Kicsit az utóbbi talán egy hétről.
Aki a rosszulléteket reggelinek minősíti, azt fejbe tudnám csapni
Én este hat után kibírhatatlan vagyok, szó szerint haldoklom és bizony szegény klotyómanó már rég megfulladt volna. Alig bírok enni, ha jön az ideje már a gondolattól rámjön az émelygés. Egyébként bármely napszakban képes vagyok bármilyen szimptómát produkálni.
A főzés mondanom sem kell, hogy milyen nehézségek árán megy.
Mellméret. Sajnos?? bögyügyileg mindig jól el voltam eresztve. Eddig D kosaras voltam, de egy hete bevásárlóútra indultam egy mérettel nagyobbért. Hát hülyének néznek.
Valami eldugott kis boltban találtam amolyan öregasszonyos E kosarasat, csakhát már ez is kezd szorítani. Baromira fájnak, és nagyon érzékenyek. Nálam már a sárgadinnye is lassan enyhe kifejezés lesz. A párom aggódik, mert a hátam már most fáj a súlytól.
Egyébként tegnap megkívántam egy nagy hamburgert, a férjem ugrott és rögtön hozott. Olyan csámcsogással faltam, hogy csak röhögött rajtam.
De azért minden este dumál a hasamnak, hiába mondom neki, hogy Pocok még nem hallja.
Nah más, ma voltam kontrollon. Ez a doki pikkel rám, de teszek rá. Szerinte kövér vagyok és fogyókúráznom kéne. (Marha terhesség alatt? Így is tavasz óta lenyomtam 8 kilót) Szvsz csak ijesztegetni akar, merthogy a baba nagy: szerinte. 7 hét 1 nap
Pocok méretei : 26 mm petezsák
2,6 mm szikhólyag
11 mm ülőmagasság
164/min szívműködés és élénk
Anyám tudtam, hogy hallani fogom, de bizony mondom néktek elbőgtem magam mint egy szűzlány mikor megesett.
A tesóm volt velem, kinn volt és azt mondta kinn lehetett hallani.
Persze veszélyeztetett vagyok, ami várható volt, de erős kis jószág, és hülye lennék nem vigyázni. Bocsánat, hogy csak magamról és Pocokról vagyok képes beszélni, de hát most madarat lehetne fogatni velem.