Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: DEHOGY HARI ..SENKIRE

Bizony...az enyémek még a puszit is ritkán osztják,nemhogy csókot.szal..őket kapták le :wink:
Tündi.szerencsére csak trombózis gyanús volt-2napot volt kórházban akkor.

De képzeld szomszédasszonyom észre sem vett,hogy trombózisos a lába...csak egy másféle orvosi vízságálatom vette észre a doki,hogy sántít egy picit (már akkor fájdogált pár napja a lába)...be a kórházba...egy hét semmi...majd rádöbbentek,hogy már 2oldali tüdőembólia :shock: .szegény 3hétig volt benn..és 40éves ..ennyit a szolnoki kórházról is :evil:
Nálunk a dédinek olyannyira viszeres a lába,hogy már nem is műthető,anyumnak is csúnya ...nekem egyenlőre semmi

Kis betegek hogy vannak?????????

Évi örülök,hogy szépen javul Martin szeme :D

Jóccakát

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
kory

1.kép:Kinga a keresztelő előtt
2.kép:Templomba a sekrestyén várakozunk a keresztelőre
3.kép.Keresztelő után az étteremben
4.kép:Olivér az 1éves szülinapján

Most csak képekben jöttem,majd visszaolvasok!
Kory

Kép

Kép
kory

kory de szépek ezek a kölkök!!
ne haragudj de kinga szinte már túlsújosnak néz ki...nem érdekel a mérlegetek,de szerintem már ki van kerekedve a kis arca mint a kölyökgólyának :lol:
te is nagyon jól nézel ki egy szavad nem lehet :wink:
Vendég

Kory: szépek vagytok :) Oli is milyen nagyfiús. :)

Hú Cleo :shock: nem semmi még jó,hogy rájöttek.

Anyummal nincs megelégedve a doki,mármint a lábával,azt mondja az a szerencséje,hogy nem mélytrombózis hanem felületes vagy milyen :shock: kapott még gyógyszert. 28án érsebészetre viszem , ott majd kiderül mi a helyzet. Ideges vagyok miatta is,de ami a legjobban aggaszt az apum. Tegnap este sem evett,mert fáj valamilye,de már abban sem biztos,hogy a gyomra fáj hanem valami ahogy ő mondja.ÁH,na mindegy őt meg 29én viszem gasztróra kértem beutalót neki,nem örül de ez van.

Megjött a gáztervünk,7végén jönnek kazánt felrakni és jövő7en,meg a gázosok.Remélem a hóvégén már lesz fűtésünk.

Vettem aszkorbinsavat,acid ascorbin jól írtam Gyöngyi? Nem sokat variált a gyógyszerészünk. :) Hát jóval olcsóbbbb, mint az eddigi Ck..
varga tünde

Sziasztok!

Szépek vagytok Koryék!
Martin szeme majdnem 100-as, na jó, még váladékozik - ami kizáró ok az oviban, de fáj a torka és köhög. No comment.
Már nem is érdemes idén oviba vinnem, egész éjjel agyaltam, mert ugye mások szerint makk egészséges a gyerek. Lehet, hogy kiscsoportban a 8 hónap alatti 9 antibiotikum kiütötte az immunrendszerét? De azért ne aggódjak.

Éva

KépKépKép
agmano

Kory!!

Nagyon szépek vagytok!! Ha Bari nem írja, lehet nem mertem volna leírni: de szereintem is nagyon jól néz ki a lányod!! :lol: :lol: Tudom, tudom: nem eszik, de ez nem látszik rajta.

Tündi!!

Tökéletesen írtad! :lol: :lol: Örülök, hogy nem volt gond!! Arra figyelj, hogy ha nagyobb adagban adod, akkor pár napik okozhat laza székletet, de ez elmúlik és nem lesz több gond vele!! És nem utolsó sorban csökkenti az édesség utáni vágyat!!!! :lol: :lol: :lol:

Évi!

Az antibiutokimokról jutott eszembe: egyik barátnőm fia is majd egy éven keresztül szedte az antibiotikumot a füle miatt. Mindenki riogatta, hogy tönkre megy az immunrendszere, de muszáj volt, mert nem lehetett megműteni annyira gáz volt a füle és rendbe kellett rakni. Az immunológus is azt mondta, hogy semmi gáz, csak szedjenek átmeteileg Béres cseppet (nem ajánlotta hosszú távra, mert akkor tényleg ellustul az immunrendszer). Ez volt 2 és 3 éves kora között. 4 évesen kezdett ovit a Mariettával és az egyik legkevesebbet hiányzó gyerek , pedig van még 2 tesója!!! :lol: :lol: Úgyhogy ne aggódj, nem vághatta tönkre az immunrendszerét a sok antibiotikum. Ha muszáj akkor muszáj.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Köszi a dicséreteket!
Az iwiwre is tettem képet,ha van kedvetek nézzétek meg.
Bari!
Pedig a mérleg nem csal,se alattam a digi mérleg,se Kinga alatt a csecsemő,ami azt hiszem 15kg-ig jó.
Bari,Oli szülinapján fekete felsőben nem én vagyok hanem a tesóm,engem arról ismersz meg,h.akkora a hasam,mint egy 7hós kismamának.
Tündi!
Hát bajért nektek sem kell a szomszédba menni,de még szerencse,ha fiúk jól vannak.
Apudnak szerintem is szükséges egy gasztrós kivizsgálás,ne engedjél belőle.
Anyum is viszeres,és nekem is van,nem sok,de van.
Gyöngyi!
Sára gyógyul már?
Marietta ilyenkor nem kapja el?
Lenne egy kérdésem:
Ha szedünk 1fajta vitamint pl.immuno vagy broncho stb.,akkor
azt
1.meddIg lehet folyamatosan szedni?
2.Mennyi szünetet kell tartani?

Bari!
Mi van az evésével Dávidnak?

Kép

Kép
kory

kory megismertelek :lol: és akkor is jó :lol: :lol:

kaja:hát már el sem hiszem mi van velünk...most szinte egész nap ordít és valamiért kaja közben is fájdalmasan torka szakadtából sír...és a kanalazás közben is..még nem is hívtam a dokit..de ki vagyok már idegileg,hogy mióta dávid megszületett más téma nincs nálunk csak hogy hívjuk a dokit...meg mérlegelgetjük,hogy induljunk-e a kórházba vagy ne...öröm lassan nem kap helyet a félelem melett
Vendég

Bari!
Pedig eddig a kanalasat szívesen ette,ha a tápszert nem is.
Azon ne idegesítsd magad,ha a kanalasat enné a tápszert meg nem,úgyis a kanalazás lesz a jövőben.
Akkor add a tápszert úgy ahogy mondtam,vagy pedig amikor full álmos.
Dr.csak akkor hívd,ha a kanalas nem evésből is rendszert csinál,fölöslegesen ne hívd,tudod a gyerekek elég szeszélyesek.

