Új privát üzeneted érkezett!

zöldi: vedd meg

Kép
andy30

vedd meg! aztán eladod nekünk 1500ért! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

naaaaaa????

KépKép
KépKép
mush589

Mági! Rajtad különösen jól mutatna egy 48-as mérető kabát! Annának sem kéne külön venni, mert babakocsistól elférnétek benne.

Kép
zölddisznó

meg fogod utána bánni

Kép
andy30

andy! Azt, hogy megvettem? :lol:

Na megyek szalonnáért! Mert megérdemlem :wink:

Kép
zölddisznó

Van másik!!!!

4000-ért 25 db, nagyon vagányos!

Kép

Kép
dcili81

hehe na remélem megvetted!

Kép
andy30

zöldi:
ki mondta, hogy nekem kell? Apának szántam! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi doktornéni megehetek egy kiflit? Kicsit jobb, mint a krumpli. Az most nem menne le....

Kép

Kép
dcili81

Most látom zöldi h megvette... naugye:)

Szerintetek légzéfigyelőt merjünk venni a teszveszen?

Kép
andy30

Sziasztok!

Zöldi! Jó, hogy megvetted, nekem tetszik! Egy ezresért meg ......

Gátvédelem: én is rákérdeztem a dokimra. Azt mondta, elvileg 3. szülésnél van esélyem, de egyrészt ott dől majd el, másrészt ő nem pártolja, többekközött a vizeletcsepegés esélye miatt, ill. azt mondta, ahol a baba kifér, abból már kis eséllyel lesz olyan, mint előtte. Ennek ellenére azt mondta, ha én ragaszkodom hozzá, ő megtesz mindent, de ezek után én inkább nem ragaszkodom hozzá...

zsebi_baba

Gátvédelem..!? :roll: Én szeretnék nagyon, mert félek a vágástól meg az utána belőlem kijövő rettentő sok vértől (ami miatt akár el is ájulhatok :( ) de igazából nem szeretnék mert nagyon megnyújtja a kitolást és az általatok leírt hátrányok is ott vannak. Nehéz dió. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szia Aida! Remélem jól vagy!

Minimális kórházi csomag összepakolva! Nem hagyott nyugodni és inkább összeraktam.

Kép

Kép
dcili81

Enikő!
nekünk detto fóka bébis kék overálunk van.Jó az ízlésünk. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

sztem az a helyzet ezzel a gátvédelemmel (miint kb minden mással is) h. nem mi döntjük el:) ott helyben fog eldőlni, nem hiszem, h megkérdezik közben h mit szeretnél..
mondjuk engem annyira nem izgat ettől sokkal nagyobb paráim vannak. most is úgy érzem, mintha ki akarna esni belőlem a kicsi...:):( elég rossz belegondolni és érezni folyton h nyitva vagyok ott belül és ki tudja naponta h változik a helyzet (bármikor elindulhat kifelé) állandó rettegés, amit persze el kell nyomni, mert nem szabad stresszelni, de jajj könnyű ezt mondani. Csak abban bízok, h ha most megszületne (holnap kezdem a 34.hetet) már nem lenne gond vele. vagy mégis?remélem nem!

Kép
andy30

Gátvédelem: Andyval kell egyet értsek, na erről nem mi döntünk. Nekünk szülésfelkészítőn azt mondták, hogy első babánál tuti vágnak! A doki eldönti és kész. 2. ill. 3. gyereknél lehet kérni, és akkor megpróbálják. Ott már nagyobb az esély. Ami ellen tiltakozhatunk az a beöntés és a borotválás, bár előtte elmondják, hogy milyen következményei lehetnek. Ritka az ha valakinél ezekre nincs idő, főleg első babánál!!! A barátnőm aki egy éve szült azt mondta, hogy abszolút nem érezte a vágást, hiszen egy fájás alatt csinálja a doki, inkább a varrást érezte, mert "hímzést" csinált a dokija, hogy nagyon szép legyen neki!!! :lol: :lol:
Andy: amúgy szerintem most már jó esélye lenne az kinti életre, de erre ne is gondolj. Még pár hetet húz ki. Ha nem érzed magad biztonságban otthon, menj be a kórházba!
Vendég

Mágnes!
Apukám elintézte a házassági anyakönyvi kiv. másolatát ( ezen idegesítettem fel magam és görcsöltem be, még vágja nekem a pofákat, pedig ma el tudtam volna intézni ha nem kerülök be az ügyeletre és vagyok ágynyugalomra ítélve) csak foggalma sem volt mire kell :evil: mert ő úgy emlékezett az építkezéshez és nem írták bele h szüléshez és a gyermek családi neve mi lesz? :twisted: Most akkor mi van? én is a férjem nevét viselem ezáltal evidens h a gyerek az ő vezeték nevét kapja?SSSSSSSOOOOOSSSSSSSS

Kép

Kép
bellanitta

Zölddi gratula a kabáthoz!
Sina köszi aranyos vagy hogy jó anyukának tartasz.Remélem a gyerekeim is igy gondolják. :wink:

Hú Andynak is akartam vmit mondani...de elfelejtettem.

