Helllo Csajok!
Látom,jót tett Bonival történt eszmecserénk,mert felélénkültünk kicsit
...
Athiz
Sajnálom a dédit és részvétem
... 29 napos ciklus viszont szuper,nekem sosem volt olyan
.... most is,mint mindig, 32-35 napos
.....de a PÉ-t kezdem unni, mert szétázok
....
Boni
Bocsi,nem tudtam időben válaszolni,mert reggel Pestre kellett mennem, nemrég értem haza a gyerekekkel
....
Voltál a dokinál végül?
A nyálfolyás normális,és később sem a fogzást fogja jelezni
.Nekik még nincs meg az a reflexük, hogyan kell a nyálat lenyelni,ezért folyik ki a szájukból...persze a rutinos anyukák(mint én is),azt hiszik,hogy a gyerek fogzik és még sajnálják is,hogy hónapokon keresztül jön a foga
!Aztán a fenét
!
Nálunk ilyen nyálnyelés nem volt,de nem is hinném,ha le is nyeli,akkor az a tüdejére menne
!Ugyanis a köhögés olyan reflex,ha a légutakban mélyen van vmi,onnan távozik vmi köhögéssel,nem a gyomorból
...ha meg a nyálát nyeli tüdőre,akkor szó szt fulladozik...szl szt baromság.Inkább az lehet a baj,hogy sűrű ez a visszamaradt nyák,tapadós,és nem oldódik neki.Nem tudom,hogy nekik lehet-e már ambroxolt adni szirupban,kérdezd meg a dokinénit,az is növényi alapú és elfolyósítja a nyákot.De szt ha sűrűn orrcseppezel a sóoldattal,akkor hígul neki és könnyebben feljön...
Az ökölevés meg jó játék
....Ha éhes,akkor ordít úgyis,meg cuppog,ahogy írtad...
A nagyfiúknak (mekkorák is?) nyugodtan mehet az echinacea, kúra szerűen...na meg azt nem szabad elfelejteni, hogy ha már betegek,akkor vitaminkészítményt még véletlenül sem szabad adni,mert csak a bacikat tápláljuk vele
... ezt egy immunológus írta a neten,vhol olvastam.....
Mennyit hagytál a gyógyszertárban?
Tonti
Édik a gyerkőcök
:):)!A linkeket még nem néztem meg,de nem hagyom ki
!
Rate ügyes a futással, de a számítógépezés így elég gáz...már ha mást nem akar a drága
... én sem vagyok ellene,nálunk is szoktak,de minden nap.Igaz,nem is egy fél órát olyankor,de van,hogy hetekig semmit.Igazából nem is az aggasztana,hogy mennyit szg-ezik, hanem hogy semmi más nem érdekli....pedig azért a színezés, a gyurmázás stb ebben a korban nagy élmény...Lehet,hogy sok konfliktus lesz még belőle,de szt ne hagyd magad és légy kitartó más játékokkal....
Persze,tudom,3 gyerek mellett ez baromi nehéz,de sajnos hamar megbosszulja magát
....
Nem tudom,mi bajod az ikrekkel,hiszen mennek,csak kapaszkodva,nem???????Legalább is a képeken ez látszik!!!!Tök ügyik így is!!!
A globális felmelegedéssel a szívemből szóltál!!!!Sajnos még mindig nagyon gáz a helyzet és még mindig nem kap akkora figyelmet,mint kellene...mondjuk most nagy gáz a recesszió is,de utána bizony sürgősen meg kell oldani ezt a problémát is...
És még az sem biztos,hogy Ti megsültök, mert lehet,hogy elönt Benneteket a tenger
...vagy éppen egy idő után hidegebb lesz,mert a Golf áramlat megszűnik
....vagy ti nem tengerparton vagytok?
Na szl elég gáz a helyzet...túl sokan vagyunk...túl kevés a kaja...ás kevés a Föld
.... ennyi embernek 3X több Föld kéne a számítások szt.....
Na nem hergelem magam tovább
!
Meg a gyerekeket is le kell fektetni
!
Pusztok!!!!