Kép

Kép
kory

kori a kanalast eddig megeszi de közben többször torka szakadtából sírva fakad...aludni alig tud ...egész nap tíz percekre alszik el.ez nem volt jellemző rá...olyan tanácstalan vagyok...beteg lenne?
Vendég

Bari!
Akkor hagy egye a kanalasat,nincs azzal semmi,a többi vele egyidős
is afelé fog tartani.
Közbe ordít:van ilyen néha annál is aki üvegből eszik,tudod erőlködve nyög,meg közbe ülne fel.
Majd elhagyja ezt is,holnap meg majd produkál mást.
Ez még nem olyan ördöngőség,nem kell dokihoz rohanni,majd amikor
huzamosabb ideig csinálja.Ma ilyenje van!

Kép

Kép
kory

Bárány, fogzásról hallottál már? Előfordul ekkora gyerekeknél, még ha nem is látszik, csak belül feszít. Kitartás!!!
Norbi szeme is begyulladt, ezen a héten itthon tartom őket. :cry:
Csütörtökön pályázat leadásom van, mi lesz így????

Éva

KépKépKép
agmano

agmano gondoltam én a fogzásra de olyan korainak tartom,és a védőnő azt mondta amig vékony kis éles az inye addig nem fogzik...márpedig neki olyan
Vendég

Na, na , csak várd ki a végét...
Hol is tartottam? Az még kimaradt tegnapról, hogy M. herpeszes lett, hőemelkesése volt este - azaz láza.
és fél 5 óta fenntvagyunk, most szunyálunk egyet.

Éva

KépKépKép
agmano

ááááááá nem értem mi van? mióta csak beszélgetünk..mindíg valaki beteg...
had ne mondjam hogy a szomszéd taglalgatta,hogy milyen beteg a 9 hós gyereke utánna meg jól megfogdosta dávid cumiját a szájában..nem ám a fogantyúját...és ez a nő nem úgy néz ki mint aki gyakran kezetmos..úgyhogy ha nem családonbelül,akkor majd mástól
Vendég

Micsoda tapló a szomszédotok!

Gyógyulnak a fiúk, sztem hétfőn ovi, csak Martin nem nagyon eszik, viszont iszik sok teát, és a herpesze megállt a növésben. Felhívtama fülészt, hogy most mi legyen, de azt mondta, hogy 2 héttel a műtét előtt ne legyen zűr. Ezt hogy hozom össze?! Jövő héten csinálnak egy nagy vérképet Martinnak. Kíváncsi vagyok az eredményre. Remélem kiderül valami hiány, ami pótolható pl. vas és rá lehet majd fogni ezt az egész betegeskedés.

Éva

KépKépKép
agmano

Ma egész nap fekszenek a fiúk, hát nem mondhatom, hogy emlékszem ilyenre. Remélem helyrejönnek hamarosan.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Írtam egy csomo dolgot tegnap este,erre elszált! :evil: :evil:

Rövid leszek..

Éva: egész nap ágyban, nem semmi :roll: kiváncsi leszek mit mutat a vérkép..

Szóval a két gyerek is orrfolyos lett,meg én is..legszivesebben csak pihennek,de nem lehet :( na mindegy..

Dominak egyszerre 5 foga jön,kicsit nyugos..

Bari:remelem mar eszik a pici fiad.. :)

No megyek telefonalnom kell az eü.pénztarba,mert valami papirokat kernek anyumnak,bár már mindent elküldtem,amin volt van..

Szép napos idot.. :)

Bocs az ékezetnélküliségért naon sietek..

pussz
varga tünde

hát nem eszik dávid..már a kanalazástól is görcsben van a gyomrom..egyre nehezebben megy az is...és ez az ördögi kőr...én félek ő érzi..ááááááááááá .ha valakinek dagadt gyereke van és jó étvágyú,hozza hozzám,én tuti lefogyasztom..és nem koplalással hanem ideggel és töméssel
Vendég

szájpenésze van dávidnak..a doktornéni szerint ilyen "idős korban" már nem szokott..hát persze,hogy rettegek,hogy esetleg az immunrendszerével van valami
gyöngyi HELP
Vendég

Bárány, akkor ezért nem evett szegény! Jobbulást!

Martinnak is még terjed a herpesze, már sajnos a bőrén is van, nem csak az ajkán, de úgy látom a gyógynövényes gél segít, csak csípi-alkoholos. Norbi olyan, mint egy albínó. Rossz ránézni.
Vérkép talán majd 28-án, mert keddre még nem jön rendbe teljesen és nem akarok fals eredményt.
Tündi, bírod még? Jön a hidegfront...

Éva

KépKépKép
agmano

sziasztok

Bejelentkezek.kicsit el vagyok havazva,mert amikor van időm dolgozom ki a tételeket a suliba.igaz még odébb van a vízsga,de rengeteg a tétel :?

Bari.hallottam más anyukától is (szintén 4hós a gyerkőce),hogy mostanában 4*90-et eszik tápiból egy nap.a szájpenész is ok lehet a nemevésre.És nincs gond az immunrendszerével.hidd el.
Azt fogadd el,hogy bizony nagyon is szerencsések vagyunk,még ennyi betegséggel,orvoshoz szaladgálással és vízsgálatokkal együtt +nemevéssel is.sokan azonnal cserélnének bármelyikünkkel :( :( ,

Évi.remélem a vérkép jó lesz és választ kapsz a kérdéseidre.immundolgokat is kérni fognak??
a gyógynövényes kence megállítja a herpeszt a növekedésben?

Tündi.Dominak mivel szoktad kencézni a fogait? szegénykém el is hiszem,hogy nyűgi...5fog..ááá.Jobbulást nektek is.

Én is tök szarul voltam tegnap.iszonyatosan fájt a fejem (soha nem szokott),hányingerem volt+szédültem.úgyhogy déltől csak feküdtem...

