Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mush589"]
írta:
mush589minek a baldachin? nem csicsas/giccses az egy kicsit? en itt meg egy boltban sem lattam.

Én sem teljesen értem. Noelnak nem lesz, akárhol is nő fel.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Röfi haza.

Nin fehérje a pisimben. Jeeeeeeeeeeeeeeee!

Megyek ledőlök.

Kép
zölddisznó

Köszi az öblítős hozzászólásokat :D

Szerintem a mosószer (folyékony) nálunk is úgy lesz, hogy amivel a mieinket is mosom, és akkor elhasználom hozzá ezeket az öblítőket. Amúgy azért maradtak meg, mert én valahogy imádok mindig új öblítőt kipróbálni, sosincs egymás után két egyforma (kivéve nemrég, mert rákattantam a Silannak a rain valamijére), aztán előfordul, hogy visszatérek egy régebbihez, vagy ha valamelyik mégsem tetszik annyira, akkor megmarad és később esleg újra bepróbálom...

Kép

Kép
gabilany79

bébic: a kék coccolinoval nekem sincs gondom. A fehértől undorodom. Anna előtt lett volna egy babánk, és éppen teregettem, meg gebeszkedtem, amikor elkezdtem görcsölni, és elment a baba. Fehér coccolinoval mostam, addig imádtam, de azóta nem bírom elviselni az illatát.
Ugyanakkor most egy fajta tusfürdőt keresek, Avonos, a gyermekágyon használtam, azóta folyton a szülés jut eszembe róla, és elfogyott, nincs azóta újabb, pedig annyira jó! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bocika: :shock: :shock: :shock: :shock:

Aida: Én nagyon drukkolok, hogy mielőbb és a nektek legjobb döntést tudd meghozni!

Zöldi: Szupcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :lol: :lol:
bébic

berni. te voltal?

ezeket a mososzereket meg oblitoket itt ugysem lehet kapni, de van egy, ami babaknak is jo. mi amugy is azzal mosunk, szoval meg valtani se kell. :lol:
tony az elobb feljott az emeletre, bement a haloba, mikor kijott behuzta az ajtot, de a lampat egve hagyta. miert??? egyszeruen sirba tesz ezzel. na, de kiabaltam am, hogy "villany". ezt a szot mar megtanulta! :lol: :lol:

holnap nem lesz valmi jo napom. talalkoznom kell Tony egyik (kicsit flugos) nagynenjevel. mar most raz a hideg tole. kb 17 eve raeszmelt, hogy ot meg Tony apukajat (o nem emlekszik semmire) molesztaltak a szuleik. nem mondta meg el, hogy pontosan hogyan is. 17 eve jar pszichologushoz, de nem sokat segitett rajta. most a fejebe vette, hogy beszelnie kell a nagymamarol ( a nagypapa mar nem el) velunk (de Tony dolgozik, es nem ohajtja ezt a csevejt). egyszeruen nem hagy logva hetek ota, hogy mikor erek mar ra. neki muszaj elmondania, hogy mi tortent, nehogy egyedul hagyjuk a nagymamaval a gyereket hiaba mondom neki, hogy nem fogjuk, mert oreg es meg magara se tud 100%osan vigyazni, plussz mert tudjuk, hogy vmi tortent. de ez nem eleg a nagyneninek.
17 eve ezen a teman lovagol. nagyon sajnalom, hogy ilyesmi tortent vele, de ennyi ido csak kellett volna mar dolgoznia es tovabblepnie, nem?

KépKép
KépKép
mush589

ma kaptam egy meglepi csomagot a baratnomtol (attol akinek a szulinapi ajandeka elveszett, amit en kuldtem). utolagos szulinapi ajandek. most kapott ihletet! :lol: csoki keszites. nagyon szuper!!!

http://www.buyagift.co.uk/Product/Id/54 ... g_Workshop

KépKép
KépKép
mush589

Gabi: Óóóó, lelkitárs! :lol: :lol: Én ugyan ilyen vagyok! Szegény párom már nem enged bevásárláskor az öblítős részlegre...valamiért olyan furán kezd viselkedni, ha arrafelé közelítek.... :lol: :lol: :lol:

Mági: Nem akartam rákérdezni és ajtóstul rontani a házba, de köszi, hogy leírtad....sajnálom, hogy ez történt. Így érthető, hogy miért nem szereted....:(

