Sziasztok!
Mennyi minden történt...
Difu felmérésről annyit, hogy a barátnőm kedden este hívott, hogy elsős gyermekének szülői értekezletén a tanárnéni hosszú-hosszú időn keresztül azt elemezte, hogy mennyire rosszul sikerült ez a felmérés az osztályban, és ennyire rosszul még soha egy osztályában sem, és ezt inkább meg sem mutatja a szülőknek, mert csak 74-75% körüli lett az osztály eredménye. Cikkem már van ezzel k apcsolkatosan, de még nem sikerült elolvasnom....
A feladatokat is megnézem, amit ide tettek, mostmár igen kíváncsi vagyok. Középiskolában, felnőtt képzésben nincs ilyen, így onnan pedagógusként nem ismerős, de arra sem emlékszem, hoyg Kingáéknál lett volna. Persze lehet, hogy csak ügyesen titkolták a tanítónénik. Majd rákérdezek, mert mostmár egyre inkább érdekel.
Barátnőm elmondása alapján tudtam pár feladatot, mint pl. egy képen egy kisfiú aki elesett, látszik rajta, hogy megsérült, mit gondolsz (vagy mi tennél?) Mit válaszolhat ugyan rosszul egy 7 éves, amire 35-ből csak 24 pontot kap? Vagy folytasd a sort 418, 419, ... (első osztályban? illetve 4éves kortól ez egy tuti kérdés), tudom még volt másféle okos feladat is, de a hangfelismerésen kívül ez a kettő volt ami megragadt. Ja! És talán a végén utolsó feladatként mutattak egy nagyon kriksz-kraksz képet rövid időre, ami semmire nem hasonlított, és le kellett ugyanazt rajzolni.... emlékezetből.
Mostmár egyre kíváncsibb vagyok ezekre a feladatokra, és cikkekre, így Szilbe kérném én is.
Ma voltunk Minimax hajózni, természetesen Alma együttessel, és Ricsi bohóc is ott volt. Tegnap este még szülinapi partin voltunk, és reggel a 7,10-es vonattal mentünk
Egy kisbarátnőnk, és Zsófinak egy csoporttársa Bálint volt velünk (ők autóval), és vártuk volna az óvónéninket is a kisfiával, de nem jöttek. Akár szólhattak is volna, hogy bocsi, ne várjatok... Bálintnak Zsófi a nagy szerelme. Az előadás végén Bálinték elkísértek minket a Deák térig, a metróig, onnan ők visszafordultak az autójukhoz, mi mentünk tömegközlekedni. Bálint pedig a nagy elválás után amikor már félig a mozgólépcsőn voltunk visszaszaladt, hogy Zsófinak puszit adjon! Annyira édesek voltak
A hajón mint kiderült ma ingyenes volt a rajzelemzés. Sajnos csak Mártikát sikerült megnézetnem, mert ő rajzolt. Igazából nem is erőltetem a másik két nőcit, mert idáig 5-6 ezer körül elemztek, ez hárommal felszorozva már nem kevés. A nagyok Ricsi bohócot szórakoztatták addig. És egyébként is szerintem egy ilyen rajznak spontán kell jönnie nem pedig azért mert kell.
Na a lényeg, hogy annyira beletalált mindenbe ez a nőci, hogy csak lestem, és nem csak én, hanem a két kisbarátunk anyukája is tátott szájjal hallgatta amit az ő csemetéjükről mondtak. Szóval, azt is mondta, hogy Mártikáról mindenképp csináltassak aura fotót, mert szerinte vagy indigó, vagy kristálygyerek. Szerintem inkább az utóbbi, mert az indigóság igazi jellemzőit nem találom rajta. Viszont a túl látás rá és Kingára is jellemző, vagy legalábbis régebben az volt. Sajnos ez már annyira a kikötés előtt történt, hogy aura fotóra nem maradt idő, meg szerintem a pénztárcám sem volt feltöltve eléggé hozzá.
Másik mai nagy élmény, hogy hazafelé apával jöttünk a vonaton
Nem is akárhogy, hanem ő vezette. A csajok nagyon élvezték. szerencsére a vezénylőkocsi volt elöl, nem a mozdony, így az utolsó kocsit lefoglatuk. Na jó, egyébként is kerékpár szállító néhány üléssel....
Jövőhéttől ezerrel tanulnom kell(ene), mivel 28-án Közig vizsgám lesz. Nem túl sok, kb 160 oldal a jegyzet, szóban 70 tétel körül lehet, + írásbeli 100-120 kérdés, ráadásul már mindet tanultam jónéhányszor, és persze vannak olyan részei, amik nem tartoznak a kedvenceim közé. Pl. EU-t nem annyira csípem, pedig írtam már belőle szakdolgozatot is (sőt kettőt, habár az egyik kifejezetten az oktatáspolitákra ment rá) meg viszgáztam belőle legalább ezerszer.
Megyek, túl sokat írtam. Mikor kezdődik már a heti 7-es??
Ruhafalva oldaláról szoktatok vásárolni? Most volt feltöltés.