Új privát üzeneted érkezett!

Boboka!

Egykicsit olyan, mintha az is Lackó vonalzója lenne..szerintem nem véletlen, hogy ilyen lett...

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Véletlenül akadtam erre témára és nagyon megrendített, amiket írtatok. Az elejébe olvasgattam főleg bele, de többször is elsírtam magam az írásaitokon.
Nem vagyok ebben a témában érintett (mi még csak küzdünk a cél érdekében), de mégis belülről nagyon megérintett a dolog. Azt is sajnálom, hogy a környezetekben lévő emberek is inkább elfordulnak, minthogy csak leüljenek és hallgassanak. Szertenék Nektek nagyon sok erőt és kitartást kívánni ahhoz, hogy fel tudjátok dolgozni ezt a mai napig felfoghatatlan dolgot.

Tünci!
Remélem mihamarabb rendbejön a házzaságotok.

Csak ennyit szerettem volna...

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Lányok azért egy kicsit inkognitó nem árt a kivülállók miatt. :lol:

Tünci

Ne aggódj nem te rontottad el a kedvem. Egész nap ilyen napom volt. Azért nem jelentkeztem nagyon tegnap. Meg 4 óráig délután egyedül voltam vagyis Bogikámmal kettesben és emlékeztem.

Kép

Kép
melcsike70

[quote="tünci28"]. írta:tünci28..kicsit összebújtunk,megölelgetett,mondtam neki, hogy ha csak az idegességet látom rajta, ha nincs egy kedves szava, ha a morgásából kell kitalálnom, hogy éhes-e,vagy vasaljak-e ,azt én hosszú távon nem bírom...
...kétszer annyit puszilgatott, mielőtt elment és így én is mindjárt könnyebben körülugrálom,így nem fekszem ébredés után még órákig az ágyban. nekem is van kedvem élni...

Tünci! Ezt, amit itt írtál, most "fordítsd le" az Ő szavaira, hogy Ő mit érezhet magában. Ugyanezt!!! Ha te kedves vagy, felé fordulsz... neki is könnyebb. És akkor ez egy önmagát POZITÍVAN gerjesztő folyamat lesz!!! Hajrá! Így folytassátok!
És örülök, hogy ma jobb a hangulatod.
aarnika

Rony!

Köszönjük a kedves szavaidat!

Nektek pedig mielőbbi gyermekáldást és boldog kismamaságot kívánok!

Melcsike!

Akkor jó...

Kell keresnem egy ölelő emotikont, mert ilyenkor mindig úgy meg szeretnélek ölelni Téged!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Te nem akarsz iwiwet magadnak csinálni?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci!

Ha ez vígasztal, mi is küszködünk a "párkapcsolatunkkal".... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Most éppen albumot csinálok Bogikámnak mos nyomtattam ki a telómról a képeket, mert vettem fotó papirt és elbütykölgettem vele ebéd óta. Képzeljétek el nem sirtam most hogy nyomtattam a képeket és rendezgetem őket. :D

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Ugye nem haragszol rám? :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Most elmegyünk vendégségbe, de majd este jövök. Huncut "Melcsike", írok privit, és sok egyebet, remélem, végre az előző hsz-omat is képes leszek kifejteni. Addig is jók legyetek.
kisanyácska

Dehogyis, drága Melcsike!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Majd válaszolok ám!
kisanyácska

Tünci amikor elküldtem neked a Bogikám képét akkor most jut eszembe, hogy aláirtam a nevem az e-mailbe. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj,akkor csaka képet néztem,mert annyira olyan,mint az én Angyalkám!
Nekem nincs iwiwem,nem szeretnék...

Kisanya!
Az nem vígasztal, ha nektek is rossz!!!Hát milyen ember lennék úgy???
Sajnálom, ha van valami gond..és nem felejtettem el, csak már úgy éreztem tapintatlanság lenne nyaggatni,gondoltam, ha szeretnéd, akkor majd mondod...

AArnika!
Igen, köszönöm, én is így érzem..most Ő is látja, hogy kettőnk egységes akaratával fog menni...

KépKépKép
tünci28

Hettuli!

Ne haragudj, nem emlékszem,jövő hétre kaptál időpontot a dokitól??
Légyszi majd mondd el ,mi a tapasztalatod,véleményed,jó?

Előre is köszi.

