Új privát üzeneted érkezett!

szia.bocsi hogy tegnap nem írtam vissza de szarakszik a gép megint..ismét ujra kell telepíteni..bekapott megint vírusokat.... :(
pedig van rajta vírusírtó...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: nekünk is van rajta virusirtó de már kettőt is használunk pont emiatt. mert sajnos minden virusirtó más és más és nem mindent szűr ki.
A legtöbb virus msn.en van amúgy.
Sokan ezért használják a skypet mert az alapból megszűr mindent.

Kép
csucsu05

egyik vírus nekünk azt írja hogy msnről van.. :?
akor teszünk mi is többet :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekünk is két vírusírtó van a gépen, mert régen havonta kapott valami vírust! :?

Ma délelőtt takarítottam, portalanítottam, porszívóztam!
Jól elfáradtam, most jöhet a pihenés! :lol:
zsu83

Zsu: Azért a takarítással csak módjával. Pihenj is tényleg.

Én is már megfőztem minden kész. :)

Kép
csucsu05

Csucsu, persze nem viszem túlzásba! A felmosást meghagyom holnapra! :)
zsu83

Zsu: nagyon helyes. Lesz még elég időd takarítani ha megszületik a baba.

Kép
csucsu05

Ma nagyon élénk Bencus egész nap, ő is segített anyának takarítani! :lol: :wink:
zsu83

csucsu és miélyen vírusírtót használsz?

zsu ilyenkor szólj rájuk ha lökdösnek nehogy már nekik legyen feljebb

nika70
Salgótarján

Nika: A férjem megtette helyettem, nagyon kiakadt a lökdösődős, furakodós nyanyákon! :evil:

Szerdán reggel megyek cukorterhelésre, na ott is mit fognak csinálni a nyugdíjasok! :roll: :?
zsu83

Zsu: F-secure Antivirus az egyik. És a másik NOD 32.

Kép
csucsu05

Csucsu, nem én kérdeztem a vírusírtót hanem Nika! :)
A NOD 32-t én is használom!
zsu83

Zsu, szép a pocid!
Az, hogy a nyugdíjasok mit csinálnak, néha tényleg döbbenetes! Pl. mikor a nénike (bácsikra kevésbé jellemző) elvonszolja magát két bottal iszony lassan a buszmegállóig, majd amikor megérkezik a tömött busz két botjával kétfelé csapva, mindenkit megelőzve felszökell. :roll: Közben persze nem nézi, hogy kit csapott le közben. Ilyenkor csak egyet lehet tenni: menekülni a közelükből.

Melcsi, Te már a finishben vagy! Jól vagytok? Tudsz még cipőt kötni? Gondolom Hanna nagyon várja már, hogy megláthassa a kistesóját!

Kép Kép Kép
datolya

Zsu bocsi Nika irta tényleg. De sebaj értitek úgyis amit írni akarok.
Igaz kicsit kapkodok mert közben főztem meg porszivóztam.

Kép
csucsu05

Datolya: Köszönöm! :)
És az a bosszantó a nyugdíjasokba, hogy mindig nekik áll feljebb! :?
Hogy vagytok?

Csucsu: Mi finomat főztél?

Nálunk most sül a rakott karfiol! :)
Apa telefonált 2-3 óra körül jön haza, és megyünk sétálni!!!!! :lol:
zsu83

Zsu: Kentucky fűszeres sült csirke és fokhagymás tekszines sült kprumpli a kaja:) Na meg tegnapról van húsleves.

Kép
csucsu05

Csucsu: Ez nagyon jól hangzik! :lol:
zsu83

Zus: remélem az is lesz. A krumplit már máskoris csináltam azt tudom, hoyg siekre lesz. De ezt a kentucky csirkát még nem. Az illata nagyon finom:)

Kép
csucsu05

Zsu, köszönöm jól vagyunk. Most éppen gyümölcsnapot tartok. A rakott karfiol a kedvencem.

Kép Kép Kép
datolya

Datolya: Szívesen küldök neked! :wink: :D
zsu83

Zsu: A Rakott karfiolt úgyanúgy darált húsal csinálod?

Kép
csucsu05

lányok isteni ételekt írtatok le!!!!!!!!!!!!!hmmmmmmm..éhes is lettem..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: Igen darált hússal! A tetejét meg jól meglocsoltam tejföllel! :)

Nita: Te mi finomat főztél? Biztos te is valami fincsit csináltál! :D

Megvolt a délutáni sétánk! És még sütiztünk is, és egy pizzát is bevágtunk! :D
zsu83

Zsu: Én is igy csinálom. De a tetjére a tejfölre még sajtot is teszek.
Régen is volt már nálunk lehet csinálok valamelyik nap:)Azért kérdeztem amúgy mert van egy olyan receptem is amiben nincs hús. Hanem besameles szósszal van leönte és megsütve.

Kép
csucsu05

nekünk nod32 van de mellé van egy trójai írtó így a kettő elég jó

nika70
Salgótarján

Csucsu: Olyat is csináltam már, de valahogy nekem abból hiányzott a hús, húspárti vagyok! :D
zsu83

én gombás tejszines csirkemell ragut pennetésztával..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Nem voltunk egész hétvégén itthon,úgyhogy most jelentkezem!Férjemnek elkellett mennie a céges tréningre,ott is aludt 1 napig,mi meg elmentünk az anyósomhoz,hogy ne aggódjon annyira értünk!Ma voltunk Árkádozni!Vettem a Szonjának kissapkát,fini-puha takarót+ 1 plüss pillangót :D Most értünk haza,de már nagyon álmos vagyok! :? Holnap fél 12-re megyek műtéti előkészítésre(vérvétel meg ilyesmi)meg kenetvételre,nem tudom,hogy holnap meglesz-e az uh :!: :?: De a héten biztos megcsinálja a dokim!Kíváncsi vagyok a súlyára! :shock: :D

Datolya: Köszi mi jól vagyunk!Szonjának megvan a napirendje,hogy mikor alszik és mikor aktív!Belebújós cipőm van :D 8) ,de az edző cipőm is mindig bevan fixen kötve,úgyhogy abba is csak bele kell bújnom :D Hanna kicsit türelmetlen a Hugival kapcs-ban,nem akarja elhinni,h Anya kórházba megy majd,meg hogy nemsokára itt lesz a tesó!Majd lesz egy kis féltékenység az biztos! :?