Mózes nem emlitette a reggeli esetet.Kapott frankó bakancsot,meg Jázi is.Megyünk hiradót nézni.pá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Anita: én úgy tudom, hogy akkor kell beleírni a gyermek családi nevét, ha te mondjuk maradsz a lánykori neveden. Lásd engem! Nekem ezért is (meg otthagytam a személyim) kellett visszamennem. Mondjuk ha az építkezéshez kellett volna, akkor nem kell érte fizetni?? Én úgy tudom, hogy csak a gyerek születéséhez kikérve illetékmentes! Amúgy az eredetiben mi van benne? Van külön rendelkezés a névről??
Vendég

Gátvédelem:
A barátnőm elkezdte a gátmasszázst (jógán mondták neki és kapott leírást) ez által akár 4 ujjnyit is nyílhat és nem kell vágni talán?De csak messzibe kapott orbáncfű olajat.Nem tudom h fogom áén masszírozni mikor a kezem alig ér oda.

Sex!
Le vagyunk tiltva - mondta a doki.Erre a párom már egy ideje amúgy sem csináljuk. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Anita: masszázst nyugodtan csinálja apuka! :wink:
Vendég

Bocika!
nem tudom még nem kapartam elő, de úgy emlékszem van a férjem nevét fogja kapni.

Kép

Kép
bellanitta

Mági! Kölcsönadom szívesen a jövő évi melegfelvonulásra.

Cili! NEM! ...de énis megennék, mert én szófogadatlan beteg vagyok.

Andy! Én légzésfigyelőből CSAK garanciálisat vennék.

Zsebi! Huh! Akkor most már teljesen megnyugodtam. Kiegyenlítetted a szavazást - még ha utólag is, + az enyém, úgyhogy győzött a fagyi-színű kabát!

[quote]M írta:inimális kórházi csomag összepakolva! Nem hagyott nyugodni és inkább összeraktam.
Nekem már a közepes is, csak olyanok maradtak ki, amit ha beleteszek a táskába, más már nem fér - pl köntösöm, pelenkák... Az a "kedves apuka" című listán van mellékelve.

[quote] írta:llandó rettegés, amit persze el kell nyomni, mert nem szabad stresszelni,
Elnyomni? Na az az, ami TILOS! ...Egerben olyan fini vörösborok vannak! :wink: Naggyon jó elterelő hatása van, és sokkal finomabb is, mint holmi elnyomás. :lol: :wink:

Tegnap azt írtad, hogy 33+5 vagy. Hogy kezdheted akkor holnap a 34. hetet? ...te már ittál, valld be!

Kép
zölddisznó

Megnéztem nincs semmi ugyanaz van a másolatom mint az eredetin.HURRÁ :)

Kép

Kép
bellanitta

Megyek biztosítást kötök az autómra :) Majd jövök....

Kép

Kép
bellanitta

Voltunk játszótéren. Én úgy eláradtam! És most mennem kell fürdetni, majd altatni. Ma nagyon fárasztó napom volt.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]V írta:oltunk játszótéren. Én úgy eláradtam!

Főszalagcím a híradóban: áradás egy magyarorsági játszótéren!

Kép
zölddisznó

Aida! Az a rengeteg vér így is úgy is kijön, az nem a vágás miatt van!
Egyébként én sem a vágást, sem a varrást nem éreztem, inkább utána volt kellemetlen, amikor már elmúlt az érzéstelenítő hatása (merthogy nemcsak hogy fájás közben vágnak, de adnak érzéstelenítőt is)

zsebi_baba

Ehhh, ma egész nap takarítottam, aztán meg rosszul lettem, mozgalmas nap vót.... :? Olvastam, és most zanzásítva és a teljesség igénye nélkül:

Aida: Akkor most mi a helyzet pároddal? Vagy csak én maradtam le valamiről? :oops:

Zöldi: Gratula a kabcihoz, én a tartózkodók táborát erősítettem volna.... :oops:

Én nem nagyon szeretném publikálni a telszámom, akkor most kinek küldhetem? Nem szeretnék rábökni senkire....Zöldi? :lol:

Üdv az újaknak! :lol:

Ja, tegnap megsütöttem a kalácsot én is! Hát, Bocika (ugye tőled van a recept? :oops: :) ), csak hogy tudd, most jópár ember imába foglalja neved, és még páran alig aludtak miattad, mert nem ehettek belőle! :P :wink: :lol: :lol:
Kép kakaós kalács

...és a sajtos kiflit is, azt hiszem anno ez is tőled került fel ide Bocika, ugye? Javaslom felvenni a honlapunk receptjei közé!
Kép sajtos kifli

Holnap délelőtt megyünk Ákos baba buksi-kontroll UHura, drukkoljatok plíz!

