Lányok,
végre idejutottam a gép elé, gondolom, már mindenki alszik (itt vihar van, én egyedül vagyok fenn). Köszönöm a sok együttérzést, nagyon jól esett!!!
Barna tegnap este kezdődött, aznap meg nem erőlködtem, úgyhogy magától jött. Egy icipicit reménykedek még, bár a hőm esik... (Mondjuk a betegség is bekavarhatott.) De nem merek már nagyon reménykedni, mert a két ciklussal ezelőtti barnázásomkor nagyon beleéltem magam, hogy azért barnázok, mert az van mensi helyett, utána meg óriásit koppantam. Szóval most inkább kivárok. Piri még nincs, pedig délután is végig kerteztem, totál kidöglöttem.
Nikole,
hmmm, gondolkodtam, írjam-e, de azért leírom, nem muszáj elolvasni és megfontolni, szóval a pneumo elleni oltásról nekem egy nagyon kedves netes orvos ismerősöm elég rosszakat (és biológus lévén számomra teljesen logikus dolgokat) ír. Ezért én azt biztosan nem adatom be. Általában nem szoktam beleszólni, ha valaki írja, hogy beadatja, de gondoltam, belinkelem, amit írt, csak hogy látszódjék a másik oldal is (ne csak a dokis kampányolós). Íme a blogjából az oldalak, ahol írt róla
http://www.zimonyi.hu/?s=prevenar .
Kisvirág,
én nem adatom be az influ ellenit, a nagymamám élete legrosszabb influenzáját az oltástól kapta, azóta nem bízom benne... De az orvos barátnőm pl. beadatja a gyerekeinek.
Kissedi,
nagyon sajnálom a pirit!
És ilyen korán, elképesztő! Utálatos, elhúzhatna melegebb éghajlatra!
Az átjárhatósságiról azt hallottam, hogy utána sokan babásodnak azonnal! Szóval ne félj tőle, hátha az hozza meg a babót!
Jucc,
hogy az a +!%/=! Milyen nap van ma, hogy ennyiünknek megjön!
Vernike,
szerintem legyetek együtt, ahogy tudtok, aztán úgyis kiderül, hogy elég volt-e! Nekem egy csomó ismerősöm van, akik véletlenül lettek terhesek egészen elképesztő időpontokban (vagy védekezés mellett
).
A gyerekek nagyon szépek!
Bocsi, ennyire futotta, muszáj lefeküdnöm, mert holnap totál kómás leszek, ha nem alszom. Jó éjt!
E.