Új privát üzeneted érkezett!

Leda már én is kételkedek benne mondom először én még jót próbáltam feltételezni, mert Andris megfogant és azt gondoltam hogy Ő is akarta. Mert a férfiak attól a nőtől akarnak Babát akit szeretnek. De most meg kiderül hogy ő először nem is akarta.

Kép

Kép
melcsike70

Elhiheted, elhiszem, hogy fájt neki.. DE!! Mit változtat a helyzeten?? Emlékszem, hogy küszködtél amikor teherbe voltál, mert Pieter nem volt melletted és nem akart sem téged sem Andrist.. Ezek kemény dolgok.. Persze lehet megbánni és hiszek is benne, de.. mi változott azóta??? Rájött, hogy veled akar élni? Akar gyereked veled?? Közös családotok, házatok jövőtők lesz?? Mert ez a kérdés, mégha nem is nézzük, hogy mit tett előtte.. mit tesz most????Ugyanúgy éltek, mint amikor terhes voltál és előtte.. csikicsuki.. meddig? és akarod még így és adsz még neki esélyt és időt??

Kép
leda2002

Kisanya mondd le a találkozót!!!

Kép

Kép
melcsike70

Nekem is az jut eszembe, pláne mint jövendőbeli pszichológus (shrink :lol:), hogy valami nem volt rendben a gyerekszobája tájékán... főleg hogy Nelli 22 évvel idősebb nála... de abból, mit elmondott, semmi ilyesmi nem derül ki. Az anyukájával szerintem nagyon rendben volt a viszonya (10 éve meghalt), az apukája pedig nem érti meg őt, ennyit tudok a mostani viszonyukról, de szeretik egymást, tartják a kapcsolatot. Szerintem az apukája nagyon normális, és csak a földre próbálja visszarángatni P-t, a normális (hagyományos) emberi viszonyokra igyekszik irányítani a figyelmét. Szóval nem értem, ki "szúrta el" Pietert...
kisanyácska

bocs lányok, kis fáziskésésben vagyok... nagyon elgondolkoztat, amit írtok... mindjárt...
kisanyácska

Melcsi én tudtam, hogy eltartja a nő, ezért kell neki.. Mert dolgozni nem akar és nem is fog.. Ha nem lesz ez a nő, lesz majd másik aki eltartja, mert nem szeret és nem is AKAR dolgozni, ezt meg is mondta.. Legalábbis úgy néz ki, hogy egyelőre esze ágába sincs..

Kisanya.., hogy ne érts rosszul.. Egy ember változhat aláírom.. nehezen (főleg ebben a korban, de nem esélytelen) de ahhoz nagy lökés kell. Eddig úgy néz ki, hogy te nem vagy az.. várhatsz, hogy hátha.. de meddig és milyen áron.. a gyerekeid épsége árán is??? ha egyedül lennél, akkor is ezt mondanám, de akkor csak magadért lennél felelős.. Mégha változik is.. mi van ha nem bírja, ahogy ő ezt mondta is...előbb utobb megfulladna.. Kell neked így élni az életed?

Igen, biztos sérülékenyebb vagy te is most, válás, szerelem, Andris, nyilván nyugalomra és szeretetre vágysz. DE ez nem az! Ez önkínzás és boldogtalanság! Lehet nincs igazam!!

Kép
leda2002

Én sem tudom ki szúrta el Pietert, de el lett szúrva (bocs).Tudod, hogy a nők másik nagy hibája, hogy reménytelen pasikat próbálnak jó útra téríteni,- Majd mellettem megjavul-jelszóval?
madamrekamé

Leda én ebben nem voltam teljesen képben, de igy már én is másképp látom a helyzetet.

Kép

Kép
melcsike70

Leda, hogyhogy emlékszel??

Milyen igaz: tényleg nem vagyunk semmivel sem előrébb... pedig még tavasszal azt mondta, ősszel már kezdhetnék a gyerekek az ovit az ő falujában. Nem ám hogy a ház nincs felújítva az óriási tervei szerint, de még fűtés, folyóvíz és normális áram sincs...

Nem jött rá igazán, hogy engem akar, állandóan azt szajkózza, nem fog működni. Hát szerintem sem fog, pedig működhetne, és reménykedem is, hogy fog. Milyen jó, hogy nem vagyok ambivalens alkat.

Azt mondja, nem akar gyereket, de ha akarna, velem akarná. Most viszont nem akar, és azt mondja, fél is kicsit tőlem, nem azért, mintha becsapnám a fogamzásgátlással, hanem azért, mert annyira termékeny vagyok. Szerinte. És egy újabb terhességtől fél, mint a tűztől. Duplán alkalmazza a fogamzásgátló eszközöket (miután nem sikerült rábeszélnie, hogy tablettát szedjek, de ez sem sokon múlt).

