Csajok!!!Nayon jók a csajos képek!!!Hogy hogy nem csak csajok vannak a fotókon!!!!!Édes Kinga ezzel a királykányoskorszakkal!!!Blaninakmég mindig megvan a karton koronája, na ja, rózsaszinből. Apával csináztuk.A mucsa az a csicsa-csicsás szerintem.
Juca, hol vetted a harisnyád????Sehol sem kapok ilyet, itt meg nincs Calzediona vagy mi a szösz,a kinaiban meg most az a hülye se lábfeje, se sarka tipus van,amit nem is értek mire jó.
Ja! Ex!Most látom Petit,végre egy fú is!!!!!Akkora ez a pasi,hogy csak na.
Hihetetlen.Most nagyon tetszik a haja.Sajnáltam nagyon a fürtjeit,de most meg ez a természetes nekem is.Jóóóó!!!
Viera! Jó pakolászást! Örülük,hogy dagadtál a szülőin Zorán miatt. Szuper érzés ha szeretik a sulit!!!!!!!Én izgultam a 2 től,nehogy nehezebb legyen és ne szeressen annyira tanulni,de olyan jól csinálják bent!!!!!Valszeg tanár függő,no meg felsőben más lesz ám,de erről Alziza többet tud.
Gombi! Csak Vekerdytől olvastam 7 éve, nemtom más mit ajánl,Blaninál messze voltak a nagyszülők,szóba sem került. Akkoriban jelent meg egy cikke a Nők Lapjában,hogy elmenjenek-e nyaralni a szülők,de nem tudja az anya itt hagyja-e2 éves gyerekét. Azt hiszem akkor irt a rendszerességről,a családi otthon melegéről,hogy a megszokott dolgok jelentik a biztonságot,és erre 3 éves korukig,ami valami lelki fejlődésbeli határ ne aludjanak máshol a szülők nélkül. Ha elmennek a szülők a mama menjen a lakásba,saját ágy, megszokott környezet stb.Biztos van ennek valami tudomókus magyarázata,mindenesetre ezt én most rugalmasabban kezeltem,pont azért amit Te is irtál Julcsiról.Szivesen megy,ő akar menni, jól érzi magát stb.Ha akarod megnézem valamelyik könyvében, de úgyis mindegy nem?Ha jó nekik,miért ne aludnának ott? Meg nem egykutya a 1,5 éves és a 2 feletti gyerek.Nekem volt kollégám,akik 1évesen leléptek 2 hétre görögbe a csemete nélkül,mert az nekik jár.Duurva volt számomra.
Párásitó! A klimát tisztitják évente,de hogyan kell tisztitani a párásitótlégionella ellen???Nekem azt mondták a boltban,ecettel mossam át. Az ezek szerint kevés?
Valaki irja már meg meddig kell kijönniük a rágófogaknak.Irjátok,hogy fogzanak, van akinek már 20 van,nekünkmég csak 16,denyálzik piszkosul.Lehet hogy csak 1 év múlva jönnek elő???
Lányok!!!!!!Képzeljétek,mamondja Beni a kádban, hogy pisilej anya.Mondom jó,pisilj a vizbe, erre odamutatott a mosógép mögéa sarokba-hogy nem -azt akajom anya.Odanéztem,hát ott volt a bli,hetekkel ezelőtt oda tettem. A bilit kéred? A biit-mondja! Ráült és belepisilt!!!Blanival akkorát visitottunk,éjjeneztünk, tapsoltunk, hogy csak na. Háát ezek szerint nálunk is elkezdődött!!!!!!!!Tök jó!!!!!Csóré gyerek még a nevét sem tudta a bilinek,de abba akart pisilni,éééés iiigen, bele is pisilt!!!Pedig ugye majd 2 hete nem is jár bölcsibe.
Gab! Mesin meg már nincs is pelus a képen!!!!!
Jajj, e miatt a műtét miatt kicsit már parázok,nehogy árukapcsolás cimmel a here mellett körül is metéljék!!!Nem akarom, feljöhet az még magától,nem szűk, csak nem jön hátra!!!!Fiús anyák hogy álltok ezzel?Negyedig,félig húzható hátra???
Ja,amin még kiakadtam: azt mondta a doki,hogy 10 év alatt megduplázódott a fenn maradt herések száma!!!!!Állitólag a hormonok miatt,ami a vizben,av izzel öntözött salátában, a párizsiben, stb is van,és már az anyahéhben kapják a kölkök, aztán nem száll le a fiúk heréje. És azt mondta ez mind a környezetszeennyezés miatt van.10 év alatt dupla az sok nem? No,többet nem tudok,de kiffagatom. Érdekel ha hormonos a dolog,milyen következményei lehetnek még.