Új privát üzeneted érkezett!

Neked milyen volt a napod. A siratós öregasszonyokat olvastam, ne foglalkozz velük, bár hülyeséget beszélek, mert én is rosszul viseltem volna.

Kép

Kép
melcsike70

Tudsz már valamit Tünci mikor melózol?

Kép

Kép
melcsike70

még semmit,holnap megyek az igazgatóval beszélni,kb délután, este érek haza,rögtön írok majd, jó??

KépKépKép
tünci28

Tünci a hideg nem annyira hideg, mert délen vagyunk.. de napok óta cudar idő van.. kb.. -15re megy le ez a leghidegebb.
Tegnap apa is itthon volt ezért tudtam sokat írni :), Barak nemcsak rajtam lógott, most itt ül az asztalon a gép mellett, nem igazán kellemes az írás :)..
Kisanya nincs jól, nagyon sajnálom, remélem jobban lesz hamarosan..
Én most fizikailag nem jól, ,lepihenek.. majd jövők..

Kép
leda2002

most gyorsan én is megcsinálok mindent,aztán lesz még egy órám míg Férjecske hazajön,addig remélem visszatér mindenki....

Nem ám úgy ,mint tegnap, hogy lemaradok a jóról!!!!

Hú, de fogtok hiányozni,ha megyek dolgozni....

Elválunk egymástól, mint ágtól a falevél... :(

KépKépKép
tünci28

Leda

Nagyon sajnálom, jó meleg tea, meleg ágyikó és pihenj ha tudsz persze remélem Barak nem kapja el.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Igen tegnap rendesen belemerültünk.

Kép

Kép
melcsike70

Én itt,de valaki még?

Boboka,Betti???
Melcsike?--nekem még nem írtad meg, hogy miért Melcsike???!!!

KépKépKép
tünci28

hm..akkor majd holnap délután...

Kisanyácska, remélem jobban vagy...

Jó éjt...

KépKépKép
tünci28

Tünci privi ment

Kép

Kép
melcsike70

Most tudtam csak jönni, kb. fél-egy órám van még, aztán alvás:)
Vendég

Szia Boboka

Hogy telt a napod?
Már én is gondolkodtam nem jön senki megyek aludni.

Kép

Kép
melcsike70

Valakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Kép

Kép
melcsike70

Senki nem jön akkor megyek én is aludni jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Bocsi, Melcsike, csak még gyorsan felmostam...

Jó napom volt, kis házimunkával vegyítve:)

Lányok, megyek aludni.

Kisanyácska, remélem már egy kicsit jobban vagy, kérlek, nagyon vigyázz magadra. Holnap, vagy még ma este írj, ha tudsz.

Jó éjt
Vendég

Jó ég, mennyit írtatok, sajnos nem tudom elolvasni, mert leragad a szemem, most értünk haza, holnap meg a munkahelyen sem lesz ennyi időm, így csak remélem, mindenkinek jól telt a hétvégéje.

Délután egy 8 hónapos mászott rám, fogta a kisújjam, meg mellettem tanult felállni, belém kapaszkodva, én meg néha ránéztem, de hozzá nem nyúltam volna.
Kicsit kínosan is éreztem magam, ugye nem vagyok elmebeteg?

Betti
Kép
betti0412

Kisanyácsak, gyorsan végigpörgettem csak pár oldalt, és nem teljes mértékben, de láttam, miről is lehet szó.
Én korábban már leírtam gondolataimat, ahhoz még most is ragaszkodom. De tudod a kíbicnek semmi sem drága.

Boboka
Köszönöm szépen a kedvességed.

Jaj de jó, három napot kell dolgozni csak!

Megyek is aludni, éjszakai baglyok. :D

Betti
Kép
betti0412

Jaj még annyi, hogy

Tünci, én is láttam a decemberi honlapot, az én szüléstörténetem ugye nem kell, oda kerüljön.....

Ma is ültünk a csajokkal a konyhában, fiúk bent, és senki meg sem kérdezte, mi van velem, hogy vagyok, mint aki büdös.
De azt megkérdezte az egyik, hogy: és ti, mikor kezdtek már el a gyerekcsináláson gondolkodni?

Komolyan ilyen fejlerugós hangulatba kerültem hirtelen. Mi a tök vagyok én, hogy köteles vagyok egész délután pelenkacseréről, gyerekszülésről, terhességről dumálni és hallgatni?
Énnekem? Kell?
Mert ez így van rendjén, még akkor is, ha minden szó úgy éget belül?
Kimondhatom azt, hogy utálom már ezt és mindenkit aki erről beszél, anélkül, hogy szégyelni kellene magam érte, mert nem tudok elég társadalmiasan túllépni már mindenen?

