Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon sok boldogságot kívánunk mi is Anheléknek a kis Dóri babához :P :P :P

Lilla és Kira baba
Vendég

Sok-sok tejcsikét Anhelnek, hogy Dóripoci mindig tele lehessen!!!

És millió gratula, puszika!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok! Tényleg nem volt könnyű szülés, de Anhel (Ildi) nagyon fegyelmezett és hősies volt. Biztosan ír majd születéstörténetet, a részleteket majd elmeséli. Ma este újra megyek dolgozni, elmondom Neki a sok gratulát. Dóri a topikhagyományokhoz híven formás, helyes, életrevaló kisbaba. :lol: :lol: :lol:
bábaildi

Anhel!

Nagyon nagy gratula életed egyik legszebb és legfelemelőbb élményéhez amit csak mi nők élhetünk át, és a kis Dóri babának egészséget és sok tejcsit!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Anhel nagyon nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok a kis Dórihoz!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anhel gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dóri baba gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Nem igazán szoktam fórumozni, és lehet, hogy nem is jó helyen dobom fel a témát, de gondoltam, megírom: vettünk a Brendonban két hete egy Tefal Baby párásítót, de sajnos két használat után nem vált be nekünk azért, mert túl pici a Manó szobája és reggelre - még ha minimumon is használjuk - túlpárásítja a szobáját, egyszerűen túl nagy teljesítményű. Úgyhogy szeretnénk megszabadulni tőle, lécci, akit érdekel, írjon.
Puszi a babóknak és mamóknak is. Ja és dobok egy képet Manóról, holnapután leszünk 3 hónaposak!!! Kép Manókám
törpicsek

szia törpicsek!!!!!
naagyon szép a manókád!!!!!!!!!!!!!!
láttad már a kis dórit????????? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitácska!
Sajnos nem láttam Dórit, összekevertem valamit... Tudod, Manó folyamatosan foglalkoztat és csak átfutni tudom a hozzászólásokat... de lélekben teljesen velük vagyok. Korábban váltottunk pár szót itt a fórumon. Szóval nagyon drukkoltam nekik. Remélem, hamarosan láthatunk képeket és a szülés történetére is nagyon kiváncsi vagyok.
Egyébként próbálok tájékozódni, olyan jó, hogy Máté babád már ilyen nagy...:) és csudaszép kisfiú...
ILdi
törpicsek

SZiasztok!

Törpicsek!
Nagyon aranyos a kis Manókád :P :P :P

Lányok!
A doktornénink írt fel Kirusnak Milupa Milumil HA1 tápszert, hogy megnézze ettől is fáj-e a hasa. Csakhogy a kisasszony nem hajlandó meginni, úgyhogy azt mondta a doktornéni, hogy több tápszerrel nem kísérletezünk, marad a tejcsi és néha a hasgörcs.
Úgyhogy ha használ valaki ilyen tápszert vagy tud valakit akinek kellene, írjon, szívesen odaadom, kidobni azért sajnálnám. Csak egy adag hiányzik belőle.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Nem a mi kis fórumonkhoz illik eme cikk, de azért belinkelem, mert az ismerőseim egész nap ezt küldözgetik át nekem is. Egyébként no comment, de szerintem megint egy felfújt ügy. (Nekem csak az a véleményem, hogy ha sürgősségi ellátás van és probléma, akkor gondolom az orvos a lehető legjobb megoldást válassza.)

http://index.hu/politika/belfold/jahn8115/

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Jó reggelt!

Megdöbbenve olvastam a cikket :shock: :shock: :shock: Osztom a véleményem Zsuzsával, ha mégis megtörtént valami hasonló (mert szerintem ez így ebben a formában nem igaz) akkor valószínű hogy a beteg érdekében tették mindezt :cry: A másik megtörtént esethez csak annyit fűznék hozzá, hogy mi vagyunk az ÉLŐ példák rá, hogy mennyire körűltekintően odafigyeltek ránk a szülést követő 24 órában, szóval ezt a részét a cikknekk nem tudom elhinni :cry: :cry:
Remélem, Ildi ismét meg tud nyugtatni minket :roll:
bluebox

