Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee,akkor hátha már nem kell sokat szenvednie Dévnek!Az a baj,hogy a fogyás egy idő után megáll :? Írígyellek az 53miatt! :)

Erika,igen jöhetnek a freemaile-sre :) Köszike :) Akkor hallgassatok zenét közbe :) Hogy viselte a szurit Popi?

Andi,ment volna email,de visszajött,hogy nem jó a cím.Innen néztem ki.Elküldenéd,hogy hova küldjem?

Kép
Kép
tundi24

Ne irigyeljetek az 53 miatt! Hja... persze jól hangzik, de nem jó az ha vki annyira lefogy, hogy lóg tőle a melle. Nem szép! Higgyétek el. Én lennék inkánn 59... csak hogy ne lógjon... értitek!

Erika! Nem hatott?! Akkor lehet ki se próbálom. És nálatok bevált vmi szer? Nálunk már a gél se hat.. vagy lehet már túl régi... nem is tom... :roll:
szilbee

Ja mi jöv héten kapjuk a Prev-et... mármint Dév! Levnete asszem novemberben, de én be akarom neki adatni az influ. ellenit is. Azt meg szerencsére lehet eggyüt is... asszem.
szilbee

Szilbee,értelek...de nekem speckó így sincs nagy cicim,hogy van rajtam felesleg :?
Nekünk még a panadol baby jött be.De csak éjszakára adtam neki,az eléggé kiütötte.
De egy ideje elő sem vettem szerencsére.

Kép
Kép
tundi24

Hát anno én is 56kilós versenysúllyal voltam,most örülök ha a 60-at tudom tartani :wink:
Nálam is bevált a kevés evés,és persze este már nem eszek

Amit ma hallottam.....,hát azt hittem ilyen csak a filmekben van!

Megszült egy csaj itt Tiszasülyön,"NEM TUDTA HOGY TERHES!!!!!!!!!!!",csak begörcsölt az anja kihívta a mentőt hogy biztos vesegörcse van,hát gyerek lett belőle,és azt állítja hogy nem tudta hogy terhes!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
katlina

Nekem anno akkora cicim volt, hogy ha borogattam volna, elmúlt volna... A 75 B-s melltartó nagy volt rám! :shock: Nem kicsit! Nagyon! Leventével nagyon megbögyösödtem, de szopi elmúltával nem "zsugorodott" vissza... és ahogy fogytam úgy lapult a cicim is... Olyan 60 kg körül még csini volt, de most... 80 éves idős nénike melleire emlékeztet. :oops: :(
Na de nem panaszkodom, mert ez volt az "ára" a fiaimnak! :D Apjuk is elfogad így... :lol: Úgyhogy csak nekem kell megbékélnem a dologgal! :) És amíg van pushup melltartó, addig nincs is gond! ;) :lol: :lol:
szilbee

Hali.

Tündi.pedig jó az itt megadott.szal : cser-ta kukac freemail.hu.de ha nem jó akkor cleo.cs kukac freemail.hu .kösszentés előre is.

Én meg anno 60voltam versenysúlyilag...most meg ááááá :evil: :evil: .én is megelégszem azért 65-tel.a cicit jól mondjátok...én is ha fogyok,akkor onnan (is).

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Katlina,ez elég viccesnek hangzik,de egyben szomorú is :( Nem vette észre,hogy nő a pocakja pl?Sztem csak nem akarta tudomásul venni :? Vagy ennyire buta lenne?Hány éves?A baba azért jól van?

Szilbee,látod ha apjuk elfogad akkor semmi gond,csak neked kell megbékélned magaddal,ahogy mondod is :wink:
Nekem apa szokta mondogatni,hogy dagi vok.Aztán mikor már nagyon felhúz vele,akkor megkapja réte a magát,és mondja,hogy de ő csak viccből mondogatja :twisted: Nem is mondtam neki,hogy fogyózok.Így legalább ha lemegy vmennyi akkor majd meglepődik :wink: Pedig nem 56kg-osan ismert meg.Úgyhogy reklamációnak helye nincs :D :D

Andi,akkor próbálkozok mégegyszer! :)

Kép
Kép
tundi24

Katlina: Biztosan tudta, csak a szülei előtt ezt könnyebb mondani.
Ezer éve akartam kérdezni, ismered a Zámbori családot? Zolival együtt dolgoztam két évig.... :( :( :( :( :( Zitával is találkoztam kétszer, sajnos a temetés témájában.