Pfú, nem tudom, mi lehet ma este a kicsi fiammal, de majd szétfeszíti a pocim, már vagy 2 órája meg sem áll.... :shock: ilyet még nem nagyon csinált...
bébic

leraktam aludni... most a filmre pályázok a TV2-n :) Jó kis gyilkolászós lesz asszem :))))) (addigra talán a férjem is hazaér) (kell valami ami az öreg néne őzikéjét kompenzálja mert ma kb. 30* hallgattam végig... ) plusz ennem is kéne valamit... a Lilla-maradék szilvalekváros nudli max. a kistesónak tetszett, diéta szempontjából elég öngyilkosság...úgyhogy még éhes vagyok...

hihetetlen mennyit írtok amíg az ember elfordul fél percre :)))) (na majd visszaolvasok... remélem)
Vendég

front van skacok... ne csodálkozzatok ha marékszámra kell magnéziumot szedni vagy tombol a béjbi...
Vendég

az enyem nem tombol.
mit eszel vegul csaki? kuldjek indiait?
milyen filmet nezel?

KépKép
KépKép
mush589

Csaki, köszi, látod ez eszembe sem jutott... :roll: akkor a pocifájásom alul is emiatt lehet.... :(
El is teszem magam holnapra!

Szép álmokat nektek!
bébic

Bébic, nekem is feszülget alul a hasam. De semmi vész. Én is eltenném magam, de tudom hogy akkor csak fetrengenék az ágyba. Még jó könyvem sincs most ami elterelné a figyelmem. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Egyébként a hosszú sztorizgatásomra hogy mi volt ma anyóssal kérhetek véleményeket!? Tudom hogy végső soron nekem kell döntenem meg én vagyok a helyzetben meg stb. de olyan jó olvasni a tanácsokat, tippeket, ötleteket, véleményeket! Sokat jelent nekem ez. :roll: Akkor is ha ez hülyén hangzik, hisz ez mégiscsak egy virtuális világ, egy szimpla fórum a neten.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát csajok én elolvastam mindenkit de mire írnék Aptyuk már szekál feküdjek le!Mert hogy a doki nem azt mondta hogy üldögéljek,hanem hogy feküdjek. :roll:
Holnap majd jövök és írok.puszi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

aida. szerintem sokkal okosabb nem lettel. talan jobb lett volna, ha megint veszekedtek egy jot, es ugy latod, hogy a parod hogyan reagal.
az gaz, hogy beleszorult ebbe a gyerek szerepbe.
neked kell donteni,hogy mi jo neked. akkor egyenlore maradtok a lakasban? nem tesz ki titeket az oregasszony?

KépKép
KépKép
mush589

sarmon.bebic. jo pihit nektek!

es en mit csinaljak a nagynenivel??? :evil: :cry: :roll:

KépKép
KépKép
mush589

el sem hiszem, hogy este 8-kor mar mindekinek fellottek a halosipkat! :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Aida: Vélemény: jól írtad, stratégiaváltás, újabb játszma. Anyós rájött, hogy elkezdted választás elé állítani a kisfiát így nem ugrott a torkodnak... Viszont a férjedben megpróbálta megerősíteni azt a bűntudatot ami hozzá köti, így bebiztosítani, hogy ha választani kell ő legyen a nyerő. Ennyi. Újabb játszma, semmi se változott. (ld. nem ismerte el, hogy hibázott, megint ti voltatok a hibások... de ő se tudja miben... plusz most jön majd az, hogy neki joga van az unokájához, miért vonjátok meg tőle stb. Ha nem akarod majd a kezébe adni akkor szívtelen vagy és gonosz, ha a kezében bőg és vissza akarod venni akkor rád se bagózik mert ő is felnevelt (3?) gyereket, te meg csak egy kezdő anya vagy úgyhogy nem adja vissza... esetleg ha sír akkor kiveszi mert ő jobban tudja stb. stb.) Ja, te meg menni fogsz hozzá mert jópofizni fog, a párod mondja majd, hogy nem lehetsz ilyen kegyetlen, joga van látni az unokáját, stb- stb.