Gyöngyi.hogy van Sára?

Kory.veletek mi újság?ovizás megy?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[quote="ágyöngyi"]S írta:ágyöngyiziasztok!!!

Szeretnék az alaptémához hozzászólni!! :lol: :lol:
Bár nem tudtam az első oldalt végig olvasni, de sok megjegyzésem lenne.
Szóval én elolvastam Dr. Lenkei Gábor Cenzúrázott egészség című könyvét, ami nagy hatásal volt rám!!! (www.drlenkei.hu)
Azóta mi az ő vitaminjait esszük. Rám is nagyon jó hatással van. Nem csodaszer (ilyen nincs), betegnek kell lennie a gyereknek, csak nem mindegy, hogy mennyire súlyos és milyen hosszan tart. Itt a náthákra gondolok. Az immunrendszerünk azért van, hogy a fertőzésekre reagáljon, és néha (főleg vírusokra) lázzal reagál. Persze, nem az a normális (bármit is mondjanak), ha egy hetet jár oviba, iskolába, kettőt beteg. Remélem értitek mit akarok ezzel mondani.
Persze mi még az elején tartunk, nálunk is az ovi indította el ezírányban az érdekldésemet.

Hallottam az aloes termékeről is, nagyon dicsérik (nekünk first
van csak)

Homeopátia is nagyon jó, de ehhez nem árt szakemberhez fordulni, szerintem csak hoszabb idő után lehet kitapasztalni, hogy milyen szerek illenek a gyerek alkatához, de ha ez megvan, akkor tuti a dolog. Mi is használunk alaptermékeket, pl. Euforbium orrsprayt.

Viaminok: Ma már nem megvalósítható a kellő menyiségű természetes vitaminbevitel!! Így tulajdonképpen minden készítmény mesterséges, mégsem mindegy mit szedünk, szedetünk a gyerekekkel. A napi C vitamin igényünk Szentgyörgyi Albert szerint 1000 mg (nézzétek meg mennyit tartalmaznak a vitaminkészítmények) Életünk alapja a C vitamin, felsorolhatatlan mennyi mindenhez kell, az immunrendszer csak egy a sok közül (nem csak magamtól vagyok ilyen "okos", a Lenkei könyből idézgetek) Ha betegek vagyunk a C vitaminadagunk megnő akár 5000 mg-re. Szentgyörgyi 96 évig élt szellemi frisseségben. Szeretném hinni, hogy nem csak genetika, mert akkor én is tehetek valamit magunkért.

Szóval nálunk vannak ilyen-olyan termékek is, melyikből mi vált be!!
Sajna nincs egy jó szer (bár lenne) mindekinél más válik be.
De tuti jó a topik, mert a referencia nagyon fontos, olyan bő a választék, nehéz dönteni.
Még valami eszembe jutott: a Broncho-vaxon gyengített baktérium halmaz (!!), de aki szedi nagyon dícséri.
Hát tessék választani! Nem vagyunk könnyű helyzetben mi anyák, hiszen mindenfelől jönnek a félinformációk és a "tuti" termékek, és a csapból is a szülői felelősség folyik ! Köszi!!! Tudom, hogy én vagyok a felelős a gyerekemért, csak nem kaptam hozzá használati utasítást!!!

Szerintem írjatok még okosságokat, és ne marjuk egymást, legalább itt ne!

Üdv

Nos, azóta kiderült, hogy Dr Lenkei a Scientológai egyház embere, a gyógyszereket is az ő cégük csinálja, és itthon Dr Lenkei már meg is lett büntetve eme túladagolt vitaminja miatt.

Én csak azon csodálkozok, hogy miért kell valamit a világ túlsó feléről hozatni és megenni, mikor már 1100éve itt élünk az itt honos növényekkel. És biztos vagyok benne, hogy itthon is lehetne mindenféle csodanövényt találni, csak nem áll mögötte semmiféle tőke, hogy gyártsa, menedzselje a világban. Bezzeg amerikában ott a sok pénz mindenre, és jönnek is onnan a csodaszerek.
Pedig biztos lehetne itthon is csinálni pár milla dollárból csoda gyógyító italokat, porokat, helyi növényekből.
hózekkencs

hózekkencs..ez mind szép és jó,de mire megyünk ezzel a megállapítással?
Vendég

Szia Hózekkencs!

Tisztában vagyok én is Lenkei és a Scientológiai egyház kapcsolatával, hiszen a könyvében az ajánlásból ki is derül.
ezt leszámítva, ha ár-érték arányában körülnézel a vitaminok között, akkor látni fogod, hogy ez a legolcsóbb. Persze én sem akarok ártani a gyereknek, ezért az előírt multivitamin adag kb harmadát adom neki, de még így is messze több vitamint juttatok a szervezetébe, mint más termékekkel. Mivel olvastam a könyvét és orvosi véleményeket is meghallgattam erről, ezért merem adni az akár 6000-szeres RDA adag A vitamint (csak példa volt, nem néztem most utána).
Én az RDA-val nem értek egyet, és akik beszüntették a Lenkei vitaminokat, azok is csak anyagi okok és egyes érdekek sérülése miatt tették, nem szakmai szempontból. Itt a tiltólista, tájékozott vagyok:
Free Fhoice Daily Basic Formula – napi csomag
Free Choice Mega Daily Formula – napi csomag
Free Choice Medium Daily Formula – napi csomag
Dr. Fit A&D Vitamin 10000/400 NE – tabletta
Dr. Fit B1-Vitamin 250 mg – kapszula
Dr. Fit B1Vitamin 500 mg – kapszula
Dr. Fit Niacin 100 mg – tabletta
Dr. Fit B-Komplex – kapszula
Dr. Fit Multi C por
Dr. Fit Multi C light por
Dr. Fit C 5000 – napi csomag
Dr. Fit, Fit Kid C narancsos, C-vitamin gyerekeknek – tabletta
Dr. Fit Q 10 Koenzim Q 10 lecitinnel – kapszula
Nutrina Szelíd béltisztító formula - 21 napi csomag
Dr. Fit CardionolTM – 21 napi csomag
Nutrina PMS Formula – 21 napi csomag
Nutrina Menopause Klimax Formula – 21 napi csomag
MaximanTM An Adaptogenic Supplement for Men – kapszula
Nutrina Refresh Express-Frissítő italpor C-vitaminnal és elektrolitokkal
Nutrina Sniffless Formula helps maintain healthy and strong immune function – 28 napi csomag
Sea Salt Tengeri só tabletta
Nutrina Flu Bomb Formula – 14 napi csomag

