Köszi Csajok!
Eddig még nem volt ilyen, hogy mindkét oldalon lett volna tüszőm, ez volt minden vágyam, mert a kiskatonák bármerre is vegyék az irányt, minden oldalról randizhatnak a lánykáimmal!
Linácska
Azta paszta!!!!
Ezek ám az eredmények!
Holnapi inszemhez +++++++++++++++++++++++
Majdnem én is megkaptam ma a tüszőrepit délelőtt, és péntek du. lett volna az inszem, mert a dokker szombaton nem lesz, miattam jönnek be hajnalba inszeminálni!
MAJDNEM inszempárok lettünk!
Viki
Fickókádon nagyot nevettem, ez aztán a mosoly! Imádnivaló, és tényleg lehetetlen neki ellenállni!
Boni
Zsigi egy hős!
Bumi
Jól van megy a szekered, király, hogy még idén babás leszel, és nem kell fél évet várnod!
Kata
Sajnos itt a benti gépemen sem tudtam semmit kezdeni a táblicsekkel, pedig próbáltam..... otthoniról meg aztán végképp!
Az egyik fiúkát gondoltam megkérem, hgoy segítsen, de akkor meg kiderül, hogy munkaidőben babanetezek, mondjuk sztem tudják....
Amúgy jól kiakasztottak ma, mert 50* kerestek valami miatt.
Aztán amikor bejöttem a kolléganőm elmesélte részletesen mi volt.
Szóval most jött el a pillanat, hogy kinyomtatom azt a részt amit a meddőségi kezelésekről írnak, mert nagyon tele van a tököm!
Szombaton ha kitör a világháború akkor is inszem lesz, és otthon fekszem hétfő reggelig az ágyikómban!
Aki ennek az útjába áll azt eltiprom mint egy csótányt!