Sziasztok!
Olyan régen tudtam jönni, hogy alig győztem visszaolvasni.
Nagyon sajnálom, akinek nem jött össze, de hamar fog sikerülnie, mert soksok baba várja, hogy jöhessen.
Kicsit az utóbbi talán egy hétről.
Aki a rosszulléteket reggelinek minősíti, azt fejbe tudnám csapni
Én este hat után kibírhatatlan vagyok, szó szerint haldoklom és bizony szegény klotyómanó már rég megfulladt volna. Alig bírok enni, ha jön az ideje már a gondolattól rámjön az émelygés. Egyébként bármely napszakban képes vagyok bármilyen szimptómát produkálni. A főzés mondanom sem kell, hogy milyen nehézségek árán megy.
Mellméret. Sajnos?? bögyügyileg mindig jól el voltam eresztve. Eddig D kosaras voltam, de egy hete bevásárlóútra indultam egy mérettel nagyobbért. Hát hülyének néznek.
(( Valami eldugott kis boltban találtam amolyan öregasszonyos E kosarasat, csakhát már ez is kezd szorítani. Baromira fájnak, és nagyon érzékenyek. Nálam már a sárgadinnye is lassan enyhe kifejezés lesz.
A párom aggódik, mert a hátam már most fáj a súlytól.
Ma megyek vissza a dokihoz, mert 5 hetesen még nem volt szívhang, meg le is óbégatott, hogy miért mentem korán. Rajtam van a frász, de remélem semmi probléma, mert talán nem lennék ennyire rosszul, ha Pocok nem fejlődne szépen.
Egyébként tegnap megkívántam egy nagy hamburgert, a férjem ugrott és rögtön hozott. Olyan csámcsogással faltam, hogy csak röhögött rajtam.
De azért minden este dumál a hasamnak, hiába mondom neki, hogy Pocok még nem hallja.
bvigh nem tudom, hogy jó e a méret, mert ugye minden terhesség más és más. Nekem 19 mm volt a petezsák és 3 mm Pocok. De mint mondtam nem biztos, hogy a tied rossz és az enyém jó. Nekem ugyanis mindig nagyok voltak a petécskéim, és szerintem ettől is függ.