Csak a gyerek 500 mg C-t tiltották be, a multit nem.
Speciel én azért adom ezt a vitamint a gyereknek, mert miután elkezdte szedni, ettől mondta ki először, hogy éhes vagyok. És ez nálunk nem mindegy.
Hogy történetesen külföld gazdagodik meg ebből is?! Igazad van, de tudsz tenni ellene?
Sok áruházlánc sem magyar termékeket árul, mégis ott vásárolunk, mert olcsóbb, tönkreteszi a magyar ipar termékeit és monopol helyzetbe kerül.
Nagy hal megeszi a kis halat.
Én is mint kishal tevékenykedek, és tudnék még cifrább dolgokat írni, minden nap ezen dühöngök, de túl kell élni.
Amúgy van Bp-en egy ismerős ismerőse szinte pár száz forintokért árul Pam-pam néven gyógynövényes kozmetikumokat, kenőcsöket pl. torokfájásra gyerekeknek is.
De amíg nagy hálózatokban adják gusztusos csomagolásban az Aloés vackokat, addig ő a snassz kis műanyag tégelyeivel nem fogja tudni meghódítani a piacot.
Na most már eldugulok, nem osztom az észt, de nem értem mi a problémád végülis?

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Köszi kérdésetek Cleo-Agmano elvagyok,hol így hol úgy.Gondolom ti is ígyvagytok Éva,Cleo te meg a suli miatt.. Néha fellépek megnézni az emaileket msnen látom te is fent vagy akkor Cleo,egyszer majd dumcsizhatunk kikapcsolodás gyanánt amúgy fogra a dologélt használom,eddig jó volt.. :)

Bari:nekem van egy ismerősöm akinek a fia 7hónapos körül volt szájpenészes :( .. Ő is alig evett szegényke,nem csoda,hogy te fiad sem akar enni..

Ezzel az egész tiltólistás ügyel egy a gond,hogy ki tudja miért is tiltják be.. Pusztán azért,mert káros vagy talán azért,mert többet adtak el belőle,mint egy olyanból amelyik többet fizetett valahova valakinek,szóval ez is olyan dolog,hogy kisember úgysem fogja tudni a pontos okát..
Annak meg nincs értelme,hogy leszoljunk egy terméket,egy embert a hova tartozása miatt,hisz kevesek vagyunk hozzá..
Most ilyen világot élünk.. :(
varga tünde

Írtam a gmailre is.. :oops:
varga tünde

Sziasztok!!!

Kitartást mindenkinek, sajnálom a betegeskedőket!!

Bari!!!

Imádom a rövid, velős mondataidat :lol: :lol: :lol:
Szájpenész!!!?, Ne aggódj, nagyon gyakori, semmi értelme furcsálni!! Dávid cumizik és Te magad mesélted, hogy a szomszéd is megfogdossa a cumiját!! Van két nagyobb tesója, ők sem "sterilek" ez a gomba ott van mindenhol, bennünk is - tudod! Itt tuti számítana az anyatej védő hatása. De ellene sokat nem tudszt tenni. A napokban volt egy 8 hónapos szopis baba is szájpenészes - őket is befossata a dokijuk, mert kórházba küldte őket - ahol igen furcsán néztek rájuk! :roll: :roll: Szóval ne kombinálj, csak kezeld és túl lesztek rajta!! És kezd megkönnyebbülni, mert ez volt az oka a nem evésének :lol: :lol: , ha kikezeled visszajön az étvágya! :lol: :lol: :lol:

Kicsit meglepődtem ezen az idézeten (Hózekkencs) és nem is tudok vele mit kezdeni! :oops: :oops: Speciel, nálunk a gyerekek is 1000 mg C vitamint esznek ügyi aszkorbinsav formájában - annak ellenére, hogy a Lenkei 500-ast betiltották :lol: :lol: :lol: Lehet engem is betiltanak??? :lol: :lol: :lol:
Évi egyetértek veled!!!! És veled is Tünde: kisemberek vagyunk, próbálunk valahogy "életben" maradni (szó szerint is és átvitt értelemben is). Én sem szimpatizálok a szcientológiával, de mi köze a vallásnak ehhez???? Hívő sem vagyok :oops: , de nem itélkezem a katolikusok, reformátusok, stb fellett. Ez magánügy.
Emögött sokkal inkább vallási hovatartozáson felüli gazdasági, anyagi érdekek húzódnak meg. És az igazság sokszor nem is számít.

Sára -köszönöm - jól van. Hétfőn már megy ő is oviba. Bár nem sokat, mert jön az őszi szünet :lol: :lol:

Évi!!

Mi ez a kence, ami ilyen jól hat??? Vagy írtad már csak nem figyeltem? :oops: :oops:

Sok-sok gyógypuszi a betegeskedőknek!!! Jobbulász mindenkinek

ágyöngyi

http://www.fn.hu/hetilap/ceg_piac/20080 ... aminriado/

Napi 1000mg C vitamin csak úgy? Majd ha vese problémái lesznek, lehet nyivákolni.
Amire akartam célozni, hogy itthon is van mindenre gyógyír, csak marketing híjján nem tud róla a többség.
hózekkencs

Hózekkencs

Ha végigolvastál minket, akkor azt is olvashattad, hogy kitárgyaltuk ezt a témát is, próbálunk mi is tájékozódni, hidd el!

Marketing híján???? Tőled sem lettünk okosabbak. Igen azokból a termékekből válogatunk, amikről tudunk. Ha valamiről nem hallottunk nem tudjuk kipróbálni. Akkor mesélj, Te miket használsz???!!!

Igen napi 1000 mg C vitamin csak úgy: mivel Szentgyörgyi is így szedte, és az ő korában még jóval kevesebb antioxidánsra volt szükség, mint a mai világban. A vesebetegségeg bizonyos fajtáit meg pont aszkorbinsavval kezelik. Így nem biztos, hogy nyivákoli fogunk!!

Kérlek ne durrogtass fenyegetéseket, hanem közölj információkat, amikből okulhatunk, amit hasznosíthatunk - ezért jött létre ez az oldal!! Idéztél tőlem mást is, miért csak a Lenkeihez van hozzáfűznivalód???? Amint látod más irányba is érdekődünk. Légy építő tagja a topiknak!

