Új privát üzeneted érkezett!

Évi,remélem összejön a meló a férjednek!Ez csak belföldi vagy külföldre is mennek?
Szegény Csongiékra tényleg csúnya idő lett :cry:

Linda,kivasaltál? :wink:

Többiek merre vannak?

Kép
Kép
tundi24

Erika! (blog) Nálunk teljesen ilyen tünetei vannak a fogzásnak... Jelen pillanatban is ezt éljük meg. Alig eszik... szopit is gyorsan befejezi. Pici hőemelkedés, mondjuk Dávidnak magas az alahője (36,9). Nyűglődik ezerrel. Egyik pillanatban jókedvű, következőben sír, éjszaka gyakran kel, de nem cicizik... és már a karomban visszaalszik.
Ma veszek neki vibrucol..t vagy mit... hátha... Kúpozni csak akkor akarom (Nurofennel), ha látom rajta, hogy fáj is.

Mos már 5 fogúak vagyunk és bújik a 6. ... fönt..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.10.17 09:48-kor.
szilbee

Ja és nagyon laza a kakkantás is fogzás alatt.
szilbee

Sziasztok!

Mi megvagyunk, de most már jó, hogy itt a hétvége. Ma visszük Marcit oltásra. Tegnap próbáltam felkészíteni egy kicsit, eljátszottuk legóemberkékkel :)
Tegnap elhoztam a Rossmansból a rengeteg fényképet, amiket előhívattunk (nyaralás + egyéb) Úgyhogy megvan a hétvégi program, fényképalbum rendezgetése :)
Csináltattunk egy kis fotókönyvecskét is anyósomnak a szülinapjára, az is nagyon jó lett. (Esetleg ha kell valakinek ajándékötlet!)

Cleo, szerintem süsd meg mind a két sütit, mindegyik finom, tuti el fog fogyni :)

Évi! Sok sikert az új munkához a párodnak. Na, szegény Csongiék, jól kifogták az időt :(

Tündi! Hogy haladsz a kúrával? Aranyos a vonalzód :)
Mindjárt szavazok még egyet Lucára.
judit_79

Szilbee,gratula Dévnek az 5ik fogacskához :) Mi is 5fogúak vagyunk :wink:

Judit,biztosan ügyes lesz Marci az oltáson!Gondolok rátok!
A kúrával haladok,de hogy ment-e le hétfő óta vmi nem tudom.A gyomrom talán kezd összeszűkülni már,mert ebédre másfél virslit tudtam megenni 3 körszelet mozzalerrával+egy kis salátával,és úgy éreztem ha eszek még 1 falatot kijön.És regegl sem vagyok már éhes,megiszok egy pohát vizet+lecsúszik egy gyümi és kitartok vele ebédig.A vacsoráig nehezebb kibírni,de akkor is inkább iszok ha megéhezek.

Kép
Kép
tundi24

Csajok! Kell vkinek a DIFER mérésről online anyag? Tesóm ügyesen összeszedett pár oldalt... Sulikezdőknek és nagycsoportos ovisoknak jól jöhet...
szilbee

Szilvi.
kézfeltartva jelentkezem :) :) engem érdekel nagyon.

judit.drukk a szurihoz.én is felkészítettem anno a 3évesre Zsoltit...annyira jól sikerült,hogy már a kocsiba sem akart itthon beszállni...a dokinőhöz is kézben vittük be :?

Tündi.ügyi vagy :) bizony,jól mondod...ha összeszűkül a gyomor..már sokkal könnyebb.igaz nálam az 1hét végén nehezebb volt,de át kell lendülni ezen.Ha megállna ezen diétám hatékonysága jelentkezek majd nálad a 90naposért :) :)..de eddig még halad a dolog.

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Napsütéses szép reggelt mindenkinek!

Szilbee, hát nálunk még nem aktuális :lol:

Judit, milyen az a fotókönyvecske? mennyivel több, mint egy fotóalbum? Oltás megvolt? Mennyibe került? (Bocs, sokat kérdezek...)

Erika régen írtál! Fogacska van már? Ahogy olvaslak, bármelyik pillanatban kibújhat az első :D

Évi, milyen volt az erdei suli?

Vasárnap igazi kirándulóidő lesz az előrejelzés szerint. De jó lenne menni valamerre...

Kép

Kép
pimelinda

Hali

Szilvi.köszi szépen.ma át is rágom :D :D tesódnak is köszi,ügyi nagyon :)

Judit.milyen volt az oltás?hogy viselte Marci?