sziasztok!
törpicsek köszönjük a dicséretet!!!!!!
erre hogy jó hogy már nagy a máté azt mondom:kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gond..
épp most örli az idegeimet..hisztizik rendesen!!! :? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Tudomásul kellene már venni, hogy míg a világ világ, és az asszonyok teherbe esnek, szülnek, mindíg lesz szövődmény és halál is, sajnos! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Igen, meghalt egy kismama szülés után. Mindent megtettünk érte, egy egész éjszaka küzdöttünk az életéért, ennek ellenére meghalt. Nem volt orvosi tévedés, műhiba. A fogadott orvosa egyetlen pillanatra sem hagyta ott, és az ügyeletesek, a szülésznők, a műtősfiú, az altatósok, intenzívesek mind-mind érte harcoltunk. Nem sikerült. Pillanatnyilag nem mondhatok részleteket, mert még nincs meg a törvényszéki boncolás eredménye, és addig egyetlen kórházi dolgozó sem nyilatkozhat. Ígérem Nektek, majd elmesélem a részleteket is, ha lehetséges. Addig is higgyétek el, nem orvosi mulasztás, szülésznői tévedés volt.
Az ikres esetről nem tudok, de gondolom megindult vetélés miatt kapott fájáserősítést, hogy hamarabb túl legyen rajta. Utána nyilván elaltatták, mert szakmai előírás ilyenkor ellenőrizni a méh állapotát, az esetleges benntmaradt lepénydarabokat kiüríteni stb... ha eközben olyan szövődmény lép fel, ami szükségessé teszi a méh eltávolítását, akkor az életveszélyt feltételez, és ilyenkor nem kell hozzátartozói beleegyezés, mert az élet megmentése mindennél előbbre való. Ebben az esetben nyilván ez volt az ár.
Hadd meséljek Nektek egy régi sztorit: több mint 10 éve történt. Második gyermekét szülő anyuka császármetszéssel szült. (az első sima szülés volt). Én akkor a gyermekágyon teljesítettem szolgálatot. Ilyenkor, mint bizonyára tudjátok, az un. őrzőbe kerül a kismama. Itt figyeljük a vérnyomást, pulzust, a méh összehúzódását, a vérzés mértékét stb, stb. Pontosan azért, mert a császármetszés, mint műtét, járhat és néha jár is komoly szövődménnyel. ( hányszor mondja a vajúdó: "nem bírom tovább, vegyék el császárral" és sem Ő, sem a hozzátartozó nem érti, miért "szenvedtetjük" tovább, ahelyett, hogy bevinnénk a műtőbe). Ebben az esetben a műtét után fél órával csillapíthatatlan vérzés lépett fel, végül ki kellett venni a kismama méhét. 3 nap múlva a szemembe vágta, sose bocsátja meg amit tettem. Mármint azt, hogy énmiattam vették ki a méhét 26 éves korában. Nem értette, nem fogta fel, hogy az élete volt a tét, és az, hogy a gyermekei nem anya nélkül nőnek fel. Régen történt, mégis látom ma is az arcát, a szeméből sugárzó gyűlöletet. Igen, a hozzátartozó nem tud, nem is akar reálisan gondolkodni. Ez az asszony él, neveli a gyermekeit, lassan bizonyára elfogadta a helyzetét. De gondolom, amíg él, engem utálni fog.
Mit érezhet az, akinek odaveszett a lánya, párja, gyermekének az anyja? Én megértem a családot, beleképzelem magam a helyükbe, és nincs bennem harag, csak mérhetetlen bánat. Sajnos a média, az ügyvédek csak hírt és pénzt akarnak kicsikarni. Nem érdekli Őket sem a család mérhetelen kínja, sem az eü dolgozók szakmai igazsága, emberi meghurcolása!!! Igen, persze, mi is követünk el hibákat, még orvosi hibákat is, de a fentek nem erről szólnak. És talán mi is megérdemelnénk annyit, hogy megkérdezzenek minket, mielőtt elítéltetünk. :( :( :( :(
bábaildi

Ildi
Örülök, hogy ezt így leírtad nekünk, mert ezeket a történeteket mindig csak az egyik oldalról látjuk, a másik oldal általában nem szólal/szólalhat meg.