Üdv

ágyöngyi

Egy kis olvasnivaló a C-vitaminról.

http://www.tenyek-tevhitek.hu/c-vitamin.htm ...főleg hózekkencs figyelmébe...
Gyöngyi +mi hagy döndsül el,hogy mivel károsítjuk+javítjuk az immunrendszerét a gyermekeinknek.tudod:mi neveljük őket és mi felelünk értük.a káros következményekről v. kedvező hatásokról hosszú távon....figyi várunk vissza 30-40év múlva...akkor már tudunk biztosat,hogy mi lett. 8) 8)

Tündi.aha,persze dumcsi majd msn :) :) :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hózekkencs, nem akarunk itt lerohanni, de Te mit teszel a magad és családod egészségért, és ha nem titok, ez mennyibe kerül havonta? Ha semmit,akkor jók a génjeid.

Ezt a C vitamint már kitárgyaltuk párszor, én is aggódom a szinteteikus vitaminok miatt, de nincs jobb ötletem (és elég pénzem természetes C-re, ja és a gyerkebe diktálást ne is említsem).
Pár hét múlva okosabb leszek és ha meglesz Martin vérképe, kíváncsi leszek mutat-e valami rendelleneset, ami a vitaminoktól van.

Sára hamar rendbejött! Nálunk Martin megy hétfőn, Norbinak még mindig mintkét szeme vérben úszik, van 2 napja rendbejönni...

Gyöngyi, hogy felkaptad a fejed a torokgyulásos kenőcsre, látod én sem reklámozom, pedig saját magamon is próbáltam, külsőleg kell, de akár a torkodra is kenheted, ha nem hánysz tőle. Egy bp-i vegyész készíti, nem tudom hol árusítja, én az ismerőstől kapom. Na leírom mi is az összetétele a Pam-Pamnak, azaz erre az van ráírva, hogy "BIO-formula" a napozás utáni volt a Pam-Pam:
Megfázásos, náthás légúti panaszokra....
Összetétel: Cickafark, útifű, kamilla, kalendula, árnika-kivonat. Vazelin, foylékony paraffin, kámfor cetilsztearilalkohol, poliszorbát, aminosavak

Kicsit mézes, kámforos-popsikenőcs illata/szaga van. De szerintem a Homeogene9, ami nagyon jól "kezteli" a torokfájást. Már többször próbáltuk. Martin most is hamar helyrejött, 2 napig szopogatta, ha elvittem volna dokihoz, tuti antibiotikumot kapott volna, így meg magától rendbejött a torka 4 nap alatt.

Jó hétvégét a nem dolgozóknak!

Éva

KépKépKép
agmano

nem csalódtam magunkban :lol: :lol: :lol:

jó hétvégét mindenkinek
és mindenkinek jobbulást és gyógyulást!!!!!!
Vendég

Én már nem is fűznék semmit ehhez a dologhoz..

Várom mit írsz vissza Hózekkencs.. Várjuk a segítőkész embereket,bár most amit írtál abból nem sok dolgot lehet kihámozni..

Éva:nálunk is a homogen9 szokott segíteni.. :)

Szépen süt a nap.. :) Nálatok is lányok-asszonyok.. :)

Úh,hogy megy az idő!!! Ma vagyunk 1,1hósak.. :lol:
varga tünde

Hmm... oké, felkavartam a kedélyes csevegést. :)

Sajnos valóban rá vagyunk szorulva, hogy mindenféle extrákkal tömjük a gyerekünket, mert a sima élelmiszer már lassan csak az éhség elverésére jó.
Kénytelenek sokan amerikai meg tahiti meg a jó ég tudja milyen készítményeket fogyasztani. A kinti gyártóknak jo biznisz.

Ami az én bajom, hogy hazaiból a Béres cseppen kívűl semmi sincs, az meg nem sok mindenre jó.
Ugyanis a hazai gyógynövények mostoha gyerekek.
Ez egy 2006-os cikk:
http://www.sg.hu/cikkek/42625/megszunhe ... termesztes

És miért ez a bajom? Mert mondjuk a tahiti csodalötty, ami jó drága, és az ottani befektetőket, termelőket gazdagítja, SZERINTEM azoknak a legjobb, akik abban a bioszférában élnek.
Mi itt élünk több mint ezer éve, együtt a növényekkel, őseink is ezekkel gyógyították magukat, most meg le van szarva.
Pedig biztos hogy minden nyavajára meglenne a hazai megfelelő növény, sokkal olcsóbban, mint a távoli egzotikumok.

Szóval inkább arról kellene infókat szerezni, közzétenni, hogy melyik hazai növény mire jó, hol lehet beszerezni, hogy kell adagolni.

Szerintem.

És elnézést a kirohanásért!
Kellemes vasárnapot!
hózekkencs

hózekkencs!!
a hazai vitamin meg a hazai termelőt és előállítót gazdagítja!!
miből gondolod,hogy a magyar termelő,gyártó egy picit is becsületesebb???
megsúgom neked,hogy semmivel!!!sőőőőőt.

gyógynövény:biztos jó..érteni kéne hozzá,de nem valami földolgozott patikában készült változatra gondolsz?mert akkor megint ott van az álltalad említett termelő vagy gyártó!!!
aki a saját zsebét tömi de piszkosul!!
ha magyar akor még piszkosabbul!!!
tehát ,vegyél egy erről szóló könyvet,és irány az erdő
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom Hózekkencs 50oldal után minek jön ide okoskodni!
Kit érdekelnek ezek?Vagyis érdekelnek,csak éppen ezeken a dolgokon mi kisemberek semmit sem tudunk tenni!Kár is ezeket a nagy bölcs megállapításokat leírni.
Arra viszont nem válaszoltál,h.TE! mit adsz a gyerekeidnek???

