most mondta meg, hogy terhes. Jaaa, meg mellettünk is terhességről volt szó. Ami magában még nem is lett volna tragédia, de a csaj olyan hangon nyivákolt, hogy majdnem kiszaladtam a helyről...
Vendég

Óvodáról jut eszembe: már a terhesség elején nézegettem a környékünkön az óvodákat, hogy vajon melyik lenne a legjobb Lackónak:(
Tünci, privi ment
Vendég

Melcsi, neked milyen napod volt ma?

Tünci, ma ne pakolj, inkább maradj itt velünk:)
Vendég

Én mindig úgy gondoltam, hogy tök szuper lesz, hogy 35 másodpercre van az ovi...az iskola meg 3 perc...
Ahogy mondod Melcsike!Majd egyszer talán jó lesz...

Ma megkérdezte a virágárusnő(új,két hónapja van a boltban...),hogy kinek a sírjára viszem a virágot?Ilye nfiatalon meghalt talán valamelyik szülőm?
Mondtam ,hogy a Kicsikémnek..meg se tudott szólalni,simán elsírta magát..aztán mondta, hogy nem tud mondani semmit...én meg gondoltam, hogy végre valaki..
Nem mondom, hogy nem folyt könnyem,de képes vagyok kimondani..meg a nevét is,hangosan..és ez jó..egy kicsit jó..hogy említhetem,mint bárki a gyermekemet!

Boboka!
VÁlaszoltam ám.. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.10.21 19:03-kor.
tünci28

Tünci!!!! Megkaptam az emailt!! KÖSZÖNÖM! Amint Barak délutáni pihijére elvonul, válaszolok!!

Lányok nehéz a pozitív gondolkodás a mostani állapotban, de higyjétek el, amint a teszt pozitívat fog mutatni erőteljesen a jövőben fogtok tekinteni. Lesz merengés a múltba, félelem, aggodalom, de az áldott állapot nagyon felemel a magasba és erőt fog adni, hogy végig csináljátok.. Igen sajnos, hogy előfordulhat mégegszer és megtörténhet, hogy nem fordul többet elő! Kiszámithatatlan az élet, ezt tudtjátok, de egy nagyon fontos! Nem szabad SOHA feladni.. A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!

Kép
leda2002

Olyan lassan telik az idő, eddig olyan gyorsan pörgött, de most, hogy újra közeledik a megpróbálás időpontja, most már egyre nehezebb.
Kos jellemző a türelmetlenség, a mindent azonnal akarás.

Jelentem ma elértem azt a súlyt, amivel indultam, egy kilóval kevesebbet is.
Azt tervezem, hogy még van 4 kb és akkor már jó lesz. Vagyis inkább az egészséges kajára figyelek, válogatom ki rendesen. Kávé még marad, de november 1.-ig csak, utána kell néznem valami gyógyteát, amit kortyolgathatok.

Betti
Kép
betti0412

Ezt olvastam ma:
a mai nap a tibetiek szerint különleges nap!
a teremtő erőnk 10 milliószorosára növekszik egy napra!!
Ezért fontos, hogy ma olyasmivel foglalkozz amivel szeretnéd körülvenni magad a jövőben és kerüld a negatív gondolatokat!!!!

Tehát POZITIVAN!!!!!
tünci28

Leda, ezt tudom, csak ma azon gondolkodtam el, vezetés közben, hogy az új gyermek nem az, akit elvesztettem, a történteket meg nem történté nem teszi.
Ezért meg kell vele tanulni élni és elhelyezni valahová az életemben, mert az új babát nem vehetem örök másodiknak. Majd

Betti
Kép
betti0412

Boboka
Jött a postás, de még nem volt alkalmam kinyitni, de itt van!

Betti
Kép
betti0412

Szia Leda!

Köszi,de nem gond ám, ha nincsidőd, meg elég sokat is írtam...
Akartam is kérdezni ,de szerintem már írtad korábban, hogy lesz sok aggodalom, de bízni kell!!!

Betti!

De jó Neked!
Én még nagyon messze vagyok attól,pedig most én is nagyon figyelek és mostmár tornázom is..régen simán lefogytam két-három kilot, most meg... :shock:

Akkor már novemberben éles??

Szépen kivárom, hogy Ti kismamik lesztek, aztán majd jól kikérdezlek Titeket!
tünci28

Betti!

Ma olvastam, hogy a Singer Magdolna:Áldatlan állapotban című könyve az angyalokszülei.hu-ból íródott....
tünci28

Betti az elveszett babád mindig ott lesz a szívedben, a következő meg fizikailag is Veled lesz. Az lesz a különbség a mostani és a későbbi állapotod között, hogy a gyereked fog erőt adni a múltadat elfogadni és vele együtt élni. Ő erőt ad majd neked, hogy felneveld, hogy szeresd, hogy jó példát mutass és, hogy boldog légy az életben. Ami megtörtént azt nem lehet és nem is szabad nem megtörténté tenni, viszont lehet vele együtt élni, mégha most nem is tűnik annak. Én sem hittem el, de megtapasztaltam.

Kép
leda2002

Tünci
decemberben csak, most fog megjönni novemberben 3.-ra. Utána decemberben 4. és majd azt követő 10. naptól lehet próbálkozni, tehát karácsony körül, mikor ő született volna.
3 napja nem voltam mozogni ez már nálam betegség, de úgy ki vagyok fáradva, talán majd holnap.

Ma a zöldséges csajszi olyan zavarba jött, mikor mondtam, hogy nincs már senki odabent, azt sem tudta mit tesz a mérlegre. tényleg nagyon érdekes az emberek reakciója.
Megyek lassan aludni, mert holnap 8.-ra vár a főnök és észen kell lennem.
Reggel jelentkezem.

Időpont?

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?