Tündi,
nahát, óriási gratula Biankához!!! Még jó hogy beértetek a kórházba
különben a férjed asszisztálhatott volna!!!
Sok boldogságot, tengernyi tejcsit és jó egészséget kívánok nektek!!!!
Melinda,
én ittam az aloes berry nektárt és az aloes teát is, ezen kívül ettem aloes méhpempő kapszulát, apával mindketten ettük az aloes multi macat, e-vitamint, és apa még evett ginsenget. Ja és az elevit és a folsav..
Olyanok voltunk, mint a nyugdijasok, akik azt se tudják, mikor mit kell bevenni.
De nagyon hatásos volt, az első inszem sikerült is, szuper kis petécskéim lettek!!!
Gabi,
ha esetleg anyukád fog rendelni a közeljövőben, megkérhetném, hogy rendeljen nekem 4 db aloes ajak balzsamot? (én is foglalkozom vele, csak van egy minimum, ami alatt nem lehet rendelni, s nekem most nem kell annyi minden... ) előre is köszönöm!!!!
Kata,
de örülök, hogy Geri szeme rendben van és nem kell ragasztgatni!!!
Andesz,
nagyon ügyi vagy, gratulálok!
Enikő, Orsi,
le vagyok nyűgözve a kislányaitokról!!!! Mindkettő csodálatos olyan helyesek ilyen nagy hajjal!!!
Orsi,
boldog névnapot, sok boldogságot neked!!!
Bessy,
kitartás, elhiszem, hogy nagyon vacakul érzed magad, de még tarts ki egy kicsit, hamarosan jön a kis lurkótok!!!!
Judy,
Bazsi szerelmes???? Atya Isten, mostantól aztán egy perc nyugtod se lesz!!! Gratula Danikának!! Nagyon ügyes!!! No és persze Barbika is!!!! Képek???
Ani,
még mindig jobbulást nektek!!! Apácskának különösen
Alexa,
ahogy téged ismerlek, tuti hamar megtanulod az érsebészet részét is!!
Furi, mert Martinkán egyáltalán nem látszik, hogy "alultáplált" lenne
. Arányos kisfickó!!
Ibi,
hű-ha, már husilevest evett Gergő?! De jó, már én is alig várom, hogy kipróbálhassam, alig állom meg néha...
Tegnap óta itt van apukám, sokat segít a kertben. Én meg voltam me kozminál, klasszul megnyomkodott, úgy nézek ki, mint egy bárányhimlős
, remélem szombatra megszépülök
Jó éjszakát mindenkinek, megyek csicsikálni, teljesen kipurcantam...