Magunkról:
Mi ovizunk,bár Kingának a 2hét után nem nagy kedve volt menni,így továbbra is úgy van,h.nehezen megy,de mikor megyek érte már nagyon jó kedvű.
A héten a nagyok 1órakkor Szolnokra mentek valami repülő kiállításra,persze a kicsiket nem vitték(4kicsi van).
Nagyon zokon vette ,mert ugye a nagyok elkezdték maguk közt mondogatni,h.hová mennek,meg busszal mennek,így Kinga már ki is találta,h.ki mellé ül stb.
Na,amikor meglátta h.jöttünk érte Olival ,akkor lett a nagy pofára esés,h.ugye ő nem megy.
Rögtön mondta h.menjünk haza,mert ő bizony elmegy a kirándulásra.
Így szombaton anyummal buszoztak egyik városból a másikba vagyis a m.helyére mentek el.
Kedden se viszem oviba,mert akkor egész napos kirándulás lesz a nagyoknak.Utánna hétfőn egy napos szünet lesz,majd jön az őszi szünet.Na,arról fogalmam sincs,h.ezeket a napokat h.lehet majd m.hely mellett megoldani!!???
Néha eszembe jut h.nincs is olyan m.hely aholl ezeket kivitelezni lehet+a reggeli oviba menést+még érte is tudjak menni,mert a férjem reggeltől estig dolgozik minden nap,és mégcsak nem is a lakóhelyünkön.
Na mindegy ez még kicsit messzebb van!

Gyöngyi!
Örülök,h.Sára már jobban van!
Majd légyszike írjál az előzőekben feltett kérdésemre,h.szerinted meddig kell szünetet tartani?

Andi!

Milyen a suliban a 2.év?
Nagyon sokat tanulsz?
Tudod nekem is lett volna kedvem menni a suliba,de így utólag örülök,h.vártam vele,mert nem egyszerűek a két kicsivel a mindennapjaink,főleg ha mindketten betegek.
Meg ez is olyan munkakör,mint amiben dolgoztam(számvitelen)h.itt
is a határidők miatt hiányozni holmi betegségek miatt életveszélyes.
Nekem zárási időben férjhez menni sem lehetett.

Éva!

Milyen szemcseppet kaptatok?
Nekünk anno a Tobra drex(remélem jól írtam)vált be.
Fiúk,h.alakulnak?
Műtéttel kapcsolatban mi újság?

Bari!

Mi újság?
Kanalas evés az megy?
Tápszert próbáltad ahogy mondtam,mert úgy megúsznád az erőltetést?
Van már adatod,h.mennyit hízott egy hó alatt?
Mert ha itt nekem kiderül,h.vagy 80dkg-ot,akkor KAPSZ!

Tündi!

Én miért nem tudom olvasni amit a gmail-re írtok?

Kép

Kép
kory

sziasztok
képzeljétek már a kanalazás sem megy..inni semmit sem tud üditőt sem.én már roncs vagyok tőle.ma sikerült egy kis répát bekanalazni de ki is hányta..most hányt először életében.
most a dokinéni tanácsára várunk..lesz e folytatása a hányásnak.már jól ki is bőgtem magam.végre valami lment ..errevissza is jön
bocsi,hogxy másra nem reagálok de itt van a kezemben dávid
Vendég

Bárány, ez természetes, várj míg kicsit helyrejön a szája. Csak itasd, ha nem kíván enni. Mi fecskendővel cseppenként adagoltuk herpesznél vagy 3 napig. És sós keksszel etteték meg anyámék a végén. Tőlük elfogadta, igaz már 1,5 éves volt. Kitartást!!!!! Szívószál, csőrős pohár, próbálkozz!!! Nagyon sajnállak!

Martinnak sebes még a szája, de hólyg nincs rajt, úgyhogy megy, Norbi elég szarul van még, dúzzadt a szeme, ő nem megy a héten.

Visszatérve Hózekkencs! Modern orvostudomány kontra népi hiedelmek: miért mondja mindenki, hogy TILOS kamillázni a gyerknek bármilyét, mikor bevállt gyulladáscsökkentőről van szó? Ráadásul kiderült nálunk, hogy tutira nem allergiás rá a gyerek. Most akkor ne hallgassak az orvosokra?
Aloés és egyéb távoli csodanövényekkel kapcsolatban egyet értek veled, de lehet kapni 8000 Ft-ért 180 ml-es piros és fekete bogyós lekvárt is, aki bírja vegye. Amúgy a legtöbb finnyás gyerek ezt sem eszi meg. Szóval ezért adom én a Lenkeit, ár-érték arány. És a vitaminok a világ minden táján csak vitaminok, de amit tudsz valami növényt, ami étvágyfokozó, okvetlenül szólj, mert kipróbálnánk! (nem tudom mennyit tudsz rólunk, de kisfiam szopós korában az anyatejre is elfordította a fejét, nem azért nem eszik, mert elszúrtam valamit, genetikailag kódolt)

Kory, ezért jó külön csoportos ovi, ott mindent együtt csinálnak. És nem küldik haza a gyerekeket, itt őszi szünet sincs. A munkába járáskor pedig meg lehet oldani a reggelt és a délutánt is, sokan csinálják. A betegségnél pedig Neked ott van a nagymama, nem? Nyaraláskor is ott volt Oli, akkor betegségkor is ott lehet vamalelyik. Ez van. De bele lehet rázódni. Engem 2 lábbal rúgtak volna ki más munkahelyről, most 4. hete leszek "itthon" és még a műtét sehol. Szerdán megyünk beszélni az orvossal, proffal majd később. Úgy sem könnyű dolgozni, hogy a gyerek egy szintel feljebb a tv előtt ül egész nap, de nincs aki foglalkozzon vele. Vállalkozásból nincs kiszálás, nincs nyári szabi, csak elszökhetsz pár napra (nyaralni) és akkor nem abajgatnak. Előnye a rugalmasság.

Éva

KépKépKép
agmano

Már elnézést, amiért én a hazai terméket részesítem előnyben. A hazai gyártót támogatom, és nem egy amcsi multit vagy egyházat tömök pénzzel.
Amúgy én a gyerekemnek cebiont, és valami probiotikumot adok, meg d vitamint. Néha kap calcimuscot, meg Bérest.
hózekkencs

...és....világbéke.
és mi is a magyar termék???!!!! ami Magyarországon megtermelt,magyar alapanyagokból (és segédanyagokból és adalékanyagokból,vagy akár magokból...stb stb),persze magyar dolgozók keze által jjjjaaa és magyar tőkéből...na ilyen nincs 8)

De...ami fontos...Bari,hozzánk gyere ám vissza!!!olvastam amott :evil: mi volt,de ide tessék írni!!!!

