Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi, én a kabát ellen szólnék. Nekem is már túl rikítós. Mondjuk én inkább a "terep" és natúr színeket kedvelem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi: szavazhatok mégegyszer???? :D :D :D
mannababoca

zoldi. szerintem neked nagyon jol allna. illik hozzad! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Szeles! nagyon édesek a cuccok!
És itt a sapi, aminek a leírásával jövök. Majd valamelyik este leírom!
Kép

Én is teszek fel néhányat! Kép Kép
Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Nem mondott semi különöset, diéta, sok folyadék stb. Mire hazaértem 37,8 lett a testhőmérsékletem.... Olyan gyenge vagyok, alig bírom el magamat. A mai ebédem egy zacskó ropi, meg keksz... már alig várom! Most megyek visszaolvaslak benneteket, nem lehet veletek győzni a tempót...

Kép

Kép
dcili81

Zölddi jaja valahogy úgy! :wink: :lol:

Andy,hú lehet kicsit nem jól írtam,szóval a 12 héten én bevéreztem két hét kórház és onnantól voltunk eltiltva a szülést követő 6dik hétig mert voltak külső belső varrataim keresztbe kasul(spontán szülés,no gátvédelem)és az elvileg felszívódó varratok szartak felszivódni,a hatodik héten mégis csak a dokinak kellett kiszedni.Sőt volt egy hülye hosszabbra hagyott cérna ami ülésnél folyton bökött,azt apa vágta le itthon kisollóval! :lol:

Irány az ovi! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Andy! Az ölég! Jól csinálod. És hát pihi. de azt is jól csinálod.

Baldachin, ha jól van feltéve nem lóghat be a babára. Ott valamit nagyon el....tak. Ugyanígy a forgó. Miért esne az rá? Én láttam tök jó fa forgókat is. A forgatója viszont mindegyiknek műanyag.

Háááát, az a gond, hogy ott egész délelőtt ülni fogsz, és a kocsiban való rázkódás sem tesz éppen jót. Egyedül a vízszintes az, ami jó irányba tereli a zümidre ható gravitációt, és nem a szája felé. Majd mi felkészítünk téged! :wink:

Kép
zölddisznó

Aida, Mush! 3:3 :lol:

Enikő! Még mindig tetszik a sapi. Kösz hogy eszembe juttattad, mindjárt én is felteszem az éjjel sapival bővült kardigános művemet.

Cili! Ez tényleg vírus. 38-tól lázcsillapítás!!! Főtt krumplit is ehetsz ám!

Kép
zölddisznó

...akkora a pörgés, hogy itt áll kiborítva a szekrény tegnap este óta! Nem hagytok pakolni! Miattatok van minden! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi őszintén nekem nem tetszik a kabát, mert nem az én világm, de lehet neked jobban áll. A krumpli valahogy nem étvágygerjesztő, de este fogok enni. Most iszok, mint egy őrült, olyan mintha egy szivacs lenne a gyomromban...

Mush: nekünk még megy.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Baldahin: kaptunk egyet a kiságyhoz... rózsaszín... :shock: :shock: nem valószínű hogy fogjuk használni.

Enikő nagyon édesek a ruhák.

2 óra múlva lejár a licitem, akkor én is tudok felrakni képeket

Kép

Kép
dcili81

Nekem meg a paradicsomlevesem várja, hogy valaki megcsinálja! Na megyek is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Húúú megint jó sokat írtatok!

Mi is megvagyunk! Hál' jól vagyunk, csak iszonyatosan fáj estére mindig a derekam.

Ma voltunk TH gondozáson nem híztam, Manónak hallottam a szívhangját. jövőhéttől kezdve NST minden héten.

Most megprobálok visszaolvasni. :roll:
Vendég

susy: közben rájöttem, h oda van írva a tart.hely:) remélm nem bántad meg, h elhagytad gyönyörű kis városunkat, a bnőim sokan igen, de itt nem tudnának olyan jól élni szerintük, mint kint. szerencsére én megtaláltam itt a számításaimat, ideálisnak tűnik minden egyelőre.

malacka: köszi, ebben bízok is, mármint a felkészitésben. lehet felhívom a szülésznőt, h mégsem megyek, várok 2 hetet, akkor már 36 hetes leszek, és akkor bátrabban járkálok (ha addig nem szülök meg). Amúgy gátvédelem: az én szülésznőm is csinálja, de a dokim szerint nem biztos, h jó ötlet, mert nem regenerálódik olyan jól, mintha csak egy kicsi gátseb marad. főleg ha ilyen nagy a baba feje, mint az én Reginámnak:) én rábízom magam a dolgok menetére, ez legyen a legkevesebb. Régen mindenkit vágtak.