Évi.kivitték végülis Csongiékat az erdei suliba?

Én tegnap óta duplán fogyizom...beültünk este apával az új üzletházba egy forró csokira...ha 5perce rá,hogy megittam már fájt a hasam..már alig vártam,hogy hazaérjünk:evil: hogy mi a csuda lehetett benne :roll: ,de többet nem iszok ott...

Szép hétvégét...igaz ma munkanap :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Judit,én már nem kérdezem,hogy mi volt tegnap,de várom,hogy írd meg!!!!

Andi,akkor jól megjártad :( Tegnap mérlegeltem.-1kg hétfőtől.

Linda,tessék menni kirándulni!Tegnap du láttalak,kocsival voltál,villantottam is,de nem vettél éeszre :)
Honnan szeded ezeket atuti jó kis képeket? :)

Mi délután "cirkuszolunk" :twisted: Nóriékkal.Kíváncsi vagyok,hogy Lucát le fogja-e már kötni,ha nem..max hazajövünk :? De hátha lenyűgözik az állatok+a bohócok :)

Kellemes hétvéégt mindenkinek!Kitartás a mai melós napohoz!

Kép
Kép
tundi24

Szilvi.

nemtudom igaz,hogy tesód mi célből kereste a difer-es anyagot,de én is talátam iskolaérettségi feladatlapokat ha érdekli :) +szóljon akit érdekel :) -én kiviből megcsinálom Zsoltival ma

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! A fia már iskolás (Csongi osztálytársa). Emiatt nézett utána... Most mérték fel őket.

Én kérek ilyen feladatokat! Bár még odébb lesz, mikor használni fogjuk, de jó ha látom mi a cél! :)
szilbee

Tündi, http://www.glitter-graphics.com/
jó cirkuszt, Nóriéknak is!

Kép
pimelinda

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jelentem, Marci jól viselte az oltást, és úgy tűnik hogy mellékhatás sem jelentkezik. Sőt, tegnap este úgy pörgött meg hancúrozott itthon, hogy azon tanakodtunk, mi is lehetett abban az oltásban? :P
Mi is előre megmondtuk neki, hogy oltásra megyünk, kicsit nyafizott, de azért bejött magától. Csak akkor sírt, mikor a szurit kapta, és utána hamar megnyugodott szerencsére. Nagyon kis ügyes volt.
Amúgy ezt a bőr alá adják, talán nem fáj annyira.

Aztán a Corába mentünk, és kipróbáltuk az ottani gyerekmegőrzőt, hát akkor volt hiszi, mikor ki kellett jönni onnét.

Linda! 7000 volt az oltás. A fotókönyv meg olyan, mint egy fotóalbum, bele vannak nyomtatva a képek. Lehet kisebb-nagyobb méretben készíttetni, de a nagyobbak szerintem elég drágák. Én egy kis füzetkét készíttettem. A Rossman's honlapjáról lehet letölteni a szoftvert, amivel megszerkeszti az ember. Lehet sokféle elrendezés, színes hátterek, feliratok...

Ma hál'Istennek nem kellett mennem dolgozni - lecsúsztathattam a múltkori leltározós napot. Délelőtt Marcival jó nagyot sétáltunk, illetve ő végig biciklizett. Tök jól bírta, mert egy jó órát mentünk így.

Én jól elfáradtam, mert délután 3 órát takarítottam a kamrát... Hú mi volt ott... Most már rend és tisztaság van :)
Közben Marci Apával elment a tiszaparti játszótérre, és a Sóház Hotel előtt parkoltak, erre jól megbüntették :twisted: Még nem tudni mennyire.

Ja igen, a héten elkészült a vonat Marci falára, szóval befejeztem.
Ilyen lett:
Kép

És az új szekrény a szobájába:
Kép

Tündi, Nóri! Na milyen volt a cirkusz? Majd meséljetek ám :)

Tündi: 1 kg / hét az teljesen jó! További kitartást, de aztán el ne fogyj teljesen! :wink:

Jó éjt mindenkinek
judit_79

Judit! Nagyon klassz lett a vonat! :D Holnap majd megmutatom Leventének is. Nagy vonat fun ő is.
szilbee

Erika! Hogy áll a fogacska? Áttört már? Remélem már nem kínozza Popit! Éjszakák?? hogy telnek? (fogzás végett...)
szilbee

Sziasztok!