(a gáz az, hogy az anyósom is játszana ilyeneket ha hagynánk... csak neki már be kellett látnia, hogy egy-egy ilyen húzás után anyós-bojkott van mert a férjem is rühelli ha manipulálni próbálják...)
Vendég

Bébic: :lol: :lol: :lol: nálunk ilyenkor apa azt mondja, hogy "Menjél, én addig megveszem a többi dolgot!"

Na, megyek, fürdés, csicsi, holnap délelőtt sajna munka van :( (de már csak 2 hét :D)

Kép

Kép
gabilany79

ja, és teljesen egyetértek Mush-hal... jobb lett volna ha veszekedés van, akkor most okosabb lennél szerintem... (viszont az jó, hogy túlélted:))))
Vendég

visszafelé olvasgatva:) Öblítő: még mindig ecet... Én az összes mosásnál azt használom, a ruháknak ugyanolyan jó az illata...
Vendég

Mush, nem rakott ki valóban..

Csakegy, sajnos igazat kell adjak.. :( Annyira szeretnék hinni ebben az egészben, istenem miért ilyen bonyolult az élet!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

(kezdődött a film... szerintem én lekapcsolom a laptopom:) Jól indul:))) (TV2)
Vendég

jó éjt mindenkinek:) (és még mindig nem tudom mit fogok enni)
Vendég

Na most este én is szarul érzem magam...
Magnézium bement, de van egy olyan rossz érzésem, hogy megint visszajött a fertőzésem... Az antibigyó után még csak betét sem kellett, most be lekkett tennem megint, és érzem, hogy jön ki valami... Olyankor jobban, mikor mocorog.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szép estét mindenkinek,

MÁgi, köszi az infot az Angelcarel kapcsolatban, igy kétlaposunk lesz. Babus egyenlőre mellettünk lesz a kiságyban, szóval remélem így is elég lesz...

Csaki, köszi a véleményt a cukor témában... Sajnos nekem is pont ez a bajom, hogy telcsibe annyit mondott a doki, hogy full diéta, mert ez nagyon sok, de hogy ez most mit jelent pontosan... :shock:

Tanulva a rosszullétemből, eszem rendesen mint előtte, de az esti nasi (csoki, barackbefőtt, stb), illetve a tészta és fehérkenyér kimarad. Ja, es gyümölcs is kiiktatva, kivéve zöldalma, grapefruit.

Jovő héten megyek a dokihoz akinél szülni fogok, és előtte csináltatok egy friss vérvéltelt. Aztán kifaggatom mi a teendő
pontosan.

Tegnap és ma én is voltam beszerző köruton, holnap teszek fel képeket :)
Kép
zsiraf8

Sziasztok,szépe estét mindenkinek!

Aida:egyet értek csakegy üzijével,sajna nálunk is ez volt a helyzet,míg véglegesen be nem telt a pohár és kiborultam,de nagyon.....és azóta sem beszélünk egymással...lehet csúnyán hangzik de lehet neked is jobb lenne ha egy bizonyos ideig nem is találkoznál vele,nem beszélnétek,bár szerintem az ilyen természetű ember nem fog vagy csak nagyon nehezen tud megváltozni(én "anyósom" tuti nem fog)....az biztos h nagyon nehéz dolgod van.sok sikert.

solya051020
Káld

Sziasztok!

Zöldi: Örülünk! Jeeeeeeeeeee.

Én is jártam dokinál, meg UH-on. Minden rendben, Doma farvégű fekvésben, kb. 2.200 gramm!!! :D :D :D

Olyan boldog vagyok. A méhszájam is teljesen zárt! Minden frankó! :D :D :D

Ma kezdtem érezni előszőr, hogy milyen nagy a babóca, egyszer a vesémbe, egyszer a gyomromba, egyszer a lapockámba tenyerel vagy rúg. Olyan erősnek érzem, ha egyszer ki akar jönni, elég kemény melónak ígérkezik.... :shock: :D :wink:

Kép

A gyermekorvossal is sikerült végre találkozni, azt mondta, hogy az utcsó hónapban szedjek elevitet. Valaki szedi még?

manna
mannababoca

Vki közületek használt Mikogal hüvelykúpot?

