tmami!
Igen, első csemete.
Korábban már írtam, hogy minden rendben volt, elégedetten távoztam.
Én nem is "edzettem" a gátmetszés ellen, gondoltam lesz ami lesz. Hát lett. Nem okoz panaszt. Ez van. Lehet, hogy a következőnél nem lesz.
Andi!
Következő szülésemet az István Kórházban tervezem - leírnád priviben, hogy pontosan mi történt veled, ami nem tetszett?
Vagy csak az EDA hiányzott?
Én nem kaptam, ugyan volt egy-egy olyan pillanat, amikor kértem volna (azt hiszem, kértem is) de nem lehetett, mert jó gyorsan tágultam és elkésett a dolog - de a következő szülésnél nem is fogok kérni, az tuti. Fájni jó.
Szülni jó.
utólag nagy a szám
Folyósó-átjáróház téma; én észre sem vettem, mert szinte ki sem mozdultam a szobácskámból -
ott bűzölögtünk a csemetével kis katlanunkban... (június)
Hisztike!
Azért az anyák megmentője nem csak az idegenek wc használata ellen emelhetne szót. Nekem a 4 napos lepedővel voltak problémáim. Egy baba-mama szobában (ágyban) - sztem naponta kéne cserélni, én szívesen FIZETTEM VOLNA KÜLÖN ezért, mert elég kutya lett a lepedőnk, és azon aludt Borsa is, szóval rossz érzés volt, na. Legnagyobb óvatossággal sem tudtam nem összevérezni, összeizzadni, összetejelni, összeinni, és így tovább...
Vicces volt, hogy a hétfői vizit előtt (akkor jön a főorvos is) a nővérke jött és végigkérdezte, hogy kinek kell tiszta lepedő - én mint egy egér, egyből felbuzdultam, hogy végre, hurrá, erre ő azt mondta, hogy most már minek, ha holnap megyek haza...jó, végül is hosszas egyezkedés árán lett tiszta lepedőnk.
Bentlakó nekem gyanús így névtelenül.
Picit így furi.
Sokkal jobb lenne, ha tudnánk, ki ő.
Oké, lehet, hogy kekec vagyok, vagy csak nagyon kíváncsi?