Új privát üzeneted érkezett!

Akkor holnap ha megyek körülnézek! Megint csuklik a fiam, de ennek ellenére nem fogok megint inni....

Hogy tud egyszerre ilyen nagyokat csuklani, meg ilyen hatalmasakat rúgni a bordáimba? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

gyógyszeretárban lehet kapni orrszívót, mi ott vesszók mindig ,harmadjára cserélem le. Műanyagunk van, nagyon bejött :) Na és nagyon jól kiszedi a trutyit, a kézi nem szedi ki így

Kép
Kép
Kép
mágnes

bébic! Szép pocak!

Csaki! Kitartást és ha tudod passzold át a gyereket valakinek 1 napra, akár hetente is, ha van kinek.

Aida! Sajnálom, hogy ezeken át kell menned! De szerintem ha időben lépsz a saját szenvedésedet rövidíted meg.

Szorsolya! Szép a zsák, meg a rucik. Ma én is voltam Tescoba és jól bevásároltam. Ime az eredmény :Kép 2 db body 570,-Ft
Kép 5 pár zokni 900,-Ft
Kép 1 rend: body, rugi, sapi, stb. 1.600,-Ft Kép és még egy rend

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na mi meg nemrég jöttünk haza a játszótérről... hát tudom, miért nem szeretek játszótérre menni Lillával...

Anyák diskurálnak a padon, pici gyerek persze lexarva. Odamegy, vinnyog az anyjának (szemmel láthatóan hulla fáradt, inkább hazamenne)... anyja üvölt vele, hogy hagyja békén, gyerek (természetesen) hisztizni kezd, repül a pofon. Éljen... Másik gyerek már nem tudom miért kapott de annak is repült később... meg ugye az üvöltözés is ment keményen... asszem azért mert elesett a görkorival. És ez egy teljesen normális (nem panel) lakótelep... a panelesnek már a közelébe se merek menni mert ott minden 2. anya cigizik... a játszótér közepén...

A lényeg, hogy ott két gyerek is elkezdett a hasam láttán vigyorogni és felvilágosítottak, hogy nekem bizony kisbabám lesz(a két felpofozott)... mert az anyjuknak is lesz... és azt is elmesélték, hogy az anyjuknak és az apjuknak nincs ágya, az anyjuk mellettük alszik a gyerekszobában...

állat... már ezért megérte elmenni a játszótérre :))))))))) (viszont tök jó idő volt:))))
Vendég

Vera a hasad :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mush akkor megkapta anyud a pénzt...örülök neki.Te emlitetted a Kincsőt is az már kiesett a listáról?

Bellanita megnéztem a névválasztót a netbaby-n,JESSZUS!micsoda neveket dobott ki. :shock:

Cili én székelykáposztát csinálok szombaton mert kukoricaszedés lesz nálunk.

Zöldi az aranyköpések mellé ezt csak mesélni tudom a fuvarosunk aki március óta havonta többször jön,van hogy egy héten 2-3szor,a hétvégén 31 hetes terhesen rámnéz,kikerekedik a szeme:"Te terhes vagy?!"
Mikor pont neki ecsetelgettük hogy azért álltunk neki a házunk bővitésének mert bővül a család... :roll:

Én a porszivós orrszivóra és a kézi mellszivóra szavaznék!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi:
"És hogy bírod?"
Akárhányadik hétnél tartottam-tartok: "Húha, hát jó nagy a pocakod!"

[quote]J írta:anuártól már nem is lehet kapni mást, csak digitálisat.

Oké, köcke, akkor jól emlékeztem....hallottam vhol, csak nem voltam benne biztos.

Berni:
[quote] írta:ki púpozása tök mókás!!!

Húúú, és néha hogy tud fáájni! :shock: De ettől függetlenül mindig nagyon élvezem, Apának meg a nap fénypontja, ha nézheti! :lol:

[quote]. írta:..Bébic fogja használni!