Kép
Linda,elcsentem a címet amit belinkeltél :wink: :oops: Belolvastam a naplótokba.Nem írigyellek a tárgyalás miatt :(

Judit,akkor ügyes volt Marci :) Jól bírja a bringázást :wink:
el nem fogok fogyni sajnos.Tegnap bűnöztem,ettem sütikét.A szomszéd asszony hozott át,barátság sütit,megcsinálom én is,majd a mamáék megeszik.Nagyon szép lett a vonat!!!

Szilbee,ti,hogy vagytok?

Erika??????????

Móni?? Na és a többikek?????

Nóri,mesélt otthon a cirkuszról valamit Lilcsi?

Az én élményeim vegyesek.Rövid volt annyi pénzért..És a színvonal sem volt túl magas :? De Luca élvezte és ez a lényeg :) A pónik egyszerűen lenyűgözték tátottt szájjal nézte őket :) A zenére sokat tácolt.Úgyhogy amennyire féltem,hogy nem kicsi-e ő még oda,szépen viselkedett,és nézte a műsort.Aztán,hogy mit értett belőlle,azt ugye még nem tudom leszűrni.
Ja, és megette Nóriék ropiját,pedig nálunk is volt :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2008.10.19 08:29-kor.

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Mennyi volt a belépő? Én is szerettem volna, ha Ádámék elmennek, de nem volt Ednek kedve hozzá...

Köszi! Mi nagyjából jól vagyunk.
Tegnap kaptam két óra szabit estefelé... elmentem vásárolni... nem mondom hogy éveztem. :? :roll:
Mondtam is Ádámnak, hogy ez így nem jó, mert nekem most az kéne, hogy társaságban legyek, ne egyedül... Megállapodtunk, hogy legközelebb majd együtt megyünk el sétálni, kv-zni. :D

Tízórai idő van... úgy tünik. :)
szilbee

Szilbee,örülök,hogy jól vagytok!Akkor legközelebb menjetek együtt csavarogni :wink:
A gyerek:1400 a felnőtt:1600. De Nóri hozott nekünk kedvezményt,így a gyerkőcökre csak 1000ft-ot kellett fizetni.

Jó étvágyat a tízóraihoz!:)

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!

Látod, Tündi, mondtam én, hogy vigyétek el a ropi maradékát, mert itthon Lili azzal szórakozott, hogy kiborította az ágyra, összaszedte, kiborította, összeszedte. Csak a feszkó volt belőle :wink:
A cirkuszról nem beszélt, Martint kérdezgette, hol van :lol: (Többieknek: csoporttárssal ökörködött, nem is az előadás tetszett neki :lol: )

Judit! Tuti lett a csihuhu!
Kiflihez megvettem a hozzávalókat. Csak a sonka már fogytán van :? :lol: Na, majd megint megpróbálom :lol:
Marci fiú ügyes volt!

Tündi! Tegnap este voltál eszemben, mert a Zone Clubon az Atkins diétáról volt szó. Érvek és ellenérvek csaptak össze. Tetszene is (nekem), mert hát sülthusikon, rántottán, sajton jól ellennék... :wink: itt 0% a szénhidrátbevitel, csak zsírt és tejet lehet enni, de azt akármennyit. :shock: Gyümit sem lehet :roll:

Lucára szavaztam megint! Időközben rájöttem, hogy én itt is regisztrálva vagyok :oops: :roll: :wink:

Linda! Voltatok kirándulni?

No, menek, mert a hekk nem bundázza be magát és nem ugrik bele a forró olajba :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit, nagyon ügyes vagy, minden elismerésem a tiéd! :D
kösz az infókat!

Tündi, kedden megyek, de már nagyon izgulok, és félek is :? pedig nem én vagyok a vádlott :P

Hekk, de fini :)
Nóri, nem voltunk :( és ma sem megyünk :( remélem a hosszú hétvégén, mert apa itthon lesz velünk :D :D :D

a hozzávalók a pizzás kiflihez már nekem is megvannak pár napja :P

Kép
pimelinda

ja, dupláztunk! :D Réka 8630 g. pedig azt hittem, lelassított...

és Tündi, ez a barátság süti nem az, aminek a tésztájából adsz tovább egy barátnak?

Kép
pimelinda

Linda! És Réka teljesen meggyógyult már a náthából?
szilbee

Szilbee, köszönjük, Réka jól van, bár tegnap még 1x le kellett szívni a nóziját :? de meglepően jól viselte az egész náthát 8)

Kép
pimelinda

Nóri,egy kis feszkó kell néha :wink: Hm...de fincsit főztél :)
Próbáld ki akkor az Atkins-t ha szeretnéd,de én nem bírnám csokika nélkül,alig várom,hogy szénhidrát nap legyen és egyek vmi sütit,vagy rágcsát :wink:
Nem olyan nehéz ám ez a 90napos.Itt is ehetsz mindet,csak a megadott napon.

