Tomi is jó apa
, szavam sincsen rá ezügyben. Etet, felkel éjszaka….
Tulajdonképpen amúgy sem, csak mostanában kicsit sok az összerzördülés, szerinte hisztis vagyok és semmi sem jó nekem. Lehet, h neki van igaza&
Inkább Emmával van a gond nálam.
Pedig nekem aztán van segítségem, nem is azzal van a gond, h Emmával nem bírok, csak az új szokásaival. Nekem most tényleg teher az éjszakázás (nem az evés, eddig is evett hajnaltájt, csak visszaaludt utána, most meg nem), meg a nem evés.
Ma hajnal 4-kor megitta a 2dl tejcit, majd legközelebb 12-kor evett
. Akkor sem nagy lelkesedéssel. Persze pogácsát, meg túró rudit enne, csak nem kap, mert akkor aztán tuti, h nem eszik. (Fogakat nem látok, persze ettől még dolgozhatnak.) Szeretem, imádom, csak, minha kicserélték volna. Este 6-8 között kb. a földön fetreng ujjat szopizva, elég nehéz aktivizálni, ilyen eddig nem volt.
Komolyan kezdem azt hinni, h valami dokihoz kéne vinni a változások miatt.
Zsófi, igazad van: tul.képp nálunk is minden szuper, nem panaszkodhatunk, csak most összejöttek a dolgok egy kicsit. Nam ezek az igazi problémák!
Fatima drága: tudod jól, h nem Emma súlya miatt foglalkoztat ez az evés mizéria. Az sem érdekel, ha 2 éves koráig nem hízik egy grammot sem.
De nem hiszem h hosszú távon ez jó dolog. Pl, ha nem eszik, akkor nem lesz elég energiája az egész naphoz, lehet, h ezért nem aktív már este. Meg hihetetlen idegesítő, amit művel!
Kriszti: ha neked nem teher az éjszakai szopizás, akkor csináljátok. Van nálunk egy baráti pár, 21 hós a kisfiú, még mindig főleg szopik, éjjel is többször, állatkertben, utcán, vendégségben...Meggyőződésem, h nem a gyerkőc tehet róla, hanem az anyja. Én megőrülnék ettől, de ha nekik ez így jó, akkor jó. Végülis csak az számít.
Remélem Emmácska jobban van! Tényleg durva, h nem lehetnek egy szobában éjjel.
Vagy nappal sem?
Andi, klassz lesz a Prága, majd kérjük a fotókat, hadd irigykedjünk.
Jaj, megvettük Emma téli cipőjét, gyönyörű!! Úgy örülök neki!