Új privát üzeneted érkezett!

Angel: kamion elindítva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols:+++++++++++++++++++++++++++++++++++babaragik mennek.
Vendég

Nahát, Sannah, ennyi laptetőőő!!! :P :wink:

Harcika,
köszönöm a PRL - értéket! (A Péterfiben 1,39-24,20 ng/ml a normál tartomány, az enyém 25,00 volt...)

Lányok,
most csak jókívánságaim Mindenkinek, holnap bővebben írok! :P
Jó éjt!!! :D

(Pénteken cahtelünk, jóóóó? :P - bár vasárnap tali, de dumcsiból sosem elég! :wink: :lol: )

tillidian

Sziasztok,

Angel, Bols
+++++++++++++++++++++

Tobi, Krisz, Puszi
+++++++++++++++++++++
Vendég

Sannah, novemberben.

babaimádó
Kép
babaimado

Harcika, puszi.

Angel+++++++++++++++++++++++++++

Tobi, mizu?

babaimádó
Kép
babaimado

Angel, Bols
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
délután megyek tüszőnézőbe :wink:

KépKép
tobi

Hunci!
Amit leírtál az értem is és nagyjából én is így gondoltam, mert így logikus. :) Csak azt nem értem, hogy ha ugyanannyit eszik valaki (azaz a szénhidrátbevitel nem nő) akkor is emelni kell a met adagokat. Persze azt is értem, hogy azért kell emelni, mert különben nem ér sokat. Csak akkor pl. pont a hypo elkerülése miatt többet is kellene enni. És mégsem. Na ezzel van a bajom. Nagyon fárasztalak? :lol: Ne haragudj.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Till! Léptél már valamit akupunktúra ügyileg?

Kép
katerina

Tobi, drukk a tüszikéknek!Nőjjetek!!!++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
kösziiiiiiii!!! :)

KépKép
tobi

Ma én sem leszek:

Angel és Bols: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till: gyere vmikor msn-re kérlek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok, csajok!
Most csak egy gyors beugrás erejéig...

Egy nagy kérésem volna: ki tudna segíteni valaki pár napnyi progiszurival?
Hülye voltam, és csak ez eredményhirdetésig gondolkodtam, a négynapos ünnepbe egyáltalán nem gondoltam bele... :roll: Előfordulhat, hogy ugye kellhet tovább, amim van, azzal meg nem húzom ki az ünnepek végéig...
Nagyon köszi, ha vki kisegít, amint tudom, azonnal visszaadom!
Aztán simán lehet, hogy csak vaklárma az egész, mert mégse fog kelleni, de most egy kicsit idegesít... :oops:

Holnaptól dolgozom újra, majd jövök!

Bols,
++++++++++++++++

Tobi, Krisz, Puszedli,
++++++++++++++++
angel37

Angel - én tudok neked adni, ha kell......jövő hét szerdáig vagyok itthon, csütörtökön elutazom.....
leo50

Angel,
Én is tudok adni, ha kell!
Vendég

sziasztok!

angel, bols, tobi, krisz, puszi: drukk+++++

sajnálom a rossz IR eredményeket! :(

rólam: hétfőn levették a vért tőlem az immunvackokra. majd pár hét múlva eredmény. holnap hasi és kismedencei uhra megyek.

kati
katica30

Angel,
bár látom, hogy van jelentkező bőven, én is tudok adni, viszek a talira, ha akkor kell még. Szólj ha kell!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Angel,
én is tudok adni, ha szükség van még rá :wink: csak szólj!!!

KépKép
tobi

Hello Lányok!

Hamarosan mennem kell a Kaáliba hormonos vérvételre. Csak pontosítani szeretném, hogy hétvégén is lehet menni az intézetbe vv-re? Mert valószínűleg pénteken jön meg legközelebb.
Utána mennyi napra kapok időpontot a nőgyógyászati vizsgálatokra?

KépKép
charlott

Charlott!
Én voltam már vasárnap is vérvételen, szóval szerintem nem gond! A másik kérdésedre passz :oops: , bocsi.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois, mizu veled?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Angel: bizony kellenek a szurik!!!!!!!! hajrááááááááááááááááá

Charlott: én is voltam vasárnap, csak oda kellett érnem 11-ig.

Baba: :lol:

Till: hogy vagy??????

Lois: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bols:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!!!

Sannah,
köszönöm kérdésed! :P (sajnos ez nem az én hetem :oops:- legalábbis idáig... ) Te hogy vagy?

Katerina,
még mindig nem találtam akupunkturát...

Puszedli,
vártalak msn-en (sajna muszáj lefeküdnöm, kivagyok, megjött sajna megint...még ez is!)...ugye minden ok Nálad???

Megadrukkok Minden Akciósnak!!! (Angel, megnyugodtam, lesz már progiszurid! :P )

tillidian

Hahó!

