Sziasztok!
Remélem nem száll el megint. Mondjuk örülök, ha legalább a tegnapit meg tudom újra írni, nem is tudom, mit marhultam el. Persze kapkodok, állandóan rohanok....
Szóval Pil: Bálint dettó Ami, mármint hiszti téren, de ahogy most hozzáolvastam Zoló is belépett a táborba. Mindegy min, valamin mindig ordít. HA apa van, anya kell, ha apa vesz ki a kádból anya jöjjön, ha anya etet, apát akarom. Hogy a példaként felhozott ivási mizériát már ne is említsem: ha adom csőrösből, üveg kell, ha üvegből, pohár kell, ha leteszek elé mindent, nem is kér inni.
És ez az egyedül mindent is kikészít, főleg, mikor mondjuk sietünk reggel.
Amúgy imádnivaló, okos, értelmes, de ilyenkor mintha elszakadna benne valami. Van, hogy 5 perc, de van, hogy fél óra 40 perc, mire kijön a saját maga generált hisztiből. Utána meg jön, hogy ne haragudj, anya....
Képek gyönyörűek, nagyon bírom nézegetni őket, egyik csemete szebb és aranyosabb, mint a másik. (Beleértve a sajátomat is
)
Cumi van, de kizárólag csak alváshoz, bár az is kiesik a szájából éjjel.
Benianya: oké, hogy gerinc meg csigolya valami, amitől fáj a hátam, csak az a bibi benne, hogy két évig miért volt panaszmentes. Ezért gondolok arra, hogy inkább a stressz jön ki, feszülnek az izmok, és fáj a hátam tőle.
Fejfájás: hát igen, eleve kevesebb alvás, én mondjuk az első héten nem is ettem bent, annyira belezuhantam a melóba (illetve, hogy mit is kéne csinálni), hogy a Kimike által írt gyereksajnálatról és lelkifuriról ne is írjak. Meg én mondjuk úgy érzem, hogy az agyamnak a két évre félretett része újra működésbe lép, áradnak be az infók, és szó szerint csikorognak a kerekek. Bízom benne, hogy nálunk is a helyére kerül minden idővel, mint Kimiéknél.
Tegnap én is délután beájultam, Bálint meg játszott, ma reggel meg fél 8-ig aludtunk.
Műtét hétfőn? Jajj, sokat fogunk gondolni rátok!!!! Mikor engednek haza majd?
Ja, tegnap meg ma itthon vagyok szabin, mert doktornéni nem engedte bölcsibe, ma viszem vissza, mert az igazolásra 27-ét írt, azt meg nem akarom, hogy a bölcsiből két hét kimaradjon. Anyuék voltak vele hétfőtől csütörtökig, hogy ne kelljen egyből ennyit hiányoznom, három munkanap után
Nancsa: Bálint is ezt a tünetekkel nem járó, csak köhögős torokgyuszit kapta el. Se láz, se orrfolyás, csak a köhögés. Még jó, hogy egyáltalán levittem a dokihoz.
Tényleg, influ elleni oltást beadjátok?
Colett: mizu őserdő-ügyben? Mesélhetett valamit? Itthon van már?
Viera: szobák klaszak, én is majdan Bálintnak ezt a Retz-ből való fiús bútort néztem ki
Szerintem nagyon tuti! Remélem Nonó jobban van.
Nálunk most van túrórudi-korszak
De amúgy Gombóc Artúr, mindegy, hogy palacsinta, csoki, müzli, süti......Cukorkát, gumicukrot még nem ismeri, ha rajtam múlik, egy darabig nem is fogja.
Tanyát még mindig nem olvastam, majd ebéd utáni alvásnál.
Meteor: cipők, nem is tudom. Sajna mi örököltünk, tudom, nem a legjobb, de azért elhasználjuk őket. Persze van sajátja, van Asso, meg kínai is. Itthon inkább csúszásgátló zokni, nyáron mezítláb.
Alvás: mivel távfűtés van, nem nagyon esik a hőmérséklet 25 fok alá éjjel sem, így Bálint egy szál
rövidujjú, picit száras bodyban alszik, vékony takaróval, amit ő is leforog általában. Ja, meg vékony zokni.
Na, leszedem a tegnap kiteregetett göncöket, meg "kiengedem" a gyereket a kiságyból.
Pussz