Manna csak az utolsó hónapban kell szedned az elevitet?hogy hogy nem az elejétől?én első terhességemnél szedtem az elevitet,de csak három hónapig tudtam mert annyira szorulást okozott h csak na,most viszont az eurovit halolajos vitamint szedem,és meg vagyok vele elégedve.

solya051020
Káld

Bocsi a sok kérdésért de nem jut eszembe minden mikor írok így darabokban tudom csak leírni :oops: :oops: Na szóval......újjonan mennyi kerülnek kb a téli bundás overálok?

solya051020
Káld

hat akkor en is elteszem magam holnapra!

zoldi! szupppppper!!!!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

solya. boldog szulinapot lanykadnak. gondoltam most megirom mert nem jossz tul gyakran! mi a terv?

KépKép
KépKép
mush589

mush előre is nagyon szépen köszönjük :) mármint a szülinaphoz a terv?

solya051020
Káld

Fölkeltem, pisiltem, alszom tovább, mert most megy!

Kép
zölddisznó

Nem tudok aludni :(

isarenikő:Az a baj szerintem,hogy mi nagyon sok negatívumon mentünk keresztül amikor Mátét szültem.Már majdnem betöltött 42.hetes voltam Máté 4520g-mal született szerintem elszámolás nem történt végig nagyobb volt az uh. szerint 38.héten már 99mm volt a bpd! Mindenféle indítási módszert kipróbáltak s nem történt semmi.De amíg a baba mega mama jól van ...mondogatták.s aztán kakis magzatvíz elégtelen szívhang s a lepény is kezdte feladni a szolgálatot na meg a méhszáj maradt egyhelybe hiába a sok oxi, lett császár.de akkor már gyorsan kellett cselekedni:(Pedig egészen addig jól voltunk.Na én ezt nem szeretném!De nagyon nem!Arról nem beszélve,hogy fertőzést is kapott (B csoportú strepto)s két hétig intenzíven volt,semmi jóval nem kecsegtettek,bízzunk benne hogy erős és túléli. :cry:
Szerencsére erős volt,és szővödménye sem maradt.Minden éven kontrollra járunk.
Vendég

Látom sehol senki!

NA én nem tudok aludni, kicsit parázok.Úgy érzem még nem készültem fel a szülésre.
Délután voltunk az ügyeleten, írtam már délelőtt h görcsöl a hasam és nem tudom miért.Erre jött még h felidegesítettem magam, és mikor mentem a páromhoz (szolgálatban van) megijedtem és elkezdtem sírni.Mondom neki fáj a hasam kérdezte h bemenjünk e a kórházba?Mondom nem tudom.Még jó h volt benn egy kollegája aki tudta helyettesíteni a kiesett időre.
Bementünk az ügyeletes doki kérdezte:
- mi a panaszom,
-mondtam h görcseim vannak.
Kérdi hány hetes:31.
Ez kora szülés indulás Szeged.
Na erre még jobban megijedtem semmi holmi nálam...Sírtam, a párom vigasztalt h meg se nézett még ez csak feltételezés.
Megvizsgált:Külső méhszáj maradt 1 ujjnyi, belső zárt.Uh-on méretei rendben mozgott is.
Felkapcsolt egy Tocomertia vizsgáló gépre az is negatív.Hazaengedett írt fel gyógyszert:no-spa+mg+seduxen, és kaptam injekciót Oradexon(tüdőérlelő a babának).És közölte h jó lenne ha nem lennék egyedül az éjszaka, igy a tesóm jött el hozzánk.Ágynyugalomra vagyok fenyítve.Este azért összekészítettem a szükséges holmikat, ha véletlen kell.De nem KELL mert megbeszéltem a Drága Kisfiunkkal h jó helyen van benn majd 6 hét múlva jöhet ki leghamarabb.
Már 3 óra óta vagyok fenn eddig forgolódtam!

Kérdéseim:A nyákdugó észrevenném ha az kijönne, eltávozna?Mert éjszaka kisebb barnás,vöröses valami jött ki, de lehet h a méhszáj vizsgálattól?
:roll:

Kép

Kép
bellanitta

Zöldi!
Nyomi?fehérje? - ezt nem értem? :oops:
VAgy most esett le vérnyomásom rendben a fehérjét nem tudom.

Bébic!
Bocsi :oops:
Akkor lehet h Bocika, lett volna a címzet.

Niki!
Ezek szinte rémtörténetek. A kislányt megerőszakolták?vagy hogy lett terhes? Jézusom!Ez DURVA!