Jaaaaa! így más! :lol: :lol:
Hát, azt sem lehet csak úgy durrbele! :P :wink:
...és tényleg derékszögben vagyok már! :P ...de ezsejóóóó....ehhh...

Sarmi:
[quote]A írta: lineád nagyon szép.

:oops: :oops: Köcönöööm, a nevében is! :lol:
Nemtom mekkora a pocim, lemérem, csak valahova elkallódott a mérőszalagom a költözésben. De akkor mér mondja mindenki, hogy óriási?! :?
Te hogy vagy?

Mági: "És én a pöcsöd?" Ezen nyerítettem egy jót...párom nem értette, mi bajom van! :lol: :lol:

Cili: Eccerűűűű: buli vaaaan odabent! :lol: :lol: :lol:

Orrszívó van a DM-ben pár száz forintért, kicsi pingvin formájú, én azt vettem egyelőre. F..ngom sincs, mennyire jó, orrszívó téren még tájékozatlanabb vagyok, mint pl. lázmérők terén... :oops:

Enikő: Kösziii! :oops:
Nagyon édik a rucik, olyan kis kék tescos zoknink nekünk is van egy. (Na, most eszembe jutott, hogy még zokni is kell... :P)

Csaki: Éljen a gyerekszáj! :lol:

Sarmi: Még egész időben feleszmélt, ennél már csak az lett volna a jobb, ha a pici megérkezése után csodálkozik rátok... :D
bébic

jajjaj csajok... olvastam az aranyköpéseket az előző oldalon... nem bírtam abbahagyni a nevetést....

Most jöttem vissza a dokitól a kifiammal. Apa is ott volt. A doki jól letolt minket, hogy nem kell azt a gyerekt nyugtatgatni, majd ő lerendezi vele... túlzottan elkényeztetjük... na ja ezt már én is mondtam apának, de ez van. Aztán közölte velem, hogy a kukijat most nem huzza hatra, mert nem akar az elso talalkozaskor rossz emleket ebreszteni benne - most váltottunk gyerekorvost - ugyhogy majd harom het mulva! Szerintem total mindegy, hogy három hét mulva fogja egy életre megutálni, vagy most.... :roll: kapott valami kremet, azzal kell kenni addig.

Ma jön a párom anyukája mama! De szerencsére nekem rendes anyosom van. Legalább is közel sem olyan, mint amiket néhányotok jellemzett - megjegyzem, nálunk inkább a papával vannak gondok, még három év alatt sem bírja megemészteni szerintem, hogy a középső fia megnősült, és ráadásul legelőször!!!! ezért ha olyanja van akkor csak úgy szépen finoman, de oda tudja tenni. És mindig úgy csinálja, hogy az csak számomra legyen egyértelmű... szóval okosan. Szóval ma mamaporojekt van.... :)

Orrszívó! "Asszem erről már volt szó". Én a porszívósat nem ismerem, nekünk volt elemes kézi, de az brutál. A kisfiam orra mindig vérzett tőle. Az télleg mindent kiszívott, többet is mint kellett volna. Mi a Chicco manuális gumisat használjuk. Az tutin bejön, nem fél a kölyköm a hangjától és mivel puha gumi, nem szúrja meg mégakkorsem, ha netalántán kapkodja a kis fejét.

Zöldi! Ez is mehet a visszatérő mondatok közé: "Asszem erről már volt szó" A pisicsíkkal most mit tegyek? Arra azért csak jó, hogy megmutassa hogy van-e egyáltalán fehérhe vagy sem....

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Isarenikő! Helyes rucikat vettél! A Tesco-ban télleg jók vannak.