KépKépKép
tünci28

Hazajöttem:)

Ezer éve nem voltam bevásárlóközpontban, kicsit sok volt. Milliónyi ember, persze a 18-20 év alattiak elvárják, hogy nagy ívben álljak arrébb, kerüljem ki őket, mert ők a nagyok... Lökdösődés, jajj de utálom!!!
És ráadásul teljesen olyan érzésem van, mintha holnap is menni kéne menni dolgozni, és fáradt vagyok, és nincs kedvem takarítani...
Apa meg melózik, még valami kaja félét is össze kéne dobnom neki.

Akkor szerintetek maradjon a 2. vonalzó?
Vendég

Viasat 3 : emberi történetek. Nem tudom mi sül ki belőle, valami újszülött vásárlásról van szó. Persze nem élő babát. Most kezdődött nemrég
Vendég

Boboka!
a lap tetején írtam a vonalzódról...attól persze még maradhat!!! :D

KépKépKép
tünci28

Igen, Tünci, láttam, csak kicsit két értelmű volt számomra :roll:

áááá, döntöttem: le vele!!
Vendég

Nem valami jó a műsor, amit írtam :(
Vendég

Jól elszórakozok itt a vonalzókkal :lol: :lol: :lol:

Most még úgy érzem a ciklusosnak jobban van itt helye :cry:
Vendég

Boboka,ez gyönyörű!!!!!

KIslányos!!!!!!!!!! :lol:
Kislányka lesz!!!!!! :lol:

Én is a vonalzó témában dolgozom...

KépKépKép
tünci28

Tünci, nem babás vonalzó, csak ciklusos :lol: 8)
Vendég

igen észrevettem már,bocsi... :oops:

akkor kislányos ciklus... :D

KépKépKép
tünci28

Te milyen vonalzón ügyködsz éppen?

kislányos ciklus, ez jó :lol:
Vendég

Azon vagyok ,hogy készítsek egy egyedit, de sehogysem találko olyan képet, amit ilyen felbontásura tunék csinálni...

Betti felvásárolja az egész szegedi plázát... :D

KépKépKép
tünci28

Rony
Köszönjük a hozzászólásod, mielőbbi babaáldást kívánunk neked!
Gyere ha van kedved és meséld el, hol tartotok épp.

Tünci
Látod, látod, nincs itt nagy baj, csak meg kell találni az egymás felé vezető utat és ez csak türelemmel és egymás felé fordulásssal megy. Nehéz munka, de mi nem az.

Futni voltam, ilyenkor olyan jól ki tudok kapcsolni, csak rohanok, rohanok, és nem gondolkodom. Nagy ész volt, aki feltalálta.

Betti
Kép
betti0412

Betti nem vásárolta fel, pedig nagyon készült rá, olyan tömeg volt, hogy inkább otthagytam. Majd valamelyik hétköznap délután elmegyek, nem volt kedvem, ahogy Boboka mondta, lökdösődni.
Így elmentem futni.

Betti
Kép
betti0412

Kaptál jó cuccokat Betti?

Tényleg, Rony, el is felejtettem írni: köszönjük :) És nagyon szorítunk nektek :wink:

Tünci, melyik honlapon próbálod az egyedit?
Vendég

Boboka!
A nőivonalon fel lehet tölteni háttérképet,meg avatart hozzá.

Betti!
Ráadásul szabadban futsz??
Azt hittem, hogy teremben...hú,így még nehezebb...

Én már ezer éve nem járok plázába,nem tudom tifelétek milyenek,de itt lepra telep az egész..magas ár, alacsony minőség,nagy a bűnözői populáció...

KépKépKép
tünci28

Decemberi topicból szeptember 30.-án megszülettek az első ikrek...

Betti
Kép
betti0412

Tünci, ott próbáltam már én is, de jpeg-et nem tudok feltölteni:(
Vendég

Bocs, valószínű marha nagy a kép:(
Vendég

december 12.-re volt a lány időpontja, de kinyílt a méhszáj, 5 hetet kórházban feküdt.
Jól vannak.
Lassan jönnek a babák.

Betti
Kép
betti0412

Hogy tudok jpeg-ből gif fájlt csinálni?
Vendég

megnyitod mondjuk infrawiew-el és mentés máskéntben más kiterjesztést választasz

Betti
Kép
betti0412

Örülök, hogy jól vannak babák és mama is. A babák is mehetnek majd haza az anyukával egyből?