Egyébként nem értem azokat az embereket, akiknek legnagyobb fájdalmukban eszükbe jut a médiához fordulni.

Tudom, hogy egy ilyen tragédiában az emberek automatikusan bűnbakot keresnek, mert azt gondolják, hogy könnyebb úgy túlélni, ha valakit hibáztathatnak. Tavaly én is ezerszer végiggondoltam, hogy ki hibázott, hogy miért történt velünk ez az egész. De végül arra jutottam, hogy ha hibázott is valaki, nem biztos, hogy jó nekem, ha tudom. Nem hozott volna megnyugvást, semmit nem segített volna a helyzeten, ha tudom. Végül arra jutottam, hogy az egészségügyi rendszerben van a hiba (ezt eddig is tudtuk, csak most sajnos a saját bőrömön tapasztaltam). Felháborító, hogy egy koraszülött osztályon négy óra után olyan kevés nővér van és egyetlen (!!!) orvos. De tudom, hogy erről nem a kórház tehet, hanem a rendszer. Végül mégis találtam bűnbakot, de mire megyek vele? Jobb lett nekem azzal, hogy valakit vagy valamit hibáztathatok? Könnyebb lenne az életem, ha mi is kerestünk volna egy ügyvédet, akinek a segítségével végül valakit kikiáltanak bűnbaknak? Sokak szerint igen, szerintem nem...

A mi esetünkben az egyedüli megnyugvást csak az jelenthette, ha minél előbb teherbe esek, és szülök egy egészséges kisbabát. Sokan nem értettek egyet velem, sokan mondták, hogy várni kellene, mert lelekileg és fizikailag sem vagyok kész egy újabb terhességre, de szerencsére nem hallgattam rájuk. Életem legjobb döntése volt.
És sokak szerint nem szabadott volna visszamennem a kórházba, de mivel biztos voltam benne, hogy ott senki nem tehet a mi tragédiánkról, ezért visszamentem, és tudom, hogy jól döntöttem. Nagyon odafigyeltek ránk, és a szülés életem egyik meghatározó élménye marad. Persze ez megint nem kórház függő inkább ember függő, de én ebben a kórházban találtam olyan embereket, akik lehetővé tették ezt számomra. És ha esetleg egyszer mégis úgy döntök, hogy bevállalok még egy babát, akkor újra ebben a kórházban szeretném végigcsinálni, ugyanazokkal az emberekkel, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok.

Nem tudom, hogy ezt miért írtam le. Talán annyiban kapcsolódik a mi történetünk a fenti cikkhez, hogy ebből is lehetett volna ilyen cikket írni, mert minden csak tálalás kérdése. De nem éreztem volna jogosnak, mert sajnos ami velünk történt az bármelyik kórházban megtörtént volna...

Bocs, ha sok voltam... és bocs, hogy zavaros, amit írtam... :oops:

marek

Ildi jó hogy ezt leírtad..sajnos ilyenek történnek!!!!!!
de mondjuk én januárba majdnem ottmaradtam a h..lye volt orvosom miatt.már több napja halott volt a baba és erős vérzésem volt de nem műtött meg azonnal hanem várni akart pár napot..de egyik éjjel nagyon elkezdtem vérezni elment a magzatvizem és erős fájásaim lettek..míg végűl mentőt kellett hívni..a másik ami undorító volt a doki részéről hogy műtét előtt 20 percel benyögi hogy ő nem jön be...
mi is ott voltunk hogy bepereljük mert 1..veszélyeztete az életem 2..szart rám..már bocsánat..de nem tettem meg mert a babám nem hozza vissza!!!!!!
Most egy nagyon jó orvosom van akit imádok..lelkiismeretesen törödik velem!!!!!!!!és persze te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amibe reménykedem hogy nemsoká lesz egy egészséges tesója a máténak!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ildi! Köszönöm én is, hogy megosztottad velünk a véleményed. De mi tudjuk, hogy ti mindent megtesztek értünk és születendő babáinkért. Nem elvenni, hanem adni szeretnétek. De a sors fintora, hogy sajnos előfordulnak rendkívüli esetek, amik tragédiával végződnek. Persze ilyenkor az emberből először mindig a düh és kétségbeesés beszél. De a pénz még soha sem adta vissza az életet, és nem nem forgatta vissza az időt senkinek sem.