Csaki! Én Balatonon láttam ugyanezt a nyaraláson... a strandon mindig ez ment. Mi meg állandóan a fiunkkal foglalkoztunk, erre beszolt nekünk az egyik ilyen felpofozós mami, hogy túlzottan elkényeztetjük a gyereket. A férjem nem bírta tovább, és visszaszólt, hogy ja, az lehet, de ez a gyerek legalább tud viselkedni.... :oops: én meg lestem....

bkatalin

Ja és képzeljétek! Kaptam az egyik belga ismerős csajszitól két kismamgatyeszt! Tök szupi! Ari volt, azt mondja, szerinte nem biztos, hogy jó lesz nekem, mert ő nagyon nagy volt a terhesség alatt! Mondtam szerintem meg en is növök az elkövetkező ket hónapban! Mivel egymagasak vagyunk gonodltam előbb utóbb jó lesz. Legalább nem kell vennem! Erre felveszem! Az egyik éppen jó, a másik meg rám sem jön... szóval télleg nagy lehetett :)

bkatalin

Hú Cili! Jó nagy a pocakod! Lábad hogy van?

Solya! Nekünk igazából megvan már minden, de a kiságy összeállítását és a szoba átrendezését dec elejére tervezzük. Igaz én csak dec végén fogok szülni! :D
Ha a dokid a mostani UH szerint nézte, hogy mekkora a baba, akkor nincs jelentősége, illetve mégis, ha szülési időpontodat átszámolják (korábbra teszik) és egy nem induló szülés esetén indítanak. Abba semmiképp ne menj bele, ha a baba jól van.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

na a postan jol elszontyolitottak. oktober 25-ig nem reklamalhatok, es amit nem ajanlva adtam fel, hiaba van meg a szamlam, cseszhetem. :cry:

itt kozel sem olyan egyszeru a homeopatias cuccok beszerzese, mint otthon. itt nem lehet gyogyszertarba kapni, csak egy-ket internetes oldalon. rohej! szoval most bejelentkeztem egy homopatahoz jo penzert. tele van a hocipom a tusszogessel.

bebic. jol fogsz kinezni a rozsaszin cumival. majd kerunk kepet.

sarmi. igen a kincsot lehuztuk, mert az nagyon nehez lenne az angoloknak. olyat probalok talalni, ami magyar eredetu, ekezet nelkuli es nincsen benne dupla betu (ny, ly, cs). nem biztos, hogy sikerul, de probalkozom. ilyen szempontbol az Ilma tokeletes. de az Isabel Ilma Walker meg mar eleg hulyen hangzik. esetleg a Molly Ilma Walker. viszont az Isabel Katica Walker nem is olyan rossz. nem tudom mennyire nehez a ket i egymas mellett. jaaaaj, miert ilyen nehez nevet talalni a gyereknek?
az az oldal nekem is valami borzalmakat adott ki.

KépKép
KépKép
mush589

Sárkányos legújabb:
Kép

Enikő: nagyon édesek a cuccok :)

Bébic: nálam ez úgy műxik, hogy minden hétfő úgy kezdődik a munkahelyen, hogy "Mennyit nőtt a hasad a hétvégén!" :lol: :lol:

Bogyóka befészkelte magát "bordaalánemgyengén", vízszintbe kell mennem, ha nem akarok megfulladni...

Kép

Kép
gabilany79

nagymamám- nyugodjon békében - mondta, hogy őt és a 8 tesóját anno az alapján nevezték el, hogy a nem tudom milyen naptár szerint melyik napon született: így lett náluk: József, Vilmos, Valéria, Hermina, Ferenc, Júlia, meg nem tudom mi.... egy fokkal egyszerűbb volt, bár akkor még nem volt lehetőség az olyan amcsi nevekre mint a magyarosított: Dzsennifer meg a Dzsoki

bkatalin

Mágnes! Nagyon jó a kocsi! Mennyiért vettétek és hol? Hátulra megy gondolom a pici.........

