Új privát üzeneted érkezett!

Cili: jobbulást neked.. ezekből még egy is sok,, nemhogy egyszerre mind... :?

Aida: igen arra gondoltam! szorítok h sikerüljön a munka!!

Kép
eszterke24

Hát jó reggelt!
Tegnap este 9 óta 2 megfszakítással alszom! Vazze! 14 órát!

Anita! Nem csak jósló fájások voltak?
Hát, lehetett az nyákdugó - mennyisége? A vizsgálattól szerintem nem vérezhetsz, az azért durva lenne.
Nem néztek fehérhjét? :roll: Ha nyomid rendben, akkor nagy baj nem lehet, de szerintem nézesd meg.

[quote] írta:gyis mindig le lettem itt oltva hogy miért ijedek meg ennyire meg stb
Nem azért voltál "leoltva", hanem azért, mert otthon morfondíroztál, és nem mentél be kórházba megnézetni, vagy mert fekvés helyett TESCO-ztál...és nem értettük, hogy most akkor valóban görcsölsz, vagy csak túlreagálod. A méhszájad még mindig zárt...ez azért arra enged következtetni, hogy olyan nagy baj nem lehetett hál'istennek.

Manna! Gratula a vizsgálati eredményekhez! Ügyi vagy!
Apának szendvics elengedhetetlen!!! Volt már dolgotok éhes pasival? ...na ezért.
[quote]p írta:ersze pont arra lesz időm, hogy kaját pakoljak két fájás között.
Cili!
...két fájás között apa nyugodtan pakolhat magának, miért neked kéne?

Sarmi! Naddddon szépek vagytok! Apáról is kérünk néha! ...vagy már őszül, teljesen kopasz, csontsovány, karikás a táskás szeme...és nem fotogén? :wink: Még csak most kezdődik, hogy dolgozás, tanulás, és két vakolás közt ágyba hozza neked a reggelit, aztán elviszi a gyerekeket oviba, hazarohan, megfőz, közben dolgozik..... :lol: :lol: :lol:

Aida!
[quote]E írta:gy körkérdés:
Van olyan akihez közel él az anyósa (0-30 km)? Ha igen milyen gyakoriak a látogatások?
Ez már volt! :lol: Feltegyem a GYIK-be? :wink:
Húúúúú, de gonosz ez a malac!

Márti!
[quote]N írta:ekem 3 anyós jutott....
Nekem is három, csak egymás után. ;)

Zsiráf!
"mi van ha a kicsi nem kapott elég oxigént..." Ettől ne félj, először te lezsel rosszul (felébrednél rá, annyira), aztán ájulás, elsötétülés... de ekkor még mindig elég a keringő O2, csak a te agyadba nem jut. Ha te még lélegzel, akkor nincs baj.

Aida!
[quote] írta:Nekem elöl tapadó lepényem van így nem nyomódik ha hanyadt vagyok.

Ilyenkornem a lepény nyomódása miatt van az anya rosszul, hanem a gerinc mellett jobb oldalon húzódó fő artéria nyomódása miatt.

Cili! Múkodj!

Kép
zölddisznó

Áááááá! A teszveszen láttam egy újabb baromságot: KUTACSVÉDŐ Potom 4000.- használtan. Olyan, mint egy bukósisak, és mászás kezdetétől adják a babára, hogy ha elesik.........áááááááááááááááááááááááááááá!
Ekeket is gyűjteni fogom. Eddig már van:
Büfiztető matrac
Törlőkendő tabletta
és most kutacsvédő

Kép
zölddisznó

Zöldi itt vki azt mondta hogy a baba nem kap elég oxigént ha hanyadt fekszik én arra írtam az elől tapadó lepényt. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi volt/van dolgom éhes pasikkal... egy kint egy bent.... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Zöldi:
ez igen alvás! :lol:

Hát nem tudom melyik jobb...3 egyszerre, vagy egymás után???

Anyós ma megint kitett magáért... :lol: 3 túrórudi...Találjátok ki kinek hozta? :lol: ...a 2 unoka meg a fia.... :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida!
Az én anyósom a másik utcában lakik.van előnye és hátrány is.Nem jön sűrűn :lol: mi kb.hetente megyünk vagy két hetente.De van h felhív hogy vagyunk mikor megyünk stb.Ilyenkor gyorsan elintézem h a fia sokat dolgozik és meg nem mindig vagyok toppon.Még jobban (fizikailag és szellemileg is) volt elintézett sok mindent.Apósom viszont jár szinte minden nap ugyanis tőlünk kapja a napi cigi és bor adagját :( .Nem dicsekedni való dolog de szegény alkesz.Igy tudjuk kicsit kordában tartani és ő sokat segít a férjemnek a ház körüli teendőkben.

Zöldi!
Jövő héten bemegyek a védőbe és megnézetem a fehérjét.Kis mennyiségű volt a nyálak szerű valami és azóta sincs.Görcs elmúlóban. :) És még nem vagyok álmos. :shock:

Megyek kész az ebéd!Milánói makaróni Nyami - nyami :lol:
Holnap ebédre megyünk HURRÁ.

Kép

Kép
bellanitta

Hűha nem gyenge buli van idebent....

Kép

Kép
dcili81

Márti még a végén elhízol, gondolom ezért nem kaptál túr rudit....

Kép

Kép
dcili81

Cili:
jobbulást!

Zöldi:
egyre érdekesebb dolgok...

Nektek nem mondták az okos öregek, hogy ne tegyetek semmit a pocakra, mert a babán megfog látszani..... :x :lol:
Hát ezek szerint Robinak alma feje kellett volna legyen, ,Huninak szőlő,Anettnek meg sűltgesztenye feje lesz. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi mi az a törlőkendő tabletta? a másik kettőt értem, illetve nem de mindegy....

Kép

Kép
dcili81

Anitta:
az én apósom is innni járt hozzánk, de amióta nem kap, nem jön...Fél évek telnek el...

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote]Z írta:öldi itt vki azt mondta hogy a baba nem kap elég oxigént ha hanyadt fekszik én arra írtam az elől tapadó lepényt.

Igen, én is arra írtam! Nem azért nem kap, mert a baba ráfekszik a hátul tapadó lepényre (a lepényt nem tudja úgy nyomni, hogy ne jusson el hozzá elég oxigén ) hanem azért, mert az anyai vérkeringésből nem jut el a lepényig. De ilyen sem fordulhat elő, mert előbb rosszul lesz az anya.

[quote]3 írta: túrórudi
Márti! Én ott előtte ettem volna meg mind a hátmat!

Anita! Akkor jó! Örül coca!

Kép
zölddisznó

Aida!
A párod mit szol a hétvégi anyóslátogatásokhoz? Ha neki fontos és anyós tud normálisan viselkedni, akkor szerintem rendben. Úgyis előbb-utóbb elunja, hogy rendszeresen süssön-főzzön. Ha úgy döntesz, hogy a pároddal maradsz, akkor üljetek le és beszéljétek meg, hogy kinek mi a jó. Ahoz viszont ragaszkodj, hogy ne engedje, hogy az anyja rosszat mondjon rád. Szerintem ha békét akarsz jobb, ha nem tiltakozol minden ellen. Kell, hogy a párod lássa a jóindulatot benned. Az elején nálunk is ez volt. Az én férjem 32 éves koráig élt az anyjával, képzelheted mennyire össze voltak nőve. Mi amikor tudtunk mentünk, aztán ha más dolgunk volt nem mentünk. Viszont fontos, hogy párod lássa nem rosszindulatból tartod távol őket egymástól.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi:
nem előttem adta oda nekik.Párom meg nem volt itthon és odaadta a fiuknak, hoy mikor hazajön adjá oda... :shock: Csak akkor tudtam meg amikor haza jött és hozták a fiuk...De a párom sokszor letolta ezért, mégis csinálja...Hát én nem vagyok a rokona... :lol: :wink: Már csak nevetek az egészen... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszi Zöldi :D

felhivtam a dokimat is, azt mondta, amig nekem jo, addig tuti a babának is.
Nekem a derékfájás miatt néha kimondottan jól esik hanyatt lenni felhúzott lábakkal.

Lányok, mult héten a Csak csajokban volt egy kismama masszőr. Én ugy kedvet kaptam hozzá. Egy kis kényeztetés a hátnak, deréknak. lábaknak... :)

Volt már esetleg valaki ilyenen?
Kép
zsiraf8

Cili!
Törlőkendő tabletta: bababoltokban lehet kapni, 6 db 1500.- pénz. Egy vastag pezsgőtablettányi térfogatra összevakuumozott kendő, amit ha víz ér megduzzad. Utazáshoz ajánlják.

A büfiztető matrac:
Kép
Amúgy refluxos babáknak kitalált gyógyászati eszköz, de terjed, hogy ha beszíjazod a gyereket szopi után, és fél óráig otthagyod, akkor nem kell büfiztetni! Álllatok!

Valaki!
Sudocream árak:
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... 20a&page=6

Kép
zölddisznó

Márti! Karácsonyra veszetek neki egy karton túró rudit!

Zsiráf! Én még életemben nem masszattam meg magam. Szégyenlős vagyok asszem.

Kép
zölddisznó

Zsiraf én az életemet odaadnám, ha most valaki megmasszírozná a hátam, meg a derekemat. A lábaimat bevállalja a párom.

A káposzta kész, aki akar most jöjjön... :wink:

Kép

Kép
dcili81

f.márti: Ne haragudj se olyan jót röhögtem a túrórudis sztorin. Annnnnnnyira tipikusssss! :D :D :D

Hát, hogy őszinte legyek ezalatt a 7-8 hónap alatt asszem még egyszer SEM kérdezte meg, hogy "hogy vagyok", "hogy van a gyerek", de persze Ő nagyon várja....

Nekem a férjemet most akarta elvinni külföldre a "családdal" egy hétvégére, ahova persze én nem mentem volna...:) kedves...

Aida, látod, én már ezeken csak mosolyogni tudok :lol: :lol:

Kép
mannababoca

sziasztok.

nekem első szülésemnél A fiam még a szülőszobán is annyira fent volt hogy alig kaptam levegőt.

Nem is emlékszem hogy lett volna e valamelyiknél az hogy jééé lejjebb ment a hasam.

még akartam valamire reagálni de kihagy az agyam most

harivera
Budapest XXI. kerület

Kép
zölddisznó

Manna:
nevess csak, én is azt teszem már... :lol: :lol: :lol:
Azt hiszi bosszant ezzel, de téved....

Zöldi:
eljön majd az én időm is... :wink:
Majd ha felveszi a kisunokát az ölében, fogok neki beköpni szépeket!!!Emlékeztetni fogom hányszor jött hogy tetessem el! :evil: Rossz vagyok... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bébic! Egész utolsó pillanatig is maradhat fent és épp csak szülés előtt megy le (rám eddig ez jellemző), de ahogy itt elnézem a pocifotókat, van akinek már egész lent van!
A 2 kérdésedhez nem tudok hozzászólni!

Aida! Nem értem! Most mész, vagy maradsz?
A munkával kapcsolatban szorítok, hogy megkapd!

Cili! Jobbulást!

Zöldi! :D :D :D :D :D :D :D :D Én ezekkel a baromságokkal még nem is találkoztam! Képet nem tudsz ezekről feltenni? Hihetelen mi mindent el lehet adni! :D
Már látom a képet! Úgy rötyögök itt egyedül, hogy felébred a fiam!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ti evés helyett pörögtök ennyit? :lol: Mer' magamból kiindulva evés után nagyon nagy teljesítmény...

Ezt a büfipárnát nekem a védőnő mutatta elrettentésül...
Most ennyire fussa, nincs vér a fejemben...

Kép

Kép
gabilany79

Gaby én most kajáltam, és elfáradtam. Most megyek bevágok egy csokit, aztán szunyálok egy kört....

Kép

Kép
dcili81

[quote="isarenikő"]
írta:
isarenikőAida! Nem értem! Most mész, vagy maradsz?

Sajnos már én sem tudom..! :shock: :cry: Ma nagy hevesen kijelentettem, hogy elmegyek. Remélem beszélünk róla. De ahogy páromat ismerem nem. Max. megkérdezi, hogy "akkor mész?". HJa így lesz próbálok erős maradni és könnyen meglehet, hogy megyek..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Miért mondod, hogy mész, ha magad sem tudod. Ezzel azt fogod elérni, mint a fájásokkal....jön a farkas, jön a farkas, aztán ha majd tényleg jön, röhög az anyjuk a malackákon.

Kép
zölddisznó

Tudom. Ezért írtam h most erősnek kell lennem és tényleg elmenni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

f.marti: az én anyósom egyetlen mentsége hogy 160km-re lakik :D

Nagypapám mondta régen: olyan jó egy nagy család, egy távoli városban. :D :D

Kép
mannababoca

...vagy maradni, ha azt szeretnéd. De semmiképpen ne használd fenyegetőzésnek!

Kép
zölddisznó

Azaz igazság hogy nem szeretnék.. csak félek egyedül belevágni ebbe, rettenetesen. :cry: Ha legalább TGYÁS-t kapnék vagy akármi..

Amikor azt mondom h megyek soha nem fenyegetőzésnek szánom olyankor tényleg elegem van és lépni akarok. Aztán a sors eddig úgy hozta, hogy mégsem mentem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: szerintem ne rágódj ennyit ezen. menj le a szüleidhez és ha úgy érzed, hogy ott jobb, maradj, ha nem gyere vissza.

ennyi dilemma, megválaszolatlan kérdés, és aggódás csak rosszat tesz. nagyon nehéz lehet neked, de próbálj szerintem nem rágódni, hanem dönteni gyorsan és azt az utat végigcsinálni.

amúgy én már rég elmentem volna. ha nem érezném a férjem felől, hogy 100%-ig szeret, és neki is Doma a legfontosabb a világon, nem tudnék vele élni.

és végül, lehet, hogy most én leszek a megmondó, de szerintem ha indulóban a babaprojekt, akkor (főleg ha nem vagy érzelmi biztonságban) kicsit rá kell feküdni a melóra és félre kell rakni. saját zsebbe, saját számlára. akkor talán nem kerülsz ilyen kiszolgáltatott helyzetbe. sajnálom, tudom, hogy ez már nem segít, de annyit írsz erről a problémáról, hogy gondoltam ez is belefér.

Kép
mannababoca

Csajok!
Csinálom az ideiglenek helyét Hannának (kiürítettem egy szekrényt és pakolom be a ruháit)
Eddig is tudtam, hogy több ruhája lesz, mint amennyit akár kétlakisága alatt fel tud venni, de most rájöttem, hogy sokkkkkkkkal több van, mint amit rá tudok majd adni.
Lányos anyák! Gyertek hozzám vendégségbe turizni! Komolyan!

Kép
zölddisznó

Talira tuti viszem mindet! Fényképezni nagyon nics kedvem :(
Te most egyáltalán nem mászkálsz? Borárosig esetleg? Odáig még jó vagyok! Kocsmázhatnánk egyet! :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi:

Én a hülye találmányok közé még betenném a fogmosást ellenőrző tablettát is.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Aida! Azt is lehet, hogy megbeszéled a pároddal, hogy egy kicsit a szüleiddel maradsz és az alatt eldöntöd, hogy mit is szeretnél. Szerintem könnyebb úgy dönteni, hogy nem beolyásol senki és egy kicsit távolabb kerülsz röle és az anyjától! Meg aztán lehet, hogy ő is elgondolkozik mit is szeretne.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ilyen böfiztető matracot a kórházban láttam, mikor a fiammal bent kellett maradnom egy napot 3 hós korában. Gondolom azért tartanak ilyen mert a nővér nem igazán ért rá bözitetgetni.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nekem a párom szülei a szembelevő házban laknak! Ez úgy 60 méter távolság. És mégis van, hogy 1 hétig nem is látjuk egymást. Ebben az a durva, hogy az unokájukat sem látják ennyi ideig. Ráadásul a találkozások 95 %-a rajtunk múlik, mert Ők nagyon kevésszer jönnek hozzánk, ill. unokájukhoz.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Akkor egy kis vidánmság az anyóstémához!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Boldog voltam. Már idestova egy éve jártam a lánnyal s így elhatároztuk, hogy megházasodunk. Szüleim mindenben segítettek, a barátok bátorítottak és a barátnőm? Az egy álom.

Csak egy dolog zavart, de nagyon, a leendő anyósom. Anyósom, egy karrierista, okos de főleg nagyon szép nő és időnként nagyon is célzó pillantásokat irányított felém olyannyira, hogy többször hozott zavarba.

Már a készülődés vége felé jártunk mikor meghívott lakására, kontrollálni a már kinyomtatott meghívókat. Elmentem. Egyedül várt leendő anyósom s közvetlenül megérkezésem utan csendes, csábitó hangon közölte velem, hogy hát most már csak egy hónap és utána már nős ember leszek, ám neki igenis nehezen legyőzhető vágyai vannak irántam, tehát mielőtt lánya életéhez kötném saját életemet szeretne velem egyszer szeretkezni. Ezt pontosan így mondta.

Mit mondjak úgy meglepett az egész, hogy szinte gyökeret vert a lábam a földbe.

Szóval nézd, folytatta, én most bemegyek a halószobába, Te pedig, ha te is benne vagy, akkor nyugodtan gyere utánam. Ezzel lassan ellibegett, nyál csurogva néztem utána...

Egy pár pillanatig még ott álltam aztán a lakás bejárati ajtója felé indultam... kinyitottam es kiléptem a lakásból. Kint a férje állt és könnyes szemekkel ölelt át: boldogok vagyunk fiam, a mi kis vizsgánkon nagyon sikeresen álltad meg a helyedet, és lányunknak nem kivánhattunk volna jobbat és megfelelőbbet mint Teged. Fiam vagy.

Tanulság: Mindig tartsd a kondomjaidat az autódban...

Kép

Kép
dcili81

Gabi! Bingóóóóóó!
A matrac létjogosultsága bizonyos helyzetekben nem vitatott, pl arra jó, amit te is írtál.
Lehet, hogy anyósodék nem akarnak tolakodóak lenni. :wink:

Szurkoljatok a bennem alvó barnamacinak! Most már jó lenne, ha 3 nap után kimászna!!! :twisted:

Kép
zölddisznó

Zöldi.
a boráros totál jó. Ott van egy meci is.
És azaz igazság még ha nekem mondjuk nem tetszik van egy ari szomszédom itt és őnekik nagy szükségük lenne minden felajánlásra. Babakocsit már szereztem nekik. Én meg odaadtam kölibe a legkissebb ruháinkat. De hamarosan vissza kell kérjem :oops: :oops:
mikor érsz rá?? úgy is menekülnék itthonról mert iszonyat szófogadatlanok most a fiaim. és még tetézi a párom rendes aranyos morgása amit jóóó hangosan csinál :evil: :evil: :evil: :evil:

harivera
Budapest XXI. kerület

Ez hogy nem akarnak tolakodóak lenni ez azért nem gondolnám, mert a párom nővéréékhez meg nagyon sokat mennek. Illetve többet mint hozzánk. Pedig hozzánk tényleg csak át kéne ugrani. Nem kívánom, hogy itt üljenek órákat, de bizony mikor fiamnak eljött az idegen-nem idegen téma, tehát az idegenekkel bizalmatlan volt, akkor anyósoméknál sírt mert volt, hogy 1 hétig nem látta őket.
És látom, hogy a páromnak is ez rossz!
Mert engem is bosszant pedig nem az én szüleim. Sajna az én szüleim nem is jönnek már soha. Így Dani fiamnak illetve a most készülődő jövevénynek is csak egy nagyszülője van!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vera! A turizást úgy értettem ám, hogy azé' nem ingyé, hiszen én is pénzért vettem őket. bár szerintem az a pár-száz pénz, amit kérek értük, nagyon csábító lesz.

Kép

Kép
zölddisznó

...ja és hogy mikor? Egyelőre passz, de talán jövő hét kedd, tanfolyás után (kb négyig tart, Klinikáknál, és utána)

Kép
zölddisznó

Sapinál nem írtam oda, hogy vastag is, az a 300.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?