Most ennyi tellett tőlem bocsika, fáj mindenem, de holnapra összevakarom magam, ígérem!

Jó pihit és szép álmokat csajok!
bébic

Bellanita:
Remélem jobban vagy! Vigyázz magatokra! pihizz sokat!

Sarmi:
Tündériek a gyerkőceid! És neked is jó nagy már a pocid! :)
Én is kénytelen voltam vmelyik nap már ülve vasalni! Másképp nem ment! Brrr. Szörnyű volt.

Csatlakozom az öblitőmániások táborához! :roll:

Hááát nekem nem mondta védőnéni a fél liter tejes dolgot, de én sem neki, hogy van amikor 1l -nél is többet megiszok. Imádom. :roll:

cili:
jobbulást! jobbulást! jobbulást!

Anyóstéma:
Nekem 200 km -re lakik. És nem nagyon szivleljük egymást mert elcsábitottam a fiacskáját az elöző feleségétől.
Volt már példa rá hogy lerendelte 200 km a fiát hogy vmi nagy baj van. Közben meg csak imét összeakatra boronálni őket a volt asszonnyal. volt is utána parasztgyalázat mikor a párom sarkon fordult. Az eszébe sem jut, hogy a volt asszony is hibs amiért a párom kilépett a kapcsolatból. Ha ünnep vagy ilyesmi van akkor még mindig hamarabb hívja az ex-et mint engem. De mondjuk nekem nem is hiányzik, jól elvagyok nélküle.

Vera:
Maradj még egy darabig egyben!!!!

Nekem is van tetkóm! :) A bal bokámonegy nonfigurativ minta.

magi:
Jó a blogod. Tetttsszik!

Mush:
Ivászat: Az én párom szinte egyáltalán nem iszik.
Az elődje :oops: az kb. ugyanigy csinálta mint a te férjed. hazajött és meccs, buli, itthon sörök. Nekem nem nagyon tetszett. sokaltam. Sokat veszekedtünk miatta. Igyon csak tudja a mértéket! De lehet, hogy nálatok ez változni fog ha a baba megszületik. Egyszerűen átfognak értékelődni a dolgok a párodnál.

Üdv andy30!!! Szia! Nem lesz gond!!!

Solya:
Nagyon boldog szülinapot Rékának!

Szeles; Enikő!
tők jók a cuccok!!!
Ez a sapi ami nagyon tetszik nekem!!! :roll:

Zöldi!
Gratula a kabáthoz! Nekem tettszzzik!
Priviben megy a tel.szám.
Vendég

Zöldi: pont most hozott be a párom egy pohár bikavért:)

a heteket úgy számolom (a kiskönyvemben így vezetik) h. keddenként van a fordulóm, és aznap mindig az adott hét 0 napot írnak. szerda a hét+1 nap és így tovább, hétfőre kijön h a hét+6. nap. tehát ma vagyok 33.hét6napos, szoval holnap leszek 34.hét 0 napos=kezdem a 34et..nem? de különben a fogantatás szerint egy héttel kisebb terhes vagyok csak ugye ők a menses szerint számolják. biometria alapján meg plusz 3 hét jön rá a méretei miatt (persze ez nem jelenti azt h olyan érett is ezek csak a méretek ugyebár).

bocika: az a baj, h ez az egri kórház....inkább nrm nxilatkozom. de azt mondják h ott is csak fektetnének semmi más, szoval uez mint itthon. csak nehéz elviselni h olyan lassan megy az idő. akárh is még két hétig biztos h izgulni fogok, utána már megnyugszok. számolom a napokat.

Kép
andy30

Bébic: örülök, hogy ízlett mindkét receptem eredménye!!! :lol: A sajtos kifli is fent van, csak kép nincs hozzá. Igaz én a múltkor sütöttem, de elfelejtettem lefényképezni. Mire meg eszembe jutott elfogyott. Köszönöm az imákat rám fér!
Mi történt hogy rosszul lettél?
Nekem is elküldheted priviben a számod, bár mi egy napra vagyunk kiírva! :lol: :lol:
Szorítok neked holnapra! Én szerdán megyek UH-ra, sajna apa nélkül, de talán aznap estére itthon lesz!!! :lol: :lol:
Vendég

Húú most nézem még sincs fent a recept! Azt hiszem ide írtam anno, de mindjárt felteszem a receptesbe!! :lol: :lol:
Vendég

38,1 mit vehetek be?