Szilvi: Hát akkor egyél nagykanállal, aztán visszanő a cici is, nem?
Szopizni meddig fog Levente?

Nekem cicifronton nincs sok változás, nem is igen volt. Szülésig sem nőtt semmit. :shock: A tej is szopi közben képződik. Puha cicivel leülök szoptatni, aztán mindkettő felfújódik szopi közben, majd kiürülnek. :shock: :shock: Fura.

Nóri bébi merre jár? Linda?
jaimee1

Mármint Dév!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Jah, hát nektek hátha hat a Viburcol. Azért mi is nyomjuk, ha gond van. Csak még nem vettem észre, hogy bármit is befolyásolt volna.... :evil:
jaimee1

Erika! Sajn a bőröm nyúlt meg. Azon max. a plasztika segíthet, de attól meg félek... Akkor van normális mérete, ha délben Dávid nem eszi meg az egész pakkot.
Hát Leventét 18 hóig szoptattam. Lehetett volna tovább is, de már csak esti konfort cici volt és akkor terveztük a kistesó projectet. Nem tudom Dávidnál hogy lesz pontosan. Sokban függ tőle is, hogy ő mit szeretne. Azért min. 18 hóig őt is szeretném szoptatni.
szilbee

Erika! Mástól is hallottam, hogy nem jött be a Vibrucol... vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem hallotam még olyat, hogy vkinek is hatott volna. :roll:

Tündi!
[quote] írta:gyhogy reklamációnak helye nincs

Ez jó!!! :lol: :lol: :lol:
szilbee

Erika!
Zámbori?
Tiszasülyi???Lehet Robi igen én nem

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

MOsonyis lányok nézték a dottorét a SZTV-ben? 6-kor volt valami "Rendelő" c. műsor, abban lesz néhanapján. De ráér még erre is :?

Minden új foghoz gratulálok!!

Lili nincs valami fényesen :cry: Holnap nem is viszem bölcsibe, mama elvállalta. Legalább többet tud vele foglalkozni, ha az orrát nem is tudja szívni :roll:

Erika...megbeszéltük :wink:

Tündi! Luca miért csúszik minduig 1-1 oldallal hátrébb? :shock:

Megyek, nyüszi van....JÓ ÉJT!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina: Jah, aszittem te tiszasülyi vagy. Bocsesz!

Nóri: Réka is mega nyüszi ma. Egész nap a nyakamat szorongatta.

Pont azon tűnődtem (kb. 100 adszor mostanában) , hogy el köllene menni rákszűrésre...de úgy nincs kedvem.....erre benyomom a tévét és ott ül a dokim. :shock: :lol: :lol: Majdnem a fotel mellé ültem hirtelen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rékának nagyon bejött, vigyorgott rá ezerrel.

Havonta fél óra nem a világ. :wink: Ülhetne ott más is, de ő is oda való erőssssen. :wink:

Szilvi: Én nem látom a szopi végét.....egyelőre nem marad ki egyetlen éjszakai szopi sem. Sőt....A tervem az volt, hogy egy éves koráig, tavaszra el szeretném választani, ha hamarabb nem szokik le a cickóról.
jaimee1

Nóri,szegény Lilcsi :( További gyógypuszák mennek!!!
Sztem azért csúszik át másik oldalra,mert többen regisztrálnak,meg a szavazatok is számítanak sztem.

Erika,akkor ez ma egy nyüszis nap :(

Engem meg képzeljétek felhívott a bnőm du,a kislánya 9nappal fiatalabb,mint Luca és szombaton lázgörcsöt kapott Bogi :( Kórházban vannak,talán holnap hazamehetnek.És a fogtól volt neki :? :shock: Nem rémísztegtni akarok senkit félre ne értsetek,csak nekem ez annyira meglepő,hogy egy fog mit tud művelni.Mondjuk a kislányról tudni kell,hogy elég kis törékeny babuci.Doki néni szerint a szervezete csak így tudta lereagálni a dolgokat,és nem volt magas láza ,"csak" 38,5.És megelőzés képpen már ha 37fok lesz neki,akkor egyből kúpot kell kapnia.
Én 3 évesen kaptam lázgörcsöt,újra is élesztettek.Úgyhogy biztatom,hogy minden rendben lesz Bogival,én is itt vagyok még,és többet sem volt görcsöm,de én is kaptam rá bogyót.

Jó éjt!!!