Aida!
Örülök azért h nem kiabált veled anyós, a másik próbálj meg vele mindig kedves lenni egyszer remélhetőleg beérik a gyümölcse.
A gyerek tanácsokat meghallgatod:" egyik füleden be a másikon ki"
Én már immunis vagyok az ilyenekre.Mondják csak ugyis én döntöm el mit csinálok és hogyan. :lol: Nálunk a fürdetésen vannak kiakadva, de kit érdekel. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Ibernuska!
vizesedés nem vészes kicsit az ujjam, de a lábam nem.

Szeles:
Nálunk is kelkáposzta főzelék és sült virsli volt, szerdán.
A virsli olyan sós volt h a kutyák ették meg, én nem mertem a párom nem bírta. :oops: :roll:

Kép

Kép
bellanitta

Anita sajnálom a görcsöket. :( De Te már a 32- hétben vagy! Gondolj csak bele nekem milyen lehetett a 15. héten? Csoda hogy ki voltam anno borulva. Amúgy nekem is megint fájásaim vannk pedig már olyan jól bírtam. :( Éjjel is felébredtem, hogy fáj és kőkemény a hasam, mostmeg a derekam akar leszakadni. De én már ezeken nem kapom fel magam.. Egész megszokható. :D Úgyis mindig le lettem itt oltva hogy miért ijedek meg ennyire meg stb. Hát most ahogy így elő-elő jönnek a 3. trimeszteri tünetek látom azért csak mindenki ugyanúgy reagál mint én. :)
Ettől függetlenül Anita tessék pihenni!

Merre, hogyan? A költözés fele hajlok jelenleg. Tudom, hogy Noelnak apára van szüksége a saját családjából és nem egy gyerekre egy másik családból. Nekem pedig Noel mellé egy férfira van szükségem, nem egy régi családjától elszakadni nem bíró, engem családjának el nem fogadó kényelmes alakra. Tegnap amikor jöttünk haza mondtam hogy én még mindig albiba mennék. Kap még egy kis időt. Ha nem történik csoda, azt hiszem jövőhéten végleg leköltözöm...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jóreggelt!

Úgy látom, nekem jót tett ez a hideg idő, régen aludtam már át így az éjszakát! (pisitúra volt, de azt nem számolom, kinek nincs az ilyenkor már, nem? :) )

Sarmi: Férjeduradnak igaza van, tessék pihizni sokatsokat, mi itt megvárunk! :D

Mush:
[quote]e írta:s en mit csinaljak a nagynenivel???

Nehariii Mush, én erre tényleg írni akartam vmit még tegnap, de kiment a fejemből... :oops: Hát, nem irigyellek, de jobb túllenni rajta, nem? ÉS végül is neked mit kell tenned? Le kell ülnöd és végighallgatni, amit mond? Kitartááás!

Gabi: Nekem ilyet nem tud mondani, mert egyrészt nálam van a bevásárlólista, másrészt fél tőle, hogy ha engem egyedül beenged az öblítős sorba, akkor megpakolt kiskocsival fogok onnan kijönni.... :D :D :D

Csakegy: De hogyan adagolod az ecetet? Mondjuk 1 adag 40 fokos sima mosáshoz mennyit teszel?
És mit ettél végül?

Mágnes: Remélem rosszul érzed, és nem tért vissza az a rémség.... :x

Zsiraf: Várjuk a képeket! :)

Manna: Szupeeer! :lol: :lol: :lol: Szép nagy már Domi! :lol:

Solya: Csatlakozom Mushhoz: Nagyon boldog szülinapot Rékának előre is!
Én nem tudom sajna, mennyibe kerülnek a téli overallok, mi kaptunk....

