twist: Én is szivesen vezetném a táblát, csak nem minden nap tudok jönni és akkor nem vagyok naprakész. A másik Viki fogja vezetni azt hiszem. Persze segíteni tudok
Teszt még korai, én a 13-on teszteltem és arra is azt mondták. Persze, hogy közel jártok már a babához
dita: Ezer meg egy drukk, nagyok szorítok. Ennek már sikerülnie KELL!!!
A mostaninál én is éreztem, hogy folyik ki a cucc, de nem hiszem, hogy ne maradhatna elég odabent. Jó rádolgozást. Akkor most mi is volt abban a törvényben? Mert akkor én is igénybe veszem.
denika: A Niki nagyon szép név. Én így vagyok a Flórával, álmomban lányom volt és Flórának hívták.
linacska: Akkor most beindul a bébi-bumm.
Jövő hét szerdán megyek uh-ra az 5.cn-en. Doki bácsi azt mondta, hogy nem késő és így meghosszabbítom a hétvégét. Bár ma már meg akarták kérdezni, hogy hová is megyek szerdán, mikor szükség lenne rám odabent. De a főnököm tud róla, hogy hová megyek és ez nekem elég. Úgyis táppénzre iratom magam, akkor meg nem hívhatnak be.
Egyébként az altatással kapcsolatban köszönöm a biztatást, de nem magától az altatástól félek, hanem hogy nem ébredek fel. Meg egyszer láttam egy filmet, amiben a csajnak nem adták be az altatót, csak az izomlazítót és mindent érzett és érzékelt altatás közben, csak nem tudott jelezni. És ha jól emlékszem még a fogát is letörték a tubussal. Ez valami amerikai sztori volt. Persze ez nem hiszem, hogy sokszor fordulna elő, de én rettegek ezektől. Mindegy, a babáért mindent, de lehet, hogy emiatt végig fogjuk csinálni az összes inszemet. Azzal elvagyok.