Harivera! Pocakméretben te győzöl. Még pár hétig kitartás!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

gabi. nagyon cuki. annyira ugyes vagy. en az ilyenekhez olyan bena vagyok!! :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Gabi! Ez nagyon helyes lett... csatlakozom Mushhoz! Ehhez én is bendzsa vagyok....

bkatalin

kati, de itt nincs is nevnap! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

na most búcsúznom kell... megérkezett a mama! Majd holnap benézek! Mindenkinek nyugodalmas jó éjaszakát előtte meg kellemes estét!

bkatalin

holnap megyek vegre megint aquanatalra. nincs varganya, es szerintem az orrfolyasom allergia eredetu, nem pedig matha.

KépKép
KépKép
mush589

enikő
Nagyon szép rucikat vásároltál!
Éppen ma nyilt egy tesco nálunk itt a közelben ( a városban a sokadik) azt hiszem hétvégén meglátogatjuk.
Igaz nem szeretem a tescokat nem is készültem menni de... :roll: :roll: :roll:

Gabi!
Tök jót gyártottál! Tetttttszik nagyon!

Nálam most van csuklás ezerrel! rendesen liftezik a pocim! :D :D :D
Vendég

Mindenkinek köszönöm az aranyköpéseket... sz*rrá röhögtem magam... Megalapozta az estémet!

Cili! Tuti verda! Tetszik!

Mági! Tiétek is nagyon aranyos!

Enikő! Mi is tesco-ban vettük azt a néhány új ruhát... Szerintem nagyon aranyosak, nem drágák és a minőség is jónak tűnik...
sinaszi

Na, most jól kitöröltem amit írtam. De ez csak nektek rossz! :wink: ...nem volt semmi érdekes ám, ne sírjatok!

Kép
zölddisznó

Húú ti mennyit irtatok délután óta!!! 8) 8) 8)

Ibernuska: te kérdezted a fertőtlenítést. Nálunk a szülésfelkészítőn mondták, hogy a mellszívónknak vigyünk fertőtlenítő folyadékot, egy tálat meg egy tálcát amin megszárad. Ezt fel is írtam, mert eszembe sem jutott volna. De legalább elmondták!!!!

Az aranyköpéseken jót nevettem!!! Majd gondolkodok engem mivel szoktak kiakasztani! Az biztos, hogy mindig ikerterhesnek gondolnak, pedig a védőnénim szerint is tök átlagos hasam van, nem extra horibilis nagy.
Ma a mi Bogyókánk is csuklott, édi volt!

Lányok már csak 10 munkanapom van!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na az egyik amin ki szoktam akadni, hogy többgyermekes anyukák megkérdezik:
-Hány hetes terhes vagy?
- 32 hetes!
- És mozog MÁR??????

No comment!!!
Vendég

Új hobbym:

Most aludj, később úgy sem tudsz!
Hű, mekkora a hasaaaaad! Ikrek?
...utána úgysem lesz semmire sem időd!
Na, egyben vagy még?
Ébren van a baba?
És mennyit híztál?
Direkt ilyen kis korkülönbséget terveztetek?
Megfoghatom a hasad? ( és én a pöcsöd??? )
És hogy bírod?
Asszem erről már volt szó
Hány hetes terhes vagy? - 32 hetes! - És mozog MÁR??????

Kép
zölddisznó

Tescos ruhák: szerintem is tutik vannak és egész jó minőségűek. Anno a keresztlányomnak is vettünk ott ruhát, és egypárat megkaptunk belőlük és semmi bajuk, pedig sokat használta őket!!! Ja meg szerintem a C&A-ban is jók a gyerekrucik és nem drágák. A múltkor láttam ott egy nagyon vagány overallt 4.500Ft-ért! Nem mertem megvenni, mert apa is lehet azt hoz a fiának, ha külhonban bejut egy bababoltba. Sajna sokáig dolgoznak és bezárnak a boltok!!!
Vendég

Jesszus mennyit írtatok, képtelenség tartani a lépést. :oops: :lol: :lol: èn nem is tudok ennyit a net elött ülni...!!!

