Új privát üzeneted érkezett!

aida. szerintem is menj egy baratnodhoz szerdaig.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: szedess vele Legalont... (ha van nálatok olyan) különben hosszú távon szétmegy a mája...

(szerintem ez sok... megkérdeztem a férjem is és ő is azt mondta, hogy igen, ez a mennyiség nem kevés... azt, hogy sok ki nem ejtené a száján:))))... plusz necces, hogy ha elmegy akkor részegen jön haza... )

Emlékeim szerint azért az angolok se isznak ennyit...
Vendég

Zöldi: Kép :lol:

Hazaértünk, aludtam is, de asszem nekem a nappali alvást majd gyakorolnom kell, mert elég rossz passzban ébredtem fel belőle, és gyakorlatilag semmihez nincs kedvem...

Hát, nálam még megvan az éjjelenkénti 1-3 pisi, de sötétben és már félálomban is kitalálok (bár egyszer a csukott ülőkére ültem, egyszer meg majdnem mellé :lol: )

csakegy: a sztrepto gáz, de annak örülök, hogy sikerült megbeszélned a dokival a dolgokat :)

aida: tudom, hogy nehéz, de szerintem most csak arra koncentrálj, hogy neked meg a babának a legjobb legyen (megjegyzem a történet többi szereplőjétől is ez lenne elvárható és normális)

Viszont elhoztuk a kiságyat, és most tűnt fel, hogy gurulós is (bár nem tud gurulni, mert be van szorulva, de majd apa megnézi). Amúgy azt néztem, hogy 30 éve tudtak babaágyat csinálni olcsóért is (csak mert mi nem voltunk annyira eleresztve anyagilag, hogy csúcskategóriát vegyünk), mert abszolút semmi baja nincs, annyi, hogy az alját, amire a matrac megy, ki kell cserélni, mert a merevítő lécek, amire a lap van szögelve, kicsit elvetemedtek.

Kép

Kép
gabilany79

Itt egy kép. Még nem olyan szép, mert csupasz, de ahhoz képest, hogy annyi idős, mint én... :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Aida ha gondolod hozzánk átjöhetzs. tudod nem lakunk messze. Most nagyon nem tesz jót neked ez a felzaklatott állapot mert megindulhat a szülés.
Amúgy nem olvastam hogy miből kerekedett ekkora zaklatott dolog hogy ilyen drasztikus döntésre határoztad el magadat. De ahogy kivettem az anyósod a ludas ebben ugye??
Iszonyatosan sajnállom a dolgot.

harivera
Budapest XXI. kerület

csakegy! Drukkok mennek, hogy elsőre sikerüljön a strepto írtás!

Mush! Az nem igazán számít, hogy más soknak tartja-e vagy sem ezeket az ivászatokat. A lényeg az, hogy te soknak tartode, teged zavare? És amikor megismerkedtetek, illetve mostanig mióta együtt vagytok ez a mennyiség változott-e?
Engem biztos zavarna (főleg a bulizás), de ez én vagyok és én ezt is figyelembe vettem mikor a páromat választottam.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

csaki. igen, de nem tudom, hogy mihez kezdjek a szituacioval. hogyan mondjam neki, hogy ne igyon annyit?
olyan erzesem van, hogy azert jarkal el ennyit, mert tudja, ha meg lesz a baba, akkor majd nem mehet sehova jo darabig.
sajna az o haverjai isznak ennyit, sot meg tobbet is...
nem akarom piszkalni. nem tudom, hogy mit csinaljak.
(most nincs ittho sor-igy nem tud inni. :twisted: )

leegettem a kajat. miota terhes vagyok olyan bena lettem. :?

KépKép
KépKép
mush589

Mush szerintem mondd el neki, hogy azért mert meglesz a baba pár héen belül, nem jeleni azt, hogy nem járhat majd el. Az hogy hétvégén iszik kicsit (!) az szerintem nem baj, de az, hogy hétköznap is meg hétvégén is.... állj oda és mondd el neki, hogy téged zavar! Hatalmas bociszemeket vedd elő...

Kép

Kép
dcili81

Hát én dután kettőtől feküdtem elég jó kis fájásokkal,most birtam csak feltápászkodni,Minden elmaradt amit beterveztem seprés felmosás,mosogatás... :roll:
Most megyek letusolok,aztán ledöglök újra.Nektek jó csevegést csajok.
Aida pakolj!
gabi az én kiságyam ugyanilyen pedig újabb változat. ezek nem változnak soha.Szerintem szuper jó az a babának.
Niki csodaszép lesz biztos a baldachinos ágyikótok,majd kérünk képet!