Sarmon: értem már! olyat nevettem a kisollós sztorin, h a babó akkorát ugrott:)remélem felfelé és nem lefelé, mert igy is eléggé lent van..

andy

ui:aida: üdv itt is

Ja, és tök édik a babarucik amiket feltettetek, nekem is van egy csomó vagány, a legjobb a Malackás rugi(rózsaszín kapucnis, füle van tappancsa meg minden, kaptam egy bnőmtől)de most babonából nem is merem őket elővenni, meg nagyon készülődni. majd 36 hetesen..húú de várom már!!!

Kép
andy30

4:3 :cry:

Kép

Kép
zölddisznó

...ja, a szalagok nincsenek még mindenholvá befűzve.

Kép
zölddisznó

Bővültünk:

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Andy! Üdv köztünk!

Zöldi! Egyenlítek! SZERINTEM NEKED JÓL ÁLLNA!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként én telószám nyilvánosságára nem bólintottam rá... de mindegy... Remélem, hogy egy gyanúsítottam sem azonosít be..... :evil: Most bólintok... már úgyis mindegy!

Sarmi! Olyan anyukát szeretnék, mint amilyen Te vagy! De azért az igazit is imádom!!!! :lol: Csak annyira aranyos, ahogy a gyerkőceidhez állsz! És lelkiismeretes vagy... és laza... Tök jó! Remélem, hogy én is tudok majd ilyen lenni!!!
sinaszi

Zöldi, ez már profi szint! Komolyan, nagyon ügyes vagy!

Az a blézer nekem se nagyon jön be, főleg mert olyan fényes anyagú. Bőr? De egyébkén rajtad én is el tudnám képzelni, ha tetszik, vedd meg!!!

Laura - köszi, már sül:) Az a baj, hogy az 1 szelet nagyon kevés!

Nálam meg a vasalás nem haladt miattatok!!! Olvasni, írni, meg még a recepteket is megsütni...

Kép
trombibébi

Szeles, Enikő: tutik a rucik :D

Zöldi: én kimaradtam a táblázatból (a talisban benne vagyok), a nov. 1. után élő számomat majd küldöm :)
A rózsaszín nem az én színem, de maga a cucc teccik.

Cili: pihenj sokat és vigyázz magatokra :)

De a lényeg! Most jövök 3D-ről, a gyerekem szokás szerint szórakozott velünk, az első 2 percben ásított, aztán betolta a lábujját a szájába, aztán hátat fordított :) Csoki, kóla, séta, terhestorna (ott négykézlábadoztam az uh ágyon), aztán volt néhány kb. jó kép, de a doki nem volt elégedett, úgyhogy jövő hétfőn a tali előtt berongyolhatok hozzá egy üres DVD-vel, hátha...
Trombi, nagyon bejön nekem a dokid :D

Az én kis elefántbébim méretei:
BPD: 86 mm
HC: 313 mm
AC: 305 mm
FL: 61 mm

Becsült súly: 2280 gr :shock:
Számított terhesség: 31+2
Biometria alapján: 33+4

És még csodálkozom, hogy nem kapok levegőt :lol:

Majd dobok képeket is, csak szkennelnem kell (CD-n külön nem kaptam) meg megnézni a DVD-t, hátha onnan is ki tudok vágni 1-2 jót.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.10.20 14:15-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Ja, Sarmi, az ülve vasalást azt hogy kell? :roll:

Kép
trombibébi

zoldi, hogy te milyen ugyi vagy!
kabat. nagyon rozsaszin, es nem sok embernek allna jol, de szerintem a te szemelyisegedhez illik.:)

szeretgetes. azert kerdeztem, mert mi tegnap probalkoztunk, es mar sehogy sem talaltam kellemes poziturat. mindenhogy utban volt a hasam. az meg hogy en aktivkodjak mar meg sem fordult a fejemben. de Tony olvasta, hogy ha nincs komplikacio akkor akar egeszen vegig is lehet akciozni. es hat remenykedik! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Ülve vasalni én is tudok. Alacsonyra állítom a deszkát, szopipárna fenekem alá magasítónak és kész!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
susy75

Nálunk volt olyan, hogy amikor összebújtunk és én ráfeküdtem hassal lefelé a páromra, mivel nekem sincs vastag hasfalam meg neki sem, Noel mozgását ő is egyértelműen érezte. Vicces volt.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikő:
Akkor minden szempontból én vagyok a te embered!!!! Egyrészt én utánad szülök, mivel dec. 31 az időpontom... :) Ez után a dátum után már nincs több decemberi nap.. :) Na és a januári topicba is szoktam írni, szóval óhajod parancs! :wink: :lol:

Megvan az anyakönyi másolata.. Potom fél órát ültem a 33 fokos irodában, ennyi idő alatt kézzel megírom.. :?

zöldi:
blézer: nekem nagyon mű...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sina!
4:4
Bocs, igazad van, visszanéztem. Maradjon azért? Majd leszek a testőröd!

Köszi Trombi! :oops:
5:4

Gaby! Beraktalak már azóta, köszi.
Na most akkor te mire szavazol? Ez nem ér. Igen, vagy nem? :lol:
Hiába, a vidéki levegő! Szép nagyra növesztetted. Hogy fér el benned?