Kép
Kép
tundi24

Jó estét mindenkinek!

Ma megkapták a gyerekek az oltást!
Fanni a 6 éves szurit kapta,de olyan kis ügyes volt,hogy nem sírt!Csodálkoztam is rajta hogy ilyen kis hős!Büszke vagyok rá!
Délután már fájlalta a kezét,de estére már annyira fájt neki,hogy még sírva is fakadt és adnom kellett neki cataflan cseppet!
Ugy hogy holnap megússza az ovit!
Máté az első Prevenat(nem biztos,hogy jól írtam)kapta meg,de ő sem sírt,de meglepődött!
A másodikat azt hiszem,hogy egy hónap múlva kapja,a harmadikat meg 2 éves korában ha jól tudom!

Valaki már beadatta a gyerkőcnek?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali

Tündi.köszi szépen.átjött a mail :)

Szilvi.remélem jó éjszakátok lesz és Dévnek meglesz reggelre a fogacska teljesen :) :)

Nóri.náthi lett Lilcsi?

Évi,Vali,Letti..és többiek:tessék írni!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ivett.szegény Fanni.de meglásd holnapra már nem fog fájni neki.Zsolti is aznap eléggé mondogatta,hogy fáj a keze..
figyi,de jó,hogy majd egyidősek a gyerkőceink.ti hogy álltok a fogváltással Fanninál:csak azért kérd,mert ma megkérdeztem a dokinénit és azt mondta,hogy már ideje lenne...és még csak egy pindurit mozog neki 1 :shock:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jó reggelt!

Fanni ma már jól ébredt azt mondta,hogy nem fáj a keze!

Andi!

Fanninak az első foga kb.egy hete esett ki,de már ki is jött neki az új fogacska!
Én ugy látom,hogy a második is napokon belül ki fog esni!
Szerintem is már lassan ki kellene esni a kis fogacskának.De ne idegeskedj ez miatt.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Vagyok, vagyok, csak kissé behavazva! De holnaptól végre szünet (mondjuk csütörtöktől megint tele programokkal).

Andi, mint már mondtam, Csonginak 7 évesen kezdtek hullani a fogai (a felső kettő most "üres", már augusztus óta, és nem jön az új... remélem azért nem marad így :wink: )

Ivett, ügyik a gyerkőcök. Csongi is fájlalta anno a karját egy kicsit, de gyorsan elmúlt! Hihi, jól járt Fanni az oviszünettel :wink:
Máténál volt valami, hőemelkedés ilyesmi.... már csak azért, mert féltél a mellékhatástól!

Szilbee, még jó, hogy vagy :wink: Este hívott Zsuzsi (nem ő volt az első osztálytárs anyuka aki hívott), mondta, hogy tőled kérte el a számom. Mi újság, kibújt a fogacska?

Nóri, hogy van Lili? És Te melózgatsz?

Vali, néha adhatsz ám azért életjelet! Jól látom, már vizsgánál jársz???

Folyt köv.

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Ivett.akkor ti előrébb jártok :)

Évi.te mindíg megnyugtatsz :D ,akkor nem idegeskedeskedek.tán nem marad tejfogas örökké :lol: .aKkor CSonginak eddig 2pottyant ki?
Máv-val mizu? átengedik?

Férjecském kissé felbosszantott.... :evil: már múlt héten mondta,hogy pénteken dolizik,de csütörtökön velünk lesz...erre tegnap telózott neki egy haver...oda meg elígérkezett csütörtökre. :evil: .hétvégén meg disznótvágunk...ennyit erről.ráadásul kocsim sincs,apáé szerelőnél így most enyémmel doli. Zsolti meg köhög....áááá

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ció!

Évi! Küldtem püt-t! :) Még nem bújt ki... kicsit tovább "szakadt" az íny a foacska rece alatt, de annyi.. :? Ma már csak óránként kelt (hajnal 1-től).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.10.22 08:02-kor.
szilbee

Móóóning! Réka is felébredt fél 5-kor (miután 11-ig ringattuk), égő vörös orcákkal...6 kor tudtam visszaaltatni cicivel. 8-ig aludt csak. A fehér pötty az ínyén egyre nagyobb. :P

Szíp napot! Degyorsaneljött a péntek! :lol:
jaimee1

Ja, kibújt az első fogacska. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....[/b]
jaimee1

NADEJÓMÁRAKKORNEKTEK! :lol: :lol: :lol:

Jön a második is mellette? :) (általában pici késéssel szokott jönni a párja)
szilbee

sziasztok!