És tudjuk, hogy mindenhol előfordulnak ilyen esetek sajna. Ezt magát nagyon nehéz feldolgozni, de muszály.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok!

Ma jöttünk haza és nagyon boldoguk vagyunk mindannyian!

Dóri tüneményes, egészen elképesztő érzéseket képes kiváltani belőlem, hát még az apjából. :)
A szülés hosszú volt és fizikailag megviselt, de "másnap" (szóval a reggeli ébresztés után) gátseb ide-oda, már rohantam Dórihoz az újszülöttes részlegre, mert őt hozták volna utoljára és én már nem bírtam magammal, hogy az enyém hol van?! (aznap, kicsit később azért már nem annyira rohangásztam mikor kiment az érzéstelenítő...:D)

Ildi csodálatos volt, vérprofi, aki tudja, mikor kell bejönni, megtörölni a kismama homlokát, mikor kell bíztatni és igenis, azt is megmondja, ennek most nagyon kell fájnia, ez most így jó mert ennek kell történnie, és a legvégén - ami számomra a legfelemelőbb volt - együtt küzdünk, együttműködve, bízva egymásban. Írok majd szüléstörténetet is, ezekre majd ott is kitérek, mert számomra nagyon meghatározóak voltak.
Szóval Ildi, a dokim, a fanyar humora, higgadt és határozott hozzáállása, a férjem jelenléte és segítsége, szóval ezek így együtt felejthetetlen szép emlékké tették életem eddigi legnagyobb eseményét.
Elnézést ha nagyon szirupos, amit írok, de nézzétek el nekem, tombolnak a hormonok és nagyon friss még az élmény.
Egyébként második reggel mikor megláttam reggelizés közben egy frissen lehozott kismamát, összeszorult a szívem és komolyan mondom, irigykedtem. :))

Ezúton szeretném megköszönni mindannyiótoknak, hogy gondoltatok rám, szurkoltatok nekünk és együtt örültök velünk!
Ezentúl is itt foglak boldogítani Benneteket, különböző kérdésekkel és apróbb-nagyobb gondjaimmal, úgyhogy ezzel még nem szabadultatok meg tőlem. :lol:
Dóriról pedig csatolok képet, ill. megkérem Blueboxot, hogy segítsen nekem.
Jó éjszakát! (nekünk az első közös lesz :))
anhel

Anhel
De jó, hogy újra itt!!! Majd számolj be az első közös éjszakáról! És persze mindenről!!! Várjuk a képeket!!! Nekem is küldhetsz, hátha sikerül felraknom!!!
Megyek, mert a kisasszony még mindig nem lakott jól... :shock:
További jóccakát mindenkinek! :arrow:

marek

Sziasztok!

Szia Anhel, Dóri! Nagyon örűlök, hogy ismét itt vagytok közöttünk :P Természetesen várom a képeket, hogy feltehessem és mindenki gyönyörködhessen Dóri babában. Mégegyszer engedd meg, hogy gratuláljak és nagyon sok egészséget és boldogságot kívánjak kis családodnak :P
bluebox

anhel annyira jó hogy boldog vagy te is..kicsit összeszorult a torkom is.. :wink: :wink: :wink:
nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!!!!!
várjuk a képet dóri babaáról és persze a szüléstörténetet.
már énis szeretnék ildinél szűlni..de az még sajnos nem most lesz!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Anhel!
Mégegyszer nagyon sok boldogságot kívánok a kis Dórihoz, és nagyon örülök, hogy ilyen boldogok vagytok együtt, hárman. Kicsit irigykedem is, hogy most kezdesz babázni, olyan gyorsan repül az idő.

Szia
Lilla
Vendég

sziasztok.ma alig voltatok..merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én sütögettem egész nap :P Csináltam mézes-grízest, kókuszos kockát, zserbót :wink: Mindegyiket most csináltam előszőr. Nem tudom mi van velem, de iszonytatú mennyiségű édességet megbírnék zabálni, pedig ki nem állhatom őket :shock: :shock: (nem lehetek sajna terhes, mert gyógyszert szeredek MÉG)
És én is roppant irígy disznó vagyok Anhelékre :wink:

Nem kaptam még fotókat???? :shock: :shock:
bluebox

Sziasztok!

