Heli Lyányok!!!
Én sem vesztem még el egészen, csak egy kicsit.
Múlt héten túléltem negyedik mellgyulladásomat. Ez most kemény volt nagyon, de megoldódott. Féltem, hogy vége a szopinak. De nem!!!
Karácsony?!?!?!?! Ne is kérdezzétek! Én nagyon szeretem, meg minden. De ez a kötelező ajándékprobléma az agyamra megy már!!! Mert az oké, hogy a gyerkőceinknek szívesen vásárolgatnék, ha lenne miből ezer dolgot tudnék! De a rokonság nagy részének tényleg problémás. Általában középkorú, hobbimentes, sokat dolgozó emberek. Mi a fenét vegyünk nekik???
A férjem és a szülők részemről megoldva szerencsére (általában rajtuk kell agyalnom a legtöbbet). Találtam még annó egy fényképrendelős programot a Rossmann weboldalán. Tőlük szoktam azóta rendelni a képeket, mert jóval olcsóbb, mint egy fotósnál.
Na és náluk megnéztem a fényképes ajándékötleteket. Kb. két hónapja szórakozok egy 34 oldalas nagy fotókönyv megszerkesztésével, ahol a gyerkőcök képeit, főleg Olcsi-Peti kor szerinti összehasonlítást próbáltam megkreálni. Jelentem KÉSZ VAN!!! És tök jó lett! Remélem élőben is az, mert nem egy olcsó játék! Itt találtam egyébként fényképes asztali naptárt is, ebből egy nap alatt készítettem a férjemnek egyet. Ha van kedvetek nézzétek meg, szerintem nagyon szépek. Bár mondom, élőben még nem láttam, elvileg 10 nap alatt készül el, tegnap rendeltem meg. Ha megjön, referálok!
Nóri! Még mindig nem sétáltuk, valahogy ez nagyon nem jön össze. Petivel én csak délben tudok menni, mert egyébként tentikézik.
Szavasztam a karmokra
! Ha megnyered (már pedig nagyon úgy néz ki!), tudod mi az ára????
Tippeket kérek....
Pusszantás mindenkinek! És légyszi! Írjatok már néha napján!!!