Andi,nagyon szívesen! :) Jobbulást Zsoltikának!

Erika,gratula Popinak az első fogacskájához! :) Lucának is 10hónaposan bújt ki az első :wink:

Szilbee,nektek meg kitartás hozzá,majdcsak áttörik már!

Mi egyenlőre 5fogúak vagyunk,nem is látom,hogy jönne a 6.ik.

Ivett,szerencsére akkor nem fájt sokáig Fanninak a keze!Luca már kapott 2 prevenart,egyiktől sem lett mellékhatása.

Nóri,milyen volt az éjszaka?Lilcsi csajszi jobban van?

Linda,Móni,merre vagytok??????

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vagyunk! Csak sodródom az árral... Réka 2 napig meganyűgi volt, hogy miért, az nem derült ki, vmiért most nekem is fogyott az amúgy végtelen türelmemből :oops: nyűgös voltam én is :( persze ebbe a tárgyalás miatti izgalom is köszrejátszott.
szerencsére tegnapra visszakaptam az én kis tündérem :D
ma voltunk az ortopédián, bemutattuk a röntgent, a doki is rendben találta :D
apa mondta, hogy pénteken megyünk kirándulni, már nagyon várom, tudjátok, már régen mehetnékem van :lol: drukkoljatok, hogy úgy legyen!

Rékának gratulálunk az 1. fogacskához!!! :D

Csak olvaslak titeket és már előre félek a fogzástól :?
amúgy hasfájós korunkban ( :lol: ) nekünk sem használt a Viburcol.

Lázgörcs: sokszor még nem is lázasak a babók, amikor jön a görcs, utána meg gyorsan felszökik :? nagyon figyelni kell, aki hajlamos a görcsre, már a hőemelkedésre is!

Tündi, én nem is tudtam, hogy neked ilyen komoly volt :shock:

Cicik: nekem mellkisebbítő műtétre lesz szükségem :lol: :lol: :lol: viccet félretéve, 2 kosármérettel nőttek a terhesség eleje óta :? hát nem vagyok túl elragadtatva az eredménnyel :P
ja és fénykoromban (he-he) 20 !!!!!! kilóval voltam könnyebb......... a baj az, hogy szeretek enni :roll:

Kép
pimelinda

Linda: Milyen tárgyalás? Lemaradtam? :oops:

Csajok én úgy félek ettől a válságtól. :? :? :? :? :? :?
Mi lesz itt még?

Megemelték 3%-kal jegybanki alapkamatot, a forint "megtámadták" spekulánsok, bankköziben már 282 is volt az
euró, jegybank v. helyettese szerint aki tud takarékoskodjon.... :shock: :shock: :shock:

Nem régen még aszonták, áááá....Mo-ra nem gyűrűzik be a válság. Áh....hát ja... :twisted: :evil: :evil: ..még jó, hogy nincs lakáshitelünk. Cirka 2 éve mondják, hogy devizás hitelt nem szabad felvenni...hát bejött. :( :( Fofok nagyon, hiszen az angol és német bankrendszer is a csőd szélén. Akkor a miénk???
jaimee1

Szilvi: megszavazták a tv-t a történelmi bázisjogról a parlamentben, majd írok az uradnak. Nem tudom, közlönyben mikor olvasható a törvény. :? :? :?
jaimee1

Jaimee, tanú voltam, egy anya ellen van eljárás kiskorú veszélyeztetése miatt :evil:
szeretném én is megkapni a fotokat, ha lehet :wink: a blogba berakhatom őket? a melinda.pinter kukac gmail pont com -ra küldheted, ez bírja a nagy képeket :D

válság: kezdünk mi is parázni, reggel épp erről beszélgettünk a férjemmel. Csak 1 autó hitelünk van, szerencsére, de így is izgulunk, mennyivel fog nőni a törlesztőrészlet :? devizás :roll:
takarékoskodni....... hát eddig sem éltünk nagylábon :roll:

Betegeknek jobbulást!!!!!!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Erika! Jól kifizettem az ómát :shock: :lol: Pedig itthon még vissza is fordultam, mert kevés zs volt nálam :lol: Majd arramotorozunk vmikor és bedobom 1 borítékban.

