Sziasztok Csajok!
Kissedi,
Sajnálom, hogy egy újabb hónapot kell várnod emiatt az ünnep miatt. Várni a legrosszabb, tudom… És ne legyél beteg!
Bikfy,
Ne aggódj, nem foglak beelőzni, sőt! Szóval a novemberi zebrával (ha tutira ígéred), abszolút kiegyezhetünk.
És vicces ez a boszorkányosdi, velem ugyanez van (mint ezt már megszokhattuk egymással kapcsolatban).
Én régen (kamaszkoromban) simogatással tudtam kulcsokat, kanalakat hajlítani, meg mindenféle furcsa dolgot csinálni. De ezekkel már felhagytam, akármennyire is kérnek, nem szoktam csinálni.
Viszont mondjuk olyan 90%-os biztonsággal mondom meg a barátaim születendő gyerekeinek a nemét. Meg én is álmodok olyanokat gyakran, ami bekövetkezik… (kivéve magamról, mert akkor már kb. 120 gyerekem lenne
Nikole,
Várjuk az újabb képeket! És már érzed is, ahogy mocorognak?
Irdab!!! Hahóóóó! Merre jársz? Nem szép dolog ám minket itthagyni kétségek között!
Euonymus,
Hát valami hihetetlenül aranyosak a gyerkőceitek. Megértem, hogy nem akartok megállni háromnál, annyira helyesek!
Lulikám,
Nagyidat nagyon sajnálom…Köszi a táblát, és nagyon szép, ígéretes a hőd! Ügyi vagy, hogy vezeted. Én még mindig nem szántam rá magam.
Loulou,
Bújjatok ma össze apival, abból baj nem lehet
Ranita,
Miért ne lehetnél háromgyerekes anyuka?! A korodat tekintve még bőven belefér…
És akkor kicsit magamról:
Én teljesen padlón vagyok. Egyrészt a tojcsi is totálisan eltűnt (a múlt hónapban 3 napig folyamatosan volt -
tudjátok, amikor épp nem voltunk beszélőviszonyba a zurammal; ilyen az én formám - , most meg csak egyszer vettem észre tegnap, amikor írtam is nektek, azóta semmi). Másrészt, ami sokkal aggasztóbb, hogy egyszerűen nem lehet úgy babát csinálni, ha nem szeretkezünk. Tegnap is a férjem akkor jött haza, amikor már aludtam, és annyira elegem van… sajnos nálunk eddig is gond volt a szexuális életünkkel, de most rádöbbentem, hogy így tényleg nem lehet. Havi egy szeretkezésből nem lesz semmi. (most nem részletezném az egyéb gondolataimat, miszerint talán nem a megfelelő ember mellett horgonyoztam le és az, hogy jóformán nincs szexuális életünk olyan, mintha egy időzített bombán csücsülnénk…stb.stb.)
A legjobb barátnőm reggel felhívott, hogy én vagyok az első, akivel megosztja a pozitív tesztjét
)) még a férje sem tudja! És annyira, de annyira örülök neki és a boldogságának, csak ez is ráébresztett, hogy nem kéne mindenféle hülye teát innom, meg lh teszteket csinálnom, meg elolvasni a létező összes szakirodalmat, elég lenne ha mondjuk heti 3-4szer szeretkeznénk, mint a barátnőmék. Ő ezen kívül semmit nem tett az ügyért, és rögtön sikerült.
Na jó, befejezem a nyávogást, csak ez egy ilyen nap. (és ne értsetek félre, nagyon szeretem a férjem, sőt kurvára szerelmes vagyok belé, és ez a legnagyobb baj azt hiszem. Nem azért, mintha ez nem lenne kölcsönös, hanem azért, mert így annyira nehéz lesz az életem… - nem tudom ez világos volt-e…?)
Puszi csajok, ne aggódjatok értem, mindjárt elmúlik...