Bébic!
Èn észrevettem, hogy van név a vonalzón!! :P Szépet választottatok!

Enikö!
Klassz ruhácskákat vásároltál!!!!

Aida!
Nehéz döntés elött állsz az biztos, de itt a lányok már sok okosat írtak neked! A párod tényleg hagyna csak úgy elköltözni?

Bernuska!
Az én kismanóm is naponta többször elöad ilyen púpozást (bár szerintem ez nálam keményedés)!
Èn már tuti nem bírnék ki ilyen hosszú utat, de ha neked nem gond,akkor nyugodtan belevághatsz. :wink: 8) :P

Zsiráf!
Hogy megy a diéta?
Nekem nincs meghatározva, hogy hány gr ch-t ehetek, én csak egyszerüen odafigyelek, hogy nem eszek édességet, fehér kenyeret, banánt, szölöt, cukorzott gyümilevet, stb.

Bocika!
Már rád fér a pihenés!!!

Lányok, otthon a Sudocreme mennyibe kerül? GYógyszertárban lehet kapni?
Mert it is van, 250 gr-os kb 2200-2400Ft, lehet meg se éri otthonról hozni! :roll: :roll:
susy75

Ja, tegnap voltunk dokinál! Minden okés, köldökzsinór véráramlás rendben, manócska továbbra is fejjel lefelé!!! :D :lol:
Kb 1600-1700 gr.

BPD: 82 mm
FL: 59 mm
AD: 258 mm
:P :P
susy75

Susy: most már én is úgy érzem. Ezek az utolsó napok a legrosszabbak. Sok a meló, mert be kell tanítanom az utódom, ami elég nehézkesen megy. Nem nekem, hanem neki! Egyszerűen nem tudja olyan szinten a számítógépet kezelni mint én (na most ez nagyképűen hangzik) és hamar felejt. A múltkor ebéd szünet alatt elfelejtette, amit egész délelőtt magyaráztam neki, és délután már nem is tudta hogyan kell!!!!!!!
Ja és utána sem lesz pihi, mert itthon nappali átalakítás lesz, meg a gyerekszobát is be kell rendezni, pakolgatni, bordűrt felrakni (amit még meg sem vettünk)....... Sudocreme árát nem tudom, de talán egy picit olcsóbb ez a kiszerelés!
Vendég

Susy: ezt nézd meg. Itt találtam árat és hát tévedtem!!!
http://www.minimano.hu/termekeink/higie ... &order=ASC
Vendég

6 öreg néne őzikéje, 2 iciri-piciri, 1 török és a tehenek, 2 kiskakas félkrajcárja... Most alszik :))))) (persze a földön, a takaróin...) Asszem kistesó amikor megszületett az összeset kívülről fújja majd :)))) (a törökre már reagál:))))))))
Vendég

Mush néhány név ami beugrott:Anna,Kinga,Kitti?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

bébic ne hari lehet csak a kép csal hogy olyan picinek látom a pocód. 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabrielldaniell 2008.10.16 20:31-kor.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Először is egy pocifotó, míg el nem felejtem.
Ma készült:
Kép Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bkati!

A fiad kukijára kaptatok krémet. Nála is gond van ezzel!
Annyira szeretném Dani fiammal megúszni a műtéted, csak ezért tájékozódom

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tyű milyen hegyes a pocód gabidani!Szép. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na megyek a barátok közé... :lol: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bocika! Igen Szekszárdon. Kocsis Gyöngyinek hívják. Azt nem is tudom még ott van-e, hálistennek 4-5 éve nem láttam. :D

Mush! Nekünk Csengelett volna, ha lány

Cili! Nagyon szép a kocsitok! Töltött káposztára én is jelentkezem! És nem kérünk képet róla! :)

Ibernuska! Vanak korházak ahol lehet venni mellszívót és cumisüveget is. Ott többnyire fertőtlenítik is. De ezt ott kell megkérdeznek, ahol szülsz.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi!Ok, tegyed!