Nitácska!
Hidd el, a babák tudják, hogy mikor kell jönniük. Előbb-utóbb beköszönt hozzátok is ismét a gólya. :P :P :P

Márti!
Én is ugyanígy vagyok mint Te. Sose voltam egy édesség evős, tőlem tele lehetett a hűtő sütivel, akkor se ettem. Még terhesen sem, csak most szülés után megvagyok veszve az édességért. Biztos van neki valami tudományos magyarázata.

Jó éjt mindenkinek
Lilla
Vendég

Ez a tudományos magyarázat engem is érdekelne. Én ráadásul még mindig diétázom (elméletileg), tehát nem is ehetek édességet, de kaparom a falat, annyira kívánom. Rengeteg diabetikus édességet képes vagyok megenni, pedig azok aztán még csak nem is jók. De most minden diabetikus elfogyott, egy darabig álltam a rendes süti előtt, nagyon küzdöttem magammal, de végül nem én győztem, megettem három darabot és közben baromi szarul éreztem magam.... :cry:
Amúgy is rengeteget eszem mióta szoptatok, szerintem sikerült is híznom egy kicsit a három hét alatt... :roll:

marek

Sziasztok!!!

Anhel!!! Nagyon gratula neked még egyszer! Én is irigykedem! :lol:
Remélem, hamarosan én is foglalkozhatok már a pocaklakóval!

Nagyon várom a beszámolódat is!!

Lányok! Én is állandóan édességet ennék! Valami lehet a levegőben! Talán raktározni akarunk télire! :shock:
Az állatvilágban ilyesmi szokott lenni. :idea:
És végülis mi is azok vagyunk.

Puszi mindenkinek!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

bluebox zserbót küldjél nekem ..meghalok érte IMÁDOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó olvasni hogy nem csak én szenvedek az édességgel!!!!!nekem keményen fogyóznom kelene de nagyon könnyen elcsábulok a sütik irán......ráadásul imádok sütni is!!!!!!!! :shock: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:
nektek is megírom ma reggel végre megjött piri..holnaputántol kezdhetem szedni a clostit aztán az utrot !!!!!!!!!!!!!aztán jöhet a baba!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Marek! Nagyon jók a képek és a hozzáfűzött szöveg is. :D

Én rákóci túróst ennék mindig. Most az lett a kedvencem. Pedig engem is hidegen hagytak a sütik, még terhesség alatt is. Inkább ropogtattam mogyit, illetve sós dolgokat (érdekes, mert babona szerint ezek fiús étkek).

Nitácska! Látod, még annak a "piroskának" is hogy lehet örülni. Utána meg azért, ha nem látogat majd meg. Hajrá!

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok Csajok!

Terhességem alatt csakis , vagyis inkább sós cuccokat ettem :wink:

A sütiből természetesen mindenkinek küldök :wink:
bluebox

Na jó! Nálunk is tombolt az édesség!!!!! Palacsintát sütöttem, meg Pavlova-tortát. Azután jött Anyukám, és ki nem találjátok mit hozott: krémest és rigójancsit. Meg nekem külön egy mákos-áfonyás tortaszeletet. :lol: :lol: :lol: Háááááát! Azért a gulyáslevesből is fogyott. Amúgy én egyáltalán nem vagyok édesszájú, de a palacsinta juharsziruppal és minden ami mákos, bűnre csábít. :wink: :wink: :wink: A többi nem visz kisértésbe.
Azt mondják az okosok, hogy ilyenkor a nappalok hirtelen rövidülése, a korai sötétedés miatt van szükségünk a boldogsághormonra, amit az édességek tartalmaznak. Tehát ne legyen senkinek bűntudata, egyszerűen csak jól működünk!!!!
bábaildi

Ildi: tudtam, hogy Rád számíthatunk-e téren is. Ismét megnyugtattál :wink: Millió pusszancs Neked :wink:
bluebox

SZIASZTOK!!!