Kory.ez ám a disznóság...4gyereket otthonhagyni!!! pont erre kéne törekedni egy oviban..vagy mindenki,vagy senki.:( :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kory: nem tudom betudsz azért lépni?Talán a géped nem támogat valamit.. Ugyan így voltunk tavaly a vegyescsopi miatt,Beni maradt a nagyok mentek kirándulni.Majd megszakatt a szívem érte,mikor elsírta magát,hogy ő nem mehet.Mindig kitaláltam neki olyankor valami meglepit.. A munkahelyes problémád szerintem majdnem mindenhol megtalálható.. Szüljön mindenki minél többet,de nem támogatjuk a dolgot,ez van most. :( Eléggé elszomorító. :S

Várom a gázosokat,hogy levegyék a gázórát,de sehol senki.. :(

Aztán a barátnőm ma költözött az utcánkba,hozza a függönyeit,hogy varrjam meg valamikor..

Nálunk ovi szerdáig lesz.. Beni egyre jobban mondja,hogy nem akar ottaludni.. :( Rágja a párna csücskét,ha továbbra is ezt csinálja tényleg nem fog ottaludni.. Tavaly csinálta ezt a rágás dolgot a másik oviban,egy hónap kellett,hogy rájöjek miért ütödött ki a szája és az ála között,hát a festékanyag a párnából :shock: . Inkább legyen itthon ebéd után,minthogy valami baja legyen ettől.

Herpesz nagyon rossz,fáj ég minden.És ha egyszer kijött töbször is kifog.. :cry:

Ugylátom mindenkire rájár a rúd... :evil:

De szépen süt a nap. :)

Jaj képzeljétek vettetem az ikeában Dominak evősorkános felsőt,belebujos Kory nektek is ajánlom,nagyon jó.. :)Domi ujabban csak úgy nyitja a száját mikor eszünk,ha van nála kanál és fötörhet a kajában,no ilyenkor szokott totál elázni a ruha uja elől. :lol: De ez a felső hosszú ujjas és nagyon jó,így bátran fotorhet benne..Ha pici villát kap akkor sikerül neki beletenni a szájába a sárgarépát,meg a nagyobb cucokat..Persze csak,ha ő is úgy akarja és idő előtt nem pöcköli le :lol: :lol: .. Nálatok,hogy zajlanak a kajálások?

Ehhez az egész vitamindologhoz:
Szerintem mindegyőnk akik itt vagyunk,a lehető legjobbat szeretné a gyerekeinek.Azt,hogy honnan és mit szerez be nekik az teljesen pénztárcafüggő.. No meg,hogy mi használ nekik,mitől nem szenvedenk sokat ez is sokmindentől függ..Az biztos,hogy minden olyant, amit egyesek úgy gondolnak,hogy nekünk kis embereknek nem jó-mert mi vegyük a számára kedvezőbb ő álltala forgalmazott de drágább cucott- elnyomnak kihirdetnek ezt azt róla ami esetleg jobb és olcsób,azát forgalomba dobják az ő cucaikat ami persze 100%ta jobb és drágábbb.Szóval kicsik és szegények vagyunk hozzájuk,ezért csak próbálunk lavírozni,és a lehető legjobbat megtalálni,a gyermekeink számára..Nehéz dolog,de én a gyermekeimnek bármit megadnák az észszerűség határain belül,csak nekik ne keljen szenvedniük és ne legyen semmi bajuk..

Kimegyek kertet rendezni,olyan szépen süt a nap.. :)

Most menek,majd még megnézlek benneteket.. :)
varga tünde

No!Bari megint mi ez a névtelenség :?:
varga tünde

Éva!

Tényleg van hála égnek 2nagymamánk(szerencsére,mert sajnos édesapám 45évesen meghalt),de mindketten aktív dolgozók,és a nyugdíjkorhatárt elnézve még sokáig azok is lesznek.
Mindkét családban én meg a férjem vagyunk a nagyobb gyermek.
Szóval attól hogy édesanyám vigyázott Olira a "hosszú hétvége alatt",mert nem egy hetet voltunk távol!!!,az nem azt jelenti,h.2hét szabit is ki tud venni betegség esetén!!!!!!
Erről ennyit!
Tudom nem egyedi probléma,csak hangosan gondolkodtam.
Amúgy ha én 4hetet hiányoztam volna anno a m.helyemről,másnap már nem kellett volna menni.Mert a havi zárást senki nem csinálta volna meg az én anyagomra,divízióimra.
Tudom,h.betegség miatt vagy sajnos otthon,de nálunk ezt leszarták volna,a lényeg a milliók kerüljenek a megfelelő ktg.helyre.

Andi!
Hát nehezen viselte Kinga,mert a gyerekek egész nap erről beszéltek.
Kedden is kirándulnak a Mátrába csak akkor eleve nem megy oviba,így nagyon nem is fog róla tudni.
Jövőhét meg őszi szünet,így a mai meg a szerdai nap kivételével 2hetet lesz itthon.
Sulira nem is válaszoltál!?

Tündi!

Nekem az előkét is tépkedi magáról jobbra-balra.

Gyöngyi,Bari!

Hol vagytok?

Ma kesergős napom van,mert az iwiwen volt egy felkérés egy kis baba miatt,h.imádkozzunk érte.
Beleolvastam a blogjába,és tényleg milyen kevés kell a nagy bajhoz!
ttp://picibaba.freeblog.hu/

Egész nap az eszembe van és nagyon sajnálom!
:cry:

Kép

Kép
kory

Éva!

Tényleg van hála égnek 2nagymamánk(szerencsére,mert sajnos édesapám 45évesen meghalt),de mindketten aktív dolgozók,és a nyugdíjkorhatárt elnézve még sokáig azok is lesznek.
Mindkét családban én meg a férjem vagyunk a nagyobb gyermek.
Szóval attól hogy édesanyám vigyázott Olira a "hosszú hétvége alatt",mert nem egy hetet voltunk távol!!!,az nem azt jelenti,h.2hét szabit is ki tud venni betegség esetén!!!!!!
Erről ennyit!
Tudom nem egyedi probléma,csak hangosan gondolkodtam.
Amúgy ha én 4hetet hiányoztam volna anno a m.helyemről,másnap már nem kellett volna menni.Mert a havi zárást senki nem csinálta volna meg az én anyagomra,divízióimra.
Tudom,h.betegség miatt vagy sajnos otthon,de nálunk ezt leszarták volna,a lényeg a milliók kerüljenek a megfelelő ktg.helyre.