Cili! Orrszívóból ami ér valamit, az a porszívóra csatlakoztatható. Az összes többi csak üzlet az eladónak.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bocika!
Köszi!
Akkor otthon se olcsóbbb mint itt, söt!!! :? :?
susy75

Mush, nagyon köszi az oldal tippeket a tojásra :D És a Katica Walker aranyos név :D

Zöldi, köszi, akkor veszek egyet 2ooo pénz

Gabi, igen ma néztem a Minimanóban is, de gurulós nincs sajnos :?

Én kapok egy Angelcaret, ami 2 lapos. Nem tudjatok ay is bővitheto?

Berni, Sina, én mennék, mi is utaytunk Bécsbe, és semmi nem volt. Övterelővel utazz és nem lesz semmi gond, tök jó egy kicsit kiszabadulni.. :)

Bébic, igen a 7.5 cukorra teljesen befenyitettek....jovő szerdán ismétlés, inzulinnal ijesztgetnek :?

Szépek a pocifotók, de kicsit irigykedem, nekem tobb helyen megszakadt a bőr, van amelyik piros is :twisted:
Kenegetem Weleda olajjal..egyéb ötlet? Másnak is van ilyen?

Enikő, az ágy 22ooo pénz, gurulós és nagyon szép Drevex. Néztem a vaterán is, de sajnos nem találtam megfelelőt :?

MAgi, Nekem meg sem kérdezik hogy megfoghatják e a hasam, hanem többen rögtön répattanannak. :evil:
Én ezt ugy nem szeretem...Csak én vagyok ezzel igy? Nem szeretem ha megfogják vagy simogatják...
Kivéve a párom és anya...

Susy, nehéz a diétával, nem nagyon találom a helyem.. az első napon nem ettem szénhidrátot és estére iszonyu rosszul lettem... betoltam egy banánt, és máris jobb lett...
Neked mennyi a cukrod?

Kép
zsiraf8

Van még valaki?

Kép
zölddisznó

sarmi.
a kinga es kitti(ezt nem is szeretem) nincs benne a magyar eredetu keresztnevek kincsestaraban, csak az anna. az meg sajnos nem lehet, mert van egy belole, a baratnom kislanyat hivjak ugy. a kingarol meg a kanga jutna eszembe a micimackobol. szoval ezek sajnos kilove. a bogi is tetszik nagyon, de az allitolag wc-t jelent angolul ahogy kimondod. szoval ez is lehuzva.

gabi. milyen hegyes, es helyes a pocid!

zoldi. aranykopesekhez:
hogy te milyen kover lettel! (ezt egy kollegam mondta, erre en: te is!)
biztos nincs a baba mogott egy masik is?(ezt ugyanaz a kolleganom kerdezi meg heba-hoba)

Soducreme. itteni babas baratnotol. allitolag nagyon eros, es tenyleg inkabb orvoslasra kell hasznalni, mint megelozesre. o megelozesre valami gyengebbt javasolt.

KépKép
KépKép
mush589

valaki

KépKép
KépKép
mush589

ééén vagyok az utolsó!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

manna
mannababoca

Neeeeeeeeeeeeeeeeem!

Kép
zölddisznó

ÉN meg az első! :D Vagy utolsó? Fogalmam sincs.. :roll: :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Párommal sikerült picit beszélni tegnap este, ami nálunk nagy szó! Illetve az nagy szó, hogy belőle sikerült kihúzni pár szót.