Jóéjt csajok,remélem éjjel nem lesz semmi akcióm,és majd holnap jövök. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

azt hiszem varok egy megfelelo alkalomra ehhez a csevejhez.

kati. azert kerdeztelek titeket, hogy sok vagy keves, mert en magam nem tudom eldonteni.
hetvegen ket perc alatt elalszik egy buli utan, reggel meg legtobbszor hany.
amugy meg nem lesz agressziv vagy ilyesmi, akkor nem lennek vele. inkabb csak elzenelget. gitarozik.
a bulizas mennyisege nem igazan valtozott, inkabb atcsoportosult. regen a program: hetfo este pub, csutortok foci, es minden masodik hetevegen buli. most meg csutortok foci, es szinte minden hetvegen buli. van(nem tul surun), hogy penteken is meg szombaton is. mostanaban kezdett el igazan zavarni. talan mert kozeledik a szules.
sajna o nem tudja magat elfoglalni. en meg igen, igy szerintem van hogy unatkozik.
de azzal sokkal inkabb kiborit, hogy az anyukam piszkal miatta.

KépKép
KépKép
mush589

vera. szerintem aidatol elvettek mar a gepet is! :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Lányok Aida nem nagyon jelentkezik.... remélem nincs baj....

Mush, mi lesz akkor, ha éppen egy ilyen buli alatt indul a szülés? Én nem azt mondom, hogy üljön otthon, mert igenis szüksége van neki is kikapcsolódásra. Csak hát te is nagyon közelítesz a vége felé....

Kép

Kép
dcili81

ma amugy nagy aldozatot hozott apa azzal, hogy eljott a yogara. pontosan ugyanabban az idoben volt a ket sheffieldi focicsapatnak a meccse (wednesday es united), es az osszes haverja egy pubban nezte. majd beledoglott, hogy o nem lehet ott. plane, hogy egy szamara dog unalmas program volt helyette. nagyon utalta, szegeny.

KépKép
KépKép
mush589

cili. akkor megszivom, es hivom anyosom meg/vagy a baratnomet (is) :lol: :lol: a vegere meg csak odaer! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

mentem tesztelni a shepherds pie-t.

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi! Lécccci ne ijesztgesss! Hess az ágyba!

Jajj, a TV2-n mindjárt kezdődik a rólam szóló film!

Aidát jól elküldtük pakolni! Remélem én is, hogy nem folytatódott a balhé!

Kép
zölddisznó

Kivégzett a bundásalma. Már a felénél tudtam, hogy abba kéne hagyni!

Kép
zölddisznó

Zöldi csak nem az álomnőre gondolsz? :lol: :lol: :lol:

Bízom benne, hogy Aidát nem bántja a párja....

Kép

Kép
dcili81

Mushpapa söradagja határeset. Én nem vetem meg a seritalt (satöbbit), de szerintem napi egy ölég lenne. Járjon haverozni nyugodtan, az nem gáz, de a heti 2 berugás az azért sok.
Ne sokat várj a "nagybeszélgetéssel"!

Kép
zölddisznó

Cili! Bingó!

Kép
zölddisznó

A szerénység nem ismer határokat!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Mindenkinek további kiemelekedő szabadidő tevékenységet a hétvége hátralévő részére....

jóccakát

Kép

Kép
dcili81

...ezek szerint neked meg selymes ágyikót!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Új vagyok itt, és azért léptem be, mert én is dec.re vok kiirva, egész pontosan 2.-ra, most 33 hét 5 naposak vagyunk, és az a gonunk, h mult szerdéb kiderült, h nyitva a méhszájam (c1110), a doki azt mondta a 36. hétig mindenképp ki kéne huzni, utána már szülhetünk, főleg, h az uh-n azt mondták 32 hét 1 naposan, h 2334!grammos, kb. 3 héttel nagyobb a koránál. Tudom, h ez csak becslés, de a feje mindenképp nagy, bpd:86.

Szoval most eléggé be vagyok rezelve, szerda óta csak fexek, felkelni alig merek, neh meginduljon a szülés idő előtt.