Évi! Jaja...gatok, gatok :wink:

Tündi! Köszi, borzalmas éjjelünk volt. Ma alvajáró voltam :? Lili nagyon köhögött, se +adag kanalas orvosság, se a Babyluuf nem segített, a méztől meg még a tea meg az orvosság is sugárban jött ki belőle. Utána teát adtam neki, az is visszafordult. Utána meg kakaót kért...na persze, nehogy már utána azt hányja ki! Utána melegvizes borogatást tettem a mellére, meg jól betakartam, attól valamennyire csitult és elaludt. Mindezt kb. 00-02 óráig műveltük. Reggel meg 1/2 8-kor ott rimánkodtam neki, hogy keljen fel, pedig olyan édesen aludt már akkor :cry: Aztán ma mamázott :wink:

Most is már kezd nyűgös lenni....de még nézi Micimackót :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Hát pályát tévesztett kofa vagyok, mi? :lol: :lol: :lol:

Lilcsinek pussz!

Melinda: persze, fotók mennek!

Tündi: neked is... :oops:
jaimee1

Sziasztok!

Már Fehérváron vagyunk, Anyuéknál, otthonról már nem volt időm írni! Tegnap óta betegszabin vagyok Marcival, mert ő sincs túl jól.
Bár szerencsére nem komoly, "csak" takonykór, meg köhögés, de azért tegnap már inkább nem vittem bölcsibe, hanem otthon fogtam, illetve elmentünk a dokihoz.
Ja, a mézzel mi is megjártuk, raktam Marcinak a tejébe, hogy az majd jót tesz a torkának. Úgy látszik a pocakja viszont nem bírta, mert ma reggelre hasmenése lett tőle :(

Nóri! Jobbulást Lilcsinek! Úgy látszik, van valami a levegőben, ebben az időben amúgy is olyan könnyű összeszedni a bacikat.

Erika! Gratula az első fogacskához :)
Ennek a válságnak meg csak vége lesz egyszer... Azt mondják, hogy a kisemberek igazán csak a jövő évben fogják megérezni. Nekünk svájci frank alapú a kocsihitelünk, már most jóval magasabb lett a törlesztőrészlet :(

Fotókat majd én küldözgetek otthonról, már ha igény van rá :)

Vasárnap megyünk vissza Szolnokra, majd még bekukkantok addig is.

Jó éjt!
judit_79

Nóri,huhh..akkor nem volt túl fényes éjszakátok! :( Hátha a mai jobb lesz!Jól érezte Lilcsi magát a mamánál?

Linda,megy a drukk,hogy menjetek kirándulni pénteken,legalább kikapcsolódtok egy kicsit!Nagyon gázos volt a tárgyalás?
Hát igen ezeket nekem is a mama mesélte,hogy így jártam.De szerencsére azóta sem volt ilyen problémám.Remélem Lucának sem lesz.
Ma már haza mehettek a kórházból,de bnőm még ma is sírt,hogy fél otthon lenni,mert mi van ha jön neki egy újabb görcs.Kaptak rá vmit,és ha 37.5 fölött van a hője be kell neki adni,ez vmi láz csillapító+a görcsre is van benne vmi,ha jól értelmeztem.

Erika,várom a képet! :) Hát az jó,ha nincs lakás hiteletek.Nekünk még 19év :? Sosem fog letelni... :(

Judit,Marcinak is jobbulást kívánok!És kellemes hosszú hétvégét nektek!
Persze mindenki másnak is :wink: :wink:

Hát mi még nem kaptuk meg a lízinges számlánkat :? de félve fogom kibontani az biztos. :? :shock: Mondjuk tegnap reggel én azt hallottam az rtl-en a reggeliben,hogy jövő héten visszaáll vmennyire a "rend" a pénzügyekben.De hogy ez így lesz-e,nem tudom.Csak azt,hogy pipa vagyok,hogy ennyire megy fel a dollár,mert nekünk az nagyon nem jóóóóó!!!!!Persze van akinek meg ez a jó,de mi most pont a másik oldalon állunk. :(

Kép
Kép
tundi24

Hát az autóm nekem is a húdejósvájcifrankos. Még 16 csekkem van :x Nekem fixek a részletek, "csak"1/4 évente küldenek + csekket az árfolyamingadozáshoz igazodva. Na, kíváncsi leszek én is... :roll:

Erika, nekem tetszenek az ilyen kofák :lol: Vízpart krt. hány szám, kinél van ez amúgy? Kolléganőm érdeklődött, és ő szandai :wink:
Popid egy imádnivaló kis trécselős csajszi volt ma :lol:

Judit! Marcinak is jobbulást!!

