Új privát üzeneted érkezett!

Leda szerintem ezt nem kell ennyire a szívedre venni. Kisanyácska semmi bántó nem írt. Főleg nem ítélte el azokat, akik nem szoptatnak. Egy másik topicban egy anyuka nem tudja szoptatni a babáját, mert nem fogadja el a mellét. Ő folyamatosan feji a tejet és üvegből adja neki. Ha belenyugodott volna abba, hogy nem tudja mellre tenni a babát akkor már neki sem lenne teje. Kisanyácska a saját véleményét mondta el, nem a más dolgával foglalkozott. Sokszor sikerül elterelni neki a többiek bánatos gondolatait, ami meg pláne nem baj.
hettuli

Szerintem Kisanya nem ítélt el senkit és szerintem Leda sem Őrá célzott,a mikor azt mondta, hogy sokan mással foglalkoznak...
Véleményem szerint arra a néhány éve indult abszolút szoptatáspárti, minden mást elítélő kampányra írta...

Nekem is eszembe jutott a másik topikban lévő anyuka,aki folyamatos mellfájdaolmmal küszködik,volt márr az ügyeleten emiatt..s ha a közfelfogás nem ítélné el a tápszrezést,szerintem talán feladta volna már...és ki tudja, az használ e a kötődésnek, hogy ilyen nehézségek árán kap anyatejet...

KépKépKép
tünci28

segítsetek légyszi, milyen weboldalak vannak gyermeküket elvesztett szülőknek! kéne a cikkbe gyorsan. beírhatom a mi fórumunkat is? vagy inkább csak a babanetet?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska, ha engem kérdezel, én szerintem ne írd be a fórumunk nevét, mert így is annyi személyes dologról írunk, amit nem biztos, hogy jó, ha mindenki olvas. Hál Istennek, azért gyorsan megtalál minket, akinek szüksége van rá.

www.angyalokszulei.hu
a gyertyagyújtós oldal (most nem jut eszembe a neve, Betti és Melcsi tudja pontosan)
www.singermagdolna.hu (ebben nem vagyok biztos, hogy ez a web címe)

Hirtelen ennyi jutott eszembe
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.16 17:55-kor.
Vendég

az angyalokszülei...és van egy blog...de beírhatod szerintem ezt is...végülis nyílvános,bárki olvashatja..
http://tundi30.blogol.hu/

KépKépKép
tünci28

Hettuli! Semmit sem veszek a szívemre, azaz nem is gondoltam, hogy Kisanyácska gondolatai bántóak lettek volna, én is csak a véleményem mondtam el, ahogyan ő is.. Azért mert más a véleményem gondoltad, hogy megbántodtam?? Ezen régen túl vagyok, anno sem a bántódás volt a fő bajom, hanem a kudarc, szégyen érzet, amit mások viselkedése miatt éltem meg, de szerencsére volt egy férjem aki elég hamar észhez térített.
És mi van, ha belenyugodott volna az anyuka abban, hogy nincs teje?? ide akarok kilyukadni.. kevésbé lenne jó anya? kevésbé szeretné a gyerek az anyát? Ahogyan mindenkinek a gyász és a gyógyulás ideje más, hosszab rövidebb, ugyanúgy a szoptatással való probálkozás is egyéni és ki kevesbbet küszködik és ki többet. Mindenki saját maga döntse el, hogy mi jobb neki, de ne a társadalmi nyomásra. Ezt akartam mondani sértődés és bántás nélkül..
Egytértek Tünci, én azért nem éheztettem a fiam, a szoptatás elve alapján (ne táplálj hozzá, ha most nincs elég de szoptatsz, majd megjön címszó alatt), mert ÉN úgy döntöttem, hogy nekem meg a fiamnak jobb, ha nem kínlodunk, hanem szépen jól lakik az üvegből miután szopott annyit amennyi van. És láss csodát megszűnt a stressz is, nem voltam ideges, baba nem volt éhes.. de a tejem mégsem lett többb.

Kép
leda2002

Tünci, meggyőztél, és végül is Te nyitottad a topikot:)
Írd be Kisanyácska:)
Vendég

akkor ne írd ezt a topikot.lehet más se örülne...én erre nem is gondoltammm
meg hát attól függ,hogy most hová is megy ez a cikk...

KépKépKép
tünci28

Tünci, látom jó biztosak vagyunk ma mindketten a dolgunkban:):):)
Vendég

boboka.... :lol: :roll: :lol:

KépKépKép
tünci28

akkor :?: :?: :?:

amúgy majd este leszek igazán, visszaolvasok majd mindent, de most zsizsi van. addig is sziasztok!
kisanyácska

akkor szerintem írd azt, hogy minden ilyen babás oldalon van a társalgóban olyan topik,ahol olyan anyukák beszélgetnek ,akikel megtörtént...