Kép

Kép
dcili81

cili: algopirint tuti

Kép
andy30

akkor keresek gorsan... köszi

Kép

Kép
dcili81

Cili: igen algopirint (meséltem anno a kórházban a mellettem fekvő tök lázas kismami is ezt kapott) meg hűtőfürdőt vegyél!
Vendég

Andy: gondolom az egri kórház sem különb mint a szekszárdi. Csak megnyugtatás képen írtam, már ha ott biztonságban éreznéd magad!
Vendég

Képtelen vagyok most vízbe ülni. Egyszerűen minden fáj, ami a bőrömhöz ér. Pedig kellene, mert a hajamat is lehet jó lenne ha megmosnám. Kicsit várok hátha jobban leszek az algopyrintől.

Kép

Kép
dcili81

Bébic! Pedig böknöd kell! Bökhetsz az enyémre is, ha gondolod.
Drukk Ákos-bucinak!

Andy! Hát egészségedre!
[quote]s írta:zoval holnap leszek 34.hét 0 napos=kezdem a 34et..nem?

ááááá nem! a 35-et kezded! Eltelt, betöltött 34. után a kezdődő 35 jön!

Szorsi! Beraklak táblába.

Szerintem is langyi zuhany, és algo.

Kép
zölddisznó

Most jövök a másik dokitól (halmozom ma az élvezeteket :)), és rákérdeztem nála a sztreptora. Hátttööö, elég érdekes dolgot mondott, hogy ő személy szerint már 2-3 éve nem csináltat rá szűrést, mert nem oszt, nem szoroz, ha pölö 1 hónappal szülés előtt kiderül, hogy valaki pozitív, ugyanis a nők 30 %-a eleve pozitív, és antibogyót hiába adna, nem használna, inkább csak ártana vele, és a végbélből úgyis visszafertőződne az ember lánya, ezért ő inkább a szülés előtti gyorstesztet preferálja, és inkább ad antibiot vénásan szülés előtt két órával, mert a baba úgyis csak szüléskor van igazán veszélyben, és persze szülés után a baba is megkapja maga adagját, de nyilván, ha ragaszkodunk hozzá, akkor megcsináltatja a szűrést. :roll: :roll:
Asszem, ezzel kicsit elgondolkodtatott...

EDA-ról is beszéltünk, annyit mondott, hogy a tágulási szakaszt rövidíti a kitolásit nyújtja, a többit az anesztessel beszéljem meg.

Ja, és dec. 26-tól jan. 1-ig szabin van, szal, ha több, mint egy héttel túlhordom az én kis elefántbébimet, akkor nyilván annál szülök, aki ügyeletben lesz...

Amúgy Bogyókáról még annyit, hogy a uhu doki azt mondta, már ki van fejlődve a kis felső ajka közepén az a bimbó-izémicsoda (lányos zavaromban elfelejtettem a nevét), ami a szopáshoz kell, úgyhogy minden tekintetben érett baba :D

Kép

Kép
gabilany79

[quote] írta:gyhogy minden tekintetben érett baba
Ezzel vitába szállok. Akkor a Jóisten nem 40 hetet írna elő nekik odabenn!

Kép
zölddisznó

zöldi: akkor a 36.betöltöttig már csak 2 hetem van nem 3? én vhogy ugy értelmeztem ezt, h kitöltött=betöltött... de igazad lehet. pedig akkor még nem ittam:)

boci: így h most nyertem egy hetet zölditől, kicsit jobb kedvem lett (vagy a bikavér teszi?:) mind1: éljen a bikavér akár egri akár szekszárdi!

cili: jobbulást!

andy

Kép
andy30

gabi: olyan bimbóizé az én kislányomnak is van a felső ajkán, de nekem arra nem mondott semmit a nő, csak én vettem észre a fotókon. az a szopizáshoz kell? ez sem tudtam..

zöldi: azért ugye 36 is elég nekik? ugye? ugye? jajj de hosszú még az a két hét is!!

andy

Kép
andy30

Andy! Nyertem neked egy hetet! Jössz egy bikavérrel! Jeeeeeeeeeeeee! Bizony, már csak kettő!

Kép
zölddisznó

Na ja itt Szekszárd környékén is tuti borok vannak. Most én is innék, de nincs kivel! Ha apa hazajön megbontatok vele egyet!
Vendég

Andy próbáld ki csinálj valami más vonalzót ami azt irja ki hányadik hetet töltötted már be,azt akkor jobban tudod követni mint ennél hogy még egy hónap stb van hátra! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Azt a bimbóizét pedig szopó hólyagnak hivják... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi: akkor dokibácsi eltúlozta, én csak azt írtam, amit ő mondott :oops: :D különben meg az a fő, hogy minden rendben vele ,aztán majd jön, amikor akar :D Egyébként erről eszembe jutott még valami, amit meg a nődokim mondott ma, hogy 37-42 hét között bármikor születik a baba, az már teljesen rendjénvaló.

Sarmi: köszi :oops: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?