Sziasztok Lányok!
Nagyon jó volt veletek csütörtökön találkozni, látni a babákat. Kb. mindenkit ilyennek képzeltem, igaz Melussal és Tamarával már találkoztam.
Melus tényleg nagyon vékony vagy, bár én pocakosan és a szülés után láttalak így nagy volt a különbség
Tamara, Te pedig komolyan mondom nagyon megszépültél.
Bár minden kismami szép volt, a babák jó hatással vannak rátok
Eszter mégegyszer köszi, hogy elvittél minket
Pincikédnek pedig alváshoz szerintem nyugodtan próbálhatsz cumit adni, nem hiszem, hogy a szopiban zavart okozna. Én is tökre paráztam tőle, de Blankánál nem okozott semmilyen problémát.
Nekünk a hétvége nagyon mozgalmasan telt, anyósoméktól pénteken jöttünk haza, szombaton babás napok voltak a KIKA-ban így elmentünk megvenni a járókát, mert most akciós volt. 19900 Ft-ért. Majd teszek fel róla képet. Még vettünk 1-2 dolgot és arra is kaptunk 15% kedvezményt, plusz kaptunk kismamás újságokat és előkét is ajándékba. (jó sok babás család volt
)
Vasárnap apuéknál voltunk szülinapozni, ebédelni ott is jó volt, csak Blanka estefelé már írtó nyűgi lett ... szerintem ez a sok jövés-menés teljesen kikészítette őt vasárnap estére
Hazaértünk és fürdés nélkül evett aztán tettem is le aludni ... aludt is mint a bunda jó sokáig. Én is mindig visszaalszom vele reggel. Így 9-ig mindig ágyban vagyunk, igaz néha muszáj előbb kelni, mert akkor nálunk is csúszik az egész délelőtt.
Ja és a lényeg, péntek este egy levél fogadott minket a postaládában, a SOTE I. sz. Gyermekklinikájáról, hogy a kórházban (uzsoki) levett vér (sarkából) valamiért nem elégséges, vagy nem lett jól levéle ... nem tudom, és újra vért kell venni tőle. Küldtek egy ilyen szűrőpapírt, az oldala itatóspapírhoz hasonló és a rajta lévő karikákat kell jól átitatni vérrel. Majd postafordultával visszaküldeni. Jó mi? A papíron az van, hogy a DNS Bankba megy. Hmmm jót csodálkoztam, mert én nem is tudtam, hogy manapság a babák DNS-t születés után leveszik/elteszik?!
Na mindegy, lassan a gyerek tűpárna lesz annyi szúrást kap.
Féltem is ettől a vérvételtől, mert a doktornénink nem áll a helyzet magaslatán (és állítólag ujjbegyből lesz)!
Na megyek, mert kihűl az ebédem ...