Most húzzák a Digikábelt a házban. A UPC hűségünk meg most jár le okt végén. Nagyon váltani akarok...Évi! Nálatok hogy állnak? Ti váltotok? Kábel tv-jükről nem hallottál rosszat?

No, menek fexem, páááááááááá!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móning!

Popi 6-kor kikiáltotta a reggelt. :shock: :? :roll:

Nóri: Nyóc. Anyós és apósjelölték. Van egy tábla a nagykapun, hogy alma eladó 100 Ft/kg. Minap még vót 15 ládával.

Judit: Marcinak jobbulást!!! Nem is tudtam, hogy új telephelyetek van. Mióta? Kontrollingról ismersz valakit? Egy volt kolleganőm tőlünk oda ment néhány éve.

Nóri: Nekünk Digink volt. Hááát...Egy közepes esőnél már elment a kép. Amúgy gond nem volt vele. Ja és az egyenlegközlőnket valami trehány nő/pasi vezethette, mert ritkán stimmolt. :twisted: :twisted: :twisted:

Linda: nem mentek át a képek, kicsit butítok rajtuk, legalábbis a 6-8 megásokon.

Tündi: Küldöm majd a tiéteket is, ugyanúgy butítás után.

Szilvi: Fogacska? Viburcol?

Helyreáll a rend.....menjeneka.... :twisted: :twisted: Majd egyszer biztos helyreáll, de nem mostanában. :roll:

Na megyek, Réka itt rugózik mellettem.
jaimee1

Jó reggelt!

Nóri,na neked akkor már nem sok van a csekkekből :)
Digiről jót én sem sokat hallottam.Sógoroméknak van...de sokszor lefagy,rossz időben elmegy az adás...

Erika,okés..várom a képeket! :wink: Jó korán keltetek ma,mi negyed 8ig szunyáltunk :)

Ki mit csinál a hosszú hétvége alatt?

Kép
Kép
tundi24

Kép

Köszi az érdeklődést mindenkitől a vizsgával kapcsolatban,igen hétfőn megvolt az 1. írásbelink :) Nagyon nehéz volt de hát erre lehetett is számítani mert ugye nagyon sok az anyag és gyorsan haladunk vele ......de egy kis rásegítéssel végül is szerintem sikerült mind a 3.tantárgyból :wink: Hétfőn megint írunk,pénteken meg szóbelizünk :? Na viszont attól parázok nagyon.
Gratulálok minden kis fogacskához :D Mónival beszéltem tegnap Lucusnak is kibújt az 1. fogacskája :D
Megyek főzök valami ebéd félét mert ugye mostanában nem sok idő van rá ,hogy főzzek....apa szokott általában :wink: Mára bablevest kértek füstölt husival, meg rizsfelfújtat sütök ha minden jól megy :)

Andi!
Ha msn-en látsz valamikor és te is ráérsz beszélhetnénk :wink:

Nóri!
Nálunk apa alig várja,hogy jöjjön a digi kábel mert az jóval olcsóbb lenne mint a upc és állítólag ugyanolyan gyors..... Te bekötteted?

Htelekekről meg ááááááááááááá ne is beszéljünk nekünk van lakás autó stb....... :evil:

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

mi fél 9-ig lustiztunk 8) Réka elég nyugtalan volt az éjjel, sokszor kért cicit is...

Erika, 3 kép megérkezett :D köszönjük szépen :D

Judit, persze hogy van rá igény! Jöhetnek!
Jobbulást nektek is! Az a hasmenés nem inkább a tejtől volt? :?

Tündi, nem volt gáz, igaz, jól megvárakoztattak, de csak 5 percig tartott részemről a lényeg :P egyébként nekem úgy tűnt, a bírónő és az ügyvédek is szétunják az agyukat :roll: nyilván csak hivatalból van ez az egész ügy, nem azért, mert a gyerekeknek akarnak jót :?
mi Diazepam desitint adtunk a lázgörcsösöknek, de ezt csak konkrétan akkor kell adni a fenekébe, amikor görcsöl. A legfontosabb tényleg a lázcsillapítás!!!
barátnőd ne féljen! ha jönne mégis görcs a lázcsillapítás ellenére, adja be a görcsoldót! tuti megszűnik a görcs :wink: ijesztő, az biztos, de ha nem esik pánikba, minden rendben lesz.

