Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés ...
Mi is egy strapás hétvégén vagyunk túl. Péntek este póker nálunk, Szombaton szülinapi bébi zsúron voltunk, vasárnap anyósoméknál a telken.
Jó sokat kocsikázott Blanka de hála az égnek végig jó baba volt, oda felé csak egyszer álltunk meg szopizni, visszafelé pedig kibírta evés nélkül, aludt hazáig.
Tali: Eszter nagyon köszönöm a lehetőséget. Ha már így felajánlottad, akkor csatlakoznánk hozzátok
Már akartam privit írni neked, de még nem volt rá egy percem sem.
Te viszel babakocsit? Mert én csak a hordozóban vinném Blankát, nem akarok sok cuccal menni, nem férnénk el.
Linda: nagyon tetszik ez a kendő. Neked bevált? KÖnnyű használni? Vivi hogy bírja?
Andi: Szerintem intézd el Te a TGyásodat . Ha nem TB kifizetőhely a munkáltatód akkor nem köteles ezt elintézni neked, így pedig húzzák az időt. A férjem rögtön amikor hazajöttünk a kórházból mindenhova elvitte a papírokat, és még így is volt egy bő hónap csúszás mire minden járandóságomat elkezdték fizetni. Hamar megoldódik majd! Ne mérgelődj!
Hajni: Remélem Lali hamar kinövi a kakilási félelmét. Kitartást nektek!
Büfi: Nálunk Blanka az evések 90%-a után büfizik, van hogy nem akar az istennek sem. Nem gond, szerintem emiatt nem kell éjszakázni a gyerek mellett. Mindenesetre pár percet azért érdemes mindig rászánni ...
Melus: Boti már külön aludt az éjjel? És mi volt, hogy bírta? És Ti?
Lehet, hogy rossz anyának tűnök, de én jobban tudok aludni ha nincs mellettem Blanka.
Ez bizony önzőség a részemről, de mire elalszik ... meg aztán alvás közben is folyamatosan szuszmákol, nyammog, cuppog, szörcsög ... stb. és egyfolytában rá figyelek, nem tudok kikapcsolni, aludni. Nekünk első perctől külön alszik és szereti. Nem hiszem, hogy lelkiválságban lenne
)
Na megyek, mert nem sokára felébred és megyünk le sétálni.
Pocakosoknak kitartást Vera, Kriszti pihenjetek sokat!!!