Vkinek van e téren tapasztalata? Mire számítsak? Ha ilyen nagy a baba mi lenne ha már most megszületne? Nekem 1. babám, úgyh nemtom mennyire legyek megijedve.. lécci írjatok vmi biztatót, v akármit, olyan rossz itt egyedül a kétségek közt.

Egyébként mindenkinek kellemes babavárást kívánok!

Andy
andy30

Mush, ilyen nekem is volt már, hogy szagos volt, de 2-3 nap alatt elmult, szerintem is a tápanyag bevitellel lehetett összefüggésben :shock:

A napi söradagot én is sokallom egy kicsit, meghát nemsoká szülni fogsz, lassan eljön az idő, hogy bámelyik percben történhet valami, akkor hogy segit Neked?
Az én párom is szokott néha elmenni a haverokkal, ráadasul vidékre, és éjjel jön csak haza ...na jó, nem gyakran, de megkértem, hogy november közepe után már ne menjen el ilyen programra. Mert bár mondta, hogy 2 ora alatt bárhova odaér, azért ha buliznak, és nem hallja a telefont? :shock:
Ebben meg is állapodtunk :D

Aida, nehéz helyzetben vagy, de taplra kell állnod, hogy fogsz igy szülni, és hazavinni a picit? Nyugi kell Nektek.

Szeles, köszi a körözött receptet a receptes topikban, a jövő héten kiprobalom :D

Sarmi vigyazz magadra, tessék pihengetni. :x

Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Aida:
sok erőt kivánok neked és egy nyugodtabb életet!Drukkok!

Szia Andy30!Üdv köztünk!
Hát nagyon nem tudok hozzászolni a méhszáj kinyiláshoz,csak annyit tudok mondani, hogy nyugi, ,mert az idegeskedés sem tesz jót! :wink: Ha kibujik, már 99% esélye van a túlélésre, ugyhogy semmi baja nem lesz :lol: a babádnak. Viszont az uh-on nem mindig pontos a súly, csak hozzávetőleges...Ne izgulj, ha nagy lesz, ha kicsi lesz minden rendben fog mőködni! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Andy!!!Üdv köztünk.
csak benéztem,mert eszembe jutott hogy apának elmondjam,ha kórházba kerülnék hogy miképpen tudassa veletek,de már a második lépésnél ahol a topic nevére kell rákattintani,láttam rajta azt a pofát,hogy na tuti nem vágja,mi van!
Ezért kérek szépen valakitől egy telszámot aki sűrűn van gépközelben és magyarországon lakik,akinek írhatok sms-t és feldobja ide a híreket.Jöhet több is persze,hátha épp az illetővel egyidőben leszek bennt.köszike,megyek visszaborulok az ágyba. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi: Igen, eredetileg a 36. héten kellett volna levenni, anno így is beszéltük meg. Aztán legutóbb (26. hét) talált valami nagyon enyhe gombát és akkor mintát vett... én azt hittem, hogy a gomba miatt de ezek szerint a sztrepto miatt (mondjuk csodálkoztam is, olyan precízen csomagolgatta mint anno a streptónál). Na nem mintha bánnám... sőt. Így legalább kaptam egy esélyt, hogy tényleg kikezeljem még mielőtt szülök. Ha a 36. héten veszik le, lehet, hogy csak a szülés környékén lett volna meg az eredmény és olyankor már elég gáz egy ilyen kemény antibiotikum kúra... (ha lehet még egyáltalán... mert olyankor szerintem már csak a szülésnél adnak antibiót). Most meg talán még arra is lesz időm, hogy teljesen helyrerázzam az antibió által kinyírt bélflórám... (és akkor persze majd jön a gomba :twisted: )

Jaaaa... csináltam megint muffint (a tegnapi a kukában végezte). Ebbe már tettem sikért is :) Na ez jó is lett :)))) (berakom a receptet a receptesbe... csak teljes kiörlésű liszt van benne, minimális fruktóz, semmi tojás, semmi tej...)
Vendég

Sarmi én leadnám az enyémet, de én nem Mo-i vagyok...
De azért ne siess szűlni még, jó???? :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csaki: sajnálom a streptót... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Én is ebben reménykedek, csakhát olyan rosszakat is hallani a koraszülött babákról.. persze próbálok nyugodt maradni, de még min. 2 hétig, v inkább 3 maradnom kéne :?