KépKépKép
tünci28

Kisanyácska, szerinted?Legyél te a döntőbíró:):):)
Nem tudom, ha mindenki egyetért, én amellett voksolok, hogy csak annyit írj, hogy a babaneten.
Tényleg, nem lehetne oda tenni minket, ahol "csak regisztráltak" olvashatnak?
Végül is a címet úgyis kiírná, és aki szeretne csatlakozni hozzánk vagy olvasni minket, az úgyis regisztrálna.
Vendég

szerintem ne stresszelj Boboka!
Gondolj arra,hogy Lackó előtt Te sem olvastál minket...és Viola előtt én sem tudtam,hogy van az angyalokszülei....

KépKépKép
tünci28

Ez is igaz:)

(Lackó előtt még nem is voltatok:):) De teljesen igazad van Tünci:)

Nekem is egy barátnőm hívta fel a figyelmem az angyalokszüleire.
Vendég

[quote="hettuli"] írta:hettuliSokszor sikerül elterelni neki a többiek bánatos gondolatait, ami meg pláne nem baj.

ne haragudj hettuli, de ezt nem értem...

Kép
leda2002

Leda, privi ment:)
Vendég

boboka privi ment:)

Kép
leda2002

ÁÓÁÓÁÓÁÖÖÖŐŐŰŰŰ!
(ez az elégedetlenségem hangja. :D )

Most akkor én meg egyedül vagyok?!

akkor küldök magamnak privit... :P :D

KépKépKép
tünci28

Az most nagyon rossz, ha én azt kérem, Kisanyácska, hogy ne írd bele a babanetet a cikkbe?

Betti
Kép
betti0412

Tünci hiszti.

Betti
Kép
betti0412

igen... :oops:

KépKépKép
tünci28

Na még annyita rról, hogy mindenki más dolgával foglalkozik, hamár ma egy ilyen nap van :),hogy
amikor Barak nevét kiválasztottuk, annyi embernek volt tanácsa, persze negatív, persze meg sem kérdeztük senki véleményét, de mindenkinek volt egy, hogy köpnni nyelni nem tudtunk. Aztán a férjem helyre rakott mindenkit és senki sem mert semmit mondani. Én nem értem, lehet véleménye bárkinek 1: ha kérdem, 2: a vélemény és a tanács és utasítás két külön dolog, 3. vannak személyes dolgok amiben semmi joga nincs senkinek beleszólni. én nem értem, az emberknek nincs jobb dolguk?

Kép
leda2002

Tünci hisztis, Leda mérges, Én meg éhes..... :D

Ma férjem megkért, hogy menjek már el a Brendonba, nézzek a vasárnapi keresztelőre babaülést, hogy itt milyen áron van, mert a társaság adja közösen, és lehet, hogy kint kedvezőbb az ára, de ezt ma tudni kellene.
Na már most nem mentem el, de ezt még nem tudja, lesz nagy sejhaj!
De ne én menjek már na!
Francnak van kedve bóklászni a rózsaszín zoknik között már.

Betti
Kép
betti0412

Tőlem bárki kérdezte :mi lesz a baba neve?
Mondom:Viola Lilla....
Reakció:Igeeeeen??ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉrdekes név...és minek kettő?tök felesleges...és milyen fura név....

KépKépKép
tünci28

Betti,egyél helyettem is...valami finomat...

Nem lenne valaki más,aki elmehetne?
MÉrt pont Te?

KépKépKép
tünci28

Tünci, elolvastad már a privit, amit magadnak küldtél? :):):) :lol: :wink:

Én most nyomtam be egy kis szelet túrótortát:) Ez volt a vacsi.

Betti, szerintem se menj el. Az megint más lenne, ha önszántadból szeretnél majd bemenni.

Az én kolléganőm is nov. 1-től táppénzre megy, januárban szülni fog, és megkértem a csajokat, hogy menjenek ki ők a bababoltba ajándékot venni, mert ehhez még nincs erőm.
Anno elég volt nekem Lackó elmenetele után pár nappal bemenni a brendonba hasleszorító bugyit venni...

Léda nem is mééérges:):)
Vendég

Melcsit meg kitúrta Barbika a gép elől :cry: :cry: :roll:
Vendég

Hát nem is tudom, hogy miért én.
De nem mentem, majd megnézem a neten.
A Franciskát meg régimódinak találták.
Kit érdekel?