Nekem is lenne kérdésem: a talira menet csatlakozhatnék valakihez? Óbudáról vagy a Mammut környékéről megy valaki? Mehetek én kocsival, csak valaki üljön mellettem. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Baba!
Kedves, hogy kérdezed, nem sok van mostanság. Diétázgatok, szedem a metet (bár itt csak Neked szemlesütve bevallom, hogy szombaton egy napra felfüggesztettem mindent, és nem kicsit bepálinkáztam :oops: ). Már két egész napja iszom a málnalevélteát, és ezen túl bőszen hagyatkozunk a természetre :wink:
És nagyon szomi vagyok, hogy nem jössz vasárnap!!! :cry:

Sannah!
Ez utolsó mondatom Neked is szól!! Rossz kislány, Te még egy talin sem voltál!!! (Legalábbis az az utolsó kettőn nem....... hjja költői túlzás a hatás kedvéért... :oops:) Mi a mentséged?? :lol:

Puszi!
Szívesen felvennélek, de én én másfelől érkezem :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: igen, tudom, múltkorról emléxem! Azért köszi, hogy felvennél! Kép

Bols és Angel: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Lois, most szombat munka, vasárnap családi elfoglaltság, jövő héten meg 4 napos másik családi elfoglaltság. Én is nagyon sajnálom, de így alakult.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Én úgy néz ki, hogy sajnos nem tudok menni a találkozóra. Na majd legközelebb!

Charlott,
hétvégén is vesznek vért.
szo-vas. 8-tól nyit a Kaáli. Vasárnap tuti csak 11-ig vannak, szombaton nem tudom, de mindenképpen érdemes reggel menni.

Angel, Bols
++++++++++++++

Tobi, Krisz, Puszi
++++++++++++++
Vendég

Angel, Bols ++++++++++++

Katerina!
Nem tudnál elmenni az MM-be diétás tanácsadásra? Ott megkapnád a válaszokat.
Szerintem nincs ellentmondás az étkezés terén, mert igaz, hogy legalább ötször enni kell a met mellett, de nem mindegy mit!! Szénhidrátot is kell enni, de figyelni kell, hogy gyors vagy lassú. A lényeg, hogy minnél kevésbé ingadozzon a v.cukorszinted. Szóval mediterrán diéta, mediterrán diétával.
lona1

Sziasztok!

Hú, mennyi kedves felajánlás! :oops: :D
Leo, Bella, Lois, Tobi,
köszönöm! :)

Lois,
azt hiszem a tőled kérem, mert az a legegyszerűbb, ha elhozod a találkozóra vasárnap, te írtad, hogy jössz! :)

Szombatig elég a szurim! Ha úgy alakul, szerdán íratok fel, csak ki tudja, mikorra hozza a pharmafutár, de vasárnapig biztos nem.

Bols,
már biztosan eldőlt odabent! :wink:

Szurizósoknak is drukk!
+++++++++++++++++++++
angel37

Lona!
Bejelentkeztem már diabetológushoz is, de csak dec. 8-ra kaptam időpontot. :(. Telefonon mondtam az orvosnak miről van szó, ugyanis első kérdése az volt, terhes vagyok-e, de aztán amikor mondam, hogy nem "csak lombikos", akkor lezárta a témát azzal, hogy akkor találkozunk dec. 8-án, addig meg szedjem a gyógyszert, amennyit bírok.
Dehát mivel időmilliomos vagyok, a házi orvosom adott egy beutalót egy olyan rendelőbe, ahol együtt dolgozik egy belgyógyász és egy diabetológus. Hogy ne kelljen sokat várnom, a belgyógyászhoz adta a beutalót. Hát majd kiderül, hogy így összejön-e egy tanácsadás. Ez hétfőn lesz.
Különben a kapott mintaétrendeket tartom szépen, de azért még fogyok. Most 49,5 kiló vagyok. Remélem most már beáll.

Angel, Bols! Remélem minden rendben veletek és a pocaklakókkal! :wink:

Till! küldtem neked két akupunktúrás címet ugyi? Vagy nem jól emlékszem? :oops: Nekem is be kéne már jelentkezno valamelyikhez, csakhát nem tudok állandóan orvoshoz járni. :(

Pusszantás! Legalább olyan jó kedvet, amilyen rossz idő van.

Kép
katerina

Lányok!
Gyors kérdés, gyors válasz kellene. Ti oltattátok már be magatokat influenza ellen? Nálunk a munkahelyen most lehet, de kissé bizonytalan vagyok. Lehet, hogy most nem a legerősebb az immunrendszerem, pont ezért indokolt is meg nem is az oltás.