Azért köszi a biztatást, a méhszájam meg biztos a sok keményedéstől nyilt ki, nektek nincsen? Nekem még igy is, h fexek, meh magnéziumot szedek, bár kevesebb.

Remélem minden okes lesz mindenkinek!

Andy

andy30

Andy:
én is koraszülött baba voltam, ikerbátyámmal együtt nem nyomtunk a mérlegen 3kg-ot, mégis itt vagyunk...Pedig akkor nem voltak ilyen korszerű eszközök, felszerelések... :lol: Én 1350gr-al születtem...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Te csak pihizzél ezerrel, a tőled telhetőt tedd meg és ne gondolj a legrosszabbra, hanem csak pozitivan :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Mush, köszi a hiányolást, aranyos vagy! Vagyok én, de tényleg nem könnyű a lépést tartani, úgyhogy inkább olvasó üzemmódban voltam mostanság. :roll:

A mai nap sokat "okosodtunk", délelőtt szülésfelkészítőn voltunk apával, amit egy dúla tartott, és nagyon hasznos volt szerintem, főleg mert apának is sok tanács volt, hogy hogy tud mamának segíteni. Meg nekem megnyugtató volt, hogy ő is közelebb került a témához.
Délután meg újraélesztős tanfolyamon voltunk, egyben megvettük a légzésfigyelőt (Baby Controll), és a cég, ahol vettük tartotta tanfolyamot is, és ez szintén azért volt jó, mert apa is tudott jönni. Volt próbababa és gyakoroltunk is.

Amúgy nagyjából jól vagyok, csak utóbbi napokban megtudtam én is, hogy milyen az a gyomorégés (Ill már 1x nyáron tapasztaltam egy nagyon kiadós szalonnasütögetés után) Most már vagy 3. napja állandó jelleggel van, pedig tényleg kis adagokat eszem mostmár.

Andy,üdv közöttünk, szurkolok értetek! Nem lesz gond, meglátod!

Kép
trombibébi

Szia Trombi!
Hát a gyomorégés megvan nálam is, pfúj de kellemetlen, de egy-egy fél Rennie.rendbehozza..

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na megyek, elteszem magam holnapra....
Szép álmokat mindenkinek!!!
Aida:
sokat gondolok rád, irj amint tudsz, vagy értesits valakit, akinek tudod a tel. számát közűlünk!

Na páááá!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szasz Andy!
Engem meglep, hogy 1110-es értékkel nem tartanak benn kórházban. Főleg, ha sokat keményedsz. Mennyi magnéziumot kell szedned? Ha pihensz, simán kihúzhatod akár a 40. hétig is, és ha közel a kózház, jobb, hogy otthon pihenhetsz.
Minden benned töltött nap jót tesz a babádnek, de ha mégis kibújik előbb, majd idekinn "felhízlalják", no para!
Szurkolok én is!

Zsiráf, Trombi! Gyertek gyakrabban, mert megharaplak! A tanfolyáson beosztották már, hogy ki mikor mehet szülőszobát látogatni?
Trombi! Milyen dúlánál voltatok?

Sarmi! Cocaszám: 06-20/310-62-36

Csaki! És a 26. héten levett minta eredményét csak most mondta meg?
[quote]M írta:ost meg talán még arra is lesz időm, hogy teljesen helyrerázzam az antibió által kinyírt bélflórám...

Egyél az antibigyóval párhuzamosan Normaflort, vagy Acidophyllust, vagy Protexint. Ezek visszatelepítik a jó bacikat, és nem győz a gomba!

Kép
zölddisznó

Zöldi: protexint tervezek, a normaflore xart sem ér...

(most olvasgatok utána a streptonak és elég gáz... pontosabban az, hogy lehet, hogy csak véletlenül derül ki, ha valaki pozitív mert a tenyésztés eredménye marha sokszor álnegatív... és mindenképp javasolják, hogy a baba is kapjon antibiót még akkor is, ha engem elvileg kikezeltek és szülés alatt is kapok antibiót... most mondanám, hogy ez túl van spilázva de nem tudom... szerencsére van egy csomó időm, hogy eldöntsem mi legyen - ld. szülés után megvárjam-e a kistesónál a tenyésztés eredményét vagy követeljek neki automatice antibiotikumot aminek lehet, hogy komoly következményei lesznek de egy esetleges fertőzésnek még komolyabbak... Asszem végighívom az összes orvos ismerőst és kifaggatom őket... A dokim nem spilázza túl a dolgot pedig marha lelkiismeretes... lehet, hogy neki van igaza?)
Vendég

Hát nem tom. Én nem jártam nagyon utána, mert ugye császár.