Betti
Kép
betti0412

Nekem még kellene valami vacsit csinálni az uramnak,meg vasalni ezer pólót...közben varrom az új nadrágom szárát,már fáj az ujjbegyem és közben bosszant egy légy,mert folyamatosan a fejemen landol..

Pedig ma hosszasan tornázni akartam,de nincs kedvem.. :?

most próbálkozom kicsit komolyabban a hasizomgyakorlatokkal,de elég jól fájdogál..remélem rendesen összevarrták.. :?

KépKépKép
tünci28

:P tényleg nem vagyok mérges, csak végre kibeszélhettem magam ország-világnak :)
ebédek kell főznőm és Barak is nyúz, hogy fejezem be a gépelést.. majd jövők, de lehet, hogy ti már álmodtok :)

Kép
leda2002

Tünci még mindig hiszti :D

Betti
Kép
betti0412

Én is megyek lepihenek, mert 6.-kor el kell reggel induljak be a munkába, onnan meg Pestre. Majd csak valamikor nagyon este esek haza, addig kibeszélhetitek magatokat :D

Boboka
Nem rohanok holnap annyira, csak viszek még két kollégát is, és hát gondolom ők haza szeretnének érni időben. Majd egyszer ha egyedül megyek...

Betti
Kép
betti0412

de nem is :D

csak addig babanetezem,amíg a házimunkahullámok összecsapnak a fejem felett... :D

KépKépKép
tünci28

Heloo mindenkinek!

Már a végén nem tudtam hogy ki éhes és ki mérges. Ne éhezzetek és ne mérgelődjetek. Légyszi, légyszi, légyszi.

Kisanyácska

http://gyaszoloszulok.mlap.hu

http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=gyaszoloszulok

remélem még nem késtem el vele. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sütötök,Melcsi,Kisanya?Mini-és MAnomano???

Csige Tessék bejelentkezni! :)

A naci kész!nagyon szép lett.És mi az ,amit a tapasztalt nőci átvizsgál egy új nadrágon????

Az ülepén a varrást... :lol:

KépKépKép
tünci28

Boboka

Köszönöm hogy hiányoztam. :lol: :lol: :lol:

Tünci

Miről irtál magadnak privibe? :wink: .......... és utána irtál vissza választ? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, tegyél fel képet a naciróóóól:)

Na végre Melcsike:)
Vendég

Na jó,annyira nem nagy szám... :oops:
csak mindig büszke vagyok mikor kézzel ilyen szépen felvarrom a szárát..mert a színéről meg nem mondja senki, hogy nem géppel varrták..(rövidláb gén,minden nadrágom, mindig pont három centivel hosszabb...)

Különben egész jól eldumcsiztam magammal.. :lol:

Viccen kívül:megint leveleztem az urammal..aztán már megzavarodtam és az elküldött levelek között ráklikkletem, hogy válasz...na az ugye nálam landolt...

Leda!
Jó étvágyat!
Nálatok apuka akkor nem magyar, vagy vele vagytok kiküldetésben?

KépKépKép
tünci28

Tünci! én írtam Neked, Te nem válaszoltál...Hisztizhetek???:)
bende

Bende,mindjárt.. :oops:
tünci28

Tünci

Én mindig kézzel varrtam fel a nadrág szárakat, mert ugye a 1,5 méteremre nem nagyon van nadrágszár. De kinnt a sógoroknál azért gondolnak a miniatür emberekre is. 4 éve kértem karácsonyra egy varrógépet megvarrtam vele Barci tornazsákját és azóta elő sem vettem. De nadrágszárat már varrtam rengeteget. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, ejnye, írnak privit és te nem olvasod csak azt, amit magadnak küldesz? :oops: :roll: :lol:
Vendég

Tünci apuka nem magyar, amerikai..

Kép
leda2002

Látod Boboka Tünci meg azt mondja hogy Ő ki marad. Pedig én nem kaptam privit :cry: senkitől.

Kép

Kép
melcsike70

Leda!
Hú,de legalább nem küldözgetik Irakba,vagy más nagyon veszélyes helyekre?Mert az borzasztó lehet..várni, hogy mikor jelentkezik, meg nézni a híreket, hogy mi van...az esti híreknél én nagyon sokszor gondolok az otthon maradottakra..

KépKépKép
tünci28

leda

Amerika melyik részén laktok, de ha nem akarsz nem muszáj válaszolni. Csak úgy irigyelnélek, ha most nálatok nagyon meleg van. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, Melcsi privi ment..

Kép
leda2002

Leda

Privi ment vissza :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj lányok nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom hogy talizzunk. Komolyan mint egy kis ovis. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?