Sziasztok!
Tegnap este voltunk benn a klinikán megnézni az üj szülőszobát
Komolyan mondom, annyira kedvet kaptam, hogy holnap mennék szülni
Nem volt senki, tök jó félhomály volt, jó meleg (ami nem baj ám), és tök nyugi
A 6 ágyas vajúdó profin felszerelt, nem hasonlít a régire abszolút. A szülőszoba is tök jó, fürdőszobával, zuhanyzóval. Az ágyból nem sokat láttam, de ezer féleképpen variálható állítólag. Csampe egy szál se, képek a falon lesznek szép sötétítőfüggönyök is, van egy zöld bőrfotel, (a legjobban a jóbarátokban a Joey foteljéhez tudnám hasonlítani ) gombnyomásra hátradől, lábat fel lehet tenni, stb stb....
Van hűtő (apának kajának, inninek, citromnak - meg az ice teának utánnára ugye), ahogy az ember lánya "fekszik", ha jobbra néz, egy kis beugróban, tőle kb 2-3 méterre van a baba ellátó, ott mérik le, ott látják el, tehát amíg "stoppolnak" addig is látom a babát.
Bár egyetlen egy dolog aggaszt. Mivel az előző ugye császár volt, a szülés után végeznek egy u.n. "méhüri betapintást" hogy a seb nem repedt-e. Ezt altatásban/bódításban vagy erős érzéstelenítésben csinálják. Ezt kihagynám
A szülésznő nagyon gátvédelem párti, tök klasz lenne ha még ez is összejönne
A doki meg profi sebész (ezt eddig is tudtam) totál biztos vagyok benne, hogy ha még neadj Isten szanaszét repedek, akkor is olyan pontosan, aprólékosan, ügyesen foltoz össze, hogy semmi bajom nenm lesz utánna
A császárról pedig azt mondta, ha programozott (PL: ha Anna faros), akkor EDA-val szülök, és bizony bizony 4-5 óra múlva fel is kell kellni. Én azt hittem, azért kell feküdni fél-egy napig, mert az ott mégiscsak egy hasi seb, vágás, stb...de annál jobb
Szóval ezerrel a rendes szülésre készülök
Én is csak ajánlani tudom a dokimat Dr Bánhidy Ferencet
Na menek, mert be kell a játékbabát pelenkázni, állítólag bekakilt
Pusz: Kata