Betti, húúú, nehéz lehet azt a topikot olvasni :cry:
Én anno ugye nem voltam tagja ilyen babaváró topiknak, csak itt a b.neten olvasgatok bele néha az augusztusi topikba, de őket nem ismerem, sosem fórumoztunk, így egy kicsit kívülállóként tudom őket olvasni. Bár a szívem így is majd megszakad néha.
Vendég

Köszi Betti. Basszus, én tényleg ennyire hülye vagyok!!!!!!! Nincs egy éve, hogy elvégeztem egy ecdl tanfolyamot. Megérte mi?:) Eszembe se jutott, hogy így kéne...:):)
Vendég

Fel vagyok háborodva!

Mi a francnak csúcsozik ez a sok léhűtő, ha még meg sem tudnak állapodi? Hát még ilyen helyzetbe is egymás torkát kell rágni?
Az összeset el kellene zavarni a balt és jobbat is, mert ezekből soha sem lesz rendes vezető.
Elnézést, hogy ezt témának felhoztam, de tényleg mélységesen felháborít már az, amit itt csinálnak a mi bőrünkre.

Betti
Kép
betti0412

Boboka, nem vagy hülye, van amire én is menet közben jövök rá.

Nem tudom a babák haza mehetnek-e szerintem még nagyon picikék ők.
Hát igen 5 hónapot beszélgettem velük, utána augusztus óta már nem vagyok ott, de mindig elolvasom őket, bár már hozzászólni az orrszívó, mellszívó, meg gyomorégés, rugdosás témához nem tudok.

Betti
Kép
betti0412

Boboka!

Igen én is így csinálom, mert a legtöbb jpeg..
akkor se jó sehogyse,túl nagy,vagy kicsi..

Betti!
Képzeld én is olvastam pár napja a honlapon,amit Aida csinált. nem is akartam mondani miattad...én akkor bőgöm el magam, ha azt olvasom, hogy valaki nyitott méhszájjal, menyi időt kihúz...

a múltkor beleolvastam a régebbi hsz-eimbe és a fehérváriba írtam egyszer, hogy mi történt velem..olvastam utána a reakciókat és az egyik lány Rólad írt..hogy a másik tpoikban elsirattak egy babát, akitől meg kellett válni..már akkor tudtam, hogy vagy,pedig akkor még nem volt ez a topik...:((

KépKépKép
tünci28

Nekem is egymás után a két hsz-em:jaj,de jó sikerült feltenni a vonalzót...aztán:Megszületett,elment...

de azért elolvasom őket..és jönnek szépen sorban a babák,akikkel egyidős voltam..

KépKépKép
tünci28

Betti! Te tudod, hogy belülről érzékeny vagy és mit érzel, de a körülötted lévők nem, mert ahogy írtad korábban (érdekes lenne, ha visszaolvasnál, hogyan látod magad) mindig megfelelni kell és menni tovább, ezt tanultad. Ezért amikor kimutatod, hogy mégis, hogy érzel belülről nem tudnak vele mit kezdeni.. Csak ennyit akartam..

Tünci írtam neked emailt, de nem tudom, hogy megkaptad e, mert a hotmailem vacakodik.. :evil: Mi most keltünk, reggelizünk :)

Kép
leda2002

Hát Tünci, lassan ez lesz. Ez az élet rendje....

Lányok megyek lassan, mert indulunk át, majd holnap este jövök.
Addig jók legyetek!

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!
Vigyázz magadra,óvatosan vezessetek,most hallom megint milyen baleset volt..:(((

Leda!
MÁr válaszoltam is..:)

KépKépKép
tünci28

Betti, óvatosan :wink:

Holnap várunk
Vendég

Feladom ezt a vonalzó dolgot..majd holnap megpróbálom,amit kigondoltam..

Azt mondtam, hogy voltam fodrásznál?
Jó béna lett..kb 2-3 hét múlva lesz jó,amikor megnő egy kicsit és bele tudok igazítani.. :D

KépKépKép
tünci28

Rony

Én is sok sikert kivánok. Előbb utóbb sikerülnie kell. De azért nem árt az sem ha egy két vizsgálat meg van, hogy miért nem jön össze.persze nem tudom mióta próbálkoztok.

Többiek sziasztok

Látom ma kellemes női csevegést folytattatok. MIndenki jól van, ez jó.

Boboka

Kis tüneményes a vonalzód. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!

Ugye,hogy csajos a ciklusa bobokának?? :wink:

KépKépKép
tünci28

Köszi:)
Vendég

Sziasztok Kisanyácska,Boboka!