Jó reggelt!
Dita, Kata, Linácska: Elég durvák ezek a devizahitelek.. mi próbáltuk belekalkulálni az árfolyamváltozást, így az nem lepett meg minket (nekünk csak 5e Ft körüli a szórása a törlesztőrészletnek), a kamatemelés viszont nagyon bosszantó..
Kíváncsi leszek, hogy most mennyit fognak emelni.. arra meg főként, hogy a válság után visszacsökkentik-e.. ez utóbbiról általában el szoktak feledkezni a bankok.. Nekünk eddig, a 4 év alatt 2,25%-kal emelték a kamatot (2,49%-ról indultunk, így majd duplája most a kamat), mi lesz még a hátralévő 11 évben
Amúgy szerencsére nincs sok hitelünk, a kocsi se hiteles, így egyenlőre még nem félünk attól, hogy bírni fogjuk-e.
Vicky: Akkor lehet, hogy miután kiütöttek vénás altatóval, utána ledugtak a torkomon egy csövet?
Én nem emlékszem ilyesmire, nem éreztem utána semmi különöset a torkomban. Amúgy emlékszem, én is hallottam a váróból azt a pumpálós hangot.. Nem lehet, hogy a maszkhoz is van ilyen pumpa izé? Nagyon nem értek én ehhez..
Nekem úgy volt, hogy a kanülön keresztül kaptam valami csípős cuccot, szerintem az lehetett az altató, utána elémtettek egy maszkot, és mondták, hogy lélegezzek nagyokat. Épp a 4.-et lélegeztem, amikor megfordult a fejemben, hogy én tuti nem fogok ettől elaludni, annyira nem éreztem, hogy kábulnék, aztán a következő pillanatban már a szobában az ágyamban ébredeztem .
Monic: Szépen gömbölyödsz!
Amúgy tényleg "kislányos" pocakod van, de ez manapság, a profi ultrahang készülékek korában, már nem mérvadó.
Max, akkor fordul elő tévedés, ha nem hozzáértő orvos nézi az UH-t, de Ti profi szonográfusnál voltatok, szóval Danika kukija tuti nem fog visszafejlődni!