Linda,nyugi,biztosan minden rendben lesz,nem te vagy a vádlott! :) Igen az a barátság süti tovább adós,esetleg kéred egy részét?Feltéve ha sikerül :) Jöv hét szomatra vagy vasárnapra lesz kész!
Gratula a súly duplázáshoz :P

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ma 2 szomszéd családdal rendeztünk közös főzést és kajálást. Orosz húsos tészta lett (olyasmit kell elképzelni, mint a tortellini, csak nagyobb) együtt gyúrtuk és hajtogattuk, a gyerkőcök közben együtt játszottak. Utána még torta is volt... szóval dugig vagyok.. most letettem Marcit egy kicsit pihenni.

Már én is nagyon várom a hosszú hétvégét, mert utazunk Fehérvárra és Veszprémbe, és nagyon régen voltunk.

Linda! Most látom csak, hogy te is írsz blogot! :) Nagyon szép a tiéd is! Azt a mindenit, jó kis súlya van Rékának!

Tündi! Ez tök jó, hogy Luca így élvezte a cirkuszt. Talán nem is baj, hogy nem volt hosszabb az előadás.

Nóri! Aranyos lehetett Lilcsi a csoporttársával :lol:
Majd számolj be, hogy a kifli hogy sikerült!
Ez az atkins diéta nem valami egészséges, szerintem... A szénhidrát kell az engergiához, és a gyümölcsökben lévő vitamin is. Az a 0 szénhidrát kicsit durva.

Hát, nem biztos, hogy Marci elalszik most, még mindig fönn van... Pedig én is tudnék szundítani egyet. Úgy látszik, marad a kávé...
judit_79

Judit,jó kis főzős bulit csaptatok akkor :) Mi ezekben jobban elfáradunk,mint a gyerlőcök sztem :wink:

Nóri,köszike a szavazatot,elfelejtettem előbb megköszönni :oops:

Természetesen mindenkinek köszönjük szépen!!!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi, jöhet a sütiből  :) Judit, tök jó, hogy ilyen közösség van nálatok!Az  Atkins tényleg veszélyes lehet, a túlzott fehérje bevitel miatt, de ezt biztos felhozták az ellenérvek között  :roll: hát én meg már azon gondolozom, hogy fogyok le... :? pedig még sokáig akarok szoptatni !!!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Nagyon régen írtam már tegnap kötötték be az internetet!
Sok mesélni valóm van,de majd összeszedem a gondolataimat!
Két hete elköltöztünk Szolnokról ugy,hogy az új lakásban van mit csinálni!
Tegnap itt voltak Éviék vacsorázni Apa nagyon finomat fözött nekik!Jól sikerült az este!
A gyerekek jól vannak,Máté már elég nagy!
Fannit szerdán viszem oltásra nagyon fél nem tudom hogy fog viselkedni!
Majd még ha lesz idöm írok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Bocsi, most nagyon röviden. Apa elindult dolgozni, mi tegnap-ma focizni voltunk. Eldőlt, megyünk át a MÁV-ba (már ha elengednek bennünket :? ).
Este a vacsi nagyon jól sikerült Ivettéknél, minden tökéletes volt! De tényleg, Ivett :wink:
A ház igényes, elegáns és gyönyörű! Máté egy tündér, annyira imádom! Hm, kaptam is tőle az orrom alá egy kis csomagot :lol:

Cirkusz.... nem akartam előre lelőni, de szerintem egyetlen egy cirkusz van, ami igényes, az pedig a Nemzeti Nagycirkusz. Azt hiszem a tavasszal szoktak jönni. Igényes műsor, gyönyörű állatokkal. Egyetlen hibája, hogy kicsiknek szerintem hosszú....
Azért örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Holnap jövök hosszabban! Jó éjt!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Mennyi minden történt...