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Melcsi, Melcsi :))!!

Igazad van! Én 30 éves koromig akartam megváltoztatni a férfiakat, amig egy Pieterhez hasonló pasit nem rúgtam seggbe és azt mondtam, hogy ELÉG!!

Kép
leda2002

Kisanya olvastam a topicot, amikor a terhességed elején voltál.. Aztán itt a folytatást.. nagyon megrendített..

Szóval azok alapján amit most írtál?? MIt akar tőled?? Feltetted a kérdést magadnak??

Kép
leda2002

Leda :lol: :lol: :lol:

Szerintem Kisanya próbáld ki Leda seggbe rúgását.

Kép

Kép
melcsike70

Madamrekamé,

kérdezted, mit szeretek benne:

azt, hogy jókedvű, és rengeteget lehet vele nevetni, hogy meg tudom vele osztani azt, amit egy-egy zenei vagy irodalmi darab kapcsán érzek-gondolok, hogy szereti a gyerekeimet, hogy rohadtul intelligens, hogy jobban tud angolul, mint hollandul, és lehet rengeteget tanulni tőle, hogy annyira jól főz, hogy szeret biciklizni, akárcsak én, hogy nem félek, ha vele vagyok, hogy szeret, hogy nagyon ügyesen barkácsol, hogy nagyon jó vele a szex, hogy jól rálát a dolgokra, és megvilágítja más szemszögből is (kivéve a magunk ügyét persze), hogy engem is okosnak tart, hogy szépnek tart, hogy nem kérdőjelezi meg az érzelmeim létjogosultságát, hogy segítőkész, hogy őszinte, hogy mindenkivel megtalálja a hangot, hogy laza és türelmes, hogy nem akad fenn a kupin, hogy szereti az erdőt, hogy vigyáz a környezetére, hogy jólinformált a mindennapi dolgokban, hogy szereti Magyarországot.

Kapásból ennyi jutott eszembe.
kisanyácska

Léda, ha olvastad azt a bizonyos előző topicot is, akkor nyitott könyv vagyok előtted... :oops:

Nem is tudom, kinek írtam, hogy gondolkodtam azon, leveszek mindent onnan. De csak a topic témája vészjósló, végigolvastam az ottani hsz-aimat, és az talán vállalható. Informálódni akartam, AZT soha nem akartam. És elmondhatatlanul örülök, hogy kitartottam az érzésem, vágyam, akaratom mellett.
kisanyácska

Leda,

nem tudom, mit akar! Ő sem tudja. Azt mondja, a szívével engem, az eszével abbahagyni, illetve meghalni. És amilyen hiperszenzitív (ráadásul balkezes!!!), el is tudom képzelni róla, hogy egyszer csak kinyírja magát. Brrr...

A gyakorlatban a "nem tudom" pedig úgy néz ki, ahogy olvastátok: azt mondja, hagyjuk abba, közben állandóan ír, jön, szexel, és jól szórakozunk.
kisanyácska

Jó. És mit csinálsz vele, ha megszerezted?
madamrekamé

Látom, lefárasztottalak benneteket, Csajok. Jó éjszakát Nektek, illetve Leda, szép napot!

Nagyon-nagyon köszönöm mindannyiótoknak!
kisanyácska

Élni szeretnék vele, mindegy, hogy hol: egyszerűen, boldogan, még egy kisbabával.
kisanyácska

Értem. Szóval a jövőbe ha esetleg Nelli teljesen kiesik a képből semmi problémát nem látsz?
madamrekamé

Bocsi közben a Pici felkelt, ebédeltette és tisztába tettem, ha hagyja, akkor még írhatok is lassan :)

Kisanya nemcsak előttem, de mindenki előtt aki olvassa nyított könyv vagy..ami nem baj, ha neked nem baj..

Sajnálom, mert mindazt amit leírtál magarokról nehezíti meg a helyzeted.. Minden meg van benne, amit egy kapcsolatban szeretnénk.. Csak a legfontosabb hiányzik. A felelősségvállalás, a kötötdés, a munka, hogy a családját eltartsa és minden egyéb, ami kell egy család megtartásához.. Lehet így élni mint most.. de ne várj többet tőle, mert nem lesz képes rá.. nagyon labilis és nem következetes.. bohém, vidám, művész élet.. ennyi

Kép
leda2002

bocsi az elírásért, de Barak az asztal tetején van mellettem és üti a kezem, hogy hagyjam abba..:)

Kép
leda2002

ÉN is elköszönök, jó éjt mindenkinek. Leda neked szép napot. :lol:

Egy biztos Kisanya ennek csak te tudsz pontot tenni a végére, mert Pieternek nincs miért változzon, egyrészről itt vagy te az érzelmi biztonság neki, másrészről ott van Nelli az anyagi biztonság.