Kép
zölddisznó

Zöldi: jaaa... és most voltam nála azóta először azért mondta csak most meg... mondjuk ez mindig így megy, csak van amikor külön mondja, hogy hívjam egy eredmény miatt... Most nem mondta... Most nézem egyébként a papírt, és gombára negatív volt... akkor én mi a fenének kellett, hogy egy héten át gombát öljek? Mondtam én, hogy nincs gombám... folyásom sincs soha, nem is értem amikor mindenki tonnaszámra fogyó tisztasági betétről ír... Na mindegy... ezt most jól megszívtam, csak ne legyen a babára nézve semmi következménye)
Vendég

Ismerős a helyzet. engem is kezeltek gombára, aztán vegyes baciflóra tenyészett ki. Nekem folyamatosan van hol ez, hol az, hol meg semmi, "csak" tünet.
A dokim azt mondta, hogy a baci sem veszélyes a babára, de ha elharapózik a gyulladás, koraszülést okozhat.

Kép
zölddisznó

Röff!

Kép
zölddisznó

...már megint röff! Hát volt két jó éjszakám. Ez nem az :(

Kép
zölddisznó

Az első vagyok? :shock:

Hát ez nem lesz a legjobb éjszaka kategória győztese. Nektek volt már olyan gyomorfájásotok, hogy a falat kapartátok? Nekem most az van... nem bírok magammal.... nagyon rossz. Dani ráadásul befeszített, és nem hajlandó kimászni semerre...

Sarmon én mo-i vagyok, sőt még ey megyében is lakunk... ez elég? A szám megy priviben! Pihenj sokat!

Aida jelentkezz, amint tudsz!!!!!

Kép

Kép
dcili81

aida:hol vagy?valami baj van?elzavart a géptől tegnap?
szerintem ha nem tudsz most pikk pakk elutazni anyudékhoz éljél a lehetőséggel hogy odamész Verához..
de akár hozzám is eltudsz jönni..nagyon szivesen adok egy 1 személyes heverőt.

lányok:nekem is dobhattok számokat hogy tudjah üzizni ha lebabázok.képzelem párom mondatait amikor megkérem hogy irja meg hogy megszültem :D -Ő.....Izé......Jo volt.......Ja....... :D
megyek anyospajtáshoz,eltolom a tolokocsival a bababolthoz mert most veszi meg az én kis pocaklakomnak a hazahozos ruhát...
Most is olyan kétségeim vannak...tudom hogy az anyag az ágyneműhöz meg a baldahin amit vett nem kevés pénz volt..
és akkor még itt van ez is ..5000 ft-ért nézte ki a ruhát és nem enged belőle.én olyan zavarba vagyok..persze nagyon jol esik mert soha nem kaptam ilyen szépet senkitől :oops: de olyan kevésnek érzem hogy egy puszival köszönöm meg.

Kép

Kép
nikianya21

Jaj lányok van itt valaki?

Mi a teendő ezekkel a problémákkal?
1. A baba erőseket rúg, szinte mér kicsit fáj is,
2. A gyomrom környékén elkezd görcsölni, de csak pár pillanatra,
3. Majd elernyed a görcs, és minden rendben...

ezek folymatosan jönnek, és már kivagyok tőle. Nem a méhem húzódik, hanem a gyomrom.

Most megpróbálok enni, de nem tudom jót teszek-e vele!

Kép

Kép
dcili81

Cili: passz, de szerintem a kaja fog segíteni. Egyél valami könnyűt! Annak meg örülj, hogy erőseked rúg! Gondolj bele hogy most már milyen nagy, és azért ilyenkor már néha kellemetlenek a rúgások. Tegnap én is kaptam egy rendesen fájót a kis Bogyótól!!! Ha meg kétségeid vannak, hívd a dokidat!
Vendég

A rúgások okésak, akkor tudom, hogy minden renden, csak ez a gyomorfájás mitől van?

Ettem talán egy kicsit jobb. Hulla vagyok 5 óta vagyok fent, és kínlódok.

Kép

Kép
dcili81

Cili: pihenj le egy kicsit. Meg lehet a bébid pont a gyomrodat rúgdossa.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?