Hú, ez most kellett, mert ha így megyek el aludni, hogy nem írom ki, akkor egész éjjel ezen rágódom, így nem.

Betti
Kép
betti0412

Mindenkinek szép jó reggelt!
Meglepődtem, hogy nem írt senki az éjjel, azt hittem itt már oldalak fogdnak reggelre.
Jó film volt a tvben? :D

Betti
Kép
betti0412

Halihó, van valaki?

Kisanyácska, lécci jelentkezz:)
Vendég

végre, életjel!!!!

Betti
Kép
betti0412

:)

Úgy látszik csak mi unatkozunk a melóban:):):)
Vendég

Sziasztok!

Na igen Betti,az enyémet se tették fel a novemberiben....

Kisanyácska gyere írjál, ne hagyjál minket aggódni!!!!!!!!!!!!

Most megyek nemsokára az igazgatóhoz,hm, kiváncsi leszek...nem jó előérzetem van..

ÉÉÉÉÉÉS!
Megjöttek felszerelni a redőnyöket!!!!!!!!!
Ez azt jelenti, hogy a héten színezik a házat és KÉSZ!!!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Boboka

Dolgozz is kicsit azért ok :!: :D

Tünci

Ne parázz előre, lehet jó fej lesz az igazgató. :wink:

Hurrá!!!! Megjöttek a redőnyösök ez már szuper, már jó lesz ha túl lesztek ezen is most már. Nem kell már több idegeskedés nektek sem.

Kisanya

Én is hiányollak ám!!!!

Leda

Te hogy vagy?

Betti

Én sem tudnék gügyögni kisbabával, nyugi nem vagy elmebeteg.

Szombaton én is hogy mentem a suliba a BArciért ott volt egy csaj és állandóan bámult már rohadtul idegesitett hogy bámult, persze azért mert közben tologatta a babakocsit, akinek a lakóját akkor szülte amikor én a Bogikát. Nyilván tök lesajnált. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci!
Írj, majd, mit mondott az igazgató!
tényleg, te is visszaálsz a jövő hét vége után a nagybetűs munkahelyre, hogy telik az idő! :(

Betti
Kép
betti0412

Melcsi, igenis értettem: dolgozok:):):)

Most van az ebéd utáni pilledés. Olyan jót tudnék ilyenkor aludni:)
No de majd a 4 nap szünet alatt:)
Vendég

Kisanyácska :?: :?: :?:
Vendég

Lányok, ezt most találtam:

http://www.fn.hu/belfold/20081020/merge ... sten_tobb/

óvatosan a tejtermékekkel
Vendég

Boboka

Mi marci sok sajtot megeszünk, bár mindig azért odafigyelek márkajelzésre. De azért szemétség, hogy ilyet meg mernek tenni.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Van negyed óra szünetem. Addig gyorsan elloholtam a gépteremhez. Ma, holnap és holnapután reggeltől estig levelezős óráim lesznek. A fele sport, úgyhogy valószínű nem fogok tudni jönni pár napig, mert ki leszek ütve teljesen. Ráadásul szerdán búcsúzunk el egymástól Pieterrel. Aztán csütörtökön elutazunk Zalakarosra, és csak szombaton jövünk meg, nem tudom, ott lesz-e valahol internet. Ha nem lesz, és nem tudok jönni hozzátok, akkor halálra fogom úszni magam, hogy túléljek valahogy.

Tegnap eléggé padlón voltam, de amikor megjöttek a gyerekek, olyan nyugalom öntött el, amire nem is számítottam. Olyan "most már minden mindegy" féle, csak pozitív előjellel. Köszönöm a támogatást, Lányok! Gondolatban veletek leszek.

Puszi:

Kisanyácska

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska
nálad is pörög a fordulatszám rendesen :D

Betti
Kép
betti0412

Kisanyácska!

Örülök hogy végre jelentkeztél. Megnyugtató hogy pörgésben vagy. :lol: Amiről meg multkor beszéltünk, hogy ki vigyáz Bogikámra ott fenn, képzeld el pécsi, ma tudtam meg, mert az anyukája megjelölt az iwiwen. Ezzel a másik dimenziós kapcsolattal van pécsi kötődésem. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Kisanyácska, köszi, hogy jelentkeztél:) Nagyon aggódtam ám!Te is fogsz hiányozni nekünk, de gyorsan eltelik az a pár nap, és kívánom, hogy minél szebben teljen. Ússzatok, kiránduljatok sokat.
Vendég

Sziasztok!