Andi!
Hát nehezen viselte Kinga,mert a gyerekek egész nap erről beszéltek.
Kedden is kirándulnak a Mátrába csak akkor eleve nem megy oviba,így nagyon nem is fog róla tudni.
Jövőhét meg őszi szünet,így a mai meg a szerdai nap kivételével 2hetet lesz itthon.
Sulira nem is válaszoltál!?

Tündi!

Nekem az előkét is tépkedi magáról jobbra-balra.

Gyöngyi,Bari!

Hol vagytok?

Ma kesergős napom van,mert az iwiwen volt egy felkérés egy kis baba miatt,h.imádkozzunk érte.
Beleolvastam a blogjába,és tényleg milyen kevés kell a nagy bajhoz!
ttp://picibaba.freeblog.hu/

Egész nap az eszembe van és nagyon sajnálom!
:cry:

Kép

Kép
kory

Kory.

Bocsi. :oops: ,inkább a kérdésetekre válaszolnék,mint üres frázisokról filozofálok :lol:
Szóval,úgyanolyan mint az első év...annyival rosszabb,hogy január elején vízsgák és dolgozzuk ki a tételeket is (páran összefogtunk és felosztottunk egymás közt).a baj annyi,hogy mivel ilyen rendszerben még ez a tanfi nem volt---így sok minden homályos,még a tanároknak is.

én is olyan téren dolizam mint Te..csak én ikább bér+tb+munkaügy.most meg könyvelek...Hát halljátok nem is egyszerű ám tényleg munkahelyet találni...mert a könyvelőirodák lenyúznák az emberről a bőrt,a közszférába meg művészet bejutni.

Képzeljétek sógornőm 6hetes terhes (3.baba),úgyhogy Sanyimnál megint (mindíg) napirenden van a 3bébink. :roll:

Boti babáról én is olvason a híreket :( .

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

[quote="varga tünde"][ írta:varga tündeNo meg,hogy mi használ nekik, mitől nem szenvednek sokat ez is sokmindentől függ...... csak próbálunk lavírozni,és a lehető legjobbat megtalálni,a gyermekeink számára.

Egy kérdés még Hózekk, hány éves a csemete, jár már közösségbe? Mert cebionból elég sok fogyna nálunk, ha azt adnám a gyerekeknek (2 éves koráig Martin még ezeket sem kapta, azaz csak D vitamint napi 1 cseppet). És ezek után részemről téma lezárva.

Kory, már én sem cégnél vagyok, hanem magánban - dolgozom is, ha kell, pl ma is egész nap- gyerek szívja, mert csak tv-t néz addig. A cégemnél hiányozhattam volna akár 4 hetet is, csakhogy 42 nap tp jár Martinra, jövőre meg már csak a fele vagy negyede?
Szóval a nagymami még nem nyugdíjas? Az akkor gáz. Azt hittem. És nem akarlak hiú ábrándokkal bíztatni, de valszeg Kinga sem lesz egy kicsattanó egészségű erős ovis, még előttünk a tél. Téged vár vissza a munkahelyed, vagy kell újat keresned? Amíg lehet húzd ki otthon, mikor Oli már 3 és 1/4 éves lesz, akkor tavasz lesz és talán jobban el tudsz helyezkedni.

folyt köv

KépKépKép
agmano

Helló Mindenki!!!

Kory!!

Bocsi :oops: :oops: Nem tudom pontosan, hogy hogyan és mennyi időt kell kihagyni. De nyaranta tuti nem kellenek. Vannak időszakok, amikor nem adom nekik, pl. most :wink:

Ez szörnyűűűű, amit Kingával csináltak. Nálunk is vegyes csoport van -ezt tudjátok - de ilyen eszükbe sem jutna!!!! Mindenhova viszik a kicsiket is!!! Még úszni is!!!! Ez nem a vegyescsoport hibája, hanem az ovónénik szemétsége :twisted: :twisted: Most voltak állatkertben busszal és ment mindenki, még a kicsik is!

Andi!

3. baba?? :lol: :lol: De jó!!! :lol: :lol:

Bari!!

Tényleg mi ez a névtelenség???? megint.
Sajnálom a hányást, de szerintem is a szájpenész miatt lehet. Ne tömd szegény Dávidkát!!! Dundi kiskölök, aki szépen eszik, csak most beteg!!!

Hózekkencs!

Mekkora a gyerkőd?
Oké, kérjük az infókat a hazai termékekről és a hatásukról, beszerzési lehetőségükről. Fogékonyak vagyunk új infókra.
Calcimusc??? Ezt miért kapja a gyerkőd??

Évi!!

Meg tudod kérdezni,hogy hol lehet beszerezni ezt a krémet?? Érdekelne, tök jó lehet!!! (és magyar termék :lol: :lol: :lol: :lol:)

ágyöngyi

Sziasztok!

Jól félbehagytam tegnap, jött az ügyvéd és az esti rutin...
Holnap jön a pesti ismi, okvetlenül megkérdezem a kence gyártó elérhetőségét.

Szóval ott leragadtam, hogy Kory akár elmehetsznél akkor is dolizni, mikor Oli már nem évvesztes kiscsopis lesz? Akkor már nem leszel folyton tápénzen, talán, ha megszerezték az immunitást.
De úgy általánosságban kérdezem, akkor ki van a beteg gyerekkel, ha a szülők és a nagyszülők egyaránt dolgoznak (vagy messze laknak)? Gyönygyiéknél van barátnő, de beteg gyereket rábízni más gyerekesre?!

Hol van Bárány? Mi ez az új név dolog? Dávid eszik már? Remélem nem kórházban vannak!

És Andi Te is szeretnéd a 3-at? Úgy látszik mostanában kezdjük el hiányolni a kicsit a háznál? Hajrá!!!
Tündi, mizó - úgy pécsiesen?

Figyeljetek, amikor kaptok kör e-mail, hogy küldd tovább, mert minden továbbküldés után x Ft-ot átutalnak ilyen és olyan célra, akkor kapásból töröljétek, mert csak a címeket gyűjtik össze reklám céllal. Az iwiw meg pláne alkalmatlan az ilyenek számlálására. Van elég szörnyűség a világban, lehet, hogy pont ez nem is létezik, fiktív történet. Informatikus vagyok, ne dőljetek be, mert tele lesz szeméttel, vírussal a postaládátok.

Kellemes utolsó munkanapot!

Éva

KépKépKép
agmano

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?