Vicuska,
Ja, így már értem. És abból lett egy babó. Leesett.
Idáig 11 stimulációs hónapom volt, eredménytelenül.
Tényleg konok kosok vagytok, ha még mindig nem békültetek ki. Erre képtelelenek lennénk. Egy napnál tovább nem bírjuk.
Gröni,
Drukk, hogy 28-án minden rendben legyen!
Tavirózsa,
Gondolom így a gyógyulás is sokkal gyorsabb lesz, és kevesebb az esély a sérülésre. Ha muszáj, akkor légy túl rajta mielőbb.
Húgomnak kéne ezt elmesélnem, neki vannak mindig ilyen problémái, csak halogatja.
Sleepin,
Gyógyulást küldök én is Bende babának!
Olyan aranyos vagy, ahogy lelkesítesz, jót mosolyogtam a múltkori gondolkodóson is.
Krisz,
Tetszik a fotó, tényleg szép művészire sikerült.
Úgy írjátok, mintha mi válogathatnánk a protokolok között. Egy shortot legyenszíves, nekem meg egy longot..
Őszíntén szólva a long nálam eredményesebb volt, láttuk hogy jártam most az antagonistával.
Egyébként tapasztalat szerint a long olcsóbb szokott lenni, mint a short. Nekem egyforma volt, 120-140 e.
Babcsi,
Tündéri Gergely babának ez a mosolya.
Tünde,
Gyerekeknek gyógyulást kívánok, neked pedig sok sikert a vizsgáidhoz!!
Kukac,
Ne is hagyd magad lerázni. 21. nap kezdtem én is a Decapeptylt, és 2. napon a stimut.
Fenci,
Ez tök jó hír, hogy a cukrod rendben van, reméljük a szívedről is csak jókat mondanak.
Most meg olyan cickófájásom van, hogy megőrülök.
Pedig még soká jön meg.
Legközelebb egy short protokollt szeretnék rendelni magamnak. 2. napon kezdjük a stimut, és közbe kapjam a Decapeptylt. Szerintem nekem ez válna be.