Vali, kitartás a vizsgákhoz! úgyis sikerülnek :wink:

Nóri, Lilcsi szárazon köhög vagy már felszakadt neki? HA az utóbbi, próbáld ki, hogy éjszakára nem adsz kanalast, hogy ne köhögtesse! Inhalátorotok van? Még az is bevethető lenne...

Kép
pimelinda

Hali.

Nóri.Férjemék csinálták még 1hója ezt a kábelhúzást :) Amúgy így belső információ szerint is jó lesz,mert teljesen más elvű,mint a tányéros digi...és persze ócsó(bb)

Kis betegeknek jobbulást,mi sem alakulunk a köhögéssel,pedig már a repertoárt végigvettük :evil:
De most mindenkitől ezt a köhögős izét hallom :(

Vali.oks,majd összefutunk :) :)

Még 1kérdés.szerintetek a nyitva van ma az abonyi vadaspark?néztem az oldalukat,de erről nem taliztam infót..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nóri, nálunk már elég rég kész van az egész digi, benn van a lépcsőházban minden, éppen tegnap beszéltünk róla, hogy vajon mikor lehet majd rákötni.... nekem dec 31-ig van hűségnyilatkozatom. Kiszámoltam, ha a telefont is arra kérem, 6.000 Ft-tal kevesebbet fizetnék. Kicsit tartok tőle azonban, ha tömegesen rákapcsolódunk a rendszerre, a digi mennyire tudja ezt kezelni.... de biztos megpróbálom majd, 6 ezer csak 6 ezer.

Válság... hát én is észre fogom venni a kocsi fizetésekor. Nekem is fix és negyedévente jön az árfolyamkülönbség. Most fizethetek rá rendesen. Már nem is bánom, hogy nem találtunk házat mostanság, a gatyám rámenne...

Az EUROSZOLnál dolgozik a szomszédcsaj, mondta, hogy elkezdődött, több dolgozót kirúgtak azonalli hatállyal. (akiknek nem kellett végkielégítést fizetni)
Nem tudom mi lesz...persze mindenki nyugtat, ami érthető, mert ha csak egy bankot elkezdenek rohamozni az emberek (lásd Postabank), na akkor omlik össze minden!

Mi ma megyünk Miklósra, én RETRO buliba, Csongi anyuéknál alszik. Szombaton meg ha minden jól megy kimegyünk anyósomékhoz, nyár óta nem látták a gyereket.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Lili mára sokkal jobban van...kopp-kopp-kopp.... :lol:
Linda! Majd kipróbálom a gyógyszermegvonást. A Spiropentet kapja amúgy, meg azt az ipecacuánás finomságot. Előbbit délben nem kell adni, utóbbit meg este. Bár az utóbbi időben, mióta van Spiropent is, csak hébe-hóba adom az ipecát :oops:
De most este kicsit nyitott ablaknál aludtunk, mert azt vettem észre, hogy egész nap, főleg kint, köhint 1-2-t és annyi. Este durvul el mindig a helyzet.
A köhögése amúgy felszakad.
A cseppekkel meg (orrba, szembe, fülbe) bajlódunk, kész pankráció, de már nem sok van :wink:

Erika, akkor majd megadom a címet.

Andi! Nem csörögsz rájuk? De sztem nyitva vannak ünnepnap is. Szoktak :roll:
Sziszinek is jobbulást!!!!

A Digis rákötéseket meg gondolom, ugyanolyan sorrendben csinálják, mint a kábelfektetést....Évi, először ott felétek, anyuméknál a Szecskán már sztem tegnap befejezték, nálunk úgy kb. a 1/4-nél járhatnak.
Telefont nem akarok, nem is az én hatásköröm. De a UPC-s nagyon szar (anyumnak az van), teszem hozzá, lehet a Digis sem lenne jobb :?:
Netemmel jövő novemberig hű leszek UPC-hez.
De Lilinek nagyon fog hiányozni a Minimax :cry: És mostanában Elmo hanyagolva van, Micimackó a sláger. Pedig sztem olyan idióta egy mese....

Tündi! Liliszáj, személyre szabottan csak nektek :wink: :
Sütöm a palacsintát, beszáll egy méhecske. Iziben kihessegetem, és mondom "Hess, te nem kapsz a palacsintából" Mondom Lilinek:
-Nem adunk neki palacsintát.
-Nem....majd hoónap.
-Holnap adunk neki?-kérdem csodálkozva.
-Nem! Lucsának!
-Lucának adunk palacsintát?
-Igen.- és hevesen bólogat hozzá. :lol:
Csak azt tudnám, miről jutott eszébe? Ma még csak nem is szavaztunk, hogy látta volna Lucust :lol:

Évi! Neked jó bulizást, utána meg jó utat!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri.

