Sziasztok!
Fel sem bírtam ma kelni az ágyból, egész éjszaka nem aludtam mindenem fájt, de délutánra összeszedtem magam, most jobb, végig olvastalak.. Baraknak folyik az orra, de egész nap jól volt, szerencsére apa volt vele egész nap, így pihenhettem.. Hiába a fiúk erősebbek mint én..
Tünci engem is érdekel mi történt az igazgatónál, ha megosztod, szívesen olvasom. Habár én úgysem lesze a találkán
... Én is sokkal jobban kijöttem a pasikkal munkaügyben, azt hiszem, hogy a nők mindig rivalizálnak és irigykedenk, míg a férfiak a kedvünkben szeretnek járni
és ez nekünk jobban "fekszik". ha visszamészz, azoknak a társasgát keresd akik kellemes emberek, a többieket mellőzd.
Boboka, megy neked privi..
Melcsi tudom, hogy fáj amit mondott az a nő, de lehet, hogy bénán akart valamit mondani, amit én sokszor tapasztalok, mert azt sem tudják, hogy hogyan regálják le a halálesetet. Sajnos a magyar kulurában nem fér bele a haláról beszélni, emlegetni ezért amikor megtörténik olyan idétlenül és bénán viselkednek egyesek..
Kisanya érezd jól magad. Probálj kikapcsolni és CSAk magadra és a gyerekekre koncentráéj élvezve a kikapcsolódást. Küldöm Neked is a privit..
Már egy ideje akarom javasolni mindanyiunknak Polcz Alaine könyveit különösképpen "Gyermek a halál kapijéban" és " A halál iskolája"..