Tünci, Melcsike:
most jöttem a postáról, megérkezett az öröklési bizonyítvány. Egy valamit nem értek, anno azt mondta a hölgy, akivel beszéltem a közjegyzői irodától, hogy az öröklési kiállítása 7000 forintba fog kerülni. Ti fizettetek érte? Vagy ez hogy működik, benyújtom az államkincstárhoz és majd amikor ők utalják a pénzt a számlánkra, levonják a közjegyzői díjat? Vagy ti semmit nem kellett, hogy fizessetek érte?

Olyan rossz volt olvasni:(

Tünci, mi volt az igazgatónál?

Betti, feladtam a borítékot, ajánlva, elsőbbségivel, majd ne szidjál, ha sorba kell állni a postán:):)
Vendég

Halihó!
Nem tudtam jönni,mert Lilla lebetegedett.
1-hete adtam be az oviba egészségesen,és megint beteg torok,hő stb...
A tököm teli az ovival,annyi beteg gyereket visznek be,hogy nem igaz.

pusz
sütõtök

Sütőtök, jobbulást a kislányodnak :!: :wink:
Otthon tudsz lenni egy kicsit vele?
Vendég

Köszönöm!

Ma a férjem volt mert ő amúgy is legtöbbször csak este dolgozik.
Holnap 12-re anyu jön ,2-körül meg én.
Szerdától pedig már nem kell bemennem,5nap pihi,csak nem így gondoltam,de remélem holnap már jobban lesz.
sütõtök

Nagyon szorítok :)
Vendég

Sziasztok!

Nem túl jó híreim vannak,nem úgy lett, ahogy szerettem volna,bővebben privátban,akit érdekel jelezze(Betti,Boboka,Kisanyácska,Melcsi,Sütőtök nektek küldöm),mert a találkozót is befolyásolja....

A redőnyök fennt vannak, de a külső párkányokat feltehették volna szebben is,de a pasi aki csinálta állítja, hogy ez a legjobb mert görbe a fal,de szerintem az a lényeg, hogy ennél jobbra ő nem tudja megcsinálni és könnyebb azt mondania, hogy csak így lehet...Amúgyis kiakasztott..amibe be volt csomagolva az összes redőny,meg a leeső darabokat elszórták, ahol épp voltak..egy zsák szemetet szedett össze utánuk a párom,plussz a cigarettacsikkeket simán elszórta a lakás padlóján...KATASZTRÓFÁK!
Aki esetleg Fehérváron rendelne ablakokat, szívesen kiadom a cég nevét, hogy velük NE!!!!

Sütőtök!
Remélem picúrod hamar meggyógyul!
Sajnos az oviban ez nem ritka úgy tudom..azért remélem tudtok pihizni..

Kisanyácska!
usszál sokat, érezzétek jól magatokat és ha tudsz legalább köszönj be hozzánk,gondolok Rád sokat!

Boboka!
Én még mindig nme kaptam értesítőt..egyébként kelene fizetni, valószínű nagyon emberséges közjegyzőt fogtatok ki...

Betti!
Most érzem tiszta erőből amit a múltkor mondtál, hogy nekem nem itt kellene lennem majd a munkahelyemen...és azzal fogadtak, hogy van két kismama...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok,

Sütőtök, gyógyuljon meg Lilla minél előbb. Tényleg, minden szülőnek nagyon nehéz megoldania a gyerekei elhelyezését - de ere nem az a megoldás, hogy visszük betegen, amíg össze nem esik. Sajnos én is sokat tapasztaltam e téren... :(

Melcsike, örülök, hogy megnézted a filmet, és nem volt tiszta hülyeség leírnom ide mindent.

Tünci, várom a privit.

Betti, pörgök, igen, és félek, kisiklok....

Boboka, annyit gondoltam rád ma, olyan volt, mintha itt lettél volna a közelemben.

Leda, légyszi jelentkezz, úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, akibe lelket öntöttél.

Csak egy percem volt, mielőtt mennék a következő órámra (két busszal a város másik végébe, néptánc, eddig Pieterrel táncikáltunk, jöttünk-mentünk együtt, annyit nevettünk, és nem féltem hazafelé fél 11-kor... Most már nem így lesz... :cry: :cry: :cry: ) És fáj a térdem már két hete, és nem múlik, és hiányoznak a gyerekeim és és és.........................

Szebb napot Nektek!