Sziasztok csajok mindenkinek puszi!

Kép

Kép
melcsike70

Nem fárasztottál le egyáltalán, engem főleg nem.. soká van még az este..:)

Kép
leda2002

Puszilom Barakot Leda. :lol: :lol: :lol: MI most már lassan alszunk ugyhogy vissza kapja anyát.

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya Te látod annak esélyét, hogy megváltozik? Mondjuk egyik reggel felkel és azt mondja, hogy Téged akar, ezért mindent megtesz, elmegy dolgozni, elvesz, gyereket szülsz neki és boldogan éltek.. hogy érzed? vagy, mit gondolsz, hogy mi az akadálya ennek?

Kép
leda2002

Akkor szép álmokat Mindenkinek!!

Kép
leda2002

Üdv a kis gézengúznak! Te magyarul beszélsz vele?

Attól tartok, lassacskán be kell látnom, mennyire igazad van, Leda...

Engem zavar, hogy bárki tudhatja, de bízom az inkognitóban - és hogy talán-talán valakinek a hasznára válik.

Madamrekamé, ha "kiesne" Neeltje (rájöttem, miért ne írjam le az igazi nevét, ez a Nelli borzasztóan ellenszenves lett időközben), annyit dobna az ügyön, hogy ki kéne találnia Pietnek, hogy miből lesz meg a mindennapi. És kicsit felnőne... és akkor talán mi is beleférnénk a képbe, ha már rá van szorulva szegény arra, hogy dolgozzon.
kisanyácska

Mielőtt még Kisanyácska történetét elolvasnám, mert közben zülöttem egyet az öcsémékkel:

Boboka: tényleg, erre nem is gondoltam, nekem az volt az érzésem, hogy utólag már befolyásolná a leírtakat a vége :( :( :( Ha kezdettől írja valaki akkor az adott hangulata határozza meg és az sokkal szebb lenne majd visszaolvasni. Én végül azért nem is írtam ilyet, mert az elejét kihagytam és az már nem olyan. De egy naptárba belefirkantottam apróságokat ami még mos is megvan. De így egészen más. Melcsike is csinál albumot. Szóval igazad van, ráadásul az övé volt. Én nem is ilyen adatokra gondoltam, hanem láttam olyat, hogy mit érzek, hogyan érzem magam... Most már tudom, miért fogom ajánlani mindenkinek, hogy vezessen. Lehet, hogy pótolhatatlan emlék lesz belőle.

Kisanyácska, olvasom amire már nagyon vártunk!!!
hettuli

Leda, szunya előtt a 0:54-es kérdéseden fogok gondolkodni. De most elpályázok, mert én bizony rendesen lefáradtam. Szép napot nektek (amúgy hány óra és milyen idő van nálatok?).

Melcsike és Madamrekamé, jó éjt.
kisanyácska

Na, látod te a dolgokat. Szerintem jelen pillanatban te nem egy férfit kapnál, hanem egy plusz gyereket.
Nade nem akarlak (és tudlak) én lebeszélni senkiről, mindenkinek végig kell járni a maga útját.
Az én utam most lassan az ágyba vezet. Jó éjt!
madamrekamé

Köszi Hettuli! Remélem, jó volt a züllés, én is megyek zülleni az ágyba (vagyis azt majd holnap délután csinálom :P)! Jó éjszakát!
kisanyácska

Madamrekamé, pontosan így érzem én is néha. Főleg, mikor hülyeségeken úúúúúúúúúúúgy meg tud sértődni. Mint egy dacos kisgyerek. De abból már van nekem kettő. Néha csak nevetgélek rajta, néha feldühít, máskor meg megijeszt ezzel a túlérzékenységével.
Érdekes módon más dolgokban viszont borzasztó pragmatikus. Ez a szívás az egészben: mikor, miben milyen a hozáállása - még mindig nem értem egészen. Mindenesetre a ma este és éjszaka sok mindent megvilágított előttem.

Aludj jól te is!
kisanyácska

Leda: most örülök, mert végre egyetértünk. De teljesen!!! Ráadásul nagyon jól csináltad most. Nem arra buzdítod, hogy ezt vagy azt csináljon Kisanyácska, hanem egyszerűen tegyen fel magának kérdéseket és válaszolja meg. Olyanokat, amik esetleg magától nem jutnának eszébe. Itt szúrom én el mindig harcos amazon. Meg akarom mondani mindenkinek, hogy mit tegyen.

De azért egy icipicit mérges vagy ugye??? :lol: :lol: :lol: Mert én igen!!! Nelli itt a legkisebb probléma! Nekem már csak az marad. A fő bibi maga a pasi. Vele maradni csak akkor érdemes és lehet, ha pont erre vágyik valaki. Kisanyácska erre vágysz???