HÁT CSAJOK NEKEM MINDEGY HOGY TAVASZ,NYÁR,ŐSZ VAGY TÉL VAN, ESETLEG SÖTÉT VAGY VILÁGOS, HIDEG VAGY MELEG ÉN TÁBLA SZÁMRA TUDOM ENNI A CSOKIKAT!!!ÉS MINDEGY HOGY TEJ VAGY ÉT MEG HOGY MILYEN SÜTI BÁRMI JÖHET!!!OLYAN VAGYOK MINT A POM-POMBA GOMBÓC ARTÚR!!!

KISVITÉZ!!!
TI JÁRTOK UGYE MADÁRDAL ÓRÁRA A LAJTHÁBA???
AZT HALLOTTAM HOGY OTT ELÉGGÉ KEVESEN VANNAK IGY UGY GONDOLTAM HOGY ELMENNÉK ODA A NORINÁVAL MERT A CSILIBE BEFÉRNI NEM LEHET MEG NAGYON VEGYES FELVÁGOTT A CSOPORT IS!!!MIKOR VAN ÉS HÁNY ÓRÁTÓL MEG ILYENEKET MEGTUDNÁL IRNI???MIVEL ÉRDEMESEBB MENNI???BABAKOCSIVAL VAGY KENGURÚVAL STB!!!ÉS JÖTTÖK-E TI ESETLEG MERT HA IGEN AKKOR ÖSSZEFUTHATUNK MAJD???A TORNÁRA NOVEMBERTŐL MEGINT HÍVNAK BE ÚJ ANYUCIKAT MERT UGY 3AN KIESTEK MOST!!!REMÉLEM TI IS BENNE LESZTEK A 3BA!!!
NA ELŐRE IS KÖSZIKE!!!

ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!!!

Köszönjük Ildi, akkor már nem aggódunk! :)
Nekem mondjuk sosincs lelkifurdalásom, ha nasizok! Mondjuk vagyok 47 kg a kemény 151 cm magasságomhoz, 1-2 kg +/- nem sokat változtat :lol:
Én is csináltam málnalekváros mákos-vaníliás alagutat! :)
És rizsfelfújtat sárgabarack lekvárral. :lol:

Sajnos, ma is elmarad egyelőre a napsütés, pedig mondtak szép időt!

Vigyázzatok magatokra! Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Friss kismamáknak kitartást és sok-sok erőt!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Ági: épp ma akartam menni a Csilibe, aztán jól eltötyöltem az időt.. :roll: igen én is hallottam, hogy rengetegen vannak :( , csak a héten elmarad a zeneiskolás éneklés őszi szünet miatt. Egyébként szerdánként van 9.30-tól és utána ott lehet maradni beszélgetni ilyen baba-mama klub formában, mindig van téma, egyszer tudtam maradni, akkor a nagyszülők voltak, aztán a dackorszak, de Dávid azt már nem bírta :( Én babakocsival járok, mert még csak egyszer próbáltuk a kengurut kevés sikerrel. A baj, hogy kb. 20 lépcsőn kell felhurcibálni. De majdnem mindenki úgy jön és a teremben elfér :D
Kösz, hogy írtad a tornát, gyorsan berohangálok reklamálni :D
Holnapra szép napot ígértek! :D
Üdv mindenkinek: J
kisvitéz

jó nektek hogy ehetek sok nasit..nekem nagyon visza kell fognom magam..nagyon meghíztam a hormonok miatt is...
de azért elcsábulok néha........ :oops: :D :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Márti: szia! Írj vmit priviben magatokról. Minden rendben? Hogy viszonyul a nagy meg a kicsi? Hogy éled meg a mostani Anyaságot az régihez képest? Tényleg jobb 30 felett Anyává lenni? Érdekelne a véleményed. Pusz
Eszty: jó Neked! Mi négyen vagyunk testvérek, a két Húgom, és az Öcsém is 45 kg vasággyal, nem esznek, hanem zab...k, és mégis karcsúak, csinosak. Én egyedül hasonlítok az anyai nagymamára.......kisgömböc. Tulajdonképpen nem zavar, csak olyan méltánytalan!!!!! :cry: :cry: :cry: Jól nézünk ki egymás mellett. Amikor összejön a nagycsalád 19-n ülünk az asztalnál, és csak én vok gömbike. :wink: :wink: :wink:
bábaildi

Anhel-Ildi jól vagytok :?: :?: :?: :?:
bábaildi

szia ildi hogy vagy?????
már olyan rég taliztunk és beszéltünk.... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Nézzétek mit hoztam Nektek :P :P
Ezennel ünnepélyesen bemutatom Nektek, DÓRI BABÁT!!!!!