Difu felmérésről annyit, hogy a barátnőm kedden este hívott, hogy elsős gyermekének szülői értekezletén a tanárnéni hosszú-hosszú időn keresztül azt elemezte, hogy mennyire rosszul sikerült ez a felmérés az osztályban, és ennyire rosszul még soha egy osztályában sem, és ezt inkább meg sem mutatja a szülőknek, mert csak 74-75% körüli lett az osztály eredménye. Cikkem már van ezzel k apcsolkatosan, de még nem sikerült elolvasnom....
A feladatokat is megnézem, amit ide tettek, mostmár igen kíváncsi vagyok. Középiskolában, felnőtt képzésben nincs ilyen, így onnan pedagógusként nem ismerős, de arra sem emlékszem, hoyg Kingáéknál lett volna. Persze lehet, hogy csak ügyesen titkolták a tanítónénik. Majd rákérdezek, mert mostmár egyre inkább érdekel.
Barátnőm elmondása alapján tudtam pár feladatot, mint pl. egy képen egy kisfiú aki elesett, látszik rajta, hogy megsérült, mit gondolsz (vagy mi tennél?) Mit válaszolhat ugyan rosszul egy 7 éves, amire 35-ből csak 24 pontot kap? Vagy folytasd a sort 418, 419, ... (első osztályban? illetve 4éves kortól ez egy tuti kérdés), tudom még volt másféle okos feladat is, de a hangfelismerésen kívül ez a kettő volt ami megragadt. Ja! És talán a végén utolsó feladatként mutattak egy nagyon kriksz-kraksz képet rövid időre, ami semmire nem hasonlított, és le kellett ugyanazt rajzolni.... emlékezetből.
Mostmár egyre kíváncsibb vagyok ezekre a feladatokra, és cikkekre, így Szilbe kérném én is.

Ma voltunk Minimax hajózni, természetesen Alma együttessel, és Ricsi bohóc is ott volt. Tegnap este még szülinapi partin voltunk, és reggel a 7,10-es vonattal mentünk :roll: :?
Egy kisbarátnőnk, és Zsófinak egy csoporttársa Bálint volt velünk (ők autóval), és vártuk volna az óvónéninket is a kisfiával, de nem jöttek. Akár szólhattak is volna, hogy bocsi, ne várjatok... Bálintnak Zsófi a nagy szerelme. Az előadás végén Bálinték elkísértek minket a Deák térig, a metróig, onnan ők visszafordultak az autójukhoz, mi mentünk tömegközlekedni. Bálint pedig a nagy elválás után amikor már félig a mozgólépcsőn voltunk visszaszaladt, hogy Zsófinak puszit adjon! Annyira édesek voltak :D
A hajón mint kiderült ma ingyenes volt a rajzelemzés. Sajnos csak Mártikát sikerült megnézetnem, mert ő rajzolt. Igazából nem is erőltetem a másik két nőcit, mert idáig 5-6 ezer körül elemztek, ez hárommal felszorozva már nem kevés. A nagyok Ricsi bohócot szórakoztatták addig. És egyébként is szerintem egy ilyen rajznak spontán kell jönnie nem pedig azért mert kell.
Na a lényeg, hogy annyira beletalált mindenbe ez a nőci, hogy csak lestem, és nem csak én, hanem a két kisbarátunk anyukája is tátott szájjal hallgatta amit az ő csemetéjükről mondtak. Szóval, azt is mondta, hogy Mártikáról mindenképp csináltassak aura fotót, mert szerinte vagy indigó, vagy kristálygyerek. Szerintem inkább az utóbbi, mert az indigóság igazi jellemzőit nem találom rajta. Viszont a túl látás rá és Kingára is jellemző, vagy legalábbis régebben az volt. Sajnos ez már annyira a kikötés előtt történt, hogy aura fotóra nem maradt idő, meg szerintem a pénztárcám sem volt feltöltve eléggé hozzá.

Másik mai nagy élmény, hogy hazafelé apával jöttünk a vonaton :lol: Nem is akárhogy, hanem ő vezette. A csajok nagyon élvezték. szerencsére a vezénylőkocsi volt elöl, nem a mozdony, így az utolsó kocsit lefoglatuk. Na jó, egyébként is kerékpár szállító néhány üléssel....

Jövőhéttől ezerrel tanulnom kell(ene), mivel 28-án Közig vizsgám lesz. Nem túl sok, kb 160 oldal a jegyzet, szóban 70 tétel körül lehet, + írásbeli 100-120 kérdés, ráadásul már mindet tanultam jónéhányszor, és persze vannak olyan részei, amik nem tartoznak a kedvenceim közé. Pl. EU-t nem annyira csípem, pedig írtam már belőle szakdolgozatot is (sőt kettőt, habár az egyik kifejezetten az oktatáspolitákra ment rá) meg viszgáztam belőle legalább ezerszer.

Megyek, túl sokat írtam. Mikor kezdődik már a heti 7-es??

