Sziasztok!
Itt vagyok én is végre,csak kicsit húzós volt a hétvége...Voltam megint suliban (de minek
),aztán ugye a a tanári kirándulás,ottalvósan,ami szuperül sikerült
!
Most meg szervezem az elsősavatót,ami megint nem kis munka,de aztán jön a szünet
....
Villő szegényem ma hányt az oviban
...aztán hazahoztam anyummal, mire itthon végre sikerült kakálni,azt mondta anyum,h nagyon kemény volt neki
...valószínűleg nem tudott sokáig kakálni,viszont evett sokat,aztán ugye nem ment tovább lfeleé a kaja,így kijött felül
..... Na de most már semmi baja,de azért oviba még nem engedem
....
Na és képzeljétek,hogy jártam....
Anyuékat vittük ki a buszpályaudvarra és van ott egy büfé.Vettünk fornettit,Villő egy nyalókát kért.Ki is választotta magának,kibontottam,elkezdte enni és mondja,hogy csíp...megnyaltam,tényleg csípős
...Kidobtam,aztán mentem,hogy vegyek másikat...KÉrdeztem,hol van,ami nem csípős.A két kiszolgáló csaj furán nézett,mi az ,hogy csípős.Mondtam,h az és ahogy elnézem a papírját,lángnyelvek vannak rajta és rá van írva,hogy "fire".Mondtam,h azért majd legközelebb,ha valaki venni akar,szóljanak neki,hogy ez csíp...De tényleg jóindulatból szóltam.Erre az egyik felcsattan,hogy ők ugyan nem nézegetik,milyen is,meg hogy én választottam,miért nem néztem meg(ezért is akartam venni másikat),és hogy ők nem tudnak angolul...
Mire én annyit mondtam,hogy elég baj az... (megjegyzem,előtte pont angolok akartak ott vásárolni
)...Mire a csak aszongya: húú,de nagyképü vagy
". Na erre először köpni-nyelni nem tudtam,de komolyan...Valamint motyogtam rá,hogy nem normális,aztán mondtam,hogy akkor fizetném,amit kiválasztottam.Erre ő jó hangosan azt mondja,nem szolgál ki,mert elment tőle a kedve ,majd a kolléganő
!Mondtam,hogy akkor legyél jó gazdag így,aztán ott hagytam.De nem hagyott nyugodni a dolog,visszamentem és elkértem a vásárlók könyvét!!!Beleírtam mindent.Mikor végeztem,mondtam,hogy vegye ki a másodpéldányt,mert az jár nekem.Valamit visszamotyogott,aztán szorgalmasan úgy csinált,mintha dolgozna rettenetesen(törölgetett).....Akkor vártam két percet,el is ment onnan,akkor újra kinyitottam a könyvet és ezt is beírtam,hogy nem hajlandó odaadni kérésre sem a másodpéldányt és hogy közben munkát imitál.Kérdeztem,hogy odaadja,vagy tépjem ki én?Erre azt mondja,ő ugyan nem foglalkozik velem,majd a kolléganője.Mondtam,h semmi gond,ezt is beleírtam a könyvbe
.
A kolléganő jött és odaadta a papírt minden gond nélkül....
Komolyan azt gondolom,aki a munkája tárgyát,akiből él,nem tudja ennyire sem megbecsülni,az ne dolgozzon,hanem haljon éhen!!!!!!
Elveszi más,normális ember elől a munkát....
Na mindegy,kíváncsi vagyok,hogy mi lesz belőle.Hozzáteszem,hogy a doboz,amiben a nyalókák voltak,csak szerb vagy jugó felirattal volt ellátva,tehát nem is árulhatták volna!!!!Pláne úgy honnan tudjam,h milyen ízesítésű a nyalóka!
A másik érdekes dolog,hogy még a saját címemet sem mertem beírni,anyumékét adtam meg,nehogy eszébe jusson megkeresni és akármit csinálni
:(...itt tartunk
.....
Na ennyit a mai fantasztikus napomról
....
Boni
Szuper volt a hétvége,tök jó
.Zsigi már tényleg nagyfiú
.
Tonti
Várom a pite-jelentést
.
Ex-feleség
.... Hát igen,de legalább férjedet kárpótolta az élet
.
A párod nem is akart volna a gyerekeivel kapcsolatot?