Gyönyörűséges királykisasszony :wink:

Kép

Kép

Még 1 képpel adós vagyok, pill.....
bluebox

Kép
bluebox

Kép Kép Kép

Sikerült feltennem képeket :P :P :P :P

Majd még jövök!!!!

Mindenkinek pussz

Kép

Kép
morca

anhel gyönyörű kislány a dori baba!!!!!!!!!!
öröm nézni..kicsit irigykedem is..hogy most babázhatsz!!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anhel:

Dóri baba nagyon-nagyon gyönyörű kis hölgy!!! :P :P :P

Kép

Kép
morca

Nitacska: Nem sokára érted fogunk izgulni, ebben biztos vagyok!

Kép

Kép
morca

morca gyönyörűek a gyerekek.... :lol: :lol: :lol:
szeretnélek majd szavadon fogni........bízom nagyon a closti+utroban.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska: jól vok, remélem hamarosan jó hír miatt találkozunk majd! :wink: :wink: :wink:
bábaildi

ildi már én is nagyon remélem..alig várom hogy nálad szűlhessek..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
meg hogy hozzád járhassak!!!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jaaaaaaj, de gyönyörű ez a Dóri baba!!! Nagyon gratula Anhel!!!
Egyszerűen egy csoda! Húú, most nagyon kedvem lett babázni!!!! :o

Morca: nagyon csibészek a lurkóid, édesek nagyon! :D

Ildi: Igazából a terhességem előtt hiába ettem, nem tudtam hízni, 37-42 kiló körül voltam mindig. A terhességem elett 20 kilót szedtem fel, a súlyom felét, a doki kapkodott is a szívéhez, de én nem aggódtam, mert tudtam, csak azért van, mert rendszeresen eszem (előtte volt, hogy este 10-kor kapcsoltam amunkában, hogy még aznap nem is ettem, de ezt gyerekkel a pocakomban nem tehettem meg). A szülés után fogyókúra nélkül lement minden, kivéve 5 kilót, ami azóta is fentmaradt, minden igyekezetem ellenére is, nagyrészt a hasamon, a tipikus úszógumis részeken. Ezt a párom fájlalja kicsit, de ez van. :lol:
Valszeg ez az én természetes súlyom, erre állt be a szervezetem.

Mindenkinek jó nasizást! :)

És persze nagyon jó egészséget!!!

Sziasztok!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Köszi Márti a képeket! :) És köszi csajok a bókokat! :)

Jól vagyunk, köszönjük szépen, ma éjjel ráadásul egész' sokat hagyott aludni a kishölgy, egyszer gondolta csak úgy, hogy nagyon éhes. Igaz, este az utolsó szopinál sokat evett, ráadásul kapott egy pihenőszéket is a nagybátyjától és egy kicsit abban élhetett társasági életet - kihoztuk őt a nappaliba, és amíg tettünk-vettünk, ő nézelődött boldogan - így szerintem kellőképpen kifáradt éjszakára.
A pocim még megvan, de gondolom ennek idő kell míg visszamegy. Cici az elmenne a Hustler magazinba, ezelőtt sem volt kicsi, de most pl. a hasamat sem látom tőle rendesen, pedig még van ám pocó. Dóri egyre ügyesebben szopizik, bár sokszor kell a bimbóvédő, mert olyan kis cserkószájú, nehezen kapja el. Egyébként imádom, amikor nem sikerül neki elsőre vay másodikra, akkor iszonyúan berág és dobálja a kis testét (ilyenkor egy kicsit még ki is röhögjük, bevallom :D) akkor meg kell nyugtatni, hogy ügyes ő, csak türelmetlen.

Apja kész, totál szerelmes belé, mi, a kutya meg én, háttérbe szorultunk, Dóri mindenkit kiütött a nyeregből. :)

És, én is iszonyúúúúan kívánom az édességeket, de próbálom visszafogni magam...

Kép
anhel

Morca, ez a furulyás ez annyira helyes! :)

Kép
anhel

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?