Ruhafalva oldaláról szoktatok vásárolni? Most volt feltöltés.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jó reggelt!

Ivett,jajj,de jó,hogy írtál :) Hogy érzed magad az új helyen?És a gyerekek?Fanninak milyen az új ovi?Gyere és mesélj!

Évi,tegnap voltak itt Hajniék,és ő is azt mondta,hogy az színvonalas műsort szokott adni.Legközelebb oda megyünk.Akkora már Luca is nagyobb lesz,apa is itthon lesz,hátha azt is végig tudja majd nézni,mert az állatokért oda van a csajszikám :wink:
Miért ne engednék át Csongit a MÁV-ba,vagyis sejtem,azért mert ügyes kissrác!!!! :) Vagy más oka is van neki?Az a csapat mennyivel másabb?Bocs,ha sokat kérdezek :oops:

Linda,akkor megkapod majd a süti egyik részét :wink:

JJudit,programokban megint nem szenvedtetek hiányt! :) Kéz és lábtörést a vizsgához!

Erika,mi a gond? Miért nem írsz?Remélem minden okés!

Nóri,jobban vagy már?

Kép
Kép
tundi24

Kép

Ivett, Máténak boldog hófordulót!
Fanninak is mindjárt itt a szülinapja! :D

JUdit, amiket írtál a felmérésről... hát így mérik az iskolaérettséget :shock: :shock: :shock: :( régen az is elég volt, ha 45 percig tud már nyugodtan ülni a gyerek :P
én a hatodikosok meg a nyolcadikosok "kisérettségijét" (vagy mit) is baromságnak tartom!
Neked jó tanulást :wink:

Szilbee, megvan már a 6. ? :wink: Vagy még szenved vele Dávid?

Andi, végülis megcsináltad Zsoltikával a felmérést?

Kép
pimelinda

Hall!

Linda! Szendved szegénykém még mindig a hatodikkal... :( Néha játék közben is elsírja magát. :cry: Szerintem most már csak 1-2 nap és áttör... remélem!

Judit! Mi az a "túl látás"? :oops:
szilbee

Sziasztok!

Tündi!

Nagyon könnyen megszoktuk az uj helyet,mindenki azt mondta hogy a jót könnyen meg lehet szokni,de így is volt!
Máté észre sem vette a változást pedig azt hittem,hogy egy pár napig nyügös lesz!
Fanni ugyan ugy Szolnokra jár oviba ugy is ez az utólsó éve,hagy ballagjon ott el!

Ti hogy vagytok?Lucus?

Linda!

Köszönjük a hófordulós köszöntést!
Fanninak vasárnap tartjuk a születésnapját nagyon várja már!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Milyen szép idő van megint, pedig reggel nagyon hideg volt! Nem is nagyon tudtam, mit adjak Marcira.

Ivett! Lemaradtam, hova is költöztetek?

Tündi! És ti hogy vagytok? Mi újság Hajniékkal? Kár hogy nem ír mostanában...

Emlékszem, hogy valamikor tavasszal ott volt a Coránál a Nemzeti Cirkusz, mi is megnéztük az állatokat Marcival, tényleg nagyon szépek voltak. De ahogy hallottam, jó borsos ára volt a jegynek.

Linda! Tényleg nagyon jó a szomszédokkal a viszony, nagy szerencsénk van ezzel. Gyakran csinálunk közös programot, segítünk egymásnka, ha kell, és a gyerekek is szeretnek együtt játszani.
Ja és szerintem a szoptatás nagyon jól fogyaszt, nálam legalábbis így volt...

Szilvi! Szegény Dávid, megszenved azzal a foggal. De most már csak kibújik hamarosan.
judit_79

Szilbee,kitartás a fogacskákhoz!

Ivett,akkor nem kell új csopis társakkal ismerkednie Fanninak.És mi szépet kap a szülinapjára? :wink:
Boldog hófordulót Máténak.Majd rakj róluk képet,ha lesz időd :)

Judit,hát ha színvonalas a műsor adni fogok többet a jegyért.De most azt hiszem,hogy Lucának ez is lekötötte a figyelmét,meg kikapcsolódtunk egyet :)

Ez az idő meg tényleg elég szeszélyes.Reggel bizony nagyon hüvi van :(

Linda,igaza van Juditnak a szopi fogyaszt,nekem akkor le is ment,de vissza is jött :? Jó lesz ha a dobozokat hétvégén haza szállítom,persze ha nem felejtem el,mint Nóriék tálcáját :oops: :?
Majd szólj rám azért előtte!!