Nekem még eszembe jutott valami, amit után senki nem érdeklődött. Andris teljesen véletlenül jött? Nem lehet, hogy esetleg te egy kicsit... hátha elég nyomós érv egy közös gyerek?
hettuli

Melcsike! Most jut eszembe, nekem is, nekem is honnan a nick neved!!! Mert én már régóta tudom, hogy nem a nevedből van, csodálkoztam is, hogy a többiek akik sokkal szorosabb kapcsolatban vannak veled most akadnak fönn ezen. Így most felcsigáztál!

Upsz! Eszembe jutott valami, úgyhogy ne hagyj kétségek között!!! :wink:
hettuli

Na meg beugrott, hogy Ledat és Kisanyácskát már olvastam máshol én is. Csak eddig nem tudatosult...

Tényleg Leda, ha te 30 évesen rúgtál seggbe egy ilyen bohém palit és már van férjed, kicsi babád meg ugye előtte a többi szomorú dolog akkor most hány éves vagy???

Mivel én leszek valószínű az utolsó aki írt hát:

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!
hettuli

Kisanya én csak magyarul beszélek vele Picurral, apja meg csak angolul, magunk között férjemmel csak angolul, ő nem tud magyarul, pedig nagyoon igyekszik..

Hettuli amikor első babámat elveszettem 36 voltam, Barak születésekor 37, most meg 38 :)..

Kisanya! Nelli csak egy kerék a nagy fogaskerékből... ő nem oka annak, hogy Pieter így viselkedik.. talán annyiban, hogy ő is hozzájárul nagyban abban, hogy Pieter élje így az életét, mert elfogadja olyannak amilyen, de ha ő nem lenne akkor lenne más.. A baj Pieter! Megy neked privi! Szép álmokat!

Kép
leda2002

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára leda2002 2008.10.19 02:05-kor.

Kép
leda2002

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára leda2002 2008.10.19 02:06-kor.

Kép
leda2002

Bocsi a többszöri üzenetért... éccaka lefagyott a nett és ezt csinálta ameddig ti szépeket álmodtatok:)

Kép
leda2002

Köszi Leda! Három évet tévedtem minuszban.

Tüncinek biztosan biztató lesz ez.
hettuli

Remélem én is, hogy nem keseredik el senki a kora miatt.. ja és szeretnék még 2 gyereket.. van időm nem??

Kép
leda2002

Leda, ki lehet szerkeszteni. Nem tudom te már használtad-e, de én Tüncitől tanultam. :lol: :lol: :lol: Mindig néztem, hogy miért van odaírva, hogy Tünci által szerkesztve... Addig ügyködtem amíg rájöttem, hogy az idézet mellett van egy másik gomb is. Hülyére röhögtem magam, mert kellett hozzá legalább egy hónap. Az ember itt mindig tanul valamit, na meg így jár aki nem mer kérdezni.
hettuli

Hát persze! Csak úgy megjegyzem egy rokonom 42 évesen vállalta a 3. babát, elvetélt és az orvosok minden tanácsa ellenére hamarosan újra vállaltak. Két fiú után makk egészséges kislányt szült, már iskolás...
hettuli

Barak ugye fiú? Mert én ezzel a névvel csak egy kisfiút tudok elképzelni. Bár lehet, hogy már írtad.
hettuli

Nem értem mit kellene szerkesztenem?? Jó béna vagyok mi?? Igen Barak fiú és nem mint Barack Obama:)

Kép
leda2002

Dehogy vagy béna!!! Akkor részletezem: véletlenül háromszor jött az üzeneted. Megnyomod a szerkeszt gombot aztán kitörölöd. Maga az üres üzenet megmarad, de legalább nem háromszor lesz meg. Vagy beírsz gyorsan valamit helyette és kettőnk titka lesz, már úgyis alszik itt mindenki :wink:

Nekem nem ugrott be róla Obama bácsi az biztos. Bár lehet azért, mert nálunk a tévé nem családtag, a rádiót meg alig tudom hallgatni a kisfiam miatt és most döbbenek rá, napilapot sem olvasok!!! Nagyon gáz???
hettuli

Nem gáz.. errefele csak ez jön a TVből. otthon nem is biztos, hogy annyit foglalkoznak vele..Ok, akkor törölöm :)

Kép
leda2002

Vagy még Leda??? Küldtem neked egy priviátot!
hettuli

Poénból át akartam állítani az időzónát, hogy tudjam ti éppen hol tartatok. De rájötten nem is tudom melyiket válasszam, illetve van egy tippem. Legfeljebb mindig kiszámolom! -12 óra nem???

Így meg nem is kell számolni... Csak AM=PM
hettuli

válaszoltam hettuli

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?