Rákérdeztem, hogy szeret-e egyáltalán. Azt mondta, hogy igen, de vannak pillanatok amikor úgy érzi, hogy már nem. Itt azokra a pillanatokra gondol, amikor kiabálva, ordítva veszekszek vele (mert sajnos ilyen mostanában többször előfordult kétségbeesésembe :( ). Rákérdeztem milyen reakció az hogy "rendben" a költözésemre..!? Azt mondta, hogy kész tények elé állítottam azzal hogy felhívtam egy vidéki albit és úgy érezte ebbe már akkor neki nincs is beleszólása. Azt is mondta, hogy elege van neki is ebből a helyzetből és vhogy akarja, hogy jobb legyen, de szerinte nem az a megoldás, ha most lépünk, hisz a fél éve vásárolt drága új autó miatt nehéz körülmények közé kerülnénk. Amikor a fejéhez vágtam hogy nincs felelősségérzete a "megcsinált" gyerek iránt, annyit mondott, hogy ez rosszul esik neki, hisz ő pont azért nem akarja, hogy menjünk innen bárhova is, mert itt a gyereknek rendezettek lennének a körülményei (leszámítva persze anyóst). Meg hogy várjak még addig amíg lesz egy kis tartalékunk (most eléggé nullán állunk) és akkor mehetünk innen. De akkor sem hajlandó albiba (idegen lakásba idegen bútorok közé ahogy ő mondta) menni hanem akkor már saját lakást veszünk. Rákérdeztem, hogy akkor most mit is szeretne, annyival fejeztük be a beszélgetést, hogy ezt mondta "maradjunk még együtt, próbáljuk meg".

Megemlítette hogy a testvérével le kéne ülni egy napra munkaügyben (van egy közös projektjük) amire én azt mondtam hogy ez is egy ürügy hogy kimehessen vkihez aki alig 1 hete rakta ki a lakásából. Azt mondta hogyha szeretném inkább vasárnap elmennek máshova a testvérével (pl be a munkahelyre), csak hogy elhiggyem hogy nem anyóshoz akar menni.

Láttam rajta hogy rosszul esne neki ha Noelt elvinném, pláne ha olyan messzire. Folyamatosan azt mondta, hogy Noelnak meg kell teremteni az anyagi biztonságot. Én erre mondtam hogy mi lesz az érzelmi biztonsággal? Ő szerinte Noelnak az is meglesz, példálózott az egyik terhes barátnőmmel, akinek a párja alkoholista, hogy gondoljam csak meg ott milyen érzelmi biztonság van a gyereknek. És hogy szerinte Noelnek itt igenis jó dolga lesz/van. És nekem is. Azt is mondta hogy kimegy az anyjához ezt megbeszélni, hogy fizetünk csak hagyjon békén minket, ne jöjjön ide többet.

Elvileg holnap (ma?) délután akar kimenni, azt mondta hogyha akarok és hallani akarom mit mondd menjek vele. Azt mondtam hogy nem, köszönöm. De most elgondolkoztam.

No hosszú sztorizásom után, ha vki végig is olvassa :D vélemény?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt Csajok!

Zöldi!
A jósló fájással van valami teendő MagneB6 + fekvésen kívül? Normális ez 32 hetesen? Mert szerintem a leírtakból lehet nekem az volt tegnap. De nem ismétlődő görcsökről volt szó, hanem folyamatos tompa fájásról. De szerencsére estére elmúlt.

Zsiráf!
Nem a jövés-menéssel van a gondom, eddig mi is jártunk szanaszét az országban, most inkább az aggaszt, hogy 34. hétben leszek akkor. Abban maradtunk Apával, hogy függőben hagyjuk az egészet, meglátjuk, hogy érzem majd magam akkor.

Gabilány!
Helyesek a sárkányaid nagyon!!! :-D

Gabidani!
Nem semmi pocó!!!

Aida!
Én erre a helyzetre már nem tudok mit mondani... Ezt neked kell eldönteni. De szerintem az érzelmi biztonság sokkal fontosabb most a babának, mint az anyagi. Csak abba gondolj bele, hogy egy ordibálós veszekedés már most milyen negatív hatással van Noelre!

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?