Kép
Kép
tundi24

Judit!

Anyukámék közelébe költöztünk Tiszaföldvárra!

Tündi!

Nem tudom még mit vegyek Fanninak elég nehéz a döntés!Játékot már nem akarok neki venni.
Majd rakok róluk képet,de még mindig nem csinálták meg a digitális fényképezőgépet másfél hónap után!
Milyen fogyókúrát csinálsz?
Mennyit fogytál már?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Kukuccs!

Na, mire ideértem, már mehetek is,felébredt a Picur.
jaimee1

Sziasztok

Judit.nagyon szupi lett a vonat :) .ne nagyon mutogasd,mert a végén lesz egy csomó megrendelőd-aztán majd nem győzöd :) :) :D .
Akkor továbbra sem lett a szurinak mellékhatása?

Linda.igen,megcsináltunk 2feladatlapot-azok egész jól sikerültek.igaz,amikor szóban kell szituációs gyakorlatot megoldani-abban elég gyengusz :? -de végül is ez jelleméből fakad,mert elég szégyenlős a drágám.de majd ilyeneket játszunk ezentúl főleg- és ahogy látom nagyon szereti is ezeket játékosan. a matekos+logikai feladatok meg tényleg nagyon jól mennek.

Tündi.ma milyen napod volt a diétában??? majd ha lesz időd csak küldd már át a fogyis leírást.apával mi újság van?

Ivett.Máténak nagyon boldog hófordulót!!!

L.Judit.hát nem semmi feladatokat írtál :shock: :shock: -és ezek mellett maradjon a gyerek gyerek. :x .Amúgy jó tanulást.szegény Te sem fogsz unatkozni :?

Vali.láttam kerestél msn,de nem voltam itthon.pedig jó lett volna dumcsi.érdekel nagyon hogy mi volt ma!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szia Erika!
Jó, hogy jössz :)

A cirkusz sztem is 1 kikapcsnak jó volt.
Tündi! A szavazatokat szívesen! :wink: Azóta is nyomatom ezerrel.... :lol:
Köhögésem mintha javulna, viszont Lili megen lepukkant :cry: Tiszta takony lett, meg csipa. Voltunk dokinál, kapott cseppet, azt kell szemébe, orrába, fülébe cseppenteni. Ilyen varia még nem volt :roll: De ezt a 2 nap bölcsit féllábon is muszáj lesz :wink:

Judit! Ma találkoztam a volt kollégám feleségével, aki neked is kollégád volt egy rövid ideig :wink: még amottan.

Atkinsnak pont az a lényege, hogy a szervezet először a szénhidrátot égeti, de ha megvonják tőle, akkor a zsírt. Amúgy nekem tökmindegy, mindegyik diétát nemszeretem :lol: .
Ja, és ismim a 90 naposat csinálta, csak víznap nélkül, szoptatás közben. Hatásos is volt és a tejcsinek sem lett baj, azóta is szoptat.
A szoptatás alatti fogyás meg hát erősen alkati dolog :?

Katlina! Füstjelet! Vagy már nincsen fedél a fejetek felett? Robi hogy van? Fogad? Lábad?

Szép estét! (Én is akarok aludniiiii!!)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megvagyunk!
Csak punnyadok,nincs kedvem semmihez

Lábam,mégminíg fáj,fogam mióta betömték nem hasogat,Robika makk egézséges
Hétvégén beszökött a keresztapja szobályába,ahol megdézsmálta az előtte "beszállított"Isterét :D ,Méghogy nem eszi meg a gyerekem az édességet,valószínű azért mert nem kap,majd rakok fel képet róla!

Ma meg Szolnokon voltunk,mert hétvégén,báloznánk(modjuk ilyen bokával......)és topánkát kellett vennem,nameg Robinak mennie kellett Pápai Anikóhoz aki persze nem dolgozott,rajta múlik hogy megcsinlhatjuk-e még most az alapot

Kép

Kép
katlina

Itt vannak a képek,van közte letöt kukorica kép is,ilyen profin lopják apósom kukoricályát :twisted:
Robika Fényképei

Kép

Kép
katlina

Naszóval...

Vagyunk, jól vagyunk, csak úgy elvagyunk kettecskén...az idő meg repül, repül....

Akinek ígértem még fotót a taliról, az szóljon ám, mert agyam szita! :wink:

Katlina:Mit dézsmált meg Robi? Szupik a képek!!