Kép
katerina

Angel, Bols: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Angel,
Krizsa doktornál mindig van egy-két ampulla tartalékban és ha megjön akkor vissza tudod adni neki, ha úgy alakul.
Vendég

TOPICTALI: OKTÓBER 19. VASÁRNAP, TRANZIT

Talisok:

Lois
Amina
Banana
Katerina
Angel
Kalkata
Viktu
Tobi ?
Allegrobarbaro

Till
Fanni
Hanna ?
Harcika ?
Leo
Puszedli

Kép

Kép

*puszedli*

Katerina,
szóval te is ilyen kis könny? vagy? Hát akkor ne csodálkozz a tüneteiden! Nekem 47kg-ra állt be a súlyom, és három hónap alatt tudtam 3x500-ra emelni. Ne mondja nekem senki, hogy egy 50kilós embernél nem hat erôsebben ugyanannyi gyógyszer, mint egy 100kilósnál. Nekem még az algopyrinbôl is elég fél szem! A férjem közel 100 kilósan kezdte a metet és meg se kottyant neki a 3x850. Remélem hétfôn megnyugtatnak és tudnak segíteni. Nálam az egyébként tiltólistás banán segített ha éreztem, hogy közeleg a rosszullét.
lona1

Katerina, én már túl vagyok az oltáson.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Katerina, Lona,
akkor csatlakozom: én most 46 kg-nál tartok :oops:...igaz, a Met elveszi ám az ember étvágyát...nem tom, hogy vagytok vele, én tartom az 5 étkezést 3 óránként, de képtelen vagyok megenni annyit, amennyit a diéta előír! :shock: mióta "csak" annyit eszem, amennyi jólesik, nem vok rosszul :roll:

Katerina,
még sosem jártam influ-elleni oltáson, most sem szeretnék...remélem, idén is elkerül...
Nem találom az akupunkturás címeket!!! Elküldenéd még1x? Köszönöm+ :)

Angel, Bols++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szurizósok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

(Este 9-től 10ig chat!!! :P Gyertek!!! - lehet ám tovább is maradni, én 10-ig leszek, holnap munkanap :? )

tillidian

sziasztok!

angel, bols, tobi, krisz, puszi: drukk+++++

kat: drukk hétfőre!

rólam: ma voltam hasi és kismedencei uhn. minden rendben.

kati
katica30

Lona! Till! Ölelés nektek! Ha tudok valami hasznosat, ígérem írok.

Till! Küldök privit.

Pusz mindenkinek és aki holnap nem dolgoz, annak jó hétvégét, aki meg sorstársam annak egy rövid szombati munkanapot!!

Kép
katerina

Katica, hurrá!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat mindenkinek (bocs, h nincs tételes felsorolás :oops: )

Tobi, Puszi, Skrisz! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel! Igazad van! Már minden eldőlt... Jól vagy?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Angel és Bols, mai babargi indítva!++++++++++++++++

Tobi+++++++++++++++++++

Szezso++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Drukkokat minden nap nagyon köszönöm, és bocsánat nem sorolok név szerint mindig :oops:

Bols,
jól vagyok, köszi!
Nálad vmi extra érzet? :wink:

Katica,
jó, hogy minden OK! :)
Teljes hasi Uh-ra járnom kell félévente.

Tobikám, Puszi, Krisz,
drukkdrukk!
angel37

Ja, a vasárnapi találkozó 3-tól lesz?
angel37

Angel: igen, 3kor.

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Angel, Bols
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, Krisz
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tüszőnéző beszámoló: Sajna kevés és kicsik a tüszők és a méhnyálkahártya is vékony. Hétfőn újra nézik, addigra több, nagyobb és vastagabb lesz, aminek lennie kell, legalábbis bízom benne. Azt hiszem nem tett jót az a sok stressz, amit mostanában átéltem. Tegnap a Hugit megcsászározták (32. hétben volt) mert a baba keringési rendszerével gáz volt. Szóval tegnap is agyonizgultam, idegeskedtem magam. Nem könnyű most de reménykedem, hogy lesznek tüszők és egyáltalán lesz lombik.

KépKép
tobi

Puszedli,
köszi!

Tobi,
szurkok a tüszőcskéidnek, biztosan lesznek többen és nagyobbak is! Tudod, most mi is így kezdtük...
Hugidnak és a babának a legjobbakat!
++++++++++++++++++++++++++++
angel37

Angel, Bols, hajrá lányok!!!!+++++++++++++++++++++++++

Tobi, nyugi, megnőnek. Próbáltad már a méhpempőt? Hugidnak és a babának jó egészséget kívánok!!! Drukkolok értük is.

skrisz72

Angel, Krisz
köszönöm a drukkokat Hugi és a Baba nevében!!!
szedem a méhpempőt.
a sok fennforgás után most úgy érzem nyugodt vagyok

KépKép
tobi

Tobi: Hugodnak és a Babának egészséget, neked meg: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel, Bols: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till: én nem tom a számod, így várom a hívásod!!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?