De jó,hogy Lilcsi alakul :) amúgy nálunk most Zsolti nyűglődik (ő a köhögős).sajna ő egész nap nyomja most a köhögést :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Megint megpróbálok bekapcsolódni.

nagyon jókat mosolyogtam a cicis témán.örültem ,hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek 2 kosármérettel kell nagyobb melltartót vennie. Gondolom, ha egyszer abbahagyom a szopit nem lesz szivderitő a látvány.

Sikereült hétfő estére a gyerekenek letaknyososdnia.Hol az egyik hányt hol a másik annyira ingerelte őket. Fél 4-től 5- ig aludtam ezzel sikerült megdöntenem a saját rekordomat./amúgy is elég sokat szopik Ati éjszaka/

Most már jól vannak szerencsére, lázasak nem voltak.

Még megpróbáljuk kihasználni az utolsó szép napokat, holnap az abonyi vadasparkba szertnénk menni, hátha nem esne.
Meg Tisza-part Tisza- parttal, mert ugye Ati baba csak a levegön tud jót aludni

Nov. közepén adatom be majd Atinak a prevenárt.

Jaimee! Popi nem lázasodott be az oltástól?

Cleo! Most látom ti is Abonyba készültök. Szerintem biztos nyitva lesz ,de majd én is megpróbálom őket hivni.

Vali! Gratulálok a vizsgához. Biztos nem lehet könnyű a gyerkek mellett tanulni. Én most annak is örülök ha a lakást sikerül renbe tartanom.

Tündi! Apa mikor fog hazajönni szabira , tudjátok már?

Ati is kinlódik az első fogacskával, de nagyon nehezen akar kibújni.

Délutánra rendeltünk magunknak a Zagyvából egy 12 szeletes csokitortát biztos, ami biztos alapon. Na ha bevágjuk meg is nézhetjük magunkat.

Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Jé sikerült új oldalt kezdenem, ez is ritka.

Kép
Kép
mongi

Nóri,köszi szépen! :) Megzabálom Lilcsit ha találkozunk legközelebb! :wink: Örülök,hogy jobban van!Majd jól bepalacsintáznak legközelebb Lucával :P

Andi,voltatok a vadasparkban?De az amugy mindennap nyitva van az én tudomásom szerint!
Jobbulást Zsoltikának!

Mongi,jó hogy írsz!Apa nov.24én jön :) Márcsak egy hónap.Nagyon várjuk már,meg ő is jönne már.Csak nagyon hamar el fog szaladni az a 10nap :( Megyünk kirándulni is+anyósékhoz,itthon alig leszünk.Meg remélem megvesszük a 2 éve kinézett álmunkat is,amit majd a Jézuska fog hozni,persze azért kipróbáljuk :wink: Csoki torta...hmm...nyam nyam..én ma ehetnék is tortácskát,mert szénhidrát napom van :wink:

Évi,jó bulizást mára.Azt hiszem egyik ismim lesz a dj :) Majd holnap du megyünk hozzájuk.Nem tudom milyen bulit csinál,mert még sosem voltam a bulijában.

Vali,gratula a vizsgához!!Sikerülni fog a szóbeli is ne aggódj!Megcsináltad a rizskókot?

Erika,elkülted a képeket?Nem sürgetni akarlak,csak nem tudom,hogy nem érkezett-e meg vagy nem is küldted.Mert apa levele sem ért ide.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok csatlakozhatok? Már rég óta keresek szolnoki kismamikat.. :D

van egy kisfiam Roli, 2007 ben született.

Megpróbálok visszaolvsani, látom van mit.
bmeli78

sZIJJA meli.:)

üdv közöttünk.írj még magatokról.merre felé laktok amúgy?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szia Meli!
Kép

Komolyan vissza akarsz olvasni? :shock: Inkább írj tényleg valamit magatokról!!

Tündi! Ti merre csavarogtatok ma?
Nálunk holnap is lesz pali :P :wink: Almalekváros...nyamm...csináltam egy lábassal. Mármint almát.

Andi! Voltatok, vagy nem?

MOngi! Tehetnél már képeket a tesókról! Ati biztos nagy már...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?