Köszi a gratulációkat!
Az ügyeletesnél szülem, aki a Bokros doki volt. Róla annyit, hogy mikor először megnézett, kb fél percet töltött a szobában, valami brutál módon megvizsgált, és szó nélkül kiment. Én meg nyikkanni sem bírtam, csak tátottam a szám, hogy EZ MI VOLT???!! A másik vajúdóval ugyanígy csinált, bár ő kérdezett tőle, de válaszra sem méltatta... Aztán a szülésnél már normális volt, szerencsére. Állítólag rossz napja volt, de utólag legalább bocsánatot kért mindenkitől.
Hajnal 5-kor mentem be, akkor már csak egy szülőszoba volt szabad, oda fektettek. A kettesben egy lány nyögött hajnal óta
Az egyesben pedig azt hiszem szültek. Akinek a vajúdó jutott, neki szinte semmi fájásai nem voltak, így amikor én oda kerültem, akkor őt kitették az osztályra. Amikor az egyes felszabadult, szerintem átgondolták, hogy ki az esélyes leghamarabb szülni, és én következtem
A vajúdóban volt a burokrepesztés, és onnan szinte rögtön mentem szülni az egyesbe. Közvetlenül utánam megszült a lány a kettesben is, így a doki tőlem ment át oda, aztán meg vissza varrni.
Közben persze nem tudom, érkeztek e, vagy mi zajlott a folyosón...
Az a lány, akit elküldtek, éjjel ment vissza, akkor tök egyedül volt.
Szóval szerencse e vagy sem, nekem minden oké volt, 11-kor született a lányom.
Olyan érzésem volt, hogy minden szervezetten halad, nem volt kapkodás, meg siettség. Annyira profik, hogy pillanatok alatt tudnak dönteni, mikor mi és ki következik. Persze lehettünk volna kétszer ennyien, akkor ki tudja hogy alakul, mindenesetre nekem pozitív volt a dolog