Sziasztok!
Olvaslak Benneteket, csak nem nagyon volt időm írni.
Vasárnap este haza kellett mennünk Miskolcra, Apumat bevinni a kórházba, tegnap este értünk haza, de ma este meg már megyünk is tovább Párom szüleihez. (Persze előtte ők jönnek fel, úgyhogy mindjárt rohanok sütni-főzni).
Szóval sok időt nem töltünk itthon, ez meg is látszik a mosnivalóm elhatalmasodásán.
Persze az állatkert is kimaradt.
Gyorsba lenne egy kérdésem, ami lehet kissé hülyén hangzik
Szóval Ti még külön mossátok a gyerek ruháját?
Ilba!
Célegyenesben
Én emléxem csütörtökön mentem délre nst-re, s mondtam h érzem h vmi "furcsa". Nem mtak semmit, sőt, Lili kifejezetten inaktív volt. Délután mentünk szülőszoba-látogatásra (Veszprémben csak ezután engedélyezik az apás szülést), mtam h olyan "furcsa" vmi. Megnézett a doki délután fél5-kor, azt mta hétfő előtt nem lesz baba, ne idegeskedjek, ez csak az első gyereket szülő anyák parája. Majd feküdjek be hétfőn (progis császáros vtam egyéb okok miatt). Nem részletezem innen, a lényeg h aznap éjfélkor felkeltem, 2-re beértünk a kórházba és 2:50-kor már megvolt Lilka
Azt mták örüljünk h nem a kocsiban jött
Apa nem lehetett jelen, de ez külön történet
Szilvi!
Remélem a jövő hetünk már nyugisabb s megejthetünk egy játszócsopit
S persze lassan aktuális az Állatkert. Bár lehet bepróbálom a héten a veszprémit is. Igaz vtunk soxor, de Lilka még kicsi volt.
Timi!
Jó hamar letettétek a babakocsit! Ügyesek vtok.
Mi anno betöltöttük a kettőt februárban és áprilisban került a raktárba.
Spanyolban képesek az 5-6!!!! éves gyerekeket is babakocsiba ültetni, olykor elég sokkoló látvány volt...
Vali!
Még szerencse akkor h az én Bogárkám elaludt! Majd a legközelebbi bábszínházra előre megvesszük a jegyet, ebből okulva.
Most h kisregényt írtam, remélem bepótoltam mindent