Sziasztok Kislányok!
Jó reggelt Mindenkinek!
Princzike!
Köszi a cikket, nagyon érdekes volt, arra, hogy mikor legyetek együtt, nem tudok mit mondani, viszont az fix, hogy nem iszok több kávét. Már több helyen hallottam, hogy akár a felére csökkenti a teherbeesés esélyeit. És ugyanígy a fekete tea is.
Mimilee!
Azon, hogy mi mindig ugyanazt írjuk, már én is csak röhögök. Úgy látszik, teljesen egyformán jár az agyunk. Ezért választottunk közel azonos pasit is. Szerintem megállapodhatunk abban, hogyha egyikünk ír, akkor a másiknak már nem kell mondania semmit, mert úgyis ugyanazt gondoljuk mindenről.
Szerintem mi pozitívat is együtt fogunk tesztelni, majd novemberben. Most már az az egy hónap ide vagy oda semmiség. Jó lesz így?
És akkor a napindító jó hírem Mindenkinek!
Tegnap api odajött hozzám, átölelt, azt mondta szép vagyok és a novemberben ő is benne van.
Azért írom le, mert szeretném, ha osztoznátok velem az örömömben, nem csak amikor bánatom van. Nagyon jól esett, hogy amikor el voltam keseredve, senki nem utálkozott, hanem mindenki csak biztatott és mellettem állt. Szóval KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, jó hogy ilyen barátaim vannak.
Remélem mindenkinek szép napja lesz, legyetek jók, majd jövök!