Köszi mush! Szóval rózsaszín-egyéniségű vagyok? :wink:
Tényleg szabad szexelni szerintem is, ha minden oké. Próbáltad már úgy, ahogy Gabiék az dokival az UH ágyon? :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

6:4

... ha megveszem is, az már tuti, hogy nem ebben megyek talira. :lol:

Kép
zölddisznó

Bementem ma a gyógyszertárba. A nő kedvesen megkérdezte, hogy mennyi van még vissza? Mondom 6,5 hét. Erre ő, hű akkor jó nagy baba lesz... köszi, megnyugtattál...

Továbbra is nagyon szarul vagyok... nem tudom nem kellene-e kórházba menni, hogy nincs-e baja a babának...

Kép

Kép
dcili81

Cili! Nyugi, mi baja lehet a babának? Ő nem érez ebből semmit, max. azt, hogy anya levert, meg csúnyákat mond néha. A lényeg a lázcsillapítás!

Kép
zölddisznó

...szülésfelkészítőn kérdezett rá valaki, és ezt a doki mondta, + az én dokim is anno, amikor necces volt hogy bélfertőzésem van. (Volt)

Kép
zölddisznó

kabát: sztem jó, egyedi.nemtom mennyibe kerül, de ha nem drága én megvenném egynek.

gátvédelem: azt is hallottam, h sok kismamának vizeletcsepegése marad vissza szülés után mind2 esetben, de gátvédelemnél még gyakrabban. hm. most akkor melyik a jobb? sógornőmet vágták, és neki is csepeg.

andy

Kép
andy30

A bélfertőzés is nagyon jól hangzik! :shock:

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: fogadhatok a betwinen az eredményre? Rohadt izgalmas az állás...
mannababoca

Hello csajok

Már megint nagyon nagyon sokat irtatok, esélyem sincs, hogy visszaolvassam mind a 15 oldalt :roll:
Velünk minden ok, egész nap tekergek, barátnőzök, turkálókba járok(rengeteg új szerzemányem van) Hétvégén römiparti volt a haverokkal, voltunk offroad ralin, úgyhogy egyáltalán nem eseménytelenek a napjaim :wink:

Üdvözlet a legeslegújabb kismamiknak

Kép
galzsuzsa

Zöldi! Nagyon szép lett a kis együttes! Nagyon ügyi vagy!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi: a kabát illik hozzád, tetszik is neked, miért ne vennéd meg?
Amúgy az volt a legszebb az egészben, hogy mindezt apa az ágy melletti székről nézte :lol: :lol:
Hogy fér el bennem? Azt én se tudom. Ma az volt a csúcs, hogy uh-n ott ült egy csaj, aki most péntekre van kiírva a második babájával, megkérdezte, én hol tartok, mondom 32. hét, erre ő: - Úristen, és már ekkora a hasad?!

Kép

Kép
gabilany79

Huh! 6:5 egy ezres a kikiáltási ára.

Zsuzsi! Ez a beszéd! Tuccccc élni! :wink:

Jeeee! 6:6

50 perc van hátra...

Kép
zölddisznó

zöldi: egy ezrest megér sztem

andy

Kép
andy30

Basszus valaki elvitte a ruháimat! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

Villámáras volt? Mennyinél tartott, és mennyiért vitte el?

Kép
zölddisznó

zoldi. meg egy gondolat: hogyan illik a ruhatarad tobbi darabajahoz?

KépKép
KépKép
mush589

Hát fekete és fehér gatyóm és felsőm az van, meg lila mintás felsőm, ezekhez tudom elképzelni.

Kép
zölddisznó

14 perc.
döntésképtelen vagyok

Kép
zölddisznó

8200-nél tartottam egy óra volt, 52 db-os nagyon király fiús cuccok, erre valami nő elvitte 12000-ért... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: ennyiért vedd máááááá meg, a Jóisten áldjon meg mind a két kezével Kép
:lol:

Kép

Kép
gabilany79

cili. sajnalom!

zoldi, ha el tudod magad kepzelni benne egynel tobbszor is, akkor 1000ft meger, de ha nem akkor koltsd csokira az ezrest! :lol: :lol: :wink: az tuti, hogy feltuno jelenseg leszel benne. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Szóval villámáras volt.

PSZFEP vitaminra vágyom! Ki kell mennem vásárolni egy kis paprikás szalonnát! Fokhagyma és erős pista van itthon. :wink:

Kép
zölddisznó

Ne búsulj, Cili, találsz majd sokkal jobbakat. :) (én is így jártam a múltkor, csak nálam az utsó 3 percben szaladt meg a licit)

Kép

Kép
gabilany79

Jajj!

Kép
zölddisznó

1 perc!

Kép
zölddisznó

Jeeeeeeeeeeeeeeeeee! 1000-é' az enyim lett!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?