Kis.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci
Érdekel, írd meg.
Egyébként az első hét lesz igen rossz, utána megszoknak téged is és te is meg fogod szokni ezt az új helyzetet. Annál jobb lesz, mint otthon lenni, bár nem az első héten még, de ezt is ki kell bírni és arra gondolni, utána jobb lesz.

Boboka
Kisvárosba a postás nem hagy cetliket, a kapun bemászik, ha kell, de nálunk már be van ez járatva, nem állok sorba....

Betti
Kép
betti0412

Lányok
elrakom magam holnapra, fáradt vagyok.
majd reggel elolvaslak titeket.

sütőtök
sok család biztos nem tudja megoldani az elhelyezést és inkább betegen is viszik a gyerkőcöt. Mikor tesóimat vittem, volt olyan kicsi, aki mire mi beértünk már aludt egyet, anyuka 6-ra járt dolgozoni....
Sajnos ilyenkor végigfertőzik az egész csapatot.

Betti
Kép
betti0412

Lányok igen sok minden történt veletek ma.Nem is tudom hol kezdjem.

Boboka

Nekem nem kellett fizetnem a közjegyzőnél semmit. A családiról is megkaptam a végzést, meg felemelték a BArciért is a Bogi miatt 1100 forinttal augusztusra, aztán meg szeptemberre visszavették 1100 forinttal.

Kép

Kép
melcsike70

Sütőtök

Nálunk általában azok vitték a gyereket betegen akik amugy is gyesen voltak, vagy nem dolgoztak. Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Remélem hamar meggyógyul a gyermeked.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Én köszönöm hogy leirtad a mesét. :lol: Remélem sikerül olyan döntést hozni hogy neked és a gyermekeidnek jó lesz.

Kép

Kép
melcsike70

Ma volt egy kedves csaj akinek 5 éves a gyereke. Oda jött hozzám és azt mondta nekem , hallottam hogy jártatok. Persze én elsirtam magam. Hu nem is gondoltam hogy ez ennyire megviselt..................csak a gyerekem halt meg mondtam neki. :cry: Erre Ő: Jobb lett volna ha szülés közben meghal vagy még előtte. Az a baj hogy láttad, és ezért viselt meg. Nem tudtam megszólalni.

Kép

Kép
melcsike70

Nincs senkiiiiiiiiiiiiii????????????? Akkor még elbeszélgetek kicsit magammal, és majd olvashattok jó sokat. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Most tudtam csak jönni...

Tünci, most olvastam a privit, így válaszolok:): szerintem mindannyiunk nevében írhatom, hogy természetesen megvárunk a talival, bármikor legyen is, nélküled nem lenne az igazi!!!

És igen, tényleg az első 7 a legrosszabb, utána már ki lehet bírni.

Lányok, köszi az infót bizonyítvány ügyben. Én is erre gondoltam, hogy nagyon aranyos közjegyzőt fogtunk ki. Szerintetek felhívjam azért, hogy mégis fizessünk-e? Vagy maradjak szép csendben?

Azt el is felejtettem írni, hogy ugye aug. 8-án voltunk (vagy 5-én?) az államkincstárban cs.pótlékot igényelni, és jelentem: 10.18-án meg is érkezett a számlámra. Csupán majdnem 2,5 hónapot kellett rá várni... Bürokrácia... de a lényeg, hogy legalább ott már nem kell még egyszer elmondanom a történetünket.

Drága Melcsike! Bunkó az a nő!!! Gondolom hirtelen nem tudtál visszakérdezni, vagy válaszolni neki, hogy próbálja ki mindkettőt, majd meglátja, hogy egyik sem könnyebb a másiknál... Próbálj meg ne foglalkozni vele.

Én ma annyiszor szerettem volna Lackóról beszélni, de nem ment. Egyszer a terhes barátnőmnek, de inkább magamban tartottam...

Lányok, szerintem ma nem sokáig leszek, mert anyuméknál voltam, kicsit elfáradtam, szerintem hamar kidőlök. És még hajmosás stb. hátra van...

Tényleg, nektek így ősszel nem hullik jobban a hajatok? Én múltkor megijedtem, nekem sosem hullott, most meg rengeteg. Először arra fogtam, hogy biztos a szülés utáni hajhullás, most meg az őszre, nem tudom. Kb. 2 hete kezdődött, remélem megáll:)
Vendég

Boboka

Nem tudtam semmit szólni, nem jött ki hang a torkomon. Nem is lehet kihagyni Tüncit. Remélem össze hozzuk.

Kép

Kép
melcsike70

A bizonyitványról annyit mi is megkérdeztük mivel tartozunk. Ő azt mondta csendesen maguk nem tartoznak semmivel és elment.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?