Kép

Kép
melcsi82

melcsi de jó már nagyon a finisbe vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Újra itt vagyok, de elkapott vmi nyavalya, azt feküdtem ki. Amugy minden oké, 29.-én megyek AFP-re.
encike 2

encike jobbulást és drukk a jó afp-hez!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem jo lesz.
Pont szerdán leszek 16 hetes és aznap csinálják, de azt mondja a védőnő, ha esetleg még nem lesz jo, utána valo héten megcsináljuk megint.
encike 2

pontosan nem kell izgulni..mert általába nem pontosan akkor csinálják mint kéne..nekem se akkor csinálták és alacsony is lett de it van és semmi baja a kis mátémnak!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem anno volt magzatvizvétel. épp a rossz időpont miatt, de tudom, hogy ha most is baj lenne, nekimennék megint. De miért lenne baj, igaz?
encike 2

igaz..nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita: Te is nagyon finit főztél! :lol:

Melcsi: Majd írjál délután,ha tudsz, hogy mi volt! :D

Encike: Jobbulást neked! Az afp miatt meg ne aggódj, nekem 15+6 naposan csinálták, nekem is alacsony lett egy picit, de azért mert korábban vették le!
És minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!! :D
zsu83

zsu.köszi!
hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Zsu, nem izgulok, mert érzem, hogy minden oké. De aggaszt egy kicsit ez a nátha. Vajon picur hogy viseli odabenn?
Lázam nincs.
encike 2

encike az a lényeg hogy lázad ne legyen.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Köszönöm jól vagyunk! Bence mintha apa ébresztőórájára ébredne, reggel fél 6 óta ficánkol, kisebb megszakításokkal! :lol:

Encike: Az jó, ha nincs lázad! Igyák sok teát, és pihenj sokat!
zsu83

igazi kis eleveni fiu már most is..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon eleven! :lol:

Az egyik ismerősöm a Szent Imre Kórházba szült ahol én is fogok, és azt mondta, hogy nem voltak valami segítőkészek a nővérek! Semmit nem mutattak meg, hogy kell mellre tenni a babát, a mellszívót nem lehetett bevinni! :shock: És egész éjszaka vele volt a baba is, nem örültek neki, ha valamiért be akarta adni! Neki kellett tisztába rakni is mindig, és mondta, hogy mindent vigyek magammal, popsitörlőt is mert még azt se adnak! Furcsa, hogy nem mutattak meg neki semmit, amikor ő is első babás anyuka! :?
zsu83

hát sajna elég sok helyen nem segítenek..
nálunk a délpestibe a babának csak hazamenős ruhát kellett bevinni..pelust is kértek e nem volt kötelező..plenkázni is kellett nekünk de ha nem ment segítettek..a szopizásba is..bizti bele fogsz jönni..az ösztön csodákra képes!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: én is az ösztönökbe bízom, és Bencus is biztos segíteni fog, hogy minden sikerüljön! :) Az a rossz, hogy anyukám se jöhet be a kórterembe, hogy ő legalább segítene! :(
Azt a pár napot kibírjuk, aztán itthon lesz segítségem! :)
zsu83

hidd el jobb hogy nem engedik be a látogatókat a korterembe..a baba érdekeit is nézik... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello Lányok!

Minden rendben volt!Levették a kenetet,megvizsgáltak!Zárt méhszáj!Műtéti előkészítés hétfőn lesz,mert már ehhez lusták voltak fél 12-kor :roll: Volt uh is!Szonját 3070 gr-ra saccolták!Jó nagy a buksija is!Már most 32 cm kerületü :shock: Hanna 36 cm-es fejjel született!Pocakja kerülete is 32 cm! :D Combcsontja 7,5 cm! :D :D Aneszteziológushoz jövő hét csüt-re kaptunk időpontot!Hétfőn megyek az első NST-re :D :D :D és hétfőnként kell majd járnom!Úgy várom :wink: :D

[b]Enci:[/b] Ne félj!Jó lesz az AFP!Nekem is kicsit alacsony lett most a Szonjánál,de korábban vették le! :? Nem csináltak belőle nayg ügyet,mert jó volt az uh,meg minden más eredmény :D Ha nincs lázad,akkor nem hiszem,hogy a babó bármit is ártana a nátha! :D

Zsu: Sajna sok helyen ez van!Nálunk is volt olyan nővér,aki segített cicire rakni a Hannát,de volt olyan,aki csak odaadta,én meg rosszul raktam cicire és egy ideig csak a száját szívta szegénykém :? Sajnáltam,mert mire ment a tej,addigra elfáradt!

Kép

Kép
melcsi82

melcsi izgalmas időszak következik most nálatok........ :lol: :lol:
nagyon szurkolok nektek!!!!!jó nagy babó lesz a szonjus.... :lol: :lol: :roll: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi: De jó, most már tényleg megkezdődött a visszaszámlálás! :lol: Szép nagy baba már Szonja! :lol:
zsu83

mára elköszönök mennem kel mosogatni meg ilyenek..
pusza jóéjt
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjt Nita! :D
zsu83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: