Sziasztok!
Bocs, kicsit eltűntem, de sajna úgy néz ki, hogy a betegségek nagyon megtalálnak minket mostanság. Múlt héten Törökbálinton voltunk a kórházban, mert Gézu befulladt, plussz van egy középfülgyulladásunk, amire az Augmentin egy hét alatt nem hatott, úgyhogy most kaptunk másik antibiotikumot, remélem, ezzel végre kikeveredünk a nyavalyákból, mert már nagyon elég volt belőle.
Sylph! A fütyis gondoktól én is tartok, pláne, miután a védőnéni és a dokinéni is azt mondta, hogy hűűűűűűűű, ez nagyon szűkös. De eddig még csak tornáztatást mondtak, nem tudom, mi lesz később.
Sajna nálunk is csurog a víz, pedig van páramentesítőnk. Penész még nincs szerencsére, csak az ágy mögött valami... ami nem tudom mi... húsz centi vastagon a földtől számítva. Az ágyat elhúztam a faltól, nem rosszabbodik a dolog, de meg kell, hogy nézessük.
És nagyon ügyi vagy, hogy így kitaláltad ezt a mézes páleszt!
Judit! Üdv a fórumon!
Gratula a kisbabádhoz!
Ha sírás jön rád, jobb, ha sírsz, akkor hamarabb túl leszel rajta! Persze ha van alternatíva, pl sétálni a napsütésben vagy dumcsizni a fórumon, akkor inkább azt válaszd, de az elfojtás, nem mindig jó!
Fiam már nagy a Te babádhoz képest, amire emlékszem, amikor ilyen picuri volt, hogy nagyon sokat sétáltunk, az levezette a feszültséget, és jó volt büszke anyukának lenni. Ja, és én nagyon sokat aludtam az első időszakban, kb 4-5 hós koráig, amikor ő aludt, akkor én is, annyira ki voltam ütve.
Most nézem, merre esik az utcátok… hát ha a Ligetszépe építkezés nem áll le, akkor szomszédok lettünk volna.
Most a Tulipánban lakunk.
Örülök, hogy a kezdeti nehézségeken túlvagy! Kinél szültél? Csak mert én is Uzsokis vagyok (Halász doki).
Ibernuska! Nagyon tündéri Zsófi! Milyen kis vigyorka!
Szüret… azt nagyon imádom! Anyuméknak volt egy kevés szőlője, de már sajna nincs meg. Pedig nagyon szerettem a szép őszi vagy akár kicsit nyálkásabb időben is szüretelni. Az ember egész nap levegőn volt, itta a mustot…nyami!
És szuper, hogy Zsófi menetirányban van!
Peni! Jajj! Durva ez az allergia meg asztma! Remélem, minden rendben lesz Veletek, és a pocakosság után sem jön vissza újra.
Kditke! Mi is a hétre terveztük a Vadaparkot (én imádom), de Gézu egészsége miatt még nem megyünk. Nagyon pocsék, hogy ezt a szép őszi időszakot végigbetegeskedjük.
Nekem is egyre többidőbe telik, mire eszembe jutnak az induló méretek, pedig egy éves koráig a havi mérési adatok is a fejemben voltak.
Mimi! Jó nagyot állatkerteztetek! Gondolom, kommentálta is Szabi a sok látnivalót!
Mi is voltunk nyáron, tényleg nagyon szép lett, rég jártam már ott előtte.
Jajj lányok! De szeretném, ha a mi családunkban is meglehetne így oldani a Karácsonyozást! Mi tavaly 2-re mentünk anyósékhoz, viszont kikötöttem, hogy este 6-kor nálunk van gyertyagyújtás. Mondjuk lehet, hogy nem is szeretném, ha a hármas karácsonyunkba belerondítanának rokonok, úgyhogy inkább vállalom az utazgatást, úgy meghittebb lesz az este.
Zsand! Mizujs Veletek? Dorina és az ovi? Alakultok?
Dolli