Szilvi: De jó! Már ennyi fogacskátok van. Akkor szegény Dévi bébi is megszenved velük. :( Hátha már nem sokáig. Legalábbis ezekkel.

Diétáról: Hát nekem még mindig csak az hatott, ha kevesebbet ettem. :lol: Mondjuk naponta csak kétszer. Aki meg szopi alatt diétázik, az....na mindegy. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nekem volt egy kollegám, aki a 90 napossal szépen lefogyott és fütyörészve. :shock: :wink: Ezt a diétát csíptem, mert ha gyümölcsnapja volt (vagy mi...) folyton nekem adta a menüjéből a sütijét és a mákos gubát vanília puddinggal. Nyammmmmi!

Tündi: Sok sikert a diétához. Biztos hogy van mit leadni? Nagyon nem tűnt fel.....

Judit: Nagyon szép a vonatod.
jaimee1

Jóó Reggelt!

Katlina! Az a süti evés!!! :lol: :lol: :lol:

Erika! Köszi! És nálatok, hogy állnak a fogak? kibújt már vmelyik?

Én ma éjszakára magam mellé vettem Dávidot, mert fél óránként kelt... Mellettem is, de így legalább nem kellett kiugrálnom az ágyból.
Ma veszek Vibrucol-t... ha el nem felejtem, mint tegnap. :roll:
szilbee

Jó reggelt! :)

Szilbee,huuu..akkor kemény éjszakátok volt! :(

Erika,jó,hogy írsz!Tessék jönni sűrűbben,mert hiányzol ám :wink: Naplótokból értesülök a dolgokból,de azért írj ám ide is!
6ével ezelőtt voltam én 56kg is,az volt rám a jellemző súly,meg az 52kg.Utána egy bogyesztől jól meghíztam és nem is akar lemenni.
56kg,már tuti nem leszek,de 60-65jó lenne.De még a 60at sem hízem,hogy elérem.
Küzdök..csak előfordul,hogy bűnözök.Persze nem nagy mennyiségben,csak egy egy falatkával.
Képeket én is szeretném megkapni :wink:

Katlina,édespofa Robika,ahogy eszi azt a sütikét! :) Remélem összejön,hogy meglegyen az alap idén!Bokádnak jobbulást!És a bál biztosan jó lesz!

Nóri,nektek gyógypuszák mennek ezerrel!Hogy telt az éjszaka?

Ivett,1hét alatt 2kg ment le,ha nem csal a mérleg.Péntekig ment le 1kg,és hétvégén is 1.

Andi,küldöm akkor a 90naposat! :)

Vali,hogy sikerült a vizsga?

Andi,kukucs..merre vagy?

Kép
Kép
tundi24

Ja,Andi,tegnap gyümi nap volt,ma meg fehréje.fincsikét eszek.Sült husi,saláta,tojás...hm...
Apa köszönjük szépen jól van.Jönne már haza szabira,de még van egy kis idő addig.
Vasárnaptól lehetne msn-en is beszélni,de nincs laptopja,így megszívtuk :? Kabulban is csak msn-ezhetett akinek volt.De hátha néha kölcsönadja neki vki.

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Látod! Tök jól beindult a fogyásod! :D Szerintem meglesz az az 56 killa! ;)

Nóri! Tényleg nem mindenkinek megy le szopival a fölösleg... Alkati is, és hormonális dolog is ez. Én már megen csont bűr vagyok (53 kg) pedig nem tettem érte semmit (anyukám is 50 kg körül volt a 3. gyerek után... vagyis én utánam), viszont vannak ismerőseim akik szintén szoptatnak, de alig pár kiló ment le róluk... :?

Na egy ponton áttört a fogacska... de a java még hátra van. Holnapra szerintem a nehezén túlleszünk.
szilbee

Tündi: Mehetnek a freemail-esre? Sok van ám és jó nagy képek!

Nóri: Porszívó és alma előálltak. :wink:

Szilvi: De jó! Áttört? :P 53? :shock: Mindez úgy, hogy eszel rendesen? :shock: Én visszakaptam 4 kilót, úgyhogy most majdnem ott tartok, mint teherbeeséskor. Az érezhető, hogy egyre kevésbé szív le a szopi...

Viburcol nálunk nem sokat ért...legalábbis nem vettem észre. Meg ami még rosszabb, Réka sem.
:?

Rólunk: Megkaptuk az első prevenart, folyt. köv. decemberben.

Na megyek, Réka nem tűr meg sokáig a monitor előtt, csak ha zenét hallgatunk.
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?