Bellanitta: Tejóég, gondolom, hogy megijedtél.... :( Jobban vagy már?
bébic

Aida: Én adnék tanácsot, meg írnék tippet, ha tudnék....De tapasztalatlan vagyok e téren, és így meg aztán pláne nem szeretnék okoskodni.
Ha abból indulok ki, hogy az én anyósom 160 km-re lakik, és néha még így is képes felbosszantani, akkor azt mondom, hogy menj a tiédtől minél messzebb...nálunk nagyon bevált a távolság....még éppen kényelmesen áthidalható, de megakadályozza a "túl sok" találkozást....(máskülönben szerintem már rég nem beszélnénk egymással...)
bébic

a nyákdugó az olyan takonyszerű kocsonyás barnás vagy véres vagy rózsaszínes dolog,

Én is attól félek hogy éjszaka megy el mikor is sötétben pisilek és akkor nm nézem a wc papírt. De nekem már nem lenne annyira gázos ha elmenne :lol: :lol: :lol:

baldachin
Nekünk mindnél volt több okból is. A por nem száll rá és külön szférát biztosít az alvó babának.

harivera
Budapest XXI. kerület

Jó reggelt!

Hát ennyit a jó alvásról... 5 óta forgolodok, de semmi extra, csak kiment az álom a szememből. Aztán felkeltettem a páromat is... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: . Most meg el bírnék aludni. De gyors összedobom a kápit, meg a sütit, aztán pihi. A szennyestartót megint telepakolta valaki, őrület.

Sarmon, Anita: vigyázzatok magatokra! Ne keljetek ki az ágyból!

Mush, milyen nagynénitek van???? :shock: :shock: :shock: nem semmi, szerintem egyik füleden be a másikon ki.... meg jobb túlesni rajta előbb szabadulsz.... kitartást

Solya én használtam Mikogal kúpot, 2x is, de a második alkalommal olyan allergiás reakcióm lett, hogy egy szombat éjjel sírva keltettem a páromat, hogy vigyen az ügyeletre, mert meghalok. Annyira csípett, ráadásul egy félsüket doki volt az ügyeleten, így jó hangosan kellett elmondanom, hogy mi a bajom... még az a szerencse, hogy nem volt ott senki csak mi.

Aida: "Nekem pedig Noel mellé egy férfira van szükségem, nem egy régi családjától elszakadni nem bíró, engem családjának el nem fogadó kényelmes alakra." és ki is mondtad, hogy FÉRFIra van szükséged, nem pedig egy gyerekre, arra ott lesz a kisfiad! Remélem erős leszel és a legjobb döntést hozod meg magatoknaka babával!

Kép

Kép
dcili81

bneheni! Nem semmi amin keresztül mentetek, örülök, hogy jó vége lett és teljesen megértelek, ha ezek után félsz a túlhordástól. A dokid ezt tudja? Mert ha tudja, akkor méginkább oda kell erre figyelnie és időben cselekednie. De ha nem tenné, akkor mondd, hogy fáj a műtéti heg és akkor tuti nem mer tovább várni. Kívánom, hogy minden rendben legyen!

bellanitta! Tessék csak szépen kivárni a sorodat! Nem kell itt ám a második helyre pályázni! :shock:
Próbálj megnyugodni és pihenni, amennyit bírsz.
A nyákdugó távozása is lehet, az elég nagy mennyiség szokott lenni, de persze a vizsgálat is okozhatta.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida, Bébic,Vera, Cili!
Pihenek, pihenek és köszi a pár sort jól esik ilyenkor.

Enikő!
Ez csak kis mennyiségű volt.

Kép

Kép
bellanitta

Jó reggelt!

Én sem aludtam jól, egyre többett forgolódom és Domi és egyre többett mozog éjszaka.

Képzeljétek most olvastam egy "mit vigyünk a szülőszobába listán", hogy APÁNAK SZENDVICSET! :)

Ja és hátha valami újat mondok, szerepel rajta kis fehér cérnakesztyű is, hogy a baba ne karmolja össze magát... :D :D

Kép
mannababoca

Ja, és elfelejtettem, hogy Domi méretei miatt 33 hetes 2 naposnak minősített tegnap a doki, ami December 2-át jelent! Úgyhogy még pont decemberi kismami vagyok!:)

Kép
mannababoca

Manna!
A kesztyű az kell.Na de szendvics :evil: mi meg étlen - szomjan hol az igazság?

Kép

Kép
bellanitta

Wáááááááááááááááááááááááááá még mindig enyémek a kisruhák!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manna én nekem is van olyan listám, hogy szendvics az apának... persze pont arra lesz időm, hogy kaját pakoljak két fájás között.... majd szerez magának húst ha éhes, de nem hiném, hogyha odakerül a sor, pont a kajával lesz elfoglalva. Kesztyű van!

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?