Sziasztok! Jó reggelt!
Nati, Mártiék voltak tornán, kérdeztem, azt mondta hogy olyan volt mint szokott. Jövőhéten nem lesz! Én se mentem volna a helyedbe
A hízás miatt sztem nem kell aggódnod még, ha a havi átlag se lesz meg akkor úgyis megdumáljátok a dokival hogy mi legyen. Lehet hogy Timi teje nem megfelelő? Sztem tuti nincs semmi baja a hallásának, Roni is szokott ilyet csinálni. Én magyarázok mosolygok neki, de rám se bagózik mert az a piros játék a sarokba sokkal érdekesebb.
Sztem is úgy lehet a legjobban ezt vizsgálni ha hirtelen zajra se reagál akkor érdemes mondani a dokinak. Pl. nálunk ha párom tüsszent Roni azonnal órdít mert úgy megijed. Igazad volt, ma már én is másképp látom a dolgot anyóssal. Mondják csak...valószínű ők is megkapták ezt annó a nagyszülőktől, rokonoktól.
Sztem ezzel a "Nem éhes?" dumával csak hárítani akarnak, zavarja őket a sírás. Roni nem sokat sír, tudja ezt mindenki, de amikor igen azzonnal jönnek az infók hogy biztos szomjas, vagy ami mégjobb fáj a hasa (soha nem fájt neki). Különben általába csak az a baj sztem hogy érzi hogy aki fogja bizonytalan, vagy rosszúl fogja, ugyanis amint átveszem csöndbe lesz. Ha szomjas lenne vagy a hasa fáj akkor nálam is sírna. Na mindegy is..... én vagyok az anyukája úgy nevelem, etetem, itatom, fogom stb ahogy akarom. Akinek nem teccik szüljön magának és punk-tum. Anyósra nem vagyok már mérges, ahogy ismerem nem akart ő ezzel bántani, csak jót akart. Arról meg nem tehet hogy kicsit érzéketlen, nagyon szeretem így is. Ez a böjt, nagyon teccik...
Huuuuu, most volt egy reklám a TV2-ön... elbőgtem magam. Anyuka tolja a babakocsit a zebrán, apuka nagyobbik gyerekkel vár a túloldalon, és jön egy autó.... iszonyú, sokkoló, de remélem hatásos. Sajna én is jártam már úgy hogy a zebra közepén babakocsival kiabáltam az autósnak hogy "Te f.sz, nem látod hogy itt vagyok?" de sajna ügyet se vettet rám.
Alexa, nagyon szépen köszi a képet már javítom is. Jah és megpróbálom én is a sőtétítős módszert. Eddig azért nem csináltam hogy ne szokjon hozzá (nem tudok mindenhol sötétet csinálni) de ha csak ezen múlik megpróbálom. Most sötétbe szünyál, 9 elött aludt el, kivi vagyok meddig. Nagyon köszi neked is a megnyugtatást. Igazándiből sztem csak a nagyszülők idegesek, férjem és én látjuk hogy nagyon jól viseli és ügyesen túl lesz rajta. Pont azt beszéltük hogy nem tudjuk majd mindentől megóvni, jobb lesz ha hozzászoknak, mert biza tiszta kék-zöld folt lesz állandóan.
Nagyon szupi hogy a tányér így megmaradt, nekem egy kisrókás lapostányérom van valahol anyciéknál. Meg is fogom keresni, elrakom Roninak.
Tündi, nagyon kedves vagy, pussza érte. Ez a babapiskóta csúcs...
Nálunk a masszőr kérdezte hogy nem adunk e neki kekszet? Igen igen, néztem én is bután. Sajna polcba nem tudok segíteni. Érdekes hogy nem kaptál olyan könyvecskét, én is az első alkalommal kaptam meg. Ki is váltottam a fő utcai fótó boltba, volt benne egy Avent cumisüveg, meg cumi is. A cumisüveget a mai napig használjuk.
Gabi, örülök a szuper éjszakának. Ronit se betegség se szél nem ébresztette fel, aludt mint a bunda.
Én is úgy gondolom hogy nem baj ha ismerkedik a vírusokkal, na meg az orrszívóval.
Most már nem szereti annyira mint első este. Igazándiból nem a szívóval van baja hanem hogy lefogom, azt meg muszály mert kiveszi a kezemből. Elösszőr odaatam neki hogy meg tudja vizsgálgatni, most meg folyamatossan azt tenné.
Jut eszembe nyakik: a fülcsi már elkélt és abból a nagy gyönygösből ha van rózsaszín, pink vagy lila akkor kéne csinálni egyet, ha nincs akkor jó lesz az ezüst is. Elvitte a barátnőm a suliba, megtesz mindent.
Rólunk: Roni jól van (kop-kop-kop) kapja a köptetőt, hallani ahogy szakad fel neki. Szerencsére a noziváladéka is áttetsző és nincs sok. Minden kajci elött kap egy kis tengervizes oldatot majd leszívom neki. Nagyon ritkán hallom tortyogni, akkor szívom de nem jön semmi. Nagyon jókedvű még mindig. Kapot tegnap és tegnap elött banános,almás,barackos, rizses babadeszertet. Úgy falja mintha nem kapna enni, már órdít hogy rakjam a szájába. Nem tudom hogy lesz ezekután ugyanis 190g-os üvegcse 320 Ft, most még elég neki 2 napra, de mi lesz késöbb. Asszem találnom kell neki valami olcsóbbat.
Kapott tegnap fürcsizős játékokat, de nam nagyon érdekelte, inkább inni akart a vízből.
Vírus: hát sajna apácska és én is arra keltünk hogy fáj a torkunk.
Apácska már most roszabb mint a Roni.
Tudjátok a férfiak minden betegséget 100x rosszabúl veszik mint amilyen. Ápolhatom egész hétvégén.
Mesék: kaptunk egy csomó mesét, főleg Micimackót, de van Hugó a viziló meg ilyenek. Ha valakinek kell és le